Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από iasoiako »

Blackgr4 έγραψε:
iasoiako έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Τι ακριβώς εννοούμε "υπομονή και στήριξη στο πλάνο";
Στήριξη στον ΠΑΟΚ δίνουμε από τη μέρα που γίναμε ψυχικά, όλοι μας μέλη αυτής της οικογένειας.
Στήριξη στο πλάνο με ποιο τρόπο ακριβώς πρέπει να δώσουμε;
Να βλέπουμε δηλαδή πως ο αντικαταστάτης του Κρέσπο για παράδειγμα, δεν είναι το ίδιο αποδοτικός και να μην το αναφέρουμε σε συζητήσεις;
Να βλέπουμε πως αποφάσισαν για 3η σερί χρονιά να μην φέρουν ένα έτοιμο, σοβαρό παίκτη για τη θέση του 10 και να κάνουμε τα στραβά μάτια;
Να λέμε πως ο Ολιβέιρα και ο χ-ψ Μπράντον είναι το ίδιο καλοί με τον Πρίγιοβιτς;
Να βλέπουμε Λύρατζη - Σάστρε και να φανταζόμαστε Μάτος;

Τι εννοείτε όσοι λέτε "στηρίζω το πλάνο";;

Και στο κάτω κάτω, αυτοί που "δεν στηρίζουν το πλάνο", είστε σίγουροι πως θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ;
Ή αυτό που ονομάζετε "μη στήριξη στο πλάνο" στη πραγματικότητα σημαίνει "απαιτήσεις για περαιτέρω ενίσχυση" άρα απαίτηση για ακόμα καλύτερο ΠΑΟΚ;
Έχουμε πλάνο ή όχι?

Το πλάνο, ο προγραμματισμός, είναι αυτά που είπε ο Μπότο στην συνέντευξη τύπου:
1) Διώξιμο παικτών μεγάλων ηληκιών και να έρχονται ελπιδοφόροι απο 21-28 ετών. Αυτό έγινε/γίνεται. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα μείγμα ελπιδοφόρων και έμπειρων.

2) Οι ελπιδοφόροι παίκτες που θα έρθουν, θα έχουν παραστάσεις 2-3 χρόνων στο πρωταθλημά τους, με σκοπό να επιδιώκουν την περαιτέρω εξελιξή τους, ώστε σε 1-2 χρόνια να είναι έτοιμοι και για το βήμα παραπάνω, και έτσι η ομάδα θα έχει οικονομικά οφέλη από πωλήσεις (Θα έρχονται ηληκίες από 21-25 και θα πωλούνται 25 με 28 ετών).

3) Μέσω αυτής της εξέλιξης και της βελτίωσης του επιπέδου του κάθε παίκτη, θα γίνεται ταυτόχρονη εξέλιξη και της ομάδας και θα βελτιώνεται το επίπεδο της ομάδας ώστε θα διεκδικεί και όλους τους τίτλους.

4) Παιδιά μικρότερα σε ηληκίες πχ 16-18 από τις ακαδημίες θα μπαίνουν σε μεγαλύτερες ηληκιακές ομάδες ώστε να ανεβαίνει το επιπεδό τους πιο γρήγορα και να ξεπετάγονται. Επίσης οι προπονητές των ακαδημιών θα κάθονται για πολλά χρόνια χωρίς να φοβούνται μην χάσουν την θέση του. Είναι ακριβώς αυτό που είδαν ότι πέτυχε στην Μπενφίκα μετά από χρόνια δουλειάς.

Αυτά δεν τα λέω εγώ, κάθησε και τα είπε ο Μπότο στην συνέντευξη τύπου του.
Μη κάθεστε να περιμένετε παίκτες με 1.2εκ συμβόλαιο άλλο, δεν είναι αυτό το πλάνο.

Είμαστε στον 1ο μήνα και πρώτο καλοκαίρι υλοποίησης αυτού του πλάνου, δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένετε άλλα τα είπε ο Μπότο.
Δεν φαντάζεσαι πόσο δεν μπορώ τα μισόλογα.
Να αφήσουμε τα πλάνα και τα αεροπλάνα για 1 λεπτό στην άκρη;
Είναι ο ΠΑΟΚ καλύτερος απ' ότι ήταν;
Θα πετύχει περισσότερα από αυτά που πέτυχε;
Αυτά με νοιάζουν εμένα. Δεν ξέρω αν σου φαίνονται παράλογα, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι γι' αυτό.
Δεν με νοιάζει ούτε το τι είπε ο Μπότο, ούτε το πλάνο που σκέφτηκε φέτος ο Σαββίδης, ούτε το το πλάνο που θα τους έρθει στο κεφάλι για την επόμενη σεζόν (γιατί είναι 100% δεδομένο πως θα κάνουν και πάλι ότι κάνουν κάθε χρόνο που αλλάζουν πλάνο).
Ο ΠΑΟΚ να πάει καλά. Γίνεται; Γίνεται χωρίς δεκάρι; Γίνεται με πιτσιρίκια αμφιβόλου ποιότητας;
Γίνεται με τους μεγάλους ένα χρόνο μεγαλύτερους - πιο κουρασμένους - πιο κορεσμένους;
Μακάρι.
Αν όμως δεν γίνεται, δεν θα κάνω τα στραβά μάτια, ούτε θα το βουλώσω για να μην χαρακτηριστώ... "αρνητής πλάνου".

