Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Να πούμε εδώ οτι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει κινήσεις τύπου Κοεντράο τη στιγμή που έχει τέσσερα πολύ μεγάλα συμβόλαια που είναι ανενεργά λόγω τραυματισμών (Μαουρίσιο,Βιερίνια,Βερνμπλουμ) συν τον Χατσερίντι που δεν υπολογίζεται.
Μιλάμε για συμβόλαια πέντε-έξι εκατομμυρίων τον χρόνο.
Ο Κοεντράο έρχεται Θεσσαλονίκη ή πάει κατευθείαν προετοιμασία; Ξέρει κανείς;
https://webtv.ert.gr/athlitika/22noe201 ... olybiakos/
Aπολαύστε εδώ πως γλεντάει τον γαύρο...
Παικταράς!
Υ.Γ. Kostas_Peraia καλώς όρισες και πάλι φίλε μου!
Aπολαύστε εδώ πως γλεντάει τον γαύρο...
Παικταράς!
Υ.Γ. Kostas_Peraia καλώς όρισες και πάλι φίλε μου!
- pirate_salonica
Ο Χατσερίδης νομίζω πως έχει μείνει ελεύθερος, αν δεν κάνω λάθοςOdi έγραψε:Να πούμε εδώ οτι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει κινήσεις τύπου Κοεντράο τη στιγμή που έχει τέσσερα πολύ μεγάλα συμβόλαια που είναι ανενεργά λόγω τραυματισμών (Μαουρίσιο,Βιερίνια,Βερνμπλουμ) συν τον Χατσερίντι που δεν υπολογίζεται.
Καλημερα,κανενα νεο για τον μπρανταριτς εχουμε?απο ιταλια λενε οτι η καλιαρι θελει 9 εκ και εμεις δινουμε 4 .Το βλεπω να χαλαει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace.79.gr την Παρ 19 Ιούλ 2019, 07:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά λένε τέτοια.... Εμμονή και εφιάλτης τους έγινεnavigator11 έγραψε:Δεν μπορώ να μη γελάω μαζί τους, ειλικρινά. Έχουν εδώ και μήνες ολάκερους, που ζουν κι αναπνέουν για το πότε θα φύγει ο Σαββίδης από τη χώρα. Ξεροστάλιασμα κανονικό. Τη μια του τελείωσαν του Ιβάν τα φράγκα, που του έχουν δώσει άλλοι για να ξοδέψει στη Β.Ελλάδα. Την άλλη διακρίνουν από αρχές Ιουνίου μιαν επενδυτική κόπωση στα ποδοσφαιρικά. Την τρίτη νιώθουν ότι το κούλη θα επιχειρήσει να τον βγάλει επιχειρηματικά από τη μέση και θα τα παρατήσει να σηκωθεί να φύγει από την πίεση.Την παράλλη παραμυθιάζονται με τη σκέψη ότι "έλα μωρέ, όπως ξαφνικά εμφανίστηκε στη ζωή μας ο τσετσενογεωργιανός, έτσι αθόρυβα, πίνοντας τον καφέ μας κάποιο πρωί, θα ακούσουμε ότι την "κάνει" για άλλες πολιτείες". Η άρνηση της πραγματικότητας, κατανοητό, παρέχει ένα αποκούμπι. Αλλά είναι απόλαυση να διαβάζεις την αμηχανία τους.TheCursed έγραψε:Τωρα να ασχοληθεις με ποιους με τς γαυρους η μ τς χαρτινους κ πιστευαν οτι ο μπακακης ειναι το καλυτερο δεξι μπακ στο πρωταθλημα ασε τα παιδια ειναι αμπαλα ολα καλα.Κανεις δν βλεπει τς συμμετοχες απλα λεει

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω την εντύπωση πως είναι ακόμη στο ρόστερ, στο site δεν υπάρχει, αλλά δεν διάβασα πουθενά πως τελείωσε οριστικά από εμάς. Ο Κόλκας αναφέρει οτι ακόμη τον πληρώνουμε πάντως. Δεν ξέρω, δεν είμαι βέβαιος.pirate_salonica έγραψε:Ο Χατσερίδης νομίζω πως έχει μείνει ελεύθερος, αν δεν κάνω λάθοςOdi έγραψε:Να πούμε εδώ οτι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει κινήσεις τύπου Κοεντράο τη στιγμή που έχει τέσσερα πολύ μεγάλα συμβόλαια που είναι ανενεργά λόγω τραυματισμών (Μαουρίσιο,Βιερίνια,Βερνμπλουμ) συν τον Χατσερίντι που δεν υπολογίζεται.
