Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Κοιμήθηκα με το μαύρο άτι, ξύπνησα με τον Πέρση. Να πω πως ξενέρωσα λιγάκι, είναι η αλήθεια. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου βλέπουμε το γαωπροβλημα εκεί μπροστά και όλοι λένε ότι θέλουμε ένα βαρβάτο εκεί. Και διαβάζεις για τον Καριμ του νοινιου.
Φέρτε φορ όχι άλλες μετριοτητες! Ολόκληρη γη εκεί κολλημένοι εμείς. Πραγματικά προσπαθώ να μη γράψω κάτι άσχημο, υπάρχουν τόσοι παίκτες εκεί έξω και εμείς εκεί!
Έχουμε τις άλλες μετριοτητες να προπονούνται μόνοι τους πάμε να προσθέσουμε και άλλη μία. Μακάρι να μη γίνει το λάθος και τον πάρουμε. Η υπόθεση βελλιδης που είναι και η πιο πρόσφατη δε τους έβαλε μυαλό; Τι να πω άλλο;
Φέρτε φορ όχι άλλες μετριοτητες! Ολόκληρη γη εκεί κολλημένοι εμείς. Πραγματικά προσπαθώ να μη γράψω κάτι άσχημο, υπάρχουν τόσοι παίκτες εκεί έξω και εμείς εκεί!
Έχουμε τις άλλες μετριοτητες να προπονούνται μόνοι τους πάμε να προσθέσουμε και άλλη μία. Μακάρι να μη γίνει το λάθος και τον πάρουμε. Η υπόθεση βελλιδης που είναι και η πιο πρόσφατη δε τους έβαλε μυαλό; Τι να πω άλλο;
Καλημέρα παίδες.Διαβάζω από πολλούς και αρδ και συμφορίτες ότι λόγω αυτού που έγινε με τον Γκάρυ τα λεφτά τα πολλά θα δωθούν στο εξτρέμ οπότε πάμε σε πιο οικονομική λύση του Ανσαριφάντ.Αφήνω το παικτικό σκέλος του Ανσαριφάντ.Απλά έχω απορίες.
Ερ. Ο Γκάρυ τζάμπα έφυγε?Δεν θα πάρουμε λεφτά?Γιατί μας αποσυντόνισε οικονομικά η φυγή και θα πάμε σε πιο οικονομική λύση σε φορ?3,5μ θα πάρουμε θα μπορούσαν να μείνουν και ρέστα για τον φορ για συμπλήρωμα λέω εγώ..
Ερ. Να περιμένω δηλαδή τα πολλά λεφτά να πούμε δηλαδή ότι θα δαπανήσουμε π.χ. 3-4εκ όσα πήραμε από Γκάρυ για εξτρεμ?Άρα τέτοια παικτάρα να περιμένω?Δηλαδή ήρθε η ώρα που θα δώσουμε 2μ στην ομάδα και 1.5μ στον παίκτη?
Ουαο έχω ήδη εντυπωσιαστεί και περιμένω αυτήν την υπερπαικτούρα που θα δαπανηθούν τόσα πολλά χρήματα και θα είναι καλύτερος του προκατόχου του και θα γίνουμε καλύτεροι.
Φυσικά να υποθέσω ότι έχει βρεθεί αυτός και γι αυτό δεν δίνονται λεφτά για φορ.
Όπως να υποθέσω ότι αποκλείεται να πάρουμε κανέναν πιο ''χαλαρό'' γιατί αλλιώς θα είχαμε δώσει κάτι παραπάνω για φορ έτσι?Δεν νομίζω δηλαδή να πάρουμε καμιά ενημέρωση ''δεν ήταν στο πλάνο του εξτρεμ δεν είχαμε χρόνο και πάμε με τον ''χ'' χαλαρο?
Δεν γίνονται αυτά έτσι δεν είναι?
Ερ. Ο Γκάρυ τζάμπα έφυγε?Δεν θα πάρουμε λεφτά?Γιατί μας αποσυντόνισε οικονομικά η φυγή και θα πάμε σε πιο οικονομική λύση σε φορ?3,5μ θα πάρουμε θα μπορούσαν να μείνουν και ρέστα για τον φορ για συμπλήρωμα λέω εγώ..
Ερ. Να περιμένω δηλαδή τα πολλά λεφτά να πούμε δηλαδή ότι θα δαπανήσουμε π.χ. 3-4εκ όσα πήραμε από Γκάρυ για εξτρεμ?Άρα τέτοια παικτάρα να περιμένω?Δηλαδή ήρθε η ώρα που θα δώσουμε 2μ στην ομάδα και 1.5μ στον παίκτη?
Ουαο έχω ήδη εντυπωσιαστεί και περιμένω αυτήν την υπερπαικτούρα που θα δαπανηθούν τόσα πολλά χρήματα και θα είναι καλύτερος του προκατόχου του και θα γίνουμε καλύτεροι.
