Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Απ τη μία μ αρέσει που ο λαός πλέον δεν ενθουσιάζεται εύκολα και απαιτεί παικταράδες
αλλά από την άλλη διαφωνώ με τους αφορισμούς για Ανσαριφάρντ.
Το ξανάγραψα, τον γουστάρω. Έχει στοιχεία φορ που έχουμε να δούμε χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται προσαρμογή, είναι ενεργός, είναι σε καλή ηλικία,δεν έχει ιστορικό τραυματισμών.
Θέλεις ενίσχυση στη θέση ΑΜΕΣΑ. Επιβάλλεται να πάρουμε κύπελλο, να βγούμε πρώτοι στα πλει οφφ και να παλέψουμε τη Σάλκε.
Με ανενεργούς και φαντεζί Αφρικανούς που δε ξέρεις αν θα πιάσουν εδώ και αν θα σου βγουν μειώνεις πολύ τις πιθανότητες της πετυχημένης μεταγραφής. Ο μόνος που θα γούσταρα από ανενεργούς είναι ο Λουίζ Αλμπέρτο που στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα. Αλλά που να φέρεις τέτοιον παίκτη 24 χρονών εδώ.. Μόνο δανεικός έρχεται για να πάρει παιχνίδια.
Άντε κλείσε να ηρεμήσουν τα ματάκια μας γιατί απηύδησα με το ανέκδοτο που έχουμε τώρα μπροστά.
αλλά από την άλλη διαφωνώ με τους αφορισμούς για Ανσαριφάρντ.
Το ξανάγραψα, τον γουστάρω. Έχει στοιχεία φορ που έχουμε να δούμε χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται προσαρμογή, είναι ενεργός, είναι σε καλή ηλικία,δεν έχει ιστορικό τραυματισμών.
Θέλεις ενίσχυση στη θέση ΑΜΕΣΑ. Επιβάλλεται να πάρουμε κύπελλο, να βγούμε πρώτοι στα πλει οφφ και να παλέψουμε τη Σάλκε.
Με ανενεργούς και φαντεζί Αφρικανούς που δε ξέρεις αν θα πιάσουν εδώ και αν θα σου βγουν μειώνεις πολύ τις πιθανότητες της πετυχημένης μεταγραφής. Ο μόνος που θα γούσταρα από ανενεργούς είναι ο Λουίζ Αλμπέρτο που στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα. Αλλά που να φέρεις τέτοιον παίκτη 24 χρονών εδώ.. Μόνο δανεικός έρχεται για να πάρει παιχνίδια.
Άντε κλείσε να ηρεμήσουν τα ματάκια μας γιατί απηύδησα με το ανέκδοτο που έχουμε τώρα μπροστά.
Ακριβώς...
Μα εδώ έφτασε να παίζει ο ΠΑΟΚ του Ιβάν με Τζιόλη, Γκολάσα, Κάτσε βασικά χαφ (άξονα) με αυτά τα ημίμετρα που βλέπουμε τόσα χρόνια. Μόνο φέτος βλέπουμε έναν πιό ποιοτικό ΠΑΟΚ (επιτέλους) αλλά τα ημίμετρα σε 10άρι και φόρ συνεχίζονται.
Μα εδώ έφτασε να παίζει ο ΠΑΟΚ του Ιβάν με Τζιόλη, Γκολάσα, Κάτσε βασικά χαφ (άξονα) με αυτά τα ημίμετρα που βλέπουμε τόσα χρόνια. Μόνο φέτος βλέπουμε έναν πιό ποιοτικό ΠΑΟΚ (επιτέλους) αλλά τα ημίμετρα σε 10άρι και φόρ συνεχίζονται.
