Κοιμαται σιγουρα, για το ξυπναει θα σε γελασω και δεν το θελωbuffalobill4 έγραψε:Ε βεβαια ο Τουντορ στο Σπλιτ κοιμοταν και ξυπνουσε με ενα ονειρο. Να τελειωσει την καριερα του παιχταρα του Βουλγαρου στα 35 του. Επιτελους του παρουσιαστηκε αυτη η ευκαιρια.
Igor Tudor
Re: Igor Tudor
- anekfrastos
+1pgetsos έγραψε:Μέτρα +1Mapogo έγραψε:Πάντως είμαι περίεργος , απ όσους δεν θέλουνε να φύγει ο Ιγκόρ , πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά τον πιστεύουνε.
φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι τα κριτήρια μου θα είναι τα ίδια και του χρόνου
Και τον Κλάους και πολλούς άλλους τους πίστευα πριν 3-4 χρόνια αλλά...

- buffalobill4
Ε γι αυτο και βαζει τον Κλαους με το ξυπνητηρι και δε θα δει ενδεκαδα ουτε με το κυαλι ο δικος σου.Dimg4 έγραψε:Κοιμαται σιγουρα, για το ξυπναει θα σε γελασω και δεν το θελωbuffalobill4 έγραψε:Ε βεβαια ο Τουντορ στο Σπλιτ κοιμοταν και ξυπνουσε με ενα ονειρο. Να τελειωσει την καριερα του παιχταρα του Βουλγαρου στα 35 του. Επιτελους του παρουσιαστηκε αυτη η ευκαιρια.
Τωρα ειλικρινα, νομιζεις οτι αυτες οι απαντησεις προωθουν τη συζητηση?
- kataramenos5
Τιποτα απ αυτα δε βλεπω αλλα και ουτε τα περιμενω ΑΜΕΣΑ.Ειπαμε, ταλαντουχος αρχαριος ειναι .joshua έγραψε:Εγω θελω ειλικρινα να μου απαντησει καποιος τι βλεπει μεχρι τωρα στη δουλεια του Τουντορ.Να ακουσω πχ δουλευει πολυ καλα στο τακτικο κομματι,διαβαζει αριστα τον αντιπαλο,διαχειριζεται πολυ καλα το υλικο του,δουλευει καλα τα στημενα σε αμυνα και επιθεση,δουλευει καλα πανω στην ψυχολογια των παικτων του.Πειτε μου...
++++++zissos έγραψε:Από την πρόταση "τριετές πλάνο ανάπτυξης" μάλλον δεν καταλαβαίνουμε απολύτως τίποτα. Τελικά ο ΠΑΟΚ κατάντησε οργανισμός που "οφείλει" να μην δυσαρεστεί τον τάδε από τον Εύοσμο και τον δείνα από την Ηλιούπολη κ.ο.κ. Κρίμα, πολύ κρίμα και καληνύχτα.
Τελειως διαφορετικες στιγμες το πριν και το μετα .από aoratos » Δευτ Ιαν 25, 2016 3:21 pm
kat, oταν η κατάσταση επιδυνώθηκε και ξεκίνησαν τα capital controls ο ΠΑΟΚ κατάφερε και προσέλκυσε τον Μπερμπατοφ.
++++sporos123 έγραψε:Τοτε ας το κελισουμε το μαγαζι..Δεν λεω οτι δεν φταιει η Παε,ισα ισα.Αλλα και ο κοσμος δεν ειναι αμοιρος ευθυνων..Αρα ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι πλεον μια αναμνηση.ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα κτλ.Ειμαστε πλεον πελατες..Επαναλαμβανω ομως οτι ο μεγαλυτερος υπευθυνος για ολτισ υμβαινει στον ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη ειναι ο ιδιος ο Σαββιδης...Οφ τοπικ βγαινουμε..
Για μενα ειναι στοιχημα που ομως ειναι ακομα νωρις να κριθει.Mapogo έγραψε:Πάντως είμαι περίεργος , απ όσους δεν θέλουνε να φύγει ο Ιγκόρ , πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά τον πιστεύουνε.
pilotos έγραψε:Να φέρουμε τον μουρινιο, που κατέστρεψε την τσελσι, να τον σουτάρουμε πιο γρήγορα από τους Λονδρέζους
SM-G920F