Όπως να υποθέσω ότι αποκλείεται να πάρουμε κανέναν πιο ''χαλαρό'' γιατί αλλιώς θα είχαμε δώσει κάτι παραπάνω για φορ έτσι?Δεν νομίζω δηλαδή να πάρουμε καμιά ενημέρωση ''δεν ήταν στο πλάνο του εξτρεμ δεν είχαμε χρόνο και πάμε με τον ''χ'' χαλαρο?
και ολοι οι πολυελαιοι μαζιpirate_salonica έγραψε:Μόλις συνειδητοποιώ πως ήταν ανούσια η απάντησή μου...Taseos έγραψε:Τι μου κανείς παράθεση; δεν λες κάτι διαφορετικό. Και φαντάσου ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος με εντοι Καρίμ. Απλά δεν πείθομαι ότι υπάρχει τμήμα scouting.pirate_salonica έγραψε:
Από π.χ. Πρέμιερ Λιγκ θα έρθουν παλτά σαν τον Κρέσπο,από π.χ. Πριμέρα θα έρθουν γίδια σαν τον Κάνιας,άντε κι ένας Roadrunner σαν τον Γκάρι που κάνει μόνο για Τζαμαϊκανός σπρίντερ... Ε,εντάξει,θα πάρουμε και καμιά Ουκρανική γούνα τύπου Μάτος,γιατί τις καλές μας τις πήραν οι Κινέζοι!
Υ.Γ. Τζάμπα καίει η λάμπα...

αυτο ακριβως τζοσουα...αψογος...joshua έγραψε:Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.Το καλοκαιρι ειχα γραψει πολλες φορες πως οι επιλογες Μιχελς απεπνεαν εντονα αισθημα αναγκης δημιουργιας ομαδας χωρις πολλα ρισκα που θα κανει τα αυτονοητα και θα ειναι στοιχειωδως καλη.Μια ομαδα που μπορει να μην φτανει το 8 η το 9 αλλα δεν θα πεφτει και κατω απο το 7 και αυτο το πετυχε με την αποκτηση παικτων με γεματα βιογραφικα σε μεσαια ραφια.Η ομαδα ακομα και στα κακα της παιχνιδια ποτε δεν ηταν χειροτερη του αντιπαλου και αν μη τι αλλο αν εξαιρεσεις το διαστημα κρισης ηταν παντα ομαδα.Ε απο αυτη την ομαδα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εδω μεσα συμφωνουσαν πως λειπουν οι 2-3 πινελιες που θα εδιναν το κατι παραπανω και οχι εγω,αλλοι εγραφαν πως αυτες οι πινελιες θα μπουν τον Γεναρη.Ε συγνωμη βρε παιδια αλλα ο Ανσαριφαρντ δεν ειναι τετοια πινελια.Ειναι απλα, για να μιλησω ποδοσφαιρικα, ενα φορ με καλη τεχνικη καταρτιση για τα δεδομενα της σουπερλιγκ, η οποια τον βοηθαει πολυ απεναντι σε ανοιχτες αμυνες,σε ανοιχτους χωρους,στην κοντρα επιθεση.Το φορ του ΠΑΟΚ τετοιες καταστασεις βρισκει σπανια,αντιθετα συνηθως με το που παιρνει μπαλα εχει διπλα του 3 και 4 παικτες.Το αντιδοτο σε αυτο ειναι ειτε η εκτελεση με την μια, κατι που εκανε τα προηγουμενα χρονια ο Κλαους και σε αυτο ειναι καλυτερος απο τον Ανσαριφαρντ,ειτε η εκρηξη στο πρωτο βημα κατι που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ και το 1 με 1 που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ.Αρα ουσιαστικα προσθετουμε απλα καλυτερη τεχνικη καταρτιση σε σχεση με τον Κλαους,καλυτερο κοντρολ και κρατημα μπαλας αλλα χειροτερη εκτελεστικη δεινοτητα και καμια ιδιαιτερη αναβαθμιση σε ικανοτητα ατομικης δημιουργιας.Ε αυτο εμενα προσωπηκα δεν με ικανοποιει.
η ομαδα λεγαμε χρειαζεται 2-3 παιχτες που θα την παρουν στην πλατη τους...εχει καλους παιχτες, εχει παιχτες που αναδεικνυονται μεσα απο το συνολο, αλλα αν το πραγμα στραβωνει δεν εχει καποιον να την παρει απο το χερακι...θελει 2-3 ποιοτικες πινελιες οχι να βαδιζουμε στο ιδιο μοτιβο...
. Εντάξει συμφωνούμε δώσε τα πολλά για εξτρέμ , αλλά στα φορ πάρε κανα ταλέντο λατινο , σε καλή ηλικία , αυτών στα 27 δεν τον πουλάς κιόλας ,agios έγραψε:Καλημέρα παίδες.Διαβάζω από πολλούς και αρδ και συμφορίτες ότι λόγω αυτού που έγινε με τον Γκάρυ τα λεφτά τα πολλά θα δωθούν στο εξτρέμ οπότε πάμε σε πιο οικονομική λύση του Ανσαριφάντ.Αφήνω το παικτικό σκέλος του Ανσαριφάντ.Απλά έχω απορίες.