- pirate_salonica
Μόλις συνειδητοποιώ πως ήταν ανούσια η απάντησή μου...Taseos έγραψε:Τι μου κανείς παράθεση; δεν λες κάτι διαφορετικό. Και φαντάσου ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος με εντοι Καρίμ. Απλά δεν πείθομαι ότι υπάρχει τμήμα scouting.pirate_salonica έγραψε:Από π.χ. Πρέμιερ Λιγκ θα έρθουν παλτά σαν τον Κρέσπο,από π.χ. Πριμέρα θα έρθουν γίδια σαν τον Κάνιας,άντε κι ένας Roadrunner σαν τον Γκάρι που κάνει μόνο για Τζαμαϊκανός σπρίντερ... Ε,εντάξει,θα πάρουμε και καμιά Ουκρανική γούνα τύπου Μάτος,γιατί τις καλές μας τις πήραν οι Κινέζοι!Taseos έγραψε:Καλά ακόμη δεν έχετε πάρει γραμμή ότι η ΠΑΕ δεν έχει τμήμα scouting? Παίρνει απλά παίκτες είτε από Ουκρανία και ομάδες που διαλύονται λόγω γνώσης του μιχελ, είτε παίκτες από ομάδες που παίξανε αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, είτε από 2 3 μάνατζερ. Από τον Ιούνιο έχουν βρει για φορ τον μπολι και τον καριμ σε έναν πλανήτη που παίζει ποδόσφαιρο από άκρη σε ακρη
Υ.Γ. Τζάμπα καίει η λάμπα...
Παθογνωμονικά είναι πλέον τα ευρήματα του ΠΑΟΚ.
Μπορεί να μην έχουμε πια τα μούτρα στη λάσπη, αλλά τα πόδια δε θα ξεκολλήσουν ποτέ.
Μπορεί να μην έχουμε πια τα μούτρα στη λάσπη, αλλά τα πόδια δε θα ξεκολλήσουν ποτέ.
ο κλαους εχει αλλον ενα χρονο συμβολαιο αν δεν κανω λαθος και μονο ευκολο δε θεωρω να φυγει...κατα δευτερον εναλλακτικη εχω τον κουλουρη αν θελω να ειμαι σοβαρη ομαδα το παιδι θα πρεπει να παρει παιχνιδια τουλαχιστον ως δευτερος φορ για να εξελιχθει...simba έγραψε:Ε καλα ρε φιλε, δεν του το λες αυτο από τωραSera4 έγραψε: με 700000 συμβολαιο σιμπα νομιζω οτι αυτο ειναι ονειρο θερινης νυκτος...και ουτε ο ιρανος ειναι κανενα κοροιδο να ερθει καπου που θα λογιζεται ως εναλλακτικη...![]()
Τώρα εννοείται βασικουρα θαναι.
Το καλοκαίρι χωρίς φακου-κλαους, κ με λιγο κραξιματακι για τις ανεκπλήρωτες εξαγγελίες "τα λεφτα στο φορ",
ερχεται κ ο αλλος.. και με κανα μαστραπα, ο βλαντο θα χει άλλο στατους για να απαιτησει..
Και ας δουμε που θα κατσει το συμβολαιο..εγω 500+ λεω με υψηλα μπόνους (σε υψηλούς στοχους)..
Εκτος κ αν ειναι για το αεναο κουμπωμα, οποτε να παμε να "κουμπωσουμε" ολοι μαζι..
Υ.Γ. κ δε μιλαω για παγκο, αν σκεφτουν καποιοι αυτο..
Μιλαω για μια πολυ καλη εναλλακτικη, σε πολλά ματς βασικος για μια ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμό κ εχει 50 παιχνίδια..
γενικα αν κοιταξεις λιγο πανευρωπαικα, δεν υπαρχουν πλεον πολλες ομαδες που να εχουν πανω απο 2 φορ στο ροστερ τους, αντε και εναν τριτο πιτσιρικο απο τις ακαδημιες χωρις παραστασεις για καποιες προπονησεις και για τα χαρτια...
δυστυχως δε βλεπω στον ανσαριφαντ το σημειο αναφορας στην επιθεση που αποζητουσαμε...αν το βλεπουν οι επιτελεις θα κανουμε την απαραιτητη υπομονη μεχρι να μπορουν να βγουν συμπερασματα...ακραιες συμεπριφορες δεν χρειαζονται...
υγ προσωπικα κουραστηκα σιμπα απο καλοκαιρια σε χειμωνες και τουμπαλιν...το καλοκαιρι ακουμε για το χειμωνα και το χειμωνα για το καλοκαιρι...την γκομενα που την ταζεις 5 χρονια γαμο στο τελος πιθανοτατα θα μεινει γεροντοκορη...το μονο αγκαθι που μενει σταθερο ειναι οτι σε καθε μεταγραφικη περιοδο προσπαθουμε να ξεφορτωθουμε 4-5 παιχτες και φτυνουμε αιμα...ολα εξαιτιας των ημιμετρων...ας ελπισουμε για το καλο ολων ο ιρανος να μην ειναι ενα απο αυτα...δεν ειναι θεμα ποιος θα δικαιωθει ή οχι εδω μιλαμε για το καλο του ΠΑΟΚ, πως θα πατησει κορυφη πλεον...
