Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Βρύζας και αγγελιδης ειναι Χανιά ...οπότε οτι γίνει( που δεν βλέπω να γίνεται) ...απο Δευτέρα..
Και γιατι άγχωνεσαι...μεχρι τον Γενάρη θα εχουν πολυ καιρο να αποφασίσουν...
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω το πηρα αποφαση,το ροστερ μας θα ειναι το παρακατω

+ ποζογλου-ποζατζιδη
τωρα που μπορουμε να φτασουμε με αυτο το ροστερ και με αυτο το τεχνικο τιμ θα δειξει η νεκροψια

+ ποζογλου-ποζατζιδη
τωρα που μπορουμε να φτασουμε με αυτο το ροστερ και με αυτο το τεχνικο τιμ θα δειξει η νεκροψια
παιδιά η ομάδα έχει 3 αμυντικά χάφ- 2 κλασσικά χάφ, και 3 μεσο-επιθετικούς. Επείγον, αριστερό εξτρέμ.....ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ!!!
Τωρα θα μας πουν οτι περιμένουν ελεύθερους μεχρι 12 Σεπτέμβριου ,για να ρίξουν τα κασε τους... Κ μετα θα λένε οτι δεν εχει καλούς ελεύθερους και καλύτερα να πάρουμε παίκτες τον Γενάρη,,,,,αλλα τον Γενάρη δεν εχει πολλούς παίκτες και οι τιμές ειναι τσιμπημένος ,οπότε το καλοκαιρι του 15´....
Είσοδος στα πλέι οφ,ημιτελικά κυπέλλου και πρόκριση απο τους ομίλους ειναι το αισιόδοξο σενάριο...desperando έγραψε:εγω το πηρα αποφαση,το ροστερ μας θα ειναι το παρακατω
+ ποζογλου-ποζατζιδη
Demir έγραψε:Τωρα θα μας πουν οτι περιμένουν ελεύθερους μεχρι 12 Σεπτέμβριου ,για να ρίξουν τα κασε τους... Κ μετα θα λένε οτι δεν εχει καλούς ελεύθερους και καλύτερα να πάρουμε παίκτες τον Γενάρη,,,,,αλλα τον Γενάρη δεν εχει πολλούς παίκτες και οι τιμές ειναι τσιμπημένος ,οπότε το καλοκαιρι του 15´....
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!
Συνεπικουρούμενο απο τη φράση " Θα οργανωθεί καλύτερα το τμήμα των μεταγραφών, με συνεργασία με σκάουτερς ώστε οι προτάσεις για μεταγραφές να είναι έτοιμες δύο μήνες πριν, για να μην επαναληφθούν καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες"!
Για γέλια και για κλάματα.
Το Γενάρη μάλλον θα ψάχνουμε αντι-Νάτχο , αντι-Τσάκο κ αντι-Στοχ.vasilis.A έγραψε:Και γιατι άγχωνεσαι...μεχρι τον Γενάρη θα εχουν πολυ καιρο να αποφασίσουν...
Σα να μην πέρασε μιά μέρα ...
Παρουσία;;;Demir έγραψε:Βρύζας και αγγελιδης ειναι Χανιά ...οπότε οτι γίνει( που δεν βλέπω να γίνεται) ...απο Δευτέρα..

Τριθέσιος ο καναπές και το αμάξι είναι ο ΠΑΟΚ...arisk έγραψε:Η "δημιουργία" της φετινής ομάδας ομάδας αποτυπώνεται στο παρακάτω βιντεακι... Πρωταγωνιστούν ο Ιβάν, ο Βρύζας και ο Άγγελος...
Χωρις περισσοτερα λόγια... Μιλάει η εικονα απο μονη της...![]()
[youtube]pAQlEWqwnaA[/youtube]
Σάλπι, Τζιόλης & Τζαβέλλας θα χωρέσουν θέλουμε δε θέλουμε.
Στο αριστερό μπράτσο του καναπέ αράζει ο Σπυρόπουλος και στο δεξί ο Σκόνδρας.
- thanos-xanthi
στα Χανια γιατι πηγανε?
στα γραφεια να ειναι με το τηλεφωνο στο χερι και το ματι στο φαξ και το mail
αφηστε την ομαδα και κοιταξτε την ενισχυση
ανεκδοτο εχετε γινει
η λεξη μεταγραφικος σχεδιασμος ειναι για τον ΠΑΟΚ σαν το αλβανος τουριστας
ανεκδοτο εχετε γινει
Τρεις τρύπες (στόπερ-οκτάρι-αριστερά) και προσευχή να μην χτυπήσει κανένας νευραλγικός παίκτης (Ρατς-Γκολασα-Μακ) γιατί θα γίνει ντόμινο (αλλαγές θέσεων) κλάψουνε μανούλες...desperando έγραψε:εγω το πηρα αποφαση,το ροστερ μας θα ειναι το παρακατω
+ ποζογλου-ποζατζιδη
Συμμερίζομαι τις ανησυχίες σου, όμως στις 30/8 δεν υπάρχει πλέον "μεταγραφικός σχεδιασμός", υπάρχουν μόνο τελικές διαπραγματεύσεις (λέγεται και "τρεχάτε ποδαράκια μου")... Επίσης πλέον με ενα iPhone έχεις το γραφείο σου στην τσέπη σου...thanos-xanthi έγραψε:στα Χανια γιατι πηγανε?
ανεκδοτο εχετε γινει

ε νομίζω μέχρι και εγώ αγανάκτησα πλέον!!! φαντάσου!! που δεν έχω γκρινιάξει για τίποτα!!!! ΕΛΕΟΣ!!!