Υ.Γ. Όσο για το κακό συνήθειο να αναφέρετε τα ποσά των συμβολαίων, κανείς δεν ζήτησε 1.2 εκατομμύρια συμβόλαια σε όλους.
Ο Μάτος είχε έρθει με 600κ συμβόλαιο.
Ο Κρέσπο με ακόμα λιγότερα.
Ο Βαρέλα αν θυμάμαι καλά, πριν την αύξηση, έπαιρνε κάτι εκεί γύρω, 600-700.
Ο Πασχαλάκης έπαιρνε ακόμα λιγότερα, κοντά στα 400 και αυτός πριν την αύξηση.
Μόνο ο Αντελίνο και ο Μαουρίτσιο έπαιρναν τεράστια συμβόλαια.
Όχι λοιπόν δεν θέλω να φέρουν παίκτες του 1.2. Θέλω να φέρουν παίκτες των 500-600 ΑΛΛΆ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΊ ΠΑΊΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΏΣΟΥΝ. Όχι να τους κάνει γιο-γιο η 4η ομάδα της Βουλγαρίας και να λέμε "όλα καλά δεν τρέχει τίποτα που δεν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη φέτος".

Ελπίζω να σε κάλυψα.
Φίλε μου ζητάς να κρίνω τον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο και τους παίκτες που δεν έχουμε δει από Ιούλιο?

Εσύ που τους είδες και τους έκρινες τους παίκτες?
Μου μιλάς για Βαρέλα, που τον λέγαν χοντρό επι ένα χρόνο, τον πρώτο χρόνο, και ήταν να φύγει.
Ο Πασχαλάκης τα έπνιγε, και αν θυμάσε όταν ήρθε ο Κρέσπο γελούσαν όλοι και λέγαν κοιτάτε τί πήγαν και μας φέραν.

Μιλάς λες και κάνεις εσύ το πλάνο στην ΠΑΕ και δεν σε νοιάζει τί λένε οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε παίκτες με εικόνα 3 χρόνων και να τους συγκρίνεις με παίκτες που τους έχουμε δει 90 λεπτά.

Που ξέρεις τί θα είναι ο Κουαλιάτα σε 6 μήνες από τώρα, ο Κοτάρσκι, ο Ντάντας, ο Νάρεη. Κάτσε να τους δούμε να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη εικόνα.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

gergeo4 έγραψε:ποιος ειπε "ελα μωρε δεν πειράζει"......κάπου ώπα φίλε μου...
Γιώργο η Έστερσουντ που είναι πλέον, μήπως έπεσε κατηγορία?? 16η στην Β Κατηγορία Σουηδίας.
Ο ΠΑΟΚ που είναι?
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Μα όλοι μπορούν να χάσουν απ' όλους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίρνεις παίκτες ακριβούς, στα όρια βεβαίως των χρημάτων που είσαι διατεθιμένος να δώσεις. Οι καλοί παίκτες που έχουν μία εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και ένα άλφα βιογραφικό, συνήθως είναι και ακριβοί για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Δεν λέμε να σε πιάνουν κορόϊδο, όπως έχει γίνει αρκετές φορές στον ΠΑΟΚ και παντού σε όλο τον κόσμο, αλλά γι' αυτό δεν πήρες, μεταξύ άλλων, τον Μπότο; Γι' αυτό δεν εμπιστεύηκες ξανά τον Λουτσέσκου; Για να αξιοποιηθούν τα χρήματα που δίνεις για μεταγραφές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μειωθεί το ρίσκο να συνεχίσουν να χάνονται χρήματα σε αποτυχημένες μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ θεωρώ καλό που αποκλειστηκαμε από Ευρώπη και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το ίδιο θεωρεί και ο Λουτσεσκου

Και ποιος θέλει ας διαφωνεί, καταλαβαίνω τον αντίλογο, προσωπικά βάζω ξεκάθαρα πάνω απ' όλα τη σοβαρή δουλειά στην ομάδα, στο ρόστερ και στους παίκτες. Και αυτή γίνεται με ΠΡΟ ΠΟ ΝΗ ΣΕΙΣ. Όχι με ταξιδια και αποκαταστάσεις.

