Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
irakleio68

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από irakleio68 »

οκ μου ρχεται να βαλω τα κλαματα απο την χαρα μου και να βγω στην πλατεια ελευθεριας (Ηρακλειο) να φωναζω μονος μου.
πηραμε:
1) τερματοφυλακα
2) σεντερ-μπακ
3) 6αρι που παιζει και σεντερ μπακ
4) 8αρι που παιζει και 6αρι και 10αρι
5) 10αρι που παιζει και ακραιος
6) ξαναπαιζει και ο κατσε
7) φορ (προερχομενο απο τις καλυτερες ακαδημιες και σχολες ποδοσφαιρου)

και ειναι ολοι μα ολοι παικτες που κανουν τρελη διαφορα για την ελλαδα
και ολα αυτα χωρις να δωσω κανενα παικτη μου και χωρις να μου φυγει ολο το πακετο.....

Σε ευχαριστω Θεε μου που με κανες ΠΑΟΚ
Σε ευχαριστω Ιβαν

Τοσα χρονια εδω κατω με εχουν ξε$%^$^$σει στην καζουρα οι κωλογαυρο-βαζελοι
ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ $@#&%$@&%$@^#$@^$#^&&(^ρ%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

Εχω να μπω απο το μεσημερι και να σας πω την αληθεια, δεν μπαινω στον κοπο να διαβασω καμια δεκαπενταρια σελιδες σχολια

Αυτο που καταλαβα, ειναι οτι ο ΠΟΝΤΙΟΣ κανει τα παντα για να εχει ευχαριστημενο τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας

Να μην εχει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ και να μπορει να ΧΤΥΠΗΣΕΙ το κυπελο, που ειναι και ο μοναδικος στοχος και να παρει πιο ευκολα την 2η θεση

Με αυτες τις μεταγραφες, δεν αφηνεις περιθωρια στον Χουμπ να γκρινιασει και ολοι ειναι χαρουμενοι

Για τον Νατχο (6μηνο συμβολαιο), αφου σκεφτηκα με καθαρο μυαλο, ειναι οτι ας σκεφτουμε οτι ερχεται δανεικος χωρις οψιον αγορας ρε παλικαρια
Δεν υπαρχει λογος ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ

ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ

Ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Υ.Γ. : Να σας ζησουν οι κορακλες :opaokara: :opaokara: :opaokara:
black death

Δημοσίευση από black death »

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Χούσεν θα αγωνιστεί στον «δικέφαλο» με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς που θα φτάνει τα 2.5 εκατ. ευρώ!

Ο παίχτης είναι πάρα πολύ γρήγορος απ' ότι λένε, ενώ στο χειρισμό της μπάλας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, συγκριτικά με άλλους του Άγιαξ φυσικά...
burbu

Δημοσίευση από burbu »

"με"Tottenham "αν" "αποκλειστουν" "ajax" Rubin kazan" "και" AZ"θα" "παιζουν"?
black-white-crete

Δημοσίευση από black-white-crete »

ρε παιδια αυτος επαιζε φορ στον αγιαξ και στις αλλες ομαδες;;
πιο πολυ μοιαζει με εξτρεμ η' περιφερειακος..
παντως η ομαδα ανεβαινει επιπεδο και ταχυτητα και ειμαι πολυ ανυπομονος
να δω το πλανο του χουμπ με αυτους τους παικτες... :geek:
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

πιστευω απο ενστικτο οτι ο συγκεκριμένος θα ταιριάξει γαντι με την ομαδα .Όντος διαφαίνεται η ευχέρεια στην τριπλα,όπως και η κατάλληλη ''νευρικότητα'' με την οποία κάποιος παίχτης μπορεί να δράσει-ανταποκριθεί αστραπιαία την κατάλληλη στιγμή μέσα στο παιχνίδι.Πιστεύω εάν ''βγει'' ο παίχτης δεν θα είναι δύσκολο να αποκτηθεί το καλοκαίρι.Χιλιες φορες ο Χοεσεν που ειναι σε σουπερ ηλικια με κινητρο και λογικη τιμη αγορας στην ρητρα αποκτησης(μάλλον) ,παρά κάποιος παίχτης στιλ μπερμπατοφ ο οποίος θα είναι χορτασμένος και μπλαζε
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Τρέλα φαίνεται. Έγινε 23 πριν δύο βδομάδες, ηλικία δηλαδή που μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία.

Έχει χαρακτηριστικά πού έλειπαν: ενας εναντιος ενός, διεισδυτικός, ταχύτητα

Και κάτι που σε άλλες ομάδες θα περνούσε αδιάφορο αλλά όχι σε μας :oops: :

When did Danny Hoesen score his goals ?
___________1-15____ 16-30____31-45____46-60____61-75____>75___90+___ Total
2013-14: ____2_______0_________2______1________0_________1____1______7
2012-13:____5 !!_____ 1_________0______1________3_________5____0______15

Δηλαδή ξεκινά πολύ δυνατά τον αγώνα.
Το 1/3 των τερμάτων του τα τελευταία 2 χρόνια τα βάζει στο πρώτο 15λεπτο :mrgreen: :mrgreen:
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

tolis14 έγραψε:Πλην όμως και αυτός κατα 99% δανεικος..