- PaokPatraG4
Έχω μάθει από μικρό παιδί να είμαι γενικά αισιόδοξος με τον ΠΑΟΚ μας όμως πλέον και με το πώς λειτουργεί διοικητικά κ αγωνιστικά είμαι περισσότερο ρεαλιστής από κάθε φορά...Γενικά καταλαβαίνω και τους συνοπαδους που ζητούν τους 2-3 παιχταραδες που πράγματι θα σε εκτοξεύσουν αλλά και αυτούς που βλέπουν στην επιλογή Καρίμ μια επιλογή ασφαλη,ξέρεις τι θα σου δώσει χωρίς χρόνους προσαρμογής κτλ....Περιμένω να τελειώσει και αυτή η μεταγραφική περίοδος για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα....Είμαι της άποψης ότι όποιος κ να έρθει θα πρέπει να στηριχτεί από όλους...Από τον πρόεδρο μέχρι κ τον τελευταίο φίλαθλο ακόμα ακόμα κ από τους ΑΡΔ.....Ήρθε ο Μπερμπατοφ στηρίχτηκε από τον κόσμο δεν στηρίχτηκε από τον προπονητή τους ΑΡΔ ακόμα και από τον πρόεδρο που ήταν κ επιλογή του....Στο τέλος τον βγάλαμε κ παλτό....Ποιον τον Μπερμπατοφ.... Τέλος πάντων όλα στο χορτάρι αδέρφια....Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να στηρίξουμε ένα πρότζεκτ....Όλοι όμως....
- Disharmonic
Ο DeBlasis πάντως μια χαρά τα πάει στη Bundesliga. Σίγουρα είναι ρίσκο αλλά ο παίχτης έχει στοιχεία που μας λείπουν στους CF(ταχύτητα, ντρίμπλα, εκρηκτικότητα). Μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί το να παίζει εναντίων σε κλειστές άμυνες και με ανησυχεί ότι δεν τον έχω δει να σκοράρει με το κεφάλι καθόλου, αν και αυτό το τελευταίο σίγουρα έχει να κάνει και με τον τρόπο παιχνιδιού του νιονου.Sera4 έγραψε:ανσαριφαντ λοιπον λενε πλεον...κρυαδα μεγαλη ειναι η αληθεια...προσωπικα ειμαι απο τους λιγοτερο φαν του ποδοσφαιριστη...δεν μου εχει δειξει κατι που να τον ξεχωριζει και θα προτιμουσα να συνεχισω το προτζεκτ του κουλουρη σε αυτη την περιπτωση...δε νομιζω δηλαδη οτι ο ιρανος θα μου δωσει αυτο που μου λειπει στην επιθεση...
οταν μιλαμε για νιονιο και γενικα για ελλαδα θα πρεπει να εχουμε στο νου μας οτι ο μοναδικος επιθετικος τα τελευταια 10 χρονια που δικαιωσε τις προσδοκιες ηταν ο τζιμπουρ...οι παιχτες του καθε νιονιου ειναι παιχτες "ειδικων" καταστασεων οπως εχει αποδειξει και η πορεια του μπουμαλ, του μπακασετα, του φιλομενο παλαιοτερα κλπ...πολυ δυσκολα πιανουν σε μεγαλη ομαδα ιδιως οταν μιλαμε για θεσεις μεσοεπιθετικων...
υγ το μαυρακι απο την ουκρανια δεν το ξερω...στα ελαχιστα που ειδα παντως στα βιντεακια δειχνει ελπιδοφορα στοιχεια που θα ηθελα στον επιθετικο...εκρηξη, καλη τεχνικη και τελειωματα με τα 2 ποδια...ενα στυλακι σισε μου εβγαλε καπως δεν ξερω...
