Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Ευελπιστώ πως του χρόνου πάλι ο Stephens θα είναι προπονητής.
Για μένα ο Στέφενς πρέπει να μείνει πολλά χρόνια.
Αλλά το βρίσκω πολύ καλό, αν μπει ο Γκαρσία δίπλα του.
Ούτως ή άλλως δεν γίνεσαι σε 5 μήνες προπονητής. Πρέπει να μάθει δίπλα
από έναν άλλο χώρια τις εκπαιδεύσεις που πρέπει να πάει για να πάρει
δίπλωμα uefa.
δίπλωμα uefa.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ευελπιστώ πως του χρόνου πάλι ο Stephens θα είναι προπονητής.
Κι εγώ Απόστολε

Πάντως ο Σαββίδης έχει δείξει πως τον γουστάρει επομένως δε θα πάει σε αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι και αυτό είναι το σωστό πιστεύω.
Εξάλλου η Ρώμη δε φτιάχτηκε σε μια μέρα....
Καλυτερα να παει διπλα στον αγγελο! Εκει θα μαθει αυτα που του ταιριαζουν.gkaletsi έγραψε:Για μένα ο Στέφενς πρέπει να μείνει πολλά χρόνια.
δίπλωμα uefa.
- Ekatnetworkltd
Έτσι είναι,αλλά σ' ακούει;Latin έγραψε:Ιβάν αν δεν πάρεις δίπλα σου παράγοντες μαχητικούς και με όραμα θα πέσει
πολύ κλάμα για τα ωράια σου λεφτά.Η επένδυση σου αυτή τη στιγμή όχι μόνο
δεν προστατεύεται αλλά έχει γίνει εύκολο θύμα του κάθε απίθανου διαιτητή
και του κάθε απίθανου παραγοντίσκου των ομάδων της Σούπερλιγκ.Υπάρχει
ηττοπαθής νοοτροπία υπαλληλίσκων και βγαίνει μιζέρια αντί διεκδικητικότητα.
Πριν γίνεις πρώτος πρέπει να έχεις κλειδώσει το ότι είσαι δεύτερος και αυτή
τη στιγμή σε όλα τα βασικά εκτός του μπάτζετ δεν είσαι.Ομάδες με χρέη και
ομάδες που επενδύουν ούτε το 1/10 έχουν καλύτερες διαιτησίες και περισσότερη
φωνή από τον ΠΑΟΚ.Το σύστημα ούτε σε φοβάται όυτε σε σέβεται δυστυχώς.
Κοντά σε αυτά έχει δυστυχώς εμποστιστεί με την αρρώστια του νεοπλουτισμού
και ο οπαδός ο οποίος συν τοις άλλοις έχει γίνει και ψωνάρα και αν δεν αλλάξει
ρώτα το καράβι θα τσακιστούμε στα βράχια 100%.Ο ΠΑΟΚ με αυτό το τεράστιο
μπάτζετ, με αυτόν τον τεράστιο λαό και στην πιό καλή φάση της ιστορίας του
αδυνατεί να πιέσει διαιτητές και λίγκα και όχι μόνο αδυνατεί αλλά τους έχει
όλους απέναντι του έτοιμους να τον κατασπαράξουν.
Γίνε πρώτα 2ος σε όλα Ιβάν αυτό είναι το σημαντικό πρίν πας για την πρωτιά...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- angelheart
- Επικοινωνία:
Όπως είπα και στο προφητικό post για το θέμα του Γκαρσία με την ομάδα της Ξάνθης, ο άνθρωπος αυτός έχει μια σοβαρή ιδιαιτερότητα. Λειτουργεί ΚΥΡΙΩΣ με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική. Όχι ότι ΔΕΝ έχει συμβεί το τελευταίο φυσικά. Τέτοια παραδείγματα μπορούμε να βρούμε ΠΟΛΛΑ στη θητεία του στον ΠΑΟΚ.
That being said, δεν νομίζω ότι ο Γκαρσία μπορεί να πάρει οποιαδήποτε διοικητική θέση στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστο όχι στα ΕΠΟΜΕΝΑ 3-4 χρόνια. Πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή εκπρόσωπος στην ΕΠΟ κτλ, ακόμα και να δεχτεί (που δεν το βλέπω έτσι και αλλιώς) θα αποτύχει και αυτό δεν έχουμε την πολυτέλεια να συμβεί. Ελπίζω οτι η λέξη ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ δείχνει ξεκάθαρα τι θέλω (και εγώ).