- GiorgosAtha
Σόρρυ που δεν απάντησα πιο πριν αλλά έπρεπε να ξεστολιστει τοο δέντρο πριν έρθει η κόρη κςι έχουμε "δράματα"
Josh το post μου δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα γι αυτό αν δεις μιλάω σε πρώτο πληθυντικό ουσιαστικά προσθέτοντας και εμένα στο σχόλιο. Απλά πιάστηκα από το δικό σου για να δείξω το πόσο υπερβολικά αντιδράμε πέφτοντας σε λάθος παρότι πολλές φορές έχουμε εκτεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις. Φαντάσου ότι εσύ σκαμπάζεις -και πολύ μάλιστα- από μπάλα και δεν φοβάσε να "εκτεθείς"... ένα μεγάλο ποσοστό -και δεν μιλώ μόνο για εδώ μέσα- όμως αντιδρά ακριβώς όπωως το περιγράφω (Σαςταλεγάκιδες). Και εγώ ξενέρωσα με τον Ιρανό... αλλά πρώτον περιμένω ελπίζοντας ότι θα βγει και οτι είναι επιλογή Ivic και δεύτερον νομίζω ότι ακόμα μιλάμε για μια ΑΡΔια (δεν έχει γίνει τίποτα επίσημο). Ελπίζω να "ξεφτιλιστώ" στο γήπεδο από τον Ξέρξη.
Σόρρυ αν παρεξηγήθηκες. Δεν είχα τέτοιο σκοπό. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε... ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά σε κάποιο γήπέδο.
Josh το post μου δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα γι αυτό αν δεις μιλάω σε πρώτο πληθυντικό ουσιαστικά προσθέτοντας και εμένα στο σχόλιο. Απλά πιάστηκα από το δικό σου για να δείξω το πόσο υπερβολικά αντιδράμε πέφτοντας σε λάθος παρότι πολλές φορές έχουμε εκτεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις. Φαντάσου ότι εσύ σκαμπάζεις -και πολύ μάλιστα- από μπάλα και δεν φοβάσε να "εκτεθείς"... ένα μεγάλο ποσοστό -και δεν μιλώ μόνο για εδώ μέσα- όμως αντιδρά ακριβώς όπωως το περιγράφω (Σαςταλεγάκιδες). Και εγώ ξενέρωσα με τον Ιρανό... αλλά πρώτον περιμένω ελπίζοντας ότι θα βγει και οτι είναι επιλογή Ivic και δεύτερον νομίζω ότι ακόμα μιλάμε για μια ΑΡΔια (δεν έχει γίνει τίποτα επίσημο). Ελπίζω να "ξεφτιλιστώ" στο γήπεδο από τον Ξέρξη.
Σόρρυ αν παρεξηγήθηκες. Δεν είχα τέτοιο σκοπό. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε... ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά σε κάποιο γήπέδο.
+1926BlackBlockAttack έγραψε:Ο ενας δε γουσταρει τον μαυρουκο ο αλλος δε γουσταρει τον βραζιλιανο ο τριτος δε γουσταρει τον Ιρανο εγω δε γουσταρω τον Ουκρανο...
Ε και?
Υπαρχει διοικηση τεχνικος διευθυντης και προπονητης!
Δε προκειτε να αλλαξει γνωμη κανεις και καλο θα ηταν να μην επαναλαμβανομαστε γιατι στο τελος δε θα προλαβαινουν οι μοντς τα μπαν...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1926 +++++++++++++Marianov6 έγραψε:Καποια στιγμη ομως πρεπει να καταλαβουμε πως λειτουργει αυτο το ρημαδι που λεγεται ποδοσφαιρο και τι κανονες εχει. Μερικες φορες, ακομα και αν εχεις λεφτα, τα χερια σου ειναι δεμενα. Δεν σημαινει οτι καποιος ειναι τσιγκουνης, σημαινει απλα οτι δεν μπορεις να κανεις οτι θελεις γιατι η ζωη δεν ειναι ενα ηλεκτρονικο παιχνιδι, πως να το κανουμε δηλαδη? Απο το οτι εχουμε με κανουμε με ζωντανους ανρθωπους που σημαινει οτι εχουν αποψη για το αν θελουν να ερθουν εδω 'η οχι, μεχρι αυτο το ρημαδι το ffp που εχει εξηγηθει εδω μεσα απειρες φορες και δεν σε αφηνει να κανεις οτι γουσταρεις. Καλο ειναι να ζηταμε εμεις οι οπαδοι τα μεγαλεια για την κ@υλ@ μας, αλλα να κατανοησουμε και 5 πραγματα ρε παιδι μου. Εγω δεν πιστευω οτι το Σαββιδεικο ειναι τσιγγουνηδες (αν και καθε πλουσιος ειναι) ουτε οτι δεν εχει λεφτα να παρει 3 παιχτες καλους. Αντιθετα αυτο που παρατηρω ειναι οτι ΔΕΝ κανουν οτι γουσταρουν πλεον και εχουν συμμαζευτει στο που θα σκορπισουν τα λεφτα σε μεταγραφες (συμμφωνα με το ffp) και χαιρομαι για αυτο. Γιατι στο τελος δεν θα την πληρωσει ο συλλογος, οτι και να γινει, γιατι θα ειναι σε θεση να αυτοσυντηρειται. Τα βηματα προς τα εμπρος γινονται απλως ειναι μικρα ακομα για εμας.