- ace79grpaok
Α τώρα άρχισε το τροπάριο" τόσα χρόνια μπαίνει μέσα ας βγάλει και αυτός κάτι?" Εσύ αφού γουστάρεις να πας να υποφεχθεις τον ιρανο αν θες ,δικαιωμα σου.Δικαιωμα δικό μου είναι όμως να γελάω με αυτά που βλέπω .8 μήνες ψάχνουν φορ και μας φέρνουν τον ιρανο? Και θες να μην αντιδράω?pgetsos έγραψε:Ταμεία σε εταιρεία δε θα σε έκανα πάντως...ace79grpaok έγραψε:15 ek καβα και για φορ τον ιρανο ,να με ζήσεις ιβαναρα
Πέρα από το πόσο μέσα μπαίνεις τόσα χρόνια, υπάρχει και το καταραμένο καλοκαίρι πέτα του ότι έχουμε 20+ μέρες μπροστά μας...
ΟΣΟ για το αν Δεν με έβαζες ταμια κάπου ,ρωτα αυτούς που με έχουν και το αν είναι ικανοποιημένοι η οχι
Μην ξανά πείτε, 8 μήνες ψάχνουν φορ, γιατί γίνεστε εσείς ανέκδοτο. Τις προάλλες, κάποιος έγραψε κάτι, αλλά μάλλον χάθηκε μέσα στα τόσα και δεν του δώσατε την πρέπουσα σημασία
SM-G935F
SM-G935F
- NIKOS_PAOK04
Το γράφω με την ευχή να κάνω μεγάλο λάθος και να τρέξω να αναθεωρήσω πρώτος το λάθος μου.
Ο Ανσαριφανρτ είναι παίκτης που στον ΠΑΟΚ το πολύ σε 4 εβδομάδες δεν θα είναι 18αδα.
Τεχνικά είναι κάτω του Περευρα Δεν είναι το Νταμάρι που έχει εκτόπισμα σε διεκδηκήσεις όπως ο Κουλούρης και φυσικά δεν είναι παίχτης μιας επαφής όπως ο Κλάους. Το να έχει λίγο από όλα σε κάνει σουπερ σταρ στον νιονιο.
πολύ καλό ντριμπλερ δεν τον λες
ταχύτατο δεν τον λες
νταμάρι δεν τον λες
οτι κολάει η μπαλα στα πόδια του δεν το λες
ότι είναι σεσειμασμένος γκολτζης δεν προκείπτει(η ποιο πλουσια χρονια του (14 γκολ) είναι ο μεσος όρος του Κλάους)
να παίζει Τετάρτη - Σάββατο δεν τον είδα
οτι η αμυνα ξεκινάει από αυτον δεν το έχω δει.
Μακάρι να μην βλέπω καλά τα στοιχεία του παίχτη και εαν έρθει στην ομάδα μας να κάνει παπάδες ΜΑΚΑΡΙ
Για τις επιλογές που δεν γνωρίζω εμπιστευομαι τους υπευθυνους για επιλογές που γνωρίζω ευχομαι οι υπευθυνοι να έχουν δικαιο αλλά καλός η κακός έχω και εγώ άποψη και καλοπροέραιτα θέλω να εκφράσω
Δεν θεωρώ πως είναι ανίκανοι αυτοι που κρίνουν διαφορετικά έναν ποδοσφαιριστή και να απαιτώ την διαπομπευση τους και επίσης σε μια κακή επιλογή δεν τσουβαλιάζεις από τον Ιβαν μέχρι τον γυμναστή β.
Ο Ανσαριφανρτ είναι παίκτης που στον ΠΑΟΚ το πολύ σε 4 εβδομάδες δεν θα είναι 18αδα.
Τεχνικά είναι κάτω του Περευρα Δεν είναι το Νταμάρι που έχει εκτόπισμα σε διεκδηκήσεις όπως ο Κουλούρης και φυσικά δεν είναι παίχτης μιας επαφής όπως ο Κλάους. Το να έχει λίγο από όλα σε κάνει σουπερ σταρ στον νιονιο.
πολύ καλό ντριμπλερ δεν τον λες
ταχύτατο δεν τον λες
νταμάρι δεν τον λες
οτι κολάει η μπαλα στα πόδια του δεν το λες
ότι είναι σεσειμασμένος γκολτζης δεν προκείπτει(η ποιο πλουσια χρονια του (14 γκολ) είναι ο μεσος όρος του Κλάους)
να παίζει Τετάρτη - Σάββατο δεν τον είδα
οτι η αμυνα ξεκινάει από αυτον δεν το έχω δει.