Αυτο εμενα μου δειχνει οτι πηγαιναμε για μεγαλυτερο ψαρι αλλα δεν μας εκατσε, οποτε θα βολευτουμε μεχρι το καλοκαιρι και μετα αποφασιζουμε αν θα συνεχισουμε με τον Χοεσεν η θα κυνηγησουμε κατι αλλο. Οπως κ να χει το ειπα κ χτες εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τις κινησεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καλό είναι ότι δείχνει πως δεν είναι το στατικό φορ τύπου Αθανασιάδη, αλλά πιο ευέλικτος, κάτι μεταξύ εξτρέμ και φορ.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

anthemakos έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο EL δεν παίζουν οι Martens και Natκho. Όλοι οι άλλοι παίζουν.
ούτε ο Χόσεν παίζει γιατί ο Άγιαξ πέρασε EL απο το CHL.

"..Σύμφωνα με το άρθρο 18 των κανονισμών της UEFA, παράγραφος 18-19 και 20, από την φάση των «32» και μετά, ένας σύλλογος μπορεί να συμπεριλάβει στη λίστα που δηλώνει για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες (από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου).
Η λίστα πρέπει να αποσταλεί στην UEFA μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12 π.μ. κεντρικής Ευρώπης. Ένας από τους τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες δύναται να δηλωθεί στη λίστα, ακόμα και εάν έχει αγωνισθεί σε φάση ομίλου ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αρκεί η πρώην ομάδα του να μην συμμετέχει στην φάση της ίδιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με την νέα ομάδα του..."
Μάγκες αυτούς που λέτε πλέον δεύτερα, λόγω ανταγωνισμού θα θέλουν να δώσουν με την Μπενφίκα αποδείξεις και το 200%. Δεν ανησυχώ.
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

anthemakos έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο EL δεν παίζουν οι Martens και Natκho. Όλοι οι άλλοι παίζουν.
ούτε ο Χόσεν παίζει γιατί ο Άγιαξ πέρασε EL απο το CHL.

"..Σύμφωνα με το άρθρο 18 των κανονισμών της UEFA, παράγραφος 18-19 και 20, από την φάση των «32» και μετά, ένας σύλλογος μπορεί να συμπεριλάβει στη λίστα που δηλώνει για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες (από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου).
Η λίστα πρέπει να αποσταλεί στην UEFA μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12 π.μ. κεντρικής Ευρώπης. Ένας από τους τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες δύναται να δηλωθεί στη λίστα, ακόμα και εάν έχει αγωνισθεί σε φάση ομίλου ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αρκεί η πρώην ομάδα του να μην συμμετέχει στην φάση της ίδιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με την νέα ομάδα του..."
αρα παιζει
Άβαταρ μέλους
anthemakos

Δημοσίευση από anthemakos »

burbu έγραψε:"με"Tottenham "αν" "αποκλειστουν" "ajax" Rubin kazan" "και" AZ"θα" "παιζουν"?
Δυστυχώς όχι.. Η λίστα δηλώνεται μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου στην UEFA και δεν ανανεώνεται για φέτος, καθώς δεν μεσολαβεί άλλη μεταγραφική περίοδο.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τετοιες μεταγραφες περιμενα να γινουν το καλοκαιρι,οχι τον Ιανουαριο.Μπραβο στην ΠΑΕ.Το ποιοι θα μεινουν και ποιοι θα φυγουν δεν εξαρτατε μονο απο τους παικτες.Οποιος αξιζει θα το συζητησουμε.Το καλοκαιρι ειναι μεγαλη η αγορα.
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

Λοιπόν λίγα πράγματα για την μεταγραφή του Νάτχο: 1ον αυτό με την ισοφάριση προσφοράς από μια ομάδα πχ Γαλατα που είπε ο Oli δεν ισχύει διότι ο παίχτης μπορεί να δέχεται προτάσεις από πολλές ομάδες ακόμα και μέχρι και τέλη Αυγούστου οπότε δεν νομίζω ο Παοκ να περιμένει μέχρι τέλους Αυγούστου...

2ον Η ανακοίνωση της ΠΑΕ που λέει ο Παοκ τον πρώτο λόγο εννοεί ότι ο Νάτχο δεν μπορεί να αρχίσει διαπραγματεύσεις μέχρι το τέλος του εξαμήνου χωρίς να έχει μιλήσει έστω λίγο με την Παε Παοκ

3ον Ο Νάτχο μπορεί από αύριο να ψάχνει την νέα του ομάδα άσχετα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ περί πρώτου λόγου όλοι γνωρίζουμε οτι ένας παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει στο τελευταίο εξάμηνο
Άβαταρ μέλους
Mozard

Δημοσίευση από Mozard »

analog έγραψε:Να σας πω την μαύρη μου αλήθεια από τα videakia μου αρέσει περισσότερο κ από Vossen κ από Obasi..
+1000

Δεν βλέπω ενθουσιασμό.. Μόνο εγώ έχω κ@υλώσει τόσο?? :twisted: :twisted:

Για να καταλάβω λίγο, παίρνουμε 23χρονο ολλανδό 1.86 με τριπλάρα απο Άγιαξ με 25 συμετοχές και 7 γκολ πέρισυ (+ άλλα τόσα στην β ομάδα!) και 18 συμμετοχές 6 γκόλ φέτος μέχρι τώρα??

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”