Το οτι βγαλαμε φετος 14 μυρρια περιπου απο μεταγραφες δεν σημαινει οτι εχουμε και 14 μυρρια να ξοδεψουμε, σημαινει οτι μολις καταφεραμε να κλεισουμε τις τρυπες προηγουμενων ετων. Τα 1,5 που δινουμε για αγορες ειναι μια χαρα αρκει παντα να πουλαμε στα 4+. Του χρονου οι μεταγραφες θα ανεβουν στα 2.5 (οι πωλησεις αντιστοιχα) και τον επομενο χρονο οι μεταγραφες θα ανεβουν στα 3.5 κτλ κτλ. Ετσι παει το πραγμα και ετσι πρεπει να παει. Γιατι αν παμε κατευθειαν στα 5.5 μεταγραφες και αυριο-μεθαυριο την κανουν οι Σαββιδηδες, να δουμε ποσο πολυ θα τρεξουμε να καλυψουμε τις τρυπες. Το καλο του ΠΑΟΚ με ενδιαφερει, οχι το να κανω εγω την καυλα μου πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Ηρεμα παιδια, καλοι παιχτες ερχονται συνεχεια. Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι η φετινη ομαδα ειναι καλυτερη απο την περσινη. Και η περσινη ηταν καλυτερη απο την προπερσινη. Πλεον εχουμε μπει σε εναν δρομο να γινομαστε καλυτεροι καθε χρονο. Αυτος δεν ειναι ο βασικος στοχος μας? Η ομαδα ειναι πολυ καλη αυτη την στιγμη, εχει καλο κορμο, καλοι παιχτες θα ερθουν και τον Γεναρη, και ακομα καλυτεροι το καλοκαιρι (εκει πιστευω θα δουμε αυτες τις 2-3 μεταγραφες που ολοι θελουμε). Τα καλυτερα ερχονται μπροστα μας, να προετοιμαστουμε και εμεις οπως πρεπει για να μπορεσουμε να τα χαρουμε και οπως πρεπει.
αλλα ο οπαδος δεν προκειται ποτε να κατανοησει ολα αυτα που λες και οτι ο Σαββιδης εχει ανεβασει ηδη 5 επιπεδα πανω τον συλλογο απο αυτο που παρελαβε.
Στο μυαλο του οπαδου θα κυριαρχει παντα οτι αν βγεις στο παζαρι και φερεις με 10 εκ τον χ "παικταρα" απο την λατινικη αμερικη θα γινεις μπαρτσα με τις μαγικες τριπλες του (ακομα καλυτερα αν τον εχει προτεινει ο ιδιος

-
Aν δεν ειχε φυγει ο Ροντριγκες και εφερναν Ανσαριφαρντ δεν θα ειχα κανενα προβλημα.
Ουτε και τωρα εχω για να ειμαι ειλικρινης, αφου το ειχα γραψει απο την πρωτη μερα που βγηκε το θεμα Ροντριγκες οτι περιμενω Ανσαριφαρντ-Ματεους "γιατι καλυτεροι δεν ερχονται".
Απλα γι αυτο ειμαι κατα των πωλησεων στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη. Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι τα 3-4 εκατομμυρια θα πηγαιναν σε καποια αγορα, ενω αποδεικνυεται ξανα και ξανα οτι το ταβανι των αγορων ειναι το 1,5 εκατομμυριο, με το οποιο ουτε Μακ αγοραζεις, ουτε Ροντριγκες (στο επιπεδο που τους εφτασες).
Ουτε και τωρα εχω για να ειμαι ειλικρινης, αφου το ειχα γραψει απο την πρωτη μερα που βγηκε το θεμα Ροντριγκες οτι περιμενω Ανσαριφαρντ-Ματεους "γιατι καλυτεροι δεν ερχονται".
Απλα γι αυτο ειμαι κατα των πωλησεων στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη. Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι τα 3-4 εκατομμυρια θα πηγαιναν σε καποια αγορα, ενω αποδεικνυεται ξανα και ξανα οτι το ταβανι των αγορων ειναι το 1,5 εκατομμυριο, με το οποιο ουτε Μακ αγοραζεις, ουτε Ροντριγκες (στο επιπεδο που τους εφτασες).