Μακάρι να μην βλέπω καλά τα στοιχεία του παίχτη και εαν έρθει στην ομάδα μας να κάνει παπάδες ΜΑΚΑΡΙ
Για τις επιλογές που δεν γνωρίζω εμπιστευομαι τους υπευθυνους για επιλογές που γνωρίζω ευχομαι οι υπευθυνοι να έχουν δικαιο αλλά καλός η κακός έχω και εγώ άποψη και καλοπροέραιτα θέλω να εκφράσω
Δεν θεωρώ πως είναι ανίκανοι αυτοι που κρίνουν διαφορετικά έναν ποδοσφαιριστή και να απαιτώ την διαπομπευση τους και επίσης σε μια κακή επιλογή δεν τσουβαλιάζεις από τον Ιβαν μέχρι τον γυμναστή β.
- sourmenetes
- Moderator
Οταν θα δουμε τον φορ και τον καθε παικτη μεσα στο γηπεδο ξαναμιλαμε.
Κανεις δεν τρελαθηκε οταν ηρθε ο κρεσπο, ο κανιας, ο καμπος, ο μπισεσβαρ.
Αυτοι ηρθαν πριν 5 μηνες.
Δεν ηταν οι ονοματαρες.
Να τον δουμε???
Η καλοκουρδισμενη μηχανη του Ιβιτς θελει συγκεκριμενα γραναζια και σιγουρα ο Ιρανος δεν ηταν το αποκορυφωμα αλλα ηταν μια απο τις λυσεις.Το αν ο Ιβαν δε διεθεσε τα λεφτα ή το αν ο παικτης δεν ηθελε να ερθει κανεις δεν το ξερει.
Επομενως αφηστε τις ειρωνειες και πατε να υποδεχτειτε τον παιχταρα.
Να μην παω ποτε να τον υποδεχτω.
Και τον γκαρυ δεν τον υποδεχτηκε κανεις αλλα κλαιμε τωρα.
Καταλαβετε οτι μετα απο πολλα χρονια υπαρχει συντονισμενη σοβαρη οργανωση στην ομαδα.Δεν ψαχνω να δικαιολογησω κανεναν μιας και η δουλεια φαινεται.
Ας πιστεψουμε λιγο παραπανω γιατι αξιζει.
Κανεις δεν τρελαθηκε οταν ηρθε ο κρεσπο, ο κανιας, ο καμπος, ο μπισεσβαρ.
Αυτοι ηρθαν πριν 5 μηνες.
Δεν ηταν οι ονοματαρες.
Να τον δουμε???
Η καλοκουρδισμενη μηχανη του Ιβιτς θελει συγκεκριμενα γραναζια και σιγουρα ο Ιρανος δεν ηταν το αποκορυφωμα αλλα ηταν μια απο τις λυσεις.Το αν ο Ιβαν δε διεθεσε τα λεφτα ή το αν ο παικτης δεν ηθελε να ερθει κανεις δεν το ξερει.
Επομενως αφηστε τις ειρωνειες και πατε να υποδεχτειτε τον παιχταρα.
Να μην παω ποτε να τον υποδεχτω.
Και τον γκαρυ δεν τον υποδεχτηκε κανεις αλλα κλαιμε τωρα.
Καταλαβετε οτι μετα απο πολλα χρονια υπαρχει συντονισμενη σοβαρη οργανωση στην ομαδα.Δεν ψαχνω να δικαιολογησω κανεναν μιας και η δουλεια φαινεται.
Ας πιστεψουμε λιγο παραπανω γιατι αξιζει.
- Dimitris_L4
ΑΝ ο καριμ έρθει απο τωρα δν με χαλαει...ειναι ο καλυτερος επιθετικος της λιγκας..ετσι κανουν ολες πι μεγαλες ομαδες σε ολο τον κοσμο...αγοραζουν οτι καλυτερο υπαρχει...
Δλδ δν παιζει η πιθανοτητα να τον εχουμε απο το καλοκαιρι εδω και να παρουμε άλλον τωρα;;
Δλδ δν παιζει η πιθανοτητα να τον εχουμε απο το καλοκαιρι εδω και να παρουμε άλλον τωρα;;
- mesimvrinos
Το προβλημα δεν ειναι μια μεταγραφη
Το προβλημα ειναι η λογικη που υπαρχει.