Βοηθός προπονητή που λέτε κάποιοι, είναι μια μπερδεμένη υπόθεση. Το σύνηθες και λογικό, είναι ο εκάστοτε βοηθός να είναι άτομο της πλήρους εμπιστοσύνης του πρώτου προπονητή και όχι της διοίκησης (ή των φιλάθλων στο παράδειγμά μας). Οι λόγοι είναι αρκετοί και δεν έχει και νόημα να εξηγηθούν.
Υπάρχει επίσης και το ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ θέμα το να μην ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ (πιο αναλυτικά δεν γίνεται να λεχθεί) ο Γκαρσία ως "μάτια και αυτιά της διοίκησης" διότι αυτό αν γίνει θα είναι ο απόλυτος ορισμός της καταστροφής.
Τι θέλω να πω με τα παραπάνω. Το να γίνει ο Γκαρσία μέρος του τεχνικού τιμ, μοιάζει περισσότερο με κατάσταση του στυλ "περιμένω 2 φύλλα για να κάνω φλος".
Απ την άλλη ο Γκαρσία θα μπορούσε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ, να γίνει προπονητής σε ομάδα υποδομών, πχ προπονητής τεχνικής/τακτικής κατάρτησης. Αυτό φυσικά θα τον φέρει δευτεροτρίτο, και κάτω και από τον Ίβιτς, πράγμα που ΚΑΙ αυτό είναι θέμα, αλλά σαφώς μικρότερο ενώ στη τελική οι δυο τους υπήρξαν και για χρόνια συμπαίκτες.
Ο Γκαρσία είναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ για τον ΠΑΟΚ. ΔΕΝ μας παίρνει να το ξοδέψουμε για one night stand. Πρέπει με το κεφάλαιο αυτό να "κανονίσουμε" ώστε να μαμάμε χρόνια. Και εμείς στον ΠΑΟΚ διάσημοι είμαστε ΜΟΝΟ για τα one night stand μας.
ΥΓ : ας πούμε και κάτι ον τόπικ. Εγώ ΑΝ ήμουν στη διοίκηση του Κου Σαββίδη, αυτές τις μέρες θα μάζευα ΟΛΑ τα αποκόμματα εφημερίδων με δηλώσεις τύπου Πράνιτς ("λίγα ήταν τα δυο γκολ", "καλά ΑΥΤΗ η ομάδα είναι δεύτερη ;" κτλ), θα τα έκανα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΑΖ, με μετάφραση σε 2-3 γλώσσες (ΚΑΙ στα Ολλανδικά
), και θα τα κολλούσα στα αποδυτήρια των παικτών μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Μάλλον όμως για κάτι ΤΕΤΟΙΟΥΣ λόγους δεν είμαι στη διοίκηση. Ελπίζω ΑΛΛΟΙ που ΕΙΝΑΙ, να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Αρκετά με τον κάθε καραγκιοζάκο.
That being said, δεν νομίζω ότι ο Γκαρσία μπορεί να πάρει οποιαδήποτε διοικητική θέση στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστο όχι στα ΕΠΟΜΕΝΑ 3-4 χρόνια. Πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή εκπρόσωπος στην ΕΠΟ κτλ, ακόμα και να δεχτεί (που δεν το βλέπω έτσι και αλλιώς) θα αποτύχει και αυτό δεν έχουμε την πολυτέλεια να συμβεί. Ελπίζω οτι η λέξη ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ δείχνει ξεκάθαρα τι θέλω (και εγώ).
Βοηθός προπονητή που λέτε κάποιοι, είναι μια μπερδεμένη υπόθεση. Το σύνηθες και λογικό, είναι ο εκάστοτε βοηθός να είναι άτομο της πλήρους εμπιστοσύνης του πρώτου προπονητή και όχι της διοίκησης (ή των φιλάθλων στο παράδειγμά μας). Οι λόγοι είναι αρκετοί και δεν έχει και νόημα να εξηγηθούν.
Υπάρχει επίσης και το ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ θέμα το να μην ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ (πιο αναλυτικά δεν γίνεται να λεχθεί) ο Γκαρσία ως "μάτια και αυτιά της διοίκησης" διότι αυτό αν γίνει θα είναι ο απόλυτος ορισμός της καταστροφής.
Τι θέλω να πω με τα παραπάνω. Το να γίνει ο Γκαρσία μέρος του τεχνικού τιμ, μοιάζει περισσότερο με κατάσταση του στυλ "περιμένω 2 φύλλα για να κάνω φλος".