O Μπεργκ σου έκανε για παράδειγμα;joshua έγραψε:Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.Το καλοκαιρι ειχα γραψει πολλες φορες πως οι επιλογες Μιχελς απεπνεαν εντονα αισθημα αναγκης δημιουργιας ομαδας χωρις πολλα ρισκα που θα κανει τα αυτονοητα και θα ειναι στοιχειωδως καλη.Μια ομαδα που μπορει να μην φτανει το 8 η το 9 αλλα δεν θα πεφτει και κατω απο το 7 και αυτο το πετυχε με την αποκτηση παικτων με γεματα βιογραφικα σε μεσαια ραφια.Η ομαδα ακομα και στα κακα της παιχνιδια ποτε δεν ηταν χειροτερη του αντιπαλου και αν μη τι αλλο αν εξαιρεσεις το διαστημα κρισης ηταν παντα ομαδα.Ε απο αυτη την ομαδα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εδω μεσα συμφωνουσαν πως λειπουν οι 2-3 πινελιες που θα εδιναν το κατι παραπανω και οχι εγω,αλλοι εγραφαν πως αυτες οι πινελιες θα μπουν τον Γεναρη.Ε συγνωμη βρε παιδια αλλα ο Ανσαριφαρντ δεν ειναι τετοια πινελια.Ειναι απλα, για να μιλησω ποδοσφαιρικα, ενα φορ με καλη τεχνικη καταρτιση για τα δεδομενα της σουπερλιγκ, η οποια τον βοηθαει πολυ απεναντι σε ανοιχτες αμυνες,σε ανοιχτους χωρους,στην κοντρα επιθεση.Το φορ του ΠΑΟΚ τετοιες καταστασεις βρισκει σπανια,αντιθετα συνηθως με το που παιρνει μπαλα εχει διπλα του 3 και 4 παικτες.Το αντιδοτο σε αυτο ειναι ειτε η εκτελεση με την μια, κατι που εκανε τα προηγουμενα χρονια ο Κλαους και σε αυτο ειναι καλυτερος απο τον Ανσαριφαρντ,ειτε η εκρηξη στο πρωτο βημα κατι που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ και το 1 με 1 που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ.Αρα ουσιαστικα προσθετουμε απλα καλυτερη τεχνικη καταρτιση σε σχεση με τον Κλαους,καλυτερο κοντρολ και κρατημα μπαλας αλλα χειροτερη εκτελεστικη δεινοτητα και καμια ιδιαιτερη αναβαθμιση σε ικανοτητα ατομικης δημιουργιας.Ε αυτο εμενα προσωπηκα δεν με ικανοποιει.
γιατί αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι ο Ιρανός είναι καλύτερος από τον Σουηδό. Βασικά θεωρώ ότι πήραμε το καλύτερο φορ που παίζει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και μου θυμίζει έντονα την περίπτωση Τζεμπουρ όταν έφυγε από το νιονιο.
κατα τα άλλα, ΑΝ ειναι να κλείσει ο Ντου, τότε με ένα παιχταροπαιχταρα στα εξτρεμ, ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θα ήθελα να δω έπειτα κινήσεις για το καλοκαίρι (είτε και τώρα) για αρ.μπακ και ίσως ενα σεντερ μπακ κ24 ετών.
υγ: δεν ειναι προσωπικό, είναι αφορμή καθως το ποστ σου ειναι περιεκτικό αρκετά και ίσως το καλύτερο για να θέσω και εγώ το σκεπτικό μου με αφορμή αυτό.
-
Εμένα ο Ιρανος δεν μου αρέσει για πρώτο σεντερ φορ αλλα μπορώ να καταλάβω την κινηση. Ο Ιρανος καλυπτει δυο αναγκες,την αριθμητικη στην ουσια εχεις μεινει με δυο σεντερ φορ, και την ανάγκη της προσαρμοστικότητας . Ειναι ενας παίκτης που το παίρνεις τώρα και τον βαζεις να παίξει σε μια εβδομαδα,και εχει δικαιωμα να παίξει με την Σαλκε,που ξέρει πολυ καλα τα βασικά ,δουλευταρας μεσα στον αγώνα ,με ωραία κινηση .Ταμαμ .
Ο Ιβιτς είπε πως θα έρθουν κάποιοι ,που στο μυαλό μου μεταφράζεται ως 4,αν φύγει και ο Περρειρα. Δεν ξέρω πως βλέπουν τον Λαμπρου και αν πάρει συμμετοχές ,η πόσο θελουν να δουν τον Μυστακιδη και αν καλυπτονται σαν λύση απο Πελκα και Μπισεβαρ ή στην χειρότερη ανέβασμα του Ματος στα χαφ. Θα έφερνα τον Ζαιρο μέχρι να βρω παίκτη για να καλυψω το κενο της επόμενης τριετιας με ησυχία.
Αν υποθέσουμε οτι πάμε για τον Σενεγαλεζο στα χαφ ,οπου θα ερθει να βοηθησει στα ματς με την Σαλκε δεν νομίζω οτι η Σενεγαλη θα περάσει απο τους ομιλους του Κοπα Αφρικα ,εισαι ησυχος καλυμμενος και μπορείς να διαλέξεις αναλογα της διαπραγματευσης που θα κάνεις την επενδυση στο φορ ή στο εξτρεμ.
Αν σημερα κερδισουμε τα Γιαννενα ,πολυ δυσκολο παιχνιδι λογω καιρου,πολυ κρυο ,ο αγωνιστικος χώρος θα ειναι κακος ,θα πάμε στο γηπεδο ? και χάσει στην Ξανθη ο γαυρος ,με Μανταλο διατητη θα δουμε τα απιστευτα σημερα ,αξιζει να πας να πάρεις το εξτρεμ που θέλεις για να χτυπήσεις το πρωτάθλημα χωρίς να κοιτάς αν παιζει Ευρωπη. (Βιερινια ή Στοχ).