μανατζεριστικη προπαγανδα στα μιντια για να γινει παζαρι με τον παικτη και να ανεβει η τιμη του
δηλωσεις του καθε Κατσουρ,
αρθρακια οτι τον ζητανε ολες οι μεγαλες ομαδες και τα σχετικα.
και στο τελος θα παρουμε ενα Μετριο παικτη ακομα στα φορ βαζοντας σε 2 θεση τον Κουλουρη και τον Αθανασιαδη .
Μακαρι να ειμαι εγω ο κακοπροαιρετος ....τι να πω
Το προβλημα ειναι η λογικη που υπαρχει.
μανατζεριστικη προπαγανδα στα μιντια για να γινει παζαρι με τον παικτη και να ανεβει η τιμη του
δηλωσεις του καθε Κατσουρ,
αρθρακια οτι τον ζητανε ολες οι μεγαλες ομαδες και τα σχετικα.
και στο τελος θα παρουμε ενα Μετριο παικτη ακομα στα φορ βαζοντας σε 2 θεση τον Κουλουρη και τον Αθανασιαδη .
Μακαρι να ειμαι εγω ο κακοπροαιρετος ....τι να πω
- ace79grpaok
Αυτός ο παπας ότι δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλου ,πηγαίντε αεροδρόμιο για τον ιρανο παικταρά αν θέλετε ,για γέλια το πως δικαιολογείτε τα πάντα.Ο ιρανις την μίζα στον σπυροπουλο μην ξεχάσει για την αβαντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Κυρ 08 Ιαν 2017, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.Το καλοκαιρι ειχα γραψει πολλες φορες πως οι επιλογες Μιχελς απεπνεαν εντονα αισθημα αναγκης δημιουργιας ομαδας χωρις πολλα ρισκα που θα κανει τα αυτονοητα και θα ειναι στοιχειωδως καλη.Μια ομαδα που μπορει να μην φτανει το 8 η το 9 αλλα δεν θα πεφτει και κατω απο το 7 και αυτο το πετυχε με την αποκτηση παικτων με γεματα βιογραφικα σε μεσαια ραφια.Η ομαδα ακομα και στα κακα της παιχνιδια ποτε δεν ηταν χειροτερη του αντιπαλου και αν μη τι αλλο αν εξαιρεσεις το διαστημα κρισης ηταν παντα ομαδα.Ε απο αυτη την ομαδα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εδω μεσα συμφωνουσαν πως λειπουν οι 2-3 πινελιες που θα εδιναν το κατι παραπανω και οχι εγω,αλλοι εγραφαν πως αυτες οι πινελιες θα μπουν τον Γεναρη.Ε συγνωμη βρε παιδια αλλα ο Ανσαριφαρντ δεν ειναι τετοια πινελια.Ειναι απλα, για να μιλησω ποδοσφαιρικα, ενα φορ με καλη τεχνικη καταρτιση για τα δεδομενα της σουπερλιγκ, η οποια τον βοηθαει πολυ απεναντι σε ανοιχτες αμυνες,σε ανοιχτους χωρους,στην κοντρα επιθεση.Το φορ του ΠΑΟΚ τετοιες καταστασεις βρισκει σπανια,αντιθετα συνηθως με το που παιρνει μπαλα εχει διπλα του 3 και 4 παικτες.Το αντιδοτο σε αυτο ειναι ειτε η εκτελεση με την μια, κατι που εκανε τα προηγουμενα χρονια ο Κλαους και σε αυτο ειναι καλυτερος απο τον Ανσαριφαρντ,ειτε η εκρηξη στο πρωτο βημα κατι που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ και το 1 με 1 που ΔΕΝ εχει ο Ανσαριφαρντ.Αρα ουσιαστικα προσθετουμε απλα καλυτερη τεχνικη καταρτιση σε σχεση με τον Κλαους,καλυτερο κοντρολ και κρατημα μπαλας αλλα χειροτερη εκτελεστικη δεινοτητα και καμια ιδιαιτερη αναβαθμιση σε ικανοτητα ατομικης δημιουργιας.Ε αυτο εμενα προσωπηκα δεν με ικανοποιει.