Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Παντως επιβεβαιωνεται αυτος που μιλησε για αποδεσμευσεις εμπειρων παιχτων!
Ελπιζω αυριο να ανακοινωθει αποχωρηση Βερμπλουμ και ενος ακομη.
Να γινει χωρος για αλλους 2 τουλαχιστον παιχτες, κι ας ερθουν και μετα την Μπεσικτας!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπιζω αυριο να ανακοινωθει αποχωρηση Βερμπλουμ και ενος ακομη.
Να γινει χωρος για αλλους 2 τουλαχιστον παιχτες, κι ας ερθουν και μετα την Μπεσικτας!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αντε με το καλο και βερμπλουμ εσιτι καντουρι λημνιος , ενα μυρριο ο καντουρης 700.000 ο εσιτι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!! και πασχαλακης στο καλο μεγαλε και καλη επιτυχια!!! και ζαμπα πιστωση χρονου μεχρι το γεναρη .....ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΣΙΣΤ ΚΑΙ ΓΚΟΛ! ΕΚΕΙ ΡΙΞΤΕ ΤΑ !!!!! α ξεχασα να αναφερω τον πελκα που πρεπει να πωληθει επισης!!!
- bersekeros
Με το καλό να πάνε όλα...
και από τις 26/8, βλέπω να ανοίγει και το Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 - ΙΙ σε dt.
Μέχρι τότε ας ανοίξει κάποιος το Ότι να 'ναι - ΙΙ
και από τις 26/8, βλέπω να ανοίγει και το Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 - ΙΙ σε dt.
Μέχρι τότε ας ανοίξει κάποιος το Ότι να 'ναι - ΙΙ
η ομαδα απαλλαχθηκε απο 3 βαρια συμβολαια γυρω στο 1,5 εκατομμυριο (βιειρινια-στοχ-μαουριτσιο)
μενουν αλλα 3(βαρελα-βερνμπλουμ-ελ καντουρι) αν οταν τελειωσουν οι μεταγραφες εχουμε 1(βαρελα) αντι για 6 που ειχαμε την περσινη σεζον θα μιλαμε για τεραστια ελαφρυνση στο μπατζετ
μενουν αλλα 3(βαρελα-βερνμπλουμ-ελ καντουρι) αν οταν τελειωσουν οι μεταγραφες εχουμε 1(βαρελα) αντι για 6 που ειχαμε την περσινη σεζον θα μιλαμε για τεραστια ελαφρυνση στο μπατζετ
Άφησες μόνο τον μιχαιλιδηtsaousila έγραψε:αντε με το καλο και βερμπλουμ εσιτι καντουρι λημνιος , ενα μυρριο ο καντουρης 700.000 ο εσιτι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!! και πασχαλακης στο καλο μεγαλε και καλη επιτυχια!!! και ζαμπα πιστωση χρονου μεχρι το γεναρη .....ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΣΙΣΤ ΚΑΙ ΓΚΟΛ! ΕΚΕΙ ΡΙΞΤΕ ΤΑ !!!!! α ξεχασα να αναφερω τον πελκα που πρεπει να πωληθει επισης!!!
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- rade paprica
Για Καντουρι θα ήμουν λίγο επιφυλακτικός, πιθανώς να κάνει καλό δίδυμο με ΣβαμπNorte έγραψε:η ομαδα απαλλαχθηκε απο 3 βαρια συμβολαια γυρω στο 1,5 εκατομμυριο (βιειρινια-στοχ-μαουριτσιο)
Έχει γίνει παράδοση πλέον τα κρίσιμα, από όλες τις απόψεις, ευρωπαϊκά ματς του καλοκαιριού, η ομάδα να τα παίζει χωρίς σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση και ενώ τα κενά στο ρόστερ χασκουν ολανοιχτα.
Τα κενά που δημιουργούνται την προηγούμενη χρονιά μας συντροφεύουν κατά κανόνα και την επόμενη, τουλάχιστον στην αρχή της.
Φοβάμαι ότι το ματς με την Μπεσίκτας, θα είναι μια και έξω, για την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία.
Τυχόν αποκλεισμός απ' τους Τούρκους, θα σημάνει και τέλος της Ευρώπης για φέτος.
Η απογοητεύση, η μείωση της αυτοπεποίθησης στις ικανότητες της ομάδας και φυσικά η εσωστρέφεια που θα προκύψουν ειδικά στο θέμα του προπονητή θα είναι ταφόπλακα και για τα επόμενα ευρωπαϊκά προκριματικά.
Τα κενά που δημιουργούνται την προηγούμενη χρονιά μας συντροφεύουν κατά κανόνα και την επόμενη, τουλάχιστον στην αρχή της.
Φοβάμαι ότι το ματς με την Μπεσίκτας, θα είναι μια και έξω, για την φετινή ευρωπαϊκή της πορεία.
Τυχόν αποκλεισμός απ' τους Τούρκους, θα σημάνει και τέλος της Ευρώπης για φέτος.
Η απογοητεύση, η μείωση της αυτοπεποίθησης στις ικανότητες της ομάδας και φυσικά η εσωστρέφεια που θα προκύψουν ειδικά στο θέμα του προπονητή θα είναι ταφόπλακα και για τα επόμενα ευρωπαϊκά προκριματικά.