ΥΓ Αφηστε τον ανθρωπο να μιλησει.Ξερει ΠΟΛΛΑ.Λευτερια στον Athens.
Στην ατακα με το ξυπνητηρι σε παραδεχομαιbuffalobill4 έγραψε:Ε γι αυτο και βαζει τον Κλαους με το ξυπνητηρι και δε θα δει ενδεκαδα ουτε με το κυαλι ο δικος σου.Dimg4 έγραψε:Κοιμαται σιγουρα, για το ξυπναει θα σε γελασω και δεν το θελωbuffalobill4 έγραψε:Ε βεβαια ο Τουντορ στο Σπλιτ κοιμοταν και ξυπνουσε με ενα ονειρο. Να τελειωσει την καριερα του παιχταρα του Βουλγαρου στα 35 του. Επιτελους του παρουσιαστηκε αυτη η ευκαιρια.
Τωρα ειλικρινα, νομιζεις οτι αυτες οι απαντησεις προωθουν τη συζητηση?

- buffalobill4
Αστα αυτα, σαν τους stand up comedians την σεταρες την ατακα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 25 Ιαν 2016, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φιλε @buffalobill4
καταρχην ειναι Mariano χωρις το "v" στο τελος (κανενα προβλημα φυσικα, απλα συστηνομαι)
Πανω κατω νομιζω τα ιδια λεμε, απλα εγω λεω αυτα που εχει παραπανω η Αθηνα (πιο μορφωμενους που λες και οτιδηποτε αλλο) μπορει να τα αποκτησει η πολη μας, να ανεβει επιπεδο και να ξεφυγει απο την νοοτροπια χωριου που ετσι και αλιως ειναι γενικο φαινομενο στην Ελλαδα, και φυσικα και στην Αθηνα. Αυτο που ειπα να γινει ανεξαρτητη εννοω να εχει δικια της τβ, ραδιοφωνο, σαιτς, εφημεριδες, θεατρα κτλ κτλ ωστε να μην χρειαζεται να κατεβει καποιος καποιος στην Αθηνα, ωστε να σταματησει να ειναι η Αθηνα το επικεντρο το "κοσμου" για καποιους. Μαζι με αυτο θα σταματησουν και πολλα αλλα που αφορουν και τον ΠΑΟΚ. Εγω πιστευω σε αυτη την ιδεα οσο τιποτε αλλο, θα λυσει πολλα προβληματα και οσο αφορα την παιδεια και νοοτροπια της χωρας αλλα και ειδικα σε εμας ως συλλογος. Τεσπα, ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη και σιγουρα οφφ τοπικ και συγνωμη γι'αυτο, οποτε και την σταματαω.
καταρχην ειναι Mariano χωρις το "v" στο τελος (κανενα προβλημα φυσικα, απλα συστηνομαι)
Πανω κατω νομιζω τα ιδια λεμε, απλα εγω λεω αυτα που εχει παραπανω η Αθηνα (πιο μορφωμενους που λες και οτιδηποτε αλλο) μπορει να τα αποκτησει η πολη μας, να ανεβει επιπεδο και να ξεφυγει απο την νοοτροπια χωριου που ετσι και αλιως ειναι γενικο φαινομενο στην Ελλαδα, και φυσικα και στην Αθηνα. Αυτο που ειπα να γινει ανεξαρτητη εννοω να εχει δικια της τβ, ραδιοφωνο, σαιτς, εφημεριδες, θεατρα κτλ κτλ ωστε να μην χρειαζεται να κατεβει καποιος καποιος στην Αθηνα, ωστε να σταματησει να ειναι η Αθηνα το επικεντρο το "κοσμου" για καποιους. Μαζι με αυτο θα σταματησουν και πολλα αλλα που αφορουν και τον ΠΑΟΚ. Εγω πιστευω σε αυτη την ιδεα οσο τιποτε αλλο, θα λυσει πολλα προβληματα και οσο αφορα την παιδεια και νοοτροπια της χωρας αλλα και ειδικα σε εμας ως συλλογος. Τεσπα, ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη και σιγουρα οφφ τοπικ και συγνωμη γι'αυτο, οποτε και την σταματαω.
τώρα έχουμε νέα βαρίδια όμως, κλάους, σκόνδρα, κοστα, τζιολη, γκολασα,,,δεν πειράζει θα τους τελειώσει ο επόμενος.
- john4serres
- buffalobill4
Φιλε Mariano καταλαβαινω τι θες να πεις. Απλα να σου πω πως ειμαι υπερ της εξωστρέφειας και οχι της περιχαρακωσης.