Απ την άλλη ο Γκαρσία θα μπορούσε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ, να γίνει προπονητής σε ομάδα υποδομών, πχ προπονητής τεχνικής/τακτικής κατάρτησης. Αυτό φυσικά θα τον φέρει δευτεροτρίτο, και κάτω και από τον Ίβιτς, πράγμα που ΚΑΙ αυτό είναι θέμα, αλλά σαφώς μικρότερο ενώ στη τελική οι δυο τους υπήρξαν και για χρόνια συμπαίκτες.
Ο Γκαρσία είναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ για τον ΠΑΟΚ. ΔΕΝ μας παίρνει να το ξοδέψουμε για one night stand. Πρέπει με το κεφάλαιο αυτό να "κανονίσουμε" ώστε να μαμάμε χρόνια. Και εμείς στον ΠΑΟΚ διάσημοι είμαστε ΜΟΝΟ για τα one night stand μας.
ΥΓ : ας πούμε και κάτι ον τόπικ. Εγώ ΑΝ ήμουν στη διοίκηση του Κου Σαββίδη, αυτές τις μέρες θα μάζευα ΟΛΑ τα αποκόμματα εφημερίδων με δηλώσεις τύπου Πράνιτς ("λίγα ήταν τα δυο γκολ", "καλά ΑΥΤΗ η ομάδα είναι δεύτερη ;" κτλ), θα τα έκανα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΑΖ, με μετάφραση σε 2-3 γλώσσες (ΚΑΙ στα Ολλανδικά

Μάλλον όμως για κάτι ΤΕΤΟΙΟΥΣ λόγους δεν είμαι στη διοίκηση. Ελπίζω ΑΛΛΟΙ που ΕΙΝΑΙ, να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Αρκετά με τον κάθε καραγκιοζάκο.
- Ekatnetworkltd
Στα πλέι οφ,περιμένω εκδίκηση!Και να μην ξεχάσω,αυτά πού είπε ο καραγκιόζης ισοδυναμούν με την τεσσάρα στο τηγάνι!angelheart έγραψε: Εγώ ΑΝ ήμουν στη διοίκηση του Κου Σαββίδη, αυτές τις μέρες θα μάζευα ΟΛΑ τα αποκόμματα εφημερίδων με δηλώσεις τύπου Πράνιτς ("λίγα ήταν τα δυο γκολ", "καλά ΑΥΤΗ η ομάδα είναι δεύτερη ;" κτλ), θα τα έκανα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΑΖ, με μετάφραση σε 2-3 γλώσσες (ΚΑΙ στα Ολλανδικά), και θα τα κολλούσα στα αποδυτήρια των παικτών μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Μα το θέμα δεν είναι να κερδίσω τον ΠΑΟ

Angelheart
Συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου Αγγελόκαρδε. Ναι, ο βοηθός πρέπει να είναι άνθρωπος του προπονητή και έτσι είναι(βλέπε λοκχοφ), τα μάτια και τα αυτιά της ''διοίκησης'' είναι ο Γεωργιάδης και πιστεύω πως μπορεί να μεγαλώσει το τιμ με τον Πάμπλο σε πιο ελευθερο ρόλο, όπου ο σκοπός θα είναι να εκπαιδευτεί κι όχι να καεί. Λίγο η παρουσία του η ηγετική στα αποδυτήρια, λίγο οτι νοιώθει ΠΑΟΚ, λίγο η φήμη του η παγκόσμια, έχει όλα τα φόντα σε λίγα χρόνια να κοουτσάρει την ομάδα.

Δεν υπαρχει περιπτωση ο Γκαρσια να αναλαβει διοικητικη θεση με μεγαλομετοχο τον Σαββιδη.
Η μονη θεση κατα τη γνωμη μου θα μπορουσε να παρει ο παιχτης επι ημερων ρωσου θα ειναι μια αντιστοιχη του ιβιτς.
Η μονη θεση κατα τη γνωμη μου θα μπορουσε να παρει ο παιχτης επι ημερων ρωσου θα ειναι μια αντιστοιχη του ιβιτς.
Ιβαν το νου σου θα κανουν τα παντα στον επαναληπτικο με τον gay η τουμπα να ειναι κλειστη...
Ουτε προπονητης ουτε τιποτα. Βαλτον να φερνει παικτακια απο Ουρουγουαη, εκει θα ειναι μαγκια
αν μετα την σιωπη στη νεα σμυρνη μεινετε αμετοχοι και στην χθεσινη τρομοκρατικη ενεργεια της ελας θα ειστε συνενοχοι...
- sourmenetes
- Moderator