- invincible
Ο Μπίσε με 650 χιλ. ετησίως εύκολα μπορεί να βρει συμβόλαιο με πολύ περισσότερα στους Άραβες και τους Κινέζους επίσης αλλά δεν θεωρώ ότι είναι πολλά για την δουλειά που κάνει πιστεύω είναι στα λεφτά του και όταν είναι σε φόρμα είναι value for money.
Τέλος ο Βαρέλα τα 950χιλια ετησίως από όσο ξέρω είναι με τα μπόνους νομίζω και χωρίς είναι λιγότερα... είναι μία χαρά ο παίχτης με πάρα πολύ εμπειρία νιώθει από ΠΑΟΚ.
Ο Ελ Καντουρί πάλι και να θες να τον κρατήσεις επειδή είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου δεν νομίζω να θέλει να ρισκάρει ούτε ο παίχτης ούτε ο Ραηολα με ένα πιθανό τραυματισμό θα τον ρίξει πολύ την αξία, σίγουρα θα ήθελε ένα τριετές κάπου στην Ιταλία να κοιμάται ήσυχος που πιστεύω μέχρι τον Οκτώβρη ο Μινο θα τον βολέψει.
Ο Βερνμπλουμ θα φύγει σίγουρα πιο κερδισμένος σε λεφτά από όλους.
Τέλος ο Βαρέλα τα 950χιλια ετησίως από όσο ξέρω είναι με τα μπόνους νομίζω και χωρίς είναι λιγότερα... είναι μία χαρά ο παίχτης με πάρα πολύ εμπειρία νιώθει από ΠΑΟΚ.
Ο Ελ Καντουρί πάλι και να θες να τον κρατήσεις επειδή είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου δεν νομίζω να θέλει να ρισκάρει ούτε ο παίχτης ούτε ο Ραηολα με ένα πιθανό τραυματισμό θα τον ρίξει πολύ την αξία, σίγουρα θα ήθελε ένα τριετές κάπου στην Ιταλία να κοιμάται ήσυχος που πιστεύω μέχρι τον Οκτώβρη ο Μινο θα τον βολέψει.
Ο Βερνμπλουμ θα φύγει σίγουρα πιο κερδισμένος σε λεφτά από όλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί , η Γουότφορντ όντως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιαννούλη. Επίσημη πρόταση ακόμη ομως δέν κατέθεσε αλλά αναμένεται τις επόμενες μέρες να κινηθεί επίσημα, προσφέροντας ενα αρκετά καλό ποσό. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον μάνατζερ του ομάρ ελ καντουρί σχετικά με δημοσιέυματα περί πρότασης απο αίγυπτο και ενδιαφέροντος από τη κροτόνε,διαβεβαίωσε σε κάθε τόνο ότι ο ομάρ θέλει μόνο ΠΑΟΚ.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον μάνατζερ του ομάρ ελ καντουρί σχετικά με δημοσιέυματα περί πρότασης απο αίγυπτο και ενδιαφέροντος από τη κροτόνε,διαβεβαίωσε σε κάθε τόνο ότι ο ομάρ θέλει μόνο ΠΑΟΚ.
Είπα εάν ρε φίλε.. η ομάδα πρέπει να έχει και καβαντζα..soigol έγραψε:Πέρα από off topic, σοβαρά τώρα;;;Parolos έγραψε:Έχουμε μείνει με καθαρά εξτρέμ Λημνιό, Ζαμπά και Τζολη.
Λογικά έτσι θα πάμε δε θα πάρουμε άλλο καθώς με το σύστημα που θέλει δε χρειάζονται.
Τι θα γίνει όμως σε 10 μέρες ή παρέλαση Οκτώβρη αν δεν έχουμε άλλον σε διάδοχη κατάσταση
Πως θα παίξουμε όταν τον διώξουμε;;;
Το έχετε παρ@γ@μήσει το θέμα, ανεπίτρεπτη αυτή η εμμονή πολλών στο να "φάνε" τον προπονητή.
Όχι ότι μπορείτε αλλά καταντάει αηδία !!!
ΕΑΝ λοιπόν μείνει η ομάδα με 3 εξτρέμ εσύ είσαι οκ?
Για να καταλάβουμε δλδ.. τα "ότι πει ο προπονητής" κρατα τα για σένα και άσε εμάς να κρατάμε και πισινή. Γιατί ο προπονητής μια χαρά θα βρεθεί με 4Μ στην τσέπη, εσύ θα είσαι χωρίς ρόστερ για άλλο σύστημα και θα τρέχεις.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Δηλαδή πήρατε τηλέφωνο τον μανατζερ του Ελ Καντουρί τον χοντρό τον μαφιάζο το σήκωσε είπε Προντοοοο και τι του είπατε? είμαστε δημοσιογράφοι από Ελλάδα θα μείνει ο Ελ Καντουρί στο ΠΑΟΚ ? ή θα πάρει μεταγραφή ? και σας είπε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !!!και το έκλεισε ενώ μασουλούσε προσουτο ας πούμε? Με συγκινεί !!! BRAVO
Σωστά.
Ντιέγκο Ταβάνο ο νέος (BSM)
Έχει και τον γύπα (και Σάχοφ)
Ντιέγκο Ταβάνο ο νέος (BSM)
Έχει και τον γύπα (και Σάχοφ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 18 Αύγ 2020, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.