Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση εγώ ο αφελής
αφού η διοίκηση είναι κατά πόλους κλεφτες για μερικούς ανίκανοι για κάποιους άλλους εντελώς ανίδεοι
για ποιον λόγο τους στηρίζουμε?
αφού η διοίκηση είναι κατά πόλους κλεφτες για μερικούς ανίκανοι για κάποιους άλλους εντελώς ανίδεοι
παιχτες απο βιντεακια κανενας προπονητης δεν αγοραζει...ασε που τα βιντεακια του μαντζιου ειναι π.Χ.DC έγραψε:Και που ξέρεις εσύ αν τον θέλει ο Μπόλονι ή όχι και με ποιες συνθήκες και προοπτική;Sera4 έγραψε:ναι επειδη ο μπολονι θελει και τον μαντζιο γι αυτο του καναμε προταση(φτασαμε σε σημειο να παρακαλαμε να μη δεχτει)... :ugeek:
Εγώ πάντως δεν το ξέρω. (και μάλιστα, μέχρι τώρα ο Μπόλονι έχει δείξει ότι δεν μασά τα λόγια του, οπότε αν χρειαστεί στο μέλλον δεν θα σκαλώσει να πει ότι του φόρτωσαν τον χ παίκτη)
Αποκλείεις το ενδεχόμενο να πήγε ο Σβούρας με ένα dvd και να του είπε "μάστορα, αυτόν τον παίκτη, αν είναι γερός, τον θέλεις για μπακάπ με 150 χιλιάρικα (250 φουλ πανσιόν) και αν μας βγει μας βγήκε";
Εγώ πάντως όχι.
Edit: Η αρχική απορία μου βέβαια, ήταν άλλη, αλλά έτερον εκάτερον.
απο εκει και περα να δεν μπορει να παρει τις επιλογες του(οπως εκανε με λαζαρ) θα δωσει τα χαρακτηριστικα που θελει και θα εμπιστευθει τους τεχνικους διευθυνταδες...αν τωρα αυτοι κρινουν τον ντουγκλαο οτι δεν κανει αυτο ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο...
δηλαδη ειναι τουλαχιστον αφελες να πιστεψει καποιος οτι οι επιλογες τσιριλο και γεωργιαδη ειναι επιλογες μπολονι...
kostas69 έγραψε:ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση εγώ ο αφελής
άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου Κώστα...
Λογικό δεν είναι να μην ρισκάρει η ομάδα να δώσει λεφτά που με τα τωρινά οικονομικά δεν μπορεί να καλύψει?
Αν λεμε τώρα έφερνε Μποκανί, με την προυπόθεση να μπούν οι επενδυτές..και 1 στο εκκατομύριο γινόταν μια στραβή και δεν έμπαιναν λεφτά, πιος θα τον πλήρωνε τον παίχτη? Εγώ ή εσείς?
Και κατα δεύτερον, δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι ΖΖΦΣ...Μπορεί να έχουν ήδη βρει ποιους παίχτες θα πάρουν, ακόμα και για το μπαμ εαν κάνουν, και απλά περιμένουν να μπούν τα καταραμένα λεφτά στα ταμεία για να κάνουν κίνηση...
Αν λεμε τώρα έφερνε Μποκανί, με την προυπόθεση να μπούν οι επενδυτές..και 1 στο εκκατομύριο γινόταν μια στραβή και δεν έμπαιναν λεφτά, πιος θα τον πλήρωνε τον παίχτη? Εγώ ή εσείς?
Και κατα δεύτερον, δεν ξέρουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι ΖΖΦΣ...Μπορεί να έχουν ήδη βρει ποιους παίχτες θα πάρουν, ακόμα και για το μπαμ εαν κάνουν, και απλά περιμένουν να μπούν τα καταραμένα λεφτά στα ταμεία για να κάνουν κίνηση...
Ο Ντουγκλάο όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες, έχει καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την Παρασκευή!Τρόμος έγραψε:Aδερφέ geoavr νομίζω ότι μόνο ο Ουνουάτσι και ο Αμπτούν έχουν κάνει προσφυγή στη φίφα.Ο Αμπτούν λένε έκλεισε Μονακό ενώ τον Ουνουάτσι τον έκοψαν οι Κύπριοι στα εργομετρικά.Ο Ντουγκλάο ενώ έχει εξαφανιστεί δεν είχει κάνει προσφυγή μέχρι προχθές τουλάχιστον.
Ο ποδοσφαιριστής που δεν βρίσκεται στην Καβάλα και προπονείται μόνος του, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμιά διάθεση να επιστρέψει και απλά περιμένει την απόφαση της ΦΙΦΑ έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει ο ίδιος που θα συνεχίσει την καριέρα του. Το ίδιο περιμένουν να κάνουν και οι Ονουάτσι, Αμπντούν που επίσης έχουν καταθέσει προσφυγή.
πηγη: paokrevolution.blogspot.com
αυτος ο μπαρμπαροσας οτι κανει μεσα ειναι? δεν χανει ποτε του ευκαιρια? α ρε μαντσεστερ τι εχασες..
- paokmaniak
Σακελλαριου δανεικος Κερκυρα κ θα παρουμε κ καποια φραγκα π θα δωθουν στον Πανθρακικο π τα χρωσταμε
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
μια και προγραμματισμος δεν υπαρχει ειδα οτι ο μουσλι ειναισε καλη κατασταση δεν παμε να τον κανουμε μια προσφορα κανα 250αρι να τελειωνει αυτο το μαρτυριο
οντως σε καλη κατασταση ο μουσλι,,,,,
καλα κπ 150 οοο δεν ειχαμε παρει τον σακ και χρωσταμε????
καλα κπ 150 οοο δεν ειχαμε παρει τον σακ και χρωσταμε????
ο ελεκ ξανασκοραρε εναντιον ισλανδιας σημερα...μηπως να τον παρουμε?