υπηρχε παντως στο φορουμ τουλ ενας που τον προτεινε ,εδω κι καιρο, να τον παρουμε τον Κοεντραο , αλλα δεν θυμαμαι ποιος/οι ηταν ...
- pirate_salonica
Θα με πεις εδώ πληρώναμε έναν ολόκληρο χρόνο το Λεβέκ στο Χατσερίδη θα κολλήσουμε;Odi έγραψε:Έχω την εντύπωση πως είναι ακόμη στο ρόστερ, στο site δεν υπάρχει, αλλά δεν διάβασα πουθενά πως τελείωσε οριστικά από εμάς. Ο Κόλκας αναφέρει οτι ακόμη τον πληρώνουμε πάντως. Δεν ξέρω, δεν είμαι βέβαιος.pirate_salonica έγραψε:Ο Χατσερίδης νομίζω πως έχει μείνει ελεύθερος, αν δεν κάνω λάθοςOdi έγραψε:Να πούμε εδώ οτι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει κινήσεις τύπου Κοεντράο τη στιγμή που έχει τέσσερα πολύ μεγάλα συμβόλαια που είναι ανενεργά λόγω τραυματισμών (Μαουρίσιο,Βιερίνια,Βερνμπλουμ) συν τον Χατσερίντι που δεν υπολογίζεται.

- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ το έλεγα από την πρώτη μέρα κ το χω γράψει κ στον ξερολα.. Συνεχίζουμε δυναμικά τωρα.. κάτι που δεν σχολιάστηκε είναι το like του Γιώργη σε σχόλιο στο ινστα που του λέει να φέρει bradaric! Οπότε ίσως κ αυτό να είναι τελειωμένο!maceio έγραψε:υπηρχε παντως στο φορουμ τουλ ενας που τον προτεινε ,εδω κι καιρο, να τον παρουμε τον Κοεντραο , αλλα δεν θυμαμαι ποιος/οι ηταν ...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εδω τα λενε καποιοι δικοι μας..TheCursed έγραψε:Εντωμεταξυ ειναι κ μπουφοι τν μια λενε δεν κανει μεταγραφες γιατι ειναι στην μεση το ffp κ μετα με τοσο ακριβες μεταγραφες θα πεσει κανονια χαχαχαχαχααχχααχαχαχχααχ ρε ειναι στοκοι δεν υπαρχει ΚΟΕΝΤΡΑΟ ΚΥΡΙΟΙ.
Εγω θ πω μονο αυτο. Και να μην πιασει ο παικτης, ο ΠΑΟΚ χτιζει τρομερο βιογραφικο με τετοιους παικτες.
- sourmenetes
- Moderator
Κατσε ωρε...Thracian έγραψε:μπήκα μονο και μονο για να δώσω μια ακομα παραμετρο της κινησης Κοεντραο μετα απο οσα τραβηξε ο Μπρανκο με τα "θέλω" πολλών παικτων
αν ο παιχτης αυτος παιξει στο 80% απ οσο επαιζε μεχρι προπερσι και προσφερει αυτα που μπορεί με 700/έτος είναι ενα καλό μηνυμα για ολους τους υπολοιπους
ξαναχάνομαι!
- sourmenetes
- Moderator
Χθες ζηταγε 4!ace.79.gr έγραψε:Καλημερα,κανενα νεο για τον μπρανταριτς εχουμε?απο ιταλια λενε οτι η καλιαρι θελει 9 εκ και εμεις δινουμε 4 .Το βλεπω να χαλαει
Σημερα λογω παρασκευης ανεβηκαν στα 9???
Νομιζω θα κλεισει ομαλα η υποθεση.