ΑποστόληςΑ έγραψε:Στον πρώτο του αγώνα με τον ΠΑΟ κόντρα στο Αιγάλεω, αν δεν κάνω λάθος, έβαλε τρία γκολ και ο ΠΑΟ είχε κερδίσει 1-4stephanos έγραψε:πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλε τρία γκολ ο Σαλπιγγίδης, οι περισσότεροι το έχουμε ξεχάσει.
Το θυμάμαι κι εγώ...Rizla έγραψε:Aποστολε αν το θυμασαι αυτο και δεν ειναι προιον γκοογκλαρισματος θα θεωρηθεις υποπτος!
Έχει και ένα μικρό ντεσού μάλιστα η ιστορία μου.
Μία, ή δύο μέρες πριν υπογράψει στον πράσινο πούστη, είχε περάσει από την πόλη, όπου σπούδαζα τότε.
Μικρή πόλη, γαυροφωλιά, αλλά και με αρκετούς βάζελους.
Έκατσε, που λέτε, σε σταντ παραλιακής καφετέριας ο παίκτης μας και ήρθαν καναδυό δικοί μου στο ΤΕΙ, να με πουν ότι "ο Σαλπιγγίδης είναι στο τάδε μαγαζί".
Τα παρατάω όλα (τάβλι, καφέ στο κυλικείο, τον βάζελο κυλικιτζή) και ξεκινάω να βρω το καμάρι του ΠΑΟΚ, να τον ρωτήσω τί μαλακίες λένε οι χαμουτζοφυλλάδες, ότι πάει στον βάζελο, αφού είναι ΠΑΟΚτσής και ο ίδιος, και τώρα που θα φύγει ο Γούμενος όλα θα στρώσουν και πληρωμένος είναι μέχρι σεντς και ο έρανος και όλα αυτά.
Δεν τον πρόλαβα, είχε φύγει.
Τελευταία ημέρα των μεταγραφών έσκασε το μαντάτο και μετά από λίγες ημέρες έκανε και το χατ τρικ στο Αιγάλεω.
Με κάνανε καζούρα όλοι, γαύροι και βάζελοι στο κωλοχώρι τους τότε...