Και σεντερ φορ μπαμπά , αν φυγει ο Περρειρα πας και παιρνεις και αλλον ,αλλα αν γυρίσεις τον Ζαιρο πίσω δεν καιγεσαι . Στην αγορά υπάρχει ο Κονατε ,τελειωνει το συμβολαιο του ,ο Κονατε δεν εχει δικαιωμα να παιξει Ευρωπη ,θα τον έχεις τον Φεβρουαριο και θα κοστισει αρκετα,για να τον φέρεις τώρα για μενα αξιζει να τον κλεισεις απο τώρα για το καλοκαιρι και στο τέλος της χειμερινης μεταγραφικης περιοδου να πιεσεις να έρθει. Τον Κονατε ειναι σιγουρο οτι τον θέλει όλη η Ευρώπη ,κλαμπ που το 1,5 εκατομμυριο για συμβολαιο το εχουν για μαρουλοφυλλα . Θα το ξαναγράψω ξανα και ξανα ,αν ο ΠΑΟΚ δεν μπει στους ομίλους του CHL δεν μπορεί να φέρει παίκτη σε τετοια ηλικια 24 εως 26 και να του δώσεις τα λεφτα που ζητάει ,θα υπάρχει ομάδα που θα του δίνει τα ίδια απο καλυτερο πρωτάθλημα ας το καταλάβουμε αυτο και ας μην κρινουμε άδικα αν υπάρχει τμήμα σκαουτινγκ στον ΠΑΟΚ.Μα γιατι δεν φέρνει παίκτες απο Αργεντινη ή Βραζιλια όπως η Λουντογκορετζ ας πουμε, η οπως κάνουν στην Πορτογαλια ,γιατι δεν υπάρχεις σαν ποδοσφαιρικη χώρα σε αυτες τις χώρες γι αυτο. Ο Λινο τρέχει απο ομαδα σε ομάδα για να τους πει οτι υπάρχουμε και εμείς,θελει χρόνο αυτο το πράγμα. Τμήμα σκαουτινγκ υπαρχει στον ΠΑΟΚ και δουλευει ,υπάρχουν επιλογές και είναι συνδεδεμενες με το value for money για την ομάδα. Να σταματησουμε να λεμε βαριές κουβέντες για την ομάδα ,Μιχελ και Ιβιτς φαινεται οτι δουλευουν πολυ καλα μαζί ,ο Ιβαν χώνει παντου ,χαρειτε την ομάδα ,αφήστε λιγο την γκρινια ρε παιδι μου καντε το ως ασκηση θάρρους ,για κανενα εξαμηνο.
Που να φέρναμε τον Βραζιλιανο της Κερκυρας που μου αρέσει παρα πολύ, ή τον Μαροκινο απο Β Γαλλίας θα ετρωγε η ΠΑΕ τρελο κραξιμο.
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι ήταν να φέρει τον Μπογκανι ,ο οποίος εφευγε απο την Δυναμο Κιεβου μονο για να πάει στην Αγγλία πουθενα αλλού, ειχε προταση απο εμας αυτη που έπρεπε και δεν ήρθε, πήραμε τον Τιαμ για να καλυψει το αριστερο ακρο της επιθεσης ,γιατι ξερανε οτι ο Ροντριγκεζ θα είχε πρόταση ,αυτά που γράφανε οτι ηταν επιλογη του μικρου ειναι εκ του πονηρου για μένα και οτι ο Μιχελ ηθελε τον Μικου ή τον αλλον τον Ισπανο και τσακωθηκανε ,πραγματικα είναι να βαράς αυτόν που τα γράφει. Πήρανε τον Τιαμ για να έχουν το κεφαλι τους ησυχο αυτη την περιοδο,απο τα βιντεο ο Τιαμ στην Ζουλτε Βαρεγκεμ ήταν παικταρας ,δεν βγηκε τι να κάνουμε.
Το μονο λάθος ήταν η ανανεωση του mvp με αυτα τα λεφτά.
Αν δεν αυτοκαταστραφουμε τον Μαιο θα ειμαστε καλά.
Ο Ιβιτς είπε πως θα έρθουν κάποιοι ,που στο μυαλό μου μεταφράζεται ως 4,αν φύγει και ο Περρειρα. Δεν ξέρω πως βλέπουν τον Λαμπρου και αν πάρει συμμετοχές ,η πόσο θελουν να δουν τον Μυστακιδη και αν καλυπτονται σαν λύση απο Πελκα και Μπισεβαρ ή στην χειρότερη ανέβασμα του Ματος στα χαφ. Θα έφερνα τον Ζαιρο μέχρι να βρω παίκτη για να καλυψω το κενο της επόμενης τριετιας με ησυχία.