Από εκεί και πέρα τα περί αναγκης ενίσχυσης του ρόστερ είναι δεδομενα
kos

Δημοσίευση από kos »

Πώς μπορούμε να βαφτίζουμε επιτυχίες τις συμφωνίες που δεν γνωρίζουμε?
Ο μποτο προσπαθεί να δώσει αυτούς που δεν υπολογίζουμε σε ομάδες με τις οποίες έχει επαφές. Οκ. Ξέρουμε τους όρους? Τους μάθαμε ποτέ?
Ο Λάμπρου λένε ότι έχει 400 Χιλ συμβόλαιο. Ξέρει κάποιος αν ο ΟΦΗ πέρυσι εδώσε τα 200 από τα 400 ή τα 40 από τα 400?
Θα μου πεις η άλλη επιλογή είναι να δίνεις και τα 400 χωρίς να παίξει λεπτό. Κατανοητό.
Αλλά δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για συμφωνίες που δεν ξέρουμε. Ούτε να θεωρούμε ότι θα έρθουν παίκτες γιατί πήγε στην Πορτογαλία ο μιχαι για τον οποίο μπορεί να πληρώνουμε το 90% του συμβολαίου του.
Ο μάνατζερ του ζαμπα το είπε ήδη. Για να φύγει υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον ΠΑΟΚ.... Το ύψος δεν είπε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Προφανώς και ισχύει αυτό που λες rainmaker.
Το θέμα όμως είναι ότι χάθηκαν έσοδα και το κυριότερο ευκαιρία με μια ανάλογη πορεία ή έστω κοντά στην περσινή θα μας εξασφάλιζε μια ευρωβαθμολογια που θα καθόριζε θετικά το ευρωπαϊκό μας μέλλον.
Μπέρδεψε και το πλάνο 100%.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Αυτό ακριβώς. Στο συγκεκριμένο στάδιο τού χτισίματος από το σχεδόν μηδέν, δεν μπορείς να τρέχεις σε τρεις διοργανώσεις ταυτόχρονα. Δεν γίνεται και να χτίζεις ομάδα και να έχεις σεζόν σαν την περισυνή, λαχανιασμένη που κάθε προπόνηση ήταν για τον επόμενο αγώνα και όχι για την βελτίωση των παικτών.

Και μπράβο στον rain που τόλμησε και το είπε, μπορεί να μας πόνεσε ο αποκλεισμός αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Παλευει ο καημένος ο Μποτο με νυχια και με δόντια να δημιουργήσει χωρο. Παιρνει φιλους και γνωστους στη Σαχταρ, στη Πορτογαλια,οπου μπορει...
Δεν τον βλεπω να μενει μαζι μας μεχρι τον Γεναρη. Γιατι να καθησει εδω να σκαει και να προσπαθει να βαψει αυγα με πορδες?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι διαβαζω θεέ μου...(δεν παει σε σενα gospi)
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

rainmaker έγραψε:Εγώ θεωρώ καλό που αποκλειστηκαμε από Ευρώπη και είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι το ίδιο θεωρεί και ο Λουτσεσκου

Και ποιος θέλει ας διαφωνεί, καταλαβαίνω τον αντίλογο, προσωπικά βάζω ξεκάθαρα πάνω απ' όλα τη σοβαρή δουλειά στην ομάδα, στο ρόστερ και στους παίκτες. Και αυτή γίνεται με ΠΡΟ ΠΟ ΝΗ ΣΕΙΣ. Όχι με ταξιδια και αποκαταστάσεις.

