Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Σε αυτο φταιει η ΠΑΕ κατα την αποψη μου γιατι δεν προστατευει την ομαδα. Και για να γινει αυτο θα πρεπει η θεσσαλονικη να σταματησει να εξαρταται απο την Αθηνα σε καθε τομεα, τροποι υπαρχουν χιλιαδες για να γινει αυτο. Ξερω οτι φαινεται πως δεν εχουν και τοσο σχεση το ενα με το αλλο, αλλα στο μυαλο μου το εχω αναλυσει τοσο πολυ και απο ολες τις μεριες που μονο λογικο μου μοιαζει. Η ομαδα δεν προστατευεται οσο θα επρεπε και κατα συνεπεια δεν προστατευονται και οι οπαδοι της (αυτοι τουλαχιστον που παρασυρονται με το παραμικρο, και ειναι πολλοι πλεον).buffalobill4 έγραψε:Αυτο το μισος που βγαζουμε τα τελευταια χρονια παντως προς την ομαδα-παιχτες-προπονητη ακομα και προεδρο θα μας οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια σε οπαδικη συρρικνωση.
Εγω επιμενω και θελω να μεινει ο Τουντορ και να "κριθει" για πρωτη φορα του χρονου το καλοκαιρι με αλλαγμενη την ομαδα, αλλα το κλειδι για μενα ειναι ο Αρνεσεν γιατι αυτος φτιαχνει την ομαδα στην ουσια. Και αν τυχον φυγει ο Τουντορ, ο προπονητης που θα ερθει θα ειναι επιλογη του Αρνεσεν αρα θα κολλαει πιο πολυ με την ομαδα που φτιαχνει, θα ειναι πιο κοντα στα θελω του.
Μια χαρα, ο Τουντορ τι παρασταστεις εχει και ειρωνευτηκατε καποιοι?Athens έγραψε:κατι πηρε το αυτι μου για Ιβιτς μετα τον νιονιο
Αντε παλι οι κακοι οπαδοι! Εμεις ρε φιλε να αλλαξουμε μυαλα?>??? Θα μας τρελανετε καποιοι!eorptol έγραψε:Και με τα ξύπνησες. ....οποίος κι να έρθει με κλωτσιές θα φύγει σε 5 μήνες αν δεν αλλάξουμε μυαλάDimg4 έγραψε:Μακaρι μπας και ερθει κανας κανονικος νορμαλ προπονητης ο οποιος θα κανει τα στοιχειωδη και δε θα του φταιει η.,...ποιοτητα της καλλονης και το οτι δεν επιναν γαλα οι παικτες μαςAthens έγραψε:συντομα θα αποτελεσει παρελθον ο 19 διαφορετικες ενδεκαδες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ειναι, αγιος τουντορ και δεν πρεπει να τα ακουσει οταν 6 μηνες τωρα η ομαδα σερνεται???
Εμεις διαχειρζομαστε το ροστερ ή ο τουντορ? Εμεις τον στηριξαμε μεχρι πριν λιγο καιρο και το ξερεις καλα αν πας γηπεδο. Στηριχτηκε, τα εκανε σκατα πλεον και τωρα τα λουζεται.
- buffalobill4
Φιλε Marianov πιστεψε με ο ΠΑΟΚτσης ειναι προτιμοτερο να ακουει αθηναιους ραδιοφωνατζηδες και δημοσιογραφους παρα Θεσσαλονικιους.
Γιατι και ανωτερου μορφωτικου επιπεδου ειναι (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων-οι μισοι της θεσνικης δεν ειναι καν δημοσιογραφοι) αλλα και τουλαχιστον θα ειναι πιο ψιλιασμενος (δεχομενοι οτι η δουλεια του δημοσιογραφου δεν ειναι λειτουργημα πλεον και ειναι ξεκαθαρα ο προπαγανδισμος).
Οποτε εγω θα σου ελεγα πως γι αυτο το μισος φταιει πρωτιστως η ιδια η Θεσνικη
Γιατι και ανωτερου μορφωτικου επιπεδου ειναι (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων-οι μισοι της θεσνικης δεν ειναι καν δημοσιογραφοι) αλλα και τουλαχιστον θα ειναι πιο ψιλιασμενος (δεχομενοι οτι η δουλεια του δημοσιογραφου δεν ειναι λειτουργημα πλεον και ειναι ξεκαθαρα ο προπαγανδισμος).
Οποτε εγω θα σου ελεγα πως γι αυτο το μισος φταιει πρωτιστως η ιδια η Θεσνικη
Οχι αλλο εννοω, επειδη μετα το ονομα ιβιτς συνεχιστηκαν αστεια ονοματα... Εγω παντως τον Ιβιτς τον θεωρω καποια στιγμη ιδανικοMANIAKOS έγραψε:Πιστεύεις η ειρωνία πήγαινε για Ίβιτς;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Υπομονη θα μπορεσεις να κανεις αν ερθει και αυτος.Η' μονο βασει αποτελεσματων.Στις στραβες θα στηριξεις τοτε.Dimg4 έγραψε:Μια χαρα, ο Τουντορ τι παρασταστεις εχει και ειρωνευτηκατε καποιοι?Athens έγραψε:κατι πηρε το αυτι μου για Ιβιτς μετα τον νιονιο
Υπομονη θα κανω οταν δω οτι κανει τα στοιχειωδη και δε βγαζει προσωπικα κομπλεξ με παικτες εις βαρος του ΠΑΟΚ
- buffalobill4
Ε βεβαια ο Τουντορ στο Σπλιτ κοιμοταν και ξυπνουσε με ενα ονειρο. Να τελειωσει την καριερα του παιχταρα του Βουλγαρου στα 35 του. Επιτελους του παρουσιαστηκε αυτη η ευκαιρια.
Μέτρα +1Mapogo έγραψε:Πάντως είμαι περίεργος , απ όσους δεν θέλουνε να φύγει ο Ιγκόρ , πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά τον πιστεύουνε.

Αν διώξεις Τούντορ Φλεβάρη και πας σε υπηρεσιακό μέχρι το καλοκαίρι, κλάφτα Χαράλαμπε.
Βάλε κ εμένα.pgetsos έγραψε:Μέτρα +1Mapogo έγραψε:Πάντως είμαι περίεργος , απ όσους δεν θέλουνε να φύγει ο Ιγκόρ , πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά τον πιστεύουνε.
Να φέρουμε τον μουρινιο, που κατέστρεψε την τσελσι, να τον σουτάρουμε πιο γρήγορα από τους Λονδρέζους
SM-G920F
SM-G920F
- buffalobill4
Βαλε κ εμενα με τα οσαOdi έγραψε:Βάλε κ εμένα.pgetsos έγραψε:Μέτρα +1Mapogo έγραψε:Πάντως είμαι περίεργος , απ όσους δεν θέλουνε να φύγει ο Ιγκόρ , πόσοι είναι αυτοί που πραγματικά τον πιστεύουνε.
Α βαλε και τον πατερα μου τωρα που τα λεγαμε στο skype, αυτα μου ελεγε.