Φίλε μου ζητάς να κρίνω τον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο και τους παίκτες που δεν έχουμε δει από Ιούλιο?Blackgr4 έγραψε:Δεν φαντάζεσαι πόσο δεν μπορώ τα μισόλογα.iasoiako έγραψε:Έχουμε πλάνο ή όχι?Blackgr4 έγραψε:Τι ακριβώς εννοούμε "υπομονή και στήριξη στο πλάνο";
Στήριξη στον ΠΑΟΚ δίνουμε από τη μέρα που γίναμε ψυχικά, όλοι μας μέλη αυτής της οικογένειας.
Στήριξη στο πλάνο με ποιο τρόπο ακριβώς πρέπει να δώσουμε;
Να βλέπουμε δηλαδή πως ο αντικαταστάτης του Κρέσπο για παράδειγμα, δεν είναι το ίδιο αποδοτικός και να μην το αναφέρουμε σε συζητήσεις;
Να βλέπουμε πως αποφάσισαν για 3η σερί χρονιά να μην φέρουν ένα έτοιμο, σοβαρό παίκτη για τη θέση του 10 και να κάνουμε τα στραβά μάτια;
Να λέμε πως ο Ολιβέιρα και ο χ-ψ Μπράντον είναι το ίδιο καλοί με τον Πρίγιοβιτς;
Να βλέπουμε Λύρατζη - Σάστρε και να φανταζόμαστε Μάτος;
Τι εννοείτε όσοι λέτε "στηρίζω το πλάνο";;
Και στο κάτω κάτω, αυτοί που "δεν στηρίζουν το πλάνο", είστε σίγουροι πως θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ;
Ή αυτό που ονομάζετε "μη στήριξη στο πλάνο" στη πραγματικότητα σημαίνει "απαιτήσεις για περαιτέρω ενίσχυση" άρα απαίτηση για ακόμα καλύτερο ΠΑΟΚ;
Το πλάνο, ο προγραμματισμός, είναι αυτά που είπε ο Μπότο στην συνέντευξη τύπου:
1) Διώξιμο παικτών μεγάλων ηληκιών και να έρχονται ελπιδοφόροι απο 21-28 ετών. Αυτό έγινε/γίνεται. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα μείγμα ελπιδοφόρων και έμπειρων.
2) Οι ελπιδοφόροι παίκτες που θα έρθουν, θα έχουν παραστάσεις 2-3 χρόνων στο πρωταθλημά τους, με σκοπό να επιδιώκουν την περαιτέρω εξελιξή τους, ώστε σε 1-2 χρόνια να είναι έτοιμοι και για το βήμα παραπάνω, και έτσι η ομάδα θα έχει οικονομικά οφέλη από πωλήσεις (Θα έρχονται ηληκίες από 21-25 και θα πωλούνται 25 με 28 ετών).
3) Μέσω αυτής της εξέλιξης και της βελτίωσης του επιπέδου του κάθε παίκτη, θα γίνεται ταυτόχρονη εξέλιξη και της ομάδας και θα βελτιώνεται το επίπεδο της ομάδας ώστε θα διεκδικεί και όλους τους τίτλους.
4) Παιδιά μικρότερα σε ηληκίες πχ 16-18 από τις ακαδημίες θα μπαίνουν σε μεγαλύτερες ηληκιακές ομάδες ώστε να ανεβαίνει το επιπεδό τους πιο γρήγορα και να ξεπετάγονται. Επίσης οι προπονητές των ακαδημιών θα κάθονται για πολλά χρόνια χωρίς να φοβούνται μην χάσουν την θέση του. Είναι ακριβώς αυτό που είδαν ότι πέτυχε στην Μπενφίκα μετά από χρόνια δουλειάς.
Αυτά δεν τα λέω εγώ, κάθησε και τα είπε ο Μπότο στην συνέντευξη τύπου του.
Μη κάθεστε να περιμένετε παίκτες με 1.2εκ συμβόλαιο άλλο, δεν είναι αυτό το πλάνο.
Είμαστε στον 1ο μήνα και πρώτο καλοκαίρι υλοποίησης αυτού του πλάνου, δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένετε άλλα τα είπε ο Μπότο.
Να αφήσουμε τα πλάνα και τα αεροπλάνα για 1 λεπτό στην άκρη;
Είναι ο ΠΑΟΚ καλύτερος απ' ότι ήταν;
Θα πετύχει περισσότερα από αυτά που πέτυχε;
Αυτά με νοιάζουν εμένα. Δεν ξέρω αν σου φαίνονται παράλογα, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι γι' αυτό.
Δεν με νοιάζει ούτε το τι είπε ο Μπότο, ούτε το πλάνο που σκέφτηκε φέτος ο Σαββίδης, ούτε το το πλάνο που θα τους έρθει στο κεφάλι για την επόμενη σεζόν (γιατί είναι 100% δεδομένο πως θα κάνουν και πάλι ότι κάνουν κάθε χρόνο που αλλάζουν πλάνο).
Ο ΠΑΟΚ να πάει καλά. Γίνεται; Γίνεται χωρίς δεκάρι; Γίνεται με πιτσιρίκια αμφιβόλου ποιότητας;
Γίνεται με τους μεγάλους ένα χρόνο μεγαλύτερους - πιο κουρασμένους - πιο κορεσμένους;
Μακάρι.
Αν όμως δεν γίνεται, δεν θα κάνω τα στραβά μάτια, ούτε θα το βουλώσω για να μην χαρακτηριστώ... "αρνητής πλάνου".
Υ.Γ. Όσο για το κακό συνήθειο να αναφέρετε τα ποσά των συμβολαίων, κανείς δεν ζήτησε 1.2 εκατομμύρια συμβόλαια σε όλους.
Ο Μάτος είχε έρθει με 600κ συμβόλαιο.
Ο Κρέσπο με ακόμα λιγότερα.
Ο Βαρέλα αν θυμάμαι καλά, πριν την αύξηση, έπαιρνε κάτι εκεί γύρω, 600-700.
Ο Πασχαλάκης έπαιρνε ακόμα λιγότερα, κοντά στα 400 και αυτός πριν την αύξηση.
Μόνο ο Αντελίνο και ο Μαουρίτσιο έπαιρναν τεράστια συμβόλαια.
Όχι λοιπόν δεν θέλω να φέρουν παίκτες του 1.2. Θέλω να φέρουν παίκτες των 500-600 ΑΛΛΆ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΊ ΠΑΊΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΏΣΟΥΝ. Όχι να τους κάνει γιο-γιο η 4η ομάδα της Βουλγαρίας και να λέμε "όλα καλά δεν τρέχει τίποτα που δεν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη φέτος".
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Εσύ που τους είδες και τους έκρινες τους παίκτες?
Μου μιλάς για Βαρέλα, που τον λέγαν χοντρό επι ένα χρόνο, τον πρώτο χρόνο, και ήταν να φύγει.
Ο Πασχαλάκης τα έπνιγε, και αν θυμάσε όταν ήρθε ο Κρέσπο γελούσαν όλοι και λέγαν κοιτάτε τί πήγαν και μας φέραν.
Μιλάς λες και κάνεις εσύ το πλάνο στην ΠΑΕ και δεν σε νοιάζει τί λένε οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε παίκτες με εικόνα 3 χρόνων και να τους συγκρίνεις με παίκτες που τους έχουμε δει 90 λεπτά.
Που ξέρεις τί θα είναι ο Κουαλιάτα σε 6 μήνες από τώρα, ο Κοτάρσκι, ο Ντάντας, ο Νάρεη. Κάτσε να τους δούμε να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη εικόνα.