Από εκεί και πέρα τα περί αναγκης ενίσχυσης του ρόστερ είναι δεδομενα
Να το πεις στον Ιβαν.Να μενει η ομαδα στην αρχη της χρονιας εκτος Ευρωπης για το καλο της.Και φυσικα και για το κακο του
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Συγνώμη αλλά όποιος δεν βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις επί εποχής Σαββίδη μάλλον εθελοτυφλεί.
Μακάρι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ να ήταν οι μεταγραφές.
Μιλάμε για ομάδα που σε περίοδο προετοιμασίας μένει 15 μέρες χωρίς φιλικό αγώνα, βαφτίζει τα οικογενειακά δίτερμα ως φιλικά και όταν εν τέλει παίζει κανένα φιλικό με κάτι Βόλους και με κάτι Παναιτωλικους θα παίζει όχι μόνο κεκλεισμένων των θυρών αλλά και κλεισμένο των καμερών και των δημοσιογράφων.
Μπορεί να ζητήσει κάτι ανάλογο και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον.
Να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο είναι κάποια καινούργια μάρκετιστικη τεχνική, κάτι ρε παιδί μου σαν το τέχνασμα του Καποδίστρια με την πατάτα...μετά από αυτό το κρυφτό όλοι θα τρέχουν σαν τρελοί να δούνε την ομάδα,να αγοράσουν διάρκειας και θα κατακλύσουν την μπουτίκ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Τι διαβαζω θεέ μου...(δεν παει σε σενα gospi)
Ξερω [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Ποσο τυχεροι ειμαστε που μειναμε εκτος ευρωπης και θα δουμε μπαλαρα φετος και φυσικα θα δηλωσουμε πρωταθλημα στο τελος! Τι? Οχι?

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι λέτε ρε παιδιά;;;;

Καλύτερα που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη γράφει ο rain, για να έχουμε χρόνο για προπονήσεις αντί να κάνουμε ταξίδια και αποθεραπείες. Ε ας μην κατέβουμε και στο πρωτάθλημα αν είναι για να έχουμε ακόμα περισσότερο.

Και τον Λουτσέσκου στο γνωστό meme, να λέει.. "Δεν μπορείς να χάσεις... αν δεν κατέβεις να παίξεις".

Μη ξεχάσετε όταν πάτε Τούμπα και τραγουδήσετε το "με το έτσι και το θέλω..." να ξήσετε λίγο το μέτωπο σας για να καταλάβετε το πως φάσκετε και αντιφάσκετε.

Να παρατήσουμε την Ευρώπη, για να παίζουμε μόνο στη σουπερλιγδα.

Και μετά να έχουμε αυτάρκεια στα 10 εκατομμύρια μπάτζετ και να ξεχωρίζουμε στα play out ως ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς.

Δεν πιστεύω ότι το διάβασα αυτό:
rainmaker έγραψε:Εγώ θεωρώ καλό που αποκλειστηκαμε από Ευρώπη.
Κι οι οπαδοί Ολυμπιακού, Παναθηναικού, ΑΕΚ και Άρη θεωρούν καλό το ότι μείναμε εκτός Ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά όποιος δεν βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις επί εποχής Σαββίδη μάλλον εθελοτυφλεί.
Μακάρι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ να ήταν οι μεταγραφές.
Μιλάμε για ομάδα που σε περίοδο προετοιμασίας μένει 15 μέρες χωρίς φιλικό αγώνα, βαφτίζει τα οικογενειακά δίτερμα ως φιλικά και όταν εν τέλει παίζει κανένα φιλικό με κάτι Βόλους και με κάτι Παναιτωλικους θα παίζει όχι μόνο κεκλεισμένων των θυρών αλλά και κλεισμένο των καμερών και των δημοσιογράφων.
Μπορεί να ζητήσει κάτι ανάλογο και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον.
Να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο είναι κάποια καινούργια μάρκετιστικη τεχνική, κάτι ρε παιδί μου σαν το τέχνασμα του Καποδίστρια με την πατάτα...μετά από αυτό το κρυφτό όλοι θα τρέχουν σαν τρελοί να δούνε την ομάδα,να αγοράσουν διάρκειας και θα κατακλύσουν την μπουτίκ
Ξερουν τι κανουν. Οσο πιο αργα δουμε το συνονθύλευμα που θα εμφανισει στα ματς του πρωταθλήματος ο Ραζβαν τοσο το καλυτερο! Ασε που μετα το πρώτο ματς δεν θα υπαρχει χρονος για μεταγραφες, και δεν θα προλαβαινουν να ενσωματωθουν καινουργιοι παιχτες. Ετοιμο το δελτίο τύπου...

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όταν θα χάσουμε στην πρεμιέρα από τον Παναιτωλικό η δικαιολογία θα είναι ότι δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Κι όταν θα συνεχίσουν οι γκέλες μέσα στη χρονιά και θα στηρίζεται η προσπάθεια σε 13-14 παίκτες, θα φταίει το ότι δεν έχουμε Ευρώπη για να ανοίξει το ρόστερ. Κι αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και ξαναπαίξουμε Ευρώπη, μετά θα φταίνε τα δυο παιχνίδια την εβδομάδα.

Ή αλλιώς της κοντής τσουτσούς..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”