Αν υποθέσουμε οτι πάμε για τον Σενεγαλεζο στα χαφ ,οπου θα ερθει να βοηθησει στα ματς με την Σαλκε δεν νομίζω οτι η Σενεγαλη θα περάσει απο τους ομιλους του Κοπα Αφρικα ,εισαι ησυχος καλυμμενος και μπορείς να διαλέξεις αναλογα της διαπραγματευσης που θα κάνεις την επενδυση στο φορ ή στο εξτρεμ.
Αν σημερα κερδισουμε τα Γιαννενα ,πολυ δυσκολο παιχνιδι λογω καιρου,πολυ κρυο ,ο αγωνιστικος χώρος θα ειναι κακος ,θα πάμε στο γηπεδο ? και χάσει στην Ξανθη ο γαυρος ,με Μανταλο διατητη θα δουμε τα απιστευτα σημερα ,αξιζει να πας να πάρεις το εξτρεμ που θέλεις για να χτυπήσεις το πρωτάθλημα χωρίς να κοιτάς αν παιζει Ευρωπη. (Βιερινια ή Στοχ).
Και σεντερ φορ μπαμπά , αν φυγει ο Περρειρα πας και παιρνεις και αλλον ,αλλα αν γυρίσεις τον Ζαιρο πίσω δεν καιγεσαι . Στην αγορά υπάρχει ο Κονατε ,τελειωνει το συμβολαιο του ,ο Κονατε δεν εχει δικαιωμα να παιξει Ευρωπη ,θα τον έχεις τον Φεβρουαριο και θα κοστισει αρκετα,για να τον φέρεις τώρα για μενα αξιζει να τον κλεισεις απο τώρα για το καλοκαιρι και στο τέλος της χειμερινης μεταγραφικης περιοδου να πιεσεις να έρθει. Τον Κονατε ειναι σιγουρο οτι τον θέλει όλη η Ευρώπη ,κλαμπ που το 1,5 εκατομμυριο για συμβολαιο το εχουν για μαρουλοφυλλα . Θα το ξαναγράψω ξανα και ξανα ,αν ο ΠΑΟΚ δεν μπει στους ομίλους του CHL δεν μπορεί να φέρει παίκτη σε τετοια ηλικια 24 εως 26 και να του δώσεις τα λεφτα που ζητάει ,θα υπάρχει ομάδα που θα του δίνει τα ίδια απο καλυτερο πρωτάθλημα ας το καταλάβουμε αυτο και ας μην κρινουμε άδικα αν υπάρχει τμήμα σκαουτινγκ στον ΠΑΟΚ.Μα γιατι δεν φέρνει παίκτες απο Αργεντινη ή Βραζιλια όπως η Λουντογκορετζ ας πουμε, η οπως κάνουν στην Πορτογαλια ,γιατι δεν υπάρχεις σαν ποδοσφαιρικη χώρα σε αυτες τις χώρες γι αυτο. Ο Λινο τρέχει απο ομαδα σε ομάδα για να τους πει οτι υπάρχουμε και εμείς,θελει χρόνο αυτο το πράγμα. Τμήμα σκαουτινγκ υπαρχει στον ΠΑΟΚ και δουλευει ,υπάρχουν επιλογές και είναι συνδεδεμενες με το value for money για την ομάδα. Να σταματησουμε να λεμε βαριές κουβέντες για την ομάδα ,Μιχελ και Ιβιτς φαινεται οτι δουλευουν πολυ καλα μαζί ,ο Ιβαν χώνει παντου ,χαρειτε την ομάδα ,αφήστε λιγο την γκρινια ρε παιδι μου καντε το ως ασκηση θάρρους ,για κανενα εξαμηνο.
Που να φέρναμε τον Βραζιλιανο της Κερκυρας που μου αρέσει παρα πολύ, ή τον Μαροκινο απο Β Γαλλίας θα ετρωγε η ΠΑΕ τρελο κραξιμο.
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι ήταν να φέρει τον Μπογκανι ,ο οποίος εφευγε απο την Δυναμο Κιεβου μονο για να πάει στην Αγγλία πουθενα αλλού, ειχε προταση απο εμας αυτη που έπρεπε και δεν ήρθε, πήραμε τον Τιαμ για να καλυψει το αριστερο ακρο της επιθεσης ,γιατι ξερανε οτι ο Ροντριγκεζ θα είχε πρόταση ,αυτά που γράφανε οτι ηταν επιλογη του μικρου ειναι εκ του πονηρου για μένα και οτι ο Μιχελ ηθελε τον Μικου ή τον αλλον τον Ισπανο και τσακωθηκανε ,πραγματικα είναι να βαράς αυτόν που τα γράφει. Πήρανε τον Τιαμ για να έχουν το κεφαλι τους ησυχο αυτη την περιοδο,απο τα βιντεο ο Τιαμ στην Ζουλτε Βαρεγκεμ ήταν παικταρας ,δεν βγηκε τι να κάνουμε.
Το μονο λάθος ήταν η ανανεωση του mvp με αυτα τα λεφτά.
Αν δεν αυτοκαταστραφουμε τον Μαιο θα ειμαστε καλά.
