Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dimg4 »

buffalobill4 έγραψε:Ε βεβαια ο Τουντορ στο Σπλιτ κοιμοταν και ξυπνουσε με ενα ονειρο. Να τελειωσει την καριερα του παιχταρα του Βουλγαρου στα 35 του. Επιτελους του παρουσιαστηκε αυτη η ευκαιρια.
Κοιμαται σιγουρα, για το ξυπναει θα σε γελασω και δεν το θελω
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

pgetsos έγραψε:
Mapogo έγραψε:Πάντως είμαι περίεργος , απ όσους δεν θέλουνε να φύγει ο Ιγκόρ , πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά τον πιστεύουνε.
Μέτρα +1 ;)
+1

φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι τα κριτήρια μου θα είναι τα ίδια και του χρόνου
Και τον Κλάους και πολλούς άλλους τους πίστευα πριν 3-4 χρόνια αλλά... :roll:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Dimg4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Ε βεβαια ο Τουντορ στο Σπλιτ κοιμοταν και ξυπνουσε με ενα ονειρο. Να τελειωσει την καριερα του παιχταρα του Βουλγαρου στα 35 του. Επιτελους του παρουσιαστηκε αυτη η ευκαιρια.
Ε γι αυτο και βαζει τον Κλαους με το ξυπνητηρι και δε θα δει ενδεκαδα ουτε με το κυαλι ο δικος σου.

Τωρα ειλικρινα, νομιζεις οτι αυτες οι απαντησεις προωθουν τη συζητηση?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Εγω θελω ειλικρινα να μου απαντησει καποιος τι βλεπει μεχρι τωρα στη δουλεια του Τουντορ.Να ακουσω πχ δουλευει πολυ καλα στο τακτικο κομματι,διαβαζει αριστα τον αντιπαλο,διαχειριζεται πολυ καλα το υλικο του,δουλευει καλα τα στημενα σε αμυνα και επιθεση,δουλευει καλα πανω στην ψυχολογια των παικτων του.Πειτε μου...
Τιποτα απ αυτα δε βλεπω αλλα και ουτε τα περιμενω ΑΜΕΣΑ.Ειπαμε, ταλαντουχος αρχαριος ειναι .

zissos έγραψε:Από την πρόταση "τριετές πλάνο ανάπτυξης" μάλλον δεν καταλαβαίνουμε απολύτως τίποτα. Τελικά ο ΠΑΟΚ κατάντησε οργανισμός που "οφείλει" να μην δυσαρεστεί τον τάδε από τον Εύοσμο και τον δείνα από την Ηλιούπολη κ.ο.κ. Κρίμα, πολύ κρίμα και καληνύχτα.
++++++
από aoratos » Δευτ Ιαν 25, 2016 3:21 pm
kat, oταν η κατάσταση επιδυνώθηκε και ξεκίνησαν τα capital controls ο ΠΑΟΚ κατάφερε και προσέλκυσε τον Μπερμπατοφ.
Τελειως διαφορετικες στιγμες το πριν και το μετα .
sporos123 έγραψε:Τοτε ας το κελισουμε το μαγαζι..Δεν λεω οτι δεν φταιει η Παε,ισα ισα.Αλλα και ο κοσμος δεν ειναι αμοιρος ευθυνων..Αρα ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι πλεον μια αναμνηση.ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα κτλ.Ειμαστε πλεον πελατες..Επαναλαμβανω ομως οτι ο μεγαλυτερος υπευθυνος για ολτισ υμβαινει στον ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη ειναι ο ιδιος ο Σαββιδης...Οφ τοπικ βγαινουμε.. :?
++++

Mapogo έγραψε:Πάντως είμαι περίεργος , απ όσους δεν θέλουνε να φύγει ο Ιγκόρ , πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά τον πιστεύουνε.
Για μενα ειναι στοιχημα που ομως ειναι ακομα νωρις να κριθει.

pilotos έγραψε:Να φέρουμε τον μουρινιο, που κατέστρεψε την τσελσι, να τον σουτάρουμε πιο γρήγορα από τους Λονδρέζους
SM-G920F
:lol: :lol: :lol: Να δουνε αυτοι.

ΥΓ Αφηστε τον ανθρωπο να μιλησει.Ξερει ΠΟΛΛΑ.Λευτερια στον Athens.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

buffalobill4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Ε γι αυτο και βαζει τον Κλαους με το ξυπνητηρι και δε θα δει ενδεκαδα ουτε με το κυαλι ο δικος σου.

Τωρα ειλικρινα, νομιζεις οτι αυτες οι απαντησεις προωθουν τη συζητηση?
Στην ατακα με το ξυπνητηρι σε παραδεχομαι :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

:lol: :lol: Φιλικα να ξερεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αστα αυτα, σαν τους stand up comedians την σεταρες την ατακα :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 25 Ιαν 2016, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

φιλε @buffalobill4

καταρχην ειναι Mariano χωρις το "v" στο τελος (κανενα προβλημα φυσικα, απλα συστηνομαι)

Πανω κατω νομιζω τα ιδια λεμε, απλα εγω λεω αυτα που εχει παραπανω η Αθηνα (πιο μορφωμενους που λες και οτιδηποτε αλλο) μπορει να τα αποκτησει η πολη μας, να ανεβει επιπεδο και να ξεφυγει απο την νοοτροπια χωριου που ετσι και αλιως ειναι γενικο φαινομενο στην Ελλαδα, και φυσικα και στην Αθηνα. Αυτο που ειπα να γινει ανεξαρτητη εννοω να εχει δικια της τβ, ραδιοφωνο, σαιτς, εφημεριδες, θεατρα κτλ κτλ ωστε να μην χρειαζεται να κατεβει καποιος καποιος στην Αθηνα, ωστε να σταματησει να ειναι η Αθηνα το επικεντρο το "κοσμου" για καποιους. Μαζι με αυτο θα σταματησουν και πολλα αλλα που αφορουν και τον ΠΑΟΚ. Εγω πιστευω σε αυτη την ιδεα οσο τιποτε αλλο, θα λυσει πολλα προβληματα και οσο αφορα την παιδεια και νοοτροπια της χωρας αλλα και ειδικα σε εμας ως συλλογος. Τεσπα, ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη και σιγουρα οφφ τοπικ και συγνωμη γι'αυτο, οποτε και την σταματαω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οταν ο τουντορας τελείωνε βαρίδια όπως σαλπι μαντουρο μαρτενς μας αρεσε
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

τώρα έχουμε νέα βαρίδια όμως, κλάους, σκόνδρα, κοστα, τζιολη, γκολασα,,,δεν πειράζει θα τους τελειώσει ο επόμενος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπα, προτεραιοτητα εχει ο Μπερμπατοφ. Καλα το παει
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αμεση απόλυση Τούντορ, ΓΧ με βοηθό προπονητή/παίκτη Μίτκο το σκέφτηκε κανείς:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αμεση απολυση Τουντορ, προσληψη κανονικου προπονητη και σωστη αξιοποιηση υλικου
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

3ετες στον Τούντορ
3ετες στον Αρνεσεν
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Φιλε Mariano καταλαβαινω τι θες να πεις. Απλα να σου πω πως ειμαι υπερ της εξωστρέφειας και οχι της περιχαρακωσης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”