Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Έχουμε μείνει με καθαρά εξτρέμ Λημνιό, Ζαμπά και Τζολη.
Λογικά έτσι θα πάμε δε θα πάρουμε άλλο καθώς με το σύστημα που θέλει δε χρειάζονται.
Τι θα γίνει όμως σε 10 μέρες ή παρέλαση Οκτώβρη αν δεν έχουμε άλλον σε διάδοχη κατάσταση?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικά έτσι θα πάμε δε θα πάρουμε άλλο καθώς με το σύστημα που θέλει δε χρειάζονται.
Τι θα γίνει όμως σε 10 μέρες ή παρέλαση Οκτώβρη αν δεν έχουμε άλλον σε διάδοχη κατάσταση?
Σιγά μην προσαρμόσουμε το ρόστερ στα θέλω του. Θα πάιξει με το σύστημα που νομίζουμε ότι μας ταιριάζει τώρα 
Αν ειναι να τον διωξουμε, θα τον διωξουμε πριν τελειωσουν οι μεταγραφες. Που φετος τελειωνουν αρχες Οκτωβρη αν δεν κανω λαθος.
Η μέσο επιθετική γραμμή πάντως αυτή τη στιγμή υπολείπεται τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα
-
ron-swanson
Δηλαδη εχουμε μεινει με ενα παιδι που ειναι 18 χρονων, δειχνει να εχει ταλεντο αλλα ακομα δεν ειναι ετοιμος για να κανει την διαφορα κατι που ειναι απολυτα λογικο. Εχουμε τον Λημνιο που δεν μπορει να βγαλει ασιστ και δεν μπορει να βαλει γκολ και ο προπονητης θελει να τον κανει φουλ μπακ (ισως παιξει καλυτερα εκει). Και εχουμε και τον Ζαμπα που δεν εχει παιξει μπαλα τον τελευταιο χρονο και κανεις δεν ξερει σε τι κατασταση βρισκεται. Α, εχουμε και τον γυπαετο που δεν κανει προπονηση αλλα δεν πειραζει. Καλα ειμαστε δηλαδη 
-
ron-swanson
Α μπραβο βαλε και τον Μπισε, που εγω οσο αστειο και αν ακουγεται τον πιστευω για φετος γιατι ζοριστηκε με το κραξιμο που εφαγε. Βεβαια επειδη τον πιστευω, στανταρ θα τον στειλουμε καπου δανεικο 
Τον Ουαρντα δεν τον έβαλα γιατί θεωρώ ότι άμα θέλουμε να είμαστε σοβαρή ομάδα πρέπει να πουληθεί 1Μ χτες και να τελειώνουμε.
- black_star_ninja
- invincible
Και ο Εσίτι 700χιλ το χρόνο που παίρνει τετραετές θεωρώ είναι πολλά αλλά όχι απαγορευτικά να τον δώσεις δανικό κάπου με μία νορμαλ συζητήσιμη ρήτρα σε ένα κατάλληλο πρωτάθλημα για το στυλ του...
- bersekeros
2020/21 deadline for UEFA club competitions player registration – 6 October 2020.icue έγραψε:Αν ειναι να τον διωξουμε, θα τον διωξουμε πριν τελειωσουν οι μεταγραφες. Που φετος τελειωνουν αρχες Οκτωβρη αν δεν κανω λαθος.
As a result, the #UEFAExCo called on all member associations to adopt a harmonised end date to the upcoming summer transfer window, with this date set as 5 October 2020.
Τον Μίρο τον αποτελείωσε ο ιός. Ο γύπας ή θα πωληθεί ή θα παίξει, δεν βλέπω δανεισμό καθώς και το συμβολαιάκι του τελειώνει το καλοκαίρι. Νομίζω ότι πλέον η ΠΑΕ την έχει δεδομένη τη χασούρα προκειμένου να κάνει το απαραίτητο ξεκαθάρισμα.
- Caballo Viejo
Εξαιρετικά τα νέα για την αποδέσμευση Στοχ. Εξαιρετικότερα θα είναι τα νέα για μια ενδεχόμενη αποδέσμευση Βέρνμπλουμ. Ελπίζω να φιλοτιμηθεί επιτέλους και να φύγει.
Πέρα από off topic, σοβαρά τώρα;;;Parolos έγραψε:Έχουμε μείνει με καθαρά εξτρέμ Λημνιό, Ζαμπά και Τζολη.
Τι θα γίνει όμως σε 10 μέρες ή παρέλαση Οκτώβρη αν δεν έχουμε άλλον σε διάδοχη κατάσταση
Πως θα παίξουμε όταν τον διώξουμε;;;
Το έχετε παρ@γ@μήσει το θέμα, ανεπίτρεπτη αυτή η εμμονή πολλών στο να "φάνε" τον προπονητή.
Όχι ότι μπορείτε αλλά καταντάει αηδία !!!