- NIKOS_PAOK04
joshua έγραψε:Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.Το καλοκαιρι ειχα γραψει πολλες φορες πως οι επιλογες Μιχελς απεπνεαν εντονα αισθημα αναγκης δημιουργιας ομαδας χωρις πολλα ρισκα που θα κανει τα αυτονοητα και θα ειναι στοιχειωδως καλη.Μια ομαδα που μπορει να μην φτανει το 8 η το 9 αλλα δεν θα πεφτει και κατω απο το 7 και αυτο το πετυχε με την αποκτηση παικτων με γεματα βιογραφικα σε μεσαια ραφια.Η ομαδα ακομα και στα κακα της παιχνιδια ποτε δεν ηταν χειροτερη του αντιπαλου και αν μη τι αλλο αν εξαιρεσεις το διαστημα κρισης ηταν παντα ομαδα.Ε απο αυτη την ομαδα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εδω μεσα συμφωνουσαν πως λειπουν οι 2-3 πινελιες που θα εδιναν το κατι παραπανω και οχι εγω,αλλοι εγραφαν πως αυτες οι πινελιες θα μπουν τον Γεναρη.Ε συγνωμη βρε παιδια αλλα ο Ανσαριφαρντ δεν ειναι τετοια πινελια.Ειναι απλα, για να μιλησω ποδοσφαιρικα, ενα φορ με καλη τεχνικη καταρτιση για τα δεδομενα της σουπερλιγκ, η οποια τον βοηθαει πολυ απεναντι σε ανοιχτες αμυνες,σε ανοιχτους χωρους,στην κοντρα επιθεση.Το φορ του ΠΑΟΚ τετοιες καταστασεις βρισκει σπανια,αντιθετα συνηθως με το που παιρνει μπαλα εχει διπλα του 3 και 4 παικτες.Το αντιδοτο σε αυτο ειναι ειτε η εκτελεση με την μια, κατι που εκανε τα προηγουμενα χρονια ο Κλαους και σε αυτο ειναι καλυτερος απο τον Ανσαριφαρντ,ειτε η εκρηξη στο πρωτο βημα κατι που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ και το 1 με 1 που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ.Αρα ουσιαστικα προσθετουμε απλα καλυτερη τεχνικη καταρτιση σε σχεση με τον Κλαους,καλυτερο κοντρολ και κρατημα μπαλας αλλα χειροτερη εκτελεστικη δεινοτητα και καμια ιδιαιτερη αναβαθμιση σε ικανοτητα ατομικης δημιουργιας.Ε αυτο εμενα προσωπηκα δεν με ικανοποιει.
Ακριβώς αυτό.πολλά +++++++++
- Dimitris_L4
Εμενα το προβλημα μου στο οικονομικο δν ειναι τα λεφτα που θα βγουν απο το πορτοφολι του ιβαν..ειναι οτι οταν δινεις τετοιο συμβολαιο στον καριμ και στον καθε καριμ σημαινει οτι ειναι ο παιχτης που θα σ κανει τν διαφορα...οτι με λιγα λογια ειναι ο τοπ παιχτης σου...αλλωστε για αυτο δεν κραζουμε και τον κλαους..με την λογικη οτι εφοσον εισαι ο πιο ακριβοπληρωμενος ΑΠΑΙΤΩ να παιρνεις ματς μονο σου..δυστυχως ο ιρανος δν μου φαινεται τετοιος παιχτης.μακαρι βεβαια στο χορταρι να με.διαψευσει ΑΝ ερθει..
νομίζω ότι το συμβόλαιο που παίρνει έχει να κανει και με το συμβόλαιο που παίρνει ο Κλάους. και εγω στη θεση του αυτό θα έλεγα. ότι αν παίρνει ο Κλάους 700 και εγω τοσα θέλω. Στη ζελα πχ θα έλεγα πόσα δίνετε στον σουηδό; τόσα θελω.

υγ: μπορεί και τζαμπα να μιλάμε φυσικά, ας κλείσει με το καλό πρώτα και μετά τα βλέπουμε όλα πιο αναλυτικά...

υγ: μπορεί και τζαμπα να μιλάμε φυσικά, ας κλείσει με το καλό πρώτα και μετά τα βλέπουμε όλα πιο αναλυτικά...
Το συμβόλαιο δεν είναι θέμα που θα έπρεπε να μας νοιάζει...
Δηλαδή τι να πουν οι οπαδοί της Γαλατά που θα δίνουν στον Ροντρίγκες 1,5 χαρτί!
Αυτά είναι θέματα της ΠΑΕ...Ας του βάλουν και μια μεγάλη ρήτρα....
Υ.Γ. Λίγες σελίδες έμειναν μέχρι τις 400...Πάμε δυνατά!

Δηλαδή τι να πουν οι οπαδοί της Γαλατά που θα δίνουν στον Ροντρίγκες 1,5 χαρτί!
Αυτά είναι θέματα της ΠΑΕ...Ας του βάλουν και μια μεγάλη ρήτρα....
Υ.Γ. Λίγες σελίδες έμειναν μέχρι τις 400...Πάμε δυνατά!