Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- BlackBlockAttack
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Μηπως εχουμε πληροφορια οτι οι Ουκρανοι θα λογιζονται σαν κοινοτικοι?
Ποιο ειναι το καθεστως με τους κοινοτικους?Ειναι ευρωπαικο το θεμα η αποφασιζει η επο?
Νομιζω Ρωσσοι και Σερβοι ειναι κοινοτικοι γιατι οχι οι Ουκρανοι τους οποιους θελουν να προσκολησουν στο αρμα της δυσης και καποια στιγμη να τους βαλουν και στην ευρωπαικη ενωση....
Ποιο ειναι το καθεστως με τους κοινοτικους?Ειναι ευρωπαικο το θεμα η αποφασιζει η επο?
Νομιζω Ρωσσοι και Σερβοι ειναι κοινοτικοι γιατι οχι οι Ουκρανοι τους οποιους θελουν να προσκολησουν στο αρμα της δυσης και καποια στιγμη να τους βαλουν και στην ευρωπαικη ενωση....
- desperando
- Επικοινωνία:
Μια χαρά είναι θα πωληθεί και ο Ενρίκε και είμαστε κομπλέ.
Το λεμαχρινακι δεν βλέπω να φεύγει φέτος
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ολα πάνε βάση προγράμματος από οτι φαίνεται και θα γίνει πράξη η δήλωση-επιθυμία του κόουτς Ράζβαν και το ροστερ θα έχει ολοκληρωθεί κατά 90% πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία.
Βλέπω φωτιά στον ασβέστη φέτος (Γιάμπα - Ενρίκε) με πιο μαζεμένα και ελεγχόμενα τα ανεβάσματα των back. Μη σου πω και με 2 φορ (Πρίγιο - Πούκκι) μαζί
Που ακριβώς είδες να είμαι αρνητικός για τον παίκτη εκτός του σχολίου για το χρηματικο; Εσυ εγραψες πως φοβασαι τετοιες κινησεις,πως σου θυμιζει Ζαιρο και μοιαζει να μην ειναι ακομα στο επιπεδο της ομαδας και γραφεις για αρνητισμο επειδη εγραψα πως δεν καταλαβαινω ακριβως τι εχουν στο μυαλο τους για μια θεση που εχουν μαζευτει πολλοι παικτες ενω εμεις σε πρωτη φαση ψαχνουμε το γκολ?desperando έγραψε:Μια χαρά είναι θα πωληθεί και ο Ενρίκε και είμαστε κομπλέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 20 Ιουν 2018, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ρόστερ φαντάζει φουσκωμένο αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει όταν και αν σκάσουν προτάσεις για παίκτες που έχουμε βιτρίνα.
Ουάρντα Ενρίκε Πρίγιοβιτς Πέλκας Μπισεσβαρ Καντουρι , όλοι επιθετικοί, όλοι μπορούν να φέρουν προτάσεις
Ουάρντα Ενρίκε Πρίγιοβιτς Πέλκας Μπισεσβαρ Καντουρι , όλοι επιθετικοί, όλοι μπορούν να φέρουν προτάσεις
- BlackBlockAttack
Ακολουθησε και τον λογαριασμο της ομαδας μας στο ινστα ο πιτσιρικας.... 
Τώρα να πω ότι (δεν) σε έπιασα...Πρόεδρε?DaRkFeaR έγραψε:Παρακαλάμε να έρθει πρόταση στον Prijovic 10χαρτιά και δεν δίνει καμιά ομάδα και ξαφνικά το ταβάνι που ξεπουλάμε Cimirot με 2,5(κοψοχρονιά ψάχνουμε και περιμένουμε τον Σουηδό 1 μήνα πήραμε υποτίθεται τον Moulin) τον Rodrigues(που δεν έχει τέτοιος γρήγορος σε ομάδα στην ΣούπερΛίγδα) 3,5χαρτιά και τον δίνει η Galata 30άραΧαρτιά
Είμαστε σοβαροί τώρα είπαμε υπόστηρίζουμε την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ και εγώ μέρα νύχτα βλέπω εδώ έξω +++ αν πήραμε τίποτα και τι δώσαμε κτλπ
Τέλος πάντον
[youtube]zE1nbMbuOXI[/youtube]
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειναι φουσκωμενο.
Ο μακ εφυγε ο ενρικε ηρθε.
Ο ουαρντα ειναι ενας επιπλεον μεσοεπιθετικα και ισως φυγει ο καντουρι.
Ο λαμπρου θεωρω θα δοθει δανεικος.
Με δανεισμο κουλουρη και ερχομο τζαμπα ισως και ενος ακομα επιθετικου,ουσιαστικα εχεις προσθεσει εναν παικτη παραπανω.
Θα χεις και μια διοργανωση παραπανω,μαλλον.
Αρα για μενα καλα ειμαστε.
Ο μακ εφυγε ο ενρικε ηρθε.
Ο ουαρντα ειναι ενας επιπλεον μεσοεπιθετικα και ισως φυγει ο καντουρι.
Ο λαμπρου θεωρω θα δοθει δανεικος.
Με δανεισμο κουλουρη και ερχομο τζαμπα ισως και ενος ακομα επιθετικου,ουσιαστικα εχεις προσθεσει εναν παικτη παραπανω.
Θα χεις και μια διοργανωση παραπανω,μαλλον.
Αρα για μενα καλα ειμαστε.
Για τον Ζαμπά: Επιτέλους μια μεταγραφή για την οποία δεν θα γκρινιάξω! Ταχύτητα και φρεσκάδα που την είχαμε ανάγκη στα φτερά. Στα συν του συν τοις άλλοις ότι παίζει αρκετά "ευρωπαϊκά" για νεαρός Βραζιλιάνος και ότι σωματικά δεν είναι γατάκι. Είναι πολύ σημαντική μεταγραφή που μπορεί να επηρεάσει όλη τη μεταγραφική φιλοσοφία της ομάδας και γι αυτό πρέπει να βγει. Θετικό και το ότι δεν θα πέσει αμέσως στα βαθιά και θα έχει χρόνο να προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Τέλος -και μοναδική ανησυχία- το ύψος της ρήτρας που πρέπει να πάει πολύ πολύ ψηλά γιατί κάτι τέτοιοι στοιχίζουν 20+ σε άλλες ομάδες, να μη μας τον φάει κανείς μισοτιμής από βλακεία.
Για τον επιθετικό: Διαβάζω εδώ κι εκεί ότι κλείνουμε τελικά Πούκι ή και τους δύο, Πούκι και Κόντε, υποθέτω ότι ισχύουν αυτά. Γεγονός είναι ότι δεν μπορούμε να φύγουμε για προετοιμασία με έναν επιθετικό οπότε εδώ που φτάσαμε καλοδεχούμενοι. Εμένα πάντως αυτοί οι παίχτες μου φαίνονται λιγάκι νερόβραστοι, δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο που να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Σίγουρα καλύτεροι από τον κανένα αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει περισσότερο ψάξιμο. Όπως και να χει όμως το χορτάρι θα δείξει.
Για τον επιθετικό: Διαβάζω εδώ κι εκεί ότι κλείνουμε τελικά Πούκι ή και τους δύο, Πούκι και Κόντε, υποθέτω ότι ισχύουν αυτά. Γεγονός είναι ότι δεν μπορούμε να φύγουμε για προετοιμασία με έναν επιθετικό οπότε εδώ που φτάσαμε καλοδεχούμενοι. Εμένα πάντως αυτοί οι παίχτες μου φαίνονται λιγάκι νερόβραστοι, δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο που να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Σίγουρα καλύτεροι από τον κανένα αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει περισσότερο ψάξιμο. Όπως και να χει όμως το χορτάρι θα δείξει.
- Petros1988
Δεν ξέρω ποιος είναι αλλά τώρα έχει έρθει μια πληροφορία στα αυτιά μου και είναι κάτι που ισχύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόταση στην ρήτρα για παίκτη του! Ξαναλέω δεν ξέρω ποιος είναι!Θα μάθω πολύ σύντομα!
- sourmenetes
- Moderator