5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
και έχει ακόμα να κάνει.....
pegasus οχι δεν είμαι ο ζλάνταν έχουμε διαφορές στο χρώμα του μαλλιού στο ύψος και το μέγεθος του τραπεζικού λογαριασμού.....

pegasus οχι δεν είμαι ο ζλάνταν έχουμε διαφορές στο χρώμα του μαλλιού στο ύψος και το μέγεθος του τραπεζικού λογαριασμού.....

Αντε και πες πως φέτος αντέχει,του χρόνου όμως βλέπω να έχει την τύχη του Λίνο.
- ΑποστόληςΑ
Θα παίξει την Κυριακή 27 Φεβ με Καβάλα
Θα παίξει την Τετάρτη 2 Μάρτη με ΑΕΚ για το κύπελο, στο ΟΑΚΑ
Δεν θα παίξει το Σάββατο 5 Μάρτη με ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, στο ΟΑΚΑ και
Δεν θα παίξει την Τετάρτη 9 Μάρτη στη Τουμπα με Εργοτέλη.
Θα παίξει την Τετάρτη 2 Μάρτη με ΑΕΚ για το κύπελο, στο ΟΑΚΑ
Δεν θα παίξει το Σάββατο 5 Μάρτη με ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, στο ΟΑΚΑ και
Δεν θα παίξει την Τετάρτη 9 Μάρτη στη Τουμπα με Εργοτέλη.
- navigator11
η λογική λέει πως όσο το δυνατόν περισσότερο θα προστατευθεί ενόψει κυπέλου κ πλέι μπουζούκι.ευκαιρία να πάρουμε γεύση κ από αρίας ή μπαλάφα.
Κάτω τα χέρια από τον Γκαρσία ρε κοπρίτες.
Δεν καταφέρατε να τον διώξετε τόσες φορές, προσπαθείτε να τον ξεφτιλίσετε και πάλι.
Λαμόγια του κερατά.
Δεν καταφέρατε να τον διώξετε τόσες φορές, προσπαθείτε να τον ξεφτιλίσετε και πάλι.
Λαμόγια του κερατά.
free4 έγραψε:Και μετά λένε ότι δεν υπάρχει Γκαρσία στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας!!
Θα τον βαλσαμώσουμε εδώ..
Δεν έχει να πάει πουθενά!!![]()
![]()
Ξερω ρε συ.. απλά σε αυτούς που συνεχίζουν να το λένε το επαναλαμβανω..Pegasus έγραψε:Ο ίδιος το έχει πει.
Αυτός μπορεί και να το έχει ξεχάσει!

Πάμπλο:καλύτερα