Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο Λουτσε πιστεύω ότι αντιδράει και βλέπει βουνό μπροστά του γιατί κυρίως βλέπει και το αύριο .
Με συμβόλαια ταχυφαγείου (1+1) παίκτες στα 34+, παίκτες όπως ο Οτο που δεν , εναν Ντεσποντοφ που έχει δείξει δυσαρέσκεια , έναν Ντελια και Κοταρσκι που μάλλον θα πωληθούν , καταλαβαίνει πως και του χρόνου θα θέλεις μίνιμουμ 8 κινήσεις . Κοινώς όλη η φετινή μεταγραφική περίοδος ήταν ενάντια στα θέλω και πιστεύω του (ακόμα και τον Κεντζιορα ξινό του τον έβγαλαν ) . Είναι άκρως φυσιολογική η αντίδραση του γιατί οι ίδιοι που θα θέλουν Τσου Λου του χρόνου , δε του έδωσαν τα εργαλεία φέτος . Ποσο μάλλον του χρόνου τον Ιούνιο .
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο Λουτσέσκου έχει δίκιο απο τη δική του πλευρά καθώς ως προπονητής οφείλει να προστατέψει την ομάδα δηλαδή τους παίκτες τον εαυτό του και τους συνεργάτες του αλλά απο την άλλη πλευρά και η διοίκηση οφείλει να προστατέψει την επένδυση της.

Καλώς έπραξε και έβαλε πρόστιμο , πρόστιμο δεν μπαίνει μόνο σε περιπτώσεις αδιαφορίας.

Μια ομάδα οφείλει να επιβραβεύει και να τιμωρεί.

Όσοι Βρίσκονται στον ΠΑΟΚ έχουν όλες τις ανέσεις, πληρώνονται στην ώρα τους, η ομάδα είναι πάντα δίπλα τους και αυτή τη στιγμή η ομάδα έδειχνε αποπροσανατολισμένη. Ένα ταρακούνημα καμιά φορά ειναι απαραίτητο.

Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια αν η ομάδα τα πάει καλά το πρόστιμο θα σβηστεί.

Θυμάμαι το καλοκαίρι τον Ιβαν να δηλώνει ότι στόχος της ομάδας είναι το τσ λ και δεν τα καταφέραμε.

Η ομάδα δεν είχε καλό συγχρονισμό γενικά , ούτε προετοισμένοι εμφανιστήκαμε ούτε πλήρεις οπότε οι ευθύνες ανήκουν και στη διοίκηση και στον προπονητή μας.

Έχουμε το ακριβότερο ρόστερ της ιστορίας μας και δεχόμαστε τόσο ανόητα γκολ σε συνεχόμενα ματς πως θα πρέπει να αντιδράσει μια διοίκηση?

Ο Λουτσέσκου μπορεί να ζητά λίγες μεταγραφές αλλά η ομάδα σίγουρα χρειάζονταν αρκετές, η διαφωνία μου είναι μόνο ως προς την ποιότητα αυτών που ήρθαν. Θα δείξει το γήπεδο και ο χρόνος.

Ότι και να λέμε πέρσι οι 4 πιο <κομβικοί> παίκτες στο παιχνίδι μας πέραν του Τάισον ήταν o κοτάρσκι , ο κουλιεράκης ο μειτέ και ο τόμας και δεν εννοώ απο γκολ κτλ ...αλλά απο τον ρόλο τους στη λειτουργία της ομάδας.

Φέτος έχουμε στην ομάδα τον κοτάρκσι και τον τόμας που είναι τραυματίας.

Πρέπει να κοιτάμε μπροστά ( αν και ακόμα εγω δεν μπορώ να ξεπεράσω την απουσία τους) όμως όντως η ομάδα μας είναι νέα, νέα αμυντική γραμμή , νέα χαφ και νέα φορ.

ΥΠΟΜΟΝΗ μόνο και να δούμε αν θα βγάλουμε και φέτος χημεία ως ομάδα .

υγ. Να μην παρατήσουμε την Ευρώπη στο βωμό της κούπας ,η Ευρώπη πρέπει να είναι όπως η κούπα , must!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπαρχουν στιγμες που του αξιζει αποθεωση υπαρχουν και στιγμες που μου βγαζει αντιπαθεια και οι χτεσινες δηλωσεις ειναι για μενα απο αυτες. Καποιες φορες κουραζει...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

psykoman έγραψε:Ε ναι μετα απο 50 τελικες και 4 δοκαρια αξιζεις ενα προστιμο...
Ε Ναι !!! Τι ?? Οχι ??
Να μην σου πω και μπουνιδια και βρισιδια,απο πανω.. :mrgreen:
Μεγαλη γελοιοτητα το συγκεκριμενο προστιμο..
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μη ξεχνάτε ότι είναι άνθρωπος με συναισθήματα. Τρώει τρελή πίεση από Ιβάν, ΟΛΑ αυτά το χρόνια που μας οδηγεί στις δόξες. Κάποιες φορές λυγίζει κι αυτός. Λέει κάπου, όπα! Μην τον παρεξηγείτε. Αν δεν αγαπούσε το κλάμπ θα είχε φύγει. Απλά η πίεση του Ιβάν είναι αβάσταχτη και προσπαθεί ο Ραζβάν αυτή η πίεση να μην περνάει στα αποδυτήρια. Να όμως που το πρόστιμο (προφανώς) δε μπορούσε να το απορροφήσει. Και αντέδρασε. Λάθος ή σωστό. Αντέδρασε. Γιατί είναι άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Του χρωσταει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ η ομαδα αλλα χρωσταει και ΑΥΤΟΣ. Ειναι μια σχεση που πολλες φορες ηταν και ειναι μονοδρομος ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Οι δηλώσεις του δείχνουν ότι υπάρχει 'αρρώστια' στην ομάδα.Και αυτή η κατάσταση γιατρεύεται μόνο με αλλαγές προσώπων.Για εμένα η σεζόν αγωνιστικά είναι ξεγραμμενη.Μη ενωμένος ΠΑΟΚ αγωνιστικά και διοικητικά,δεν έχει καμία τύχη.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Νομιζω δεν χρειαζεται να πω ποσο τον λατρευω. Θα το εχετε καταλαβει.
Με το που ειδα την 11αδα μιλησα για ρισκο και ροτεισον στα ορια του παραλογου σε ματς που σε πηγαινε κορυφη. Ειδικα ενω ακολουθει διακοπη. Εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να δικαιολογησω το γιατι

Και μετα ηρθαν οι δηλωσεις του.
Εκει ομολογω οτι ταρακουνηθηκα γιατι σε συνδυασμο με την 11αδα που κατεβασε η μονη λογικη ερμηνεια ειναι "καλυτερο ροστερ εβερ;" Παρτους μεσα να δειτε. "Σορετιρε στην λιστα και γιατι δεν παιζει"; Παρτε τον βασικο να δειτε.. "Μπακαγιοκο αντι Μειτε"; Παρτε τον βασικο να δειτε.

Τον αγαπω και τον λατρευω αλλα χθες νομιζω οτι ρισκαρε απολυτα συνειδητα και οχι μονο αγωνιστικα αλλα για να πει και να δειξει πραγματα (προς καπου συγκεκριμενα). Αν δεν ειχε κανει αυτες τις δηλωσεις δεν θα το σκεφτομουν. Θα ελεγα οκ...υπερβολικο ροτεισον γιατι εχει εμπιστοσυνη στο ροστερ του.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η δική μου αίσθηση είναι ότι μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος κάποιοι παίκτες μας έχουν < ψηλώσει>, δεν εμφανίζουν την ίδια <δίψα>.

Περιμένουμε οπότε με προσμονή τον πολυπόθητο Νοέμβριο σύμφωνα με τις δηλώσεις του Λουτσέσκου για να δούμε την ομάδα μας <σε φόρμα>.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα περισσότερο μοιάζει με αυτή της τελευταίας χρονιάς του ελ καντουρί και του μπίσε...

Μια ομάδα που προσπαθεί να έχει τη κατοχή και τη κυκλοφορία αλλά χωρίς στόχο στο παιχνίδι της, διεκπεραιωτική, αν μας βγει το παιχνίδι μας βγήκε. Πέρσι η τεράστια διαφορά της ομάδας δεν ήταν τίποτα παραπάνω απο τη δίψα για τη νίκη. Παίζαμε για να κερδίσουμε και όχι απλά να παίζουμε και όπου μας βγάλει.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Το εντελως αδικο και εκτος τοπου και χρονου προστιμο στους παιχτες μετα απο τετοιες εμφανισεις,ειδικα με
Γαλατα και Σκωληκα ακομα και με την Στεαουα,(46 τελικες και 4 δοκαρια) εφερε δυσαρεσκεια και εκανε εμφανως τα αποδυτηρια "μπουρδελο"..
Πολυ καλα εκανε που βγηκε μπροστα και τα ειπε και τα εχωσε για να υποστηριξει και να κρατησει την ομαδα του ενωμενη και να δειξει στους παιχτες του οτι ειναι μαζι τους..
Ενας Σεφ μ'αρκιδια κι οχι αρκιδια Σεφ,αυτο πρεπει να κανει γιατι αυτο ειναι το σωστο..
Ολοι φωναζουμε να βγει ενας Προπονητης και να μιλησει και τωρα που βγηκε ενας και τα ειπε,δεν μας αρεσει ??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Δευ 07 Οκτ 2024, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Μακαρι να διαψευστω αλλα οι χτεσινες δηλωσεις ειναι η αρχη του τελους του καλυτερου προπονητη στην ιστορια της ομαδας μας. Δεν θα κρινω αν εχει δικιο η αδικο (για μενα δικιο αλλα δεν εχει σημασια). Οι δηλωσεις δειχνουν οτι υπαρχει σοβαρη ρηξη αναμεσα στην διοικηση και στο προπονητικο επιτελειο και παικτες και δεν βλεπω να φτιαχνει...μου θυμιζει γονεις που μενουν μαζι για τα παιδια..,,
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

nunies4 έγραψε:Νομιζω δεν χρειαζεται να πω ποσο τον λατρευω. Θα το εχετε καταλαβει.
Με το που ειδα την 11αδα μιλησα για ρισκο και ροτεισον στα ορια του παραλογου σε ματς που σε πηγαινε κορυφη. Ειδικα ενω ακολουθει διακοπη. Εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να δικαιολογησω το γιατι

Και μετα ηρθαν οι δηλωσεις του.
Εκει ομολογω οτι ταρακουνηθηκα γιατι σε συνδυασμο με την 11αδα που κατεβασε η μονη λογικη ερμηνεια ειναι "καλυτερο ροστερ εβερ;" Παρτους μεσα να δειτε. "Σορετιρε στην λιστα και γιατι δεν παιζει"; Παρτε τον βασικο να δειτε.. "Μπακαγιοκο αντι Μειτε"; Παρτε τον βασικο να δειτε.

Τον αγαπω και τον λατρευω αλλα χθες νομιζω οτι ρισκαρε απολυτα συνειδητα και οχι μονο αγωνιστικα αλλα για να πει και να δειξει πραγματα (προς καπου συγκεκριμενα). Αν δεν ειχε κανει αυτες τις δηλωσεις δεν θα το σκεφτομουν. Θα ελεγα οκ...υπερβολικο ροτεισον γιατι εχει εμπιστοσυνη στο ροστερ του.
Πολυ ενδιαφέρον ποστ
Είτε έχει δόση αληθειας, είτε όχι, μου προκάλεσε μια εντύπωση κ ένα ενδιαφέρον είναι η αλήθεια για την οπτική γωνία π το βλέπεις, χωρίς να θέλω να την κρινω ή να σχολιάσω πάνω σε αυτό καθεαυτό το σχολιο

Όπως επίσης μου έκαναν εντυπωση κ οι δηλώσεις του για την ευρωπαϊκή λίστα
Δεν τις ακούς κάθε μέρα κ αναρωτιεσαι τι πραγματικά έχει παιχτεί, για να τις κάνει

Σε κάθε περίπτωση έβγαλε δημόσια στη φόρα, μια πολύ έντονη δυσαρέσκεια, που πιθανότατα έχει αποδεκτή τη διοίκηση της ομάδας κ αυτό είναι κάτι στο οποιο δε νομίζω ότι είναι κ πολύ συνηθισμένη η διοίκηση μας
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ με τον νουνιες.
2 σχόλια ακόμα , ένα για το πρωτάθλημα κι ένα για τζοσουα.

1. Δημήτρη αναφέρεις ότι η σχέση η μονόδρομος και για τους 2, ίσως να έχεις δίκιο ίσως όχι. Τη προηγούμενη πάντως φορά που έφυγε η μία πλευρά σήκωσε πρωτάθλημα και τσουλου Αραβίας και η άλλη ένα Κύπελλο αλλά δίχως ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρονιές στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Εμένα δε μου δείχνει μονόδρομος και για τους 2 , αλλά κι έτσι να ήταν εμάς μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ. Ας βάλει ο καθένας στο μυαλό του σενάρια με άλλον προπονητή πέρυσι από την αρχή της χρονιάς και ας γίνει μια νοητή προσομοίωση που πρέπει να φτάσουμε για να βρούμε πρωτάθλημα.

2. Σχετικά με την όλη πορεία πέρυσι και φέτος της ομάδας. Μια γενική παραδοχή είναι πως όταν συναγωνίζονται όμοια μεγέθη για κάτι , η τύχη παίζει σοβαρό ρόλο στη τελική έκβαση. Κατά τη γνώμη μου οι ομάδες πέρυσι ήταν τόσο κοντά που η τύχη κατά κύριο λόγο καθόρισε το πρωταθλητή . Οι άνθρωποι γενικά, αλλά ειδικότερα και οι οπαδοί του ποδοσφαίρου, συχνά παραβλέπουν το παράγοντα της τύχης στην έκβαση κάποιων γεγονότων ιδίως όταν μπορούν να αποδώσουν μια αιτίαση. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λατρεύει να βρίσκει μοτίβα και αιτιάσεις για να εξηγήσει γεγονότα και να αποδώσει τη σχέση αιτίας-αποτελέσματος. Στο θέμα μας , σαφώς και η ομάδα πέρυσι ήταν καλή με πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Σε καμία περίπτωση το ότι πήραμε το πρωτάθλημα δε μας έφερε σε καλύτερη αγωνιστική μοίρα από τον ανταγωνισμό. Το ότι πέρυσι βάλαμε 130 γκολ δίχως γκολ από φορ , δεν είναι και το πιο πιθανό στατιστικά να ξανασυμβεί με δεδομένο ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Άρα αυτά τα μειονεκτήματα έπρεπε να εντοπιστούν και να λυθούν. Κάποια αντιμετωπίστηκαν ( πχ έλλειψη αθλητικότητας με έλευση Καμαρά) κάποια όχι ( επίθεση).

Νομίζω ότι ο Λούτσος αυτα το ξερει και για αυτό ποντάρει τόσο μανιακά στο μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που έχει απέναντι στον ανταγωνισμό - ισορροπία, καλό κλίμα και "ακραία" ομοιογένεια. Από τη στιγμή που αυτό η διοίκηση του το ψιλοακύρωσε τότε σαφώς αισθάνεται αμφιβολίες για το μέλλον. Η ατάκα για τη λίστα είναι κάτι που όλοι το σκεφτήκαμε. Αν νομίζει κάποιος εδώ μέσα ότι ο Σορετίρε μπήκε στη λίστα αντί του Μούργκ κι αυτό ήταν επιλογή προπονητή , μπορεί να σηκώσει το χέρι του. Κι εγώ δε σχολιάζω το ποιος είναι καλύτερος, ποιος έχει προοπτική κλπ. Εγώ σχολιάζω τι επιλογή θα έκανε ο προπονητής ο οποίος είτε καλός είτε κακός αυτός έχει τα κλειδιά. Επίσης να σηκώσει το χέρι του αν στα χαφ θα είχε Μπακαγιοκο αντί Μειτε, αν στην επίθεση θα έφερνε με συμβόλαια βασικών ΤΤ + Τσάλοφ ταυτόχρονα κοκ.

Να πω τέλος , προς θεού μην αρχίσει πάλι η διαμάχη για Λουτσέσκου. Δεν είναι αυτός ο στόχος , στόχος είναι η καταγραφή μιας κατάστασης, να ξέρουμε που βαδίζουμε . Όχι να βγάλουμε στη σέντρα κάποιον .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 07 Οκτ 2024, 09:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

crow1581 έγραψε:Μακαρι να διαψευστω αλλα οι χτεσινες δηλωσεις ειναι η αρχη του τελους του καλυτερου προπονητη στην ιστορια της ομαδας μας. Δεν θα κρινω αν εχει δικιο η αδικο (για μενα δικιο αλλα δεν εχει σημασια). Οι δηλωσεις δειχνουν οτι υπαρχει σοβαρη ρηξη αναμεσα στην διοικηση και στο προπονητικο επιτελειο και παικτες και δεν βλεπω να φτιαχνει...μου θυμιζει γονεις που μενουν μαζι για τα παιδια..,,
Δεν νομιζω να υπαρχει αρχη του τελους η καποιο τελος..
Πιο πολυ ταρακουνημα ηταν παρα οβιδα..
Απ την αλλη τωρα μου ηρθε στο μυαλο εκεινη η δηλωση του Ρωσου αρδ ,περι Ιβιτς,που μιλαει απ'ευθειας με τον Σαββιδη..
Κανεις δεν ξερει το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχει δυσαρεσκεια..
Μακαρι να πανε ολα καλα και να τα βρουνε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τιποτα δεν ακυρωσε η διοικηση.Δυο παικτες εχασε, τον ενα στο τελος του καλοκαιριου χωρις να ειναι δικη της επιλογη και τον αλλο ενω προχωρησε σε συμφωνια δυο φορες με την ομαδα του αλλα και με τον ιδιο. Τι επρεπε να κανει δηλαδη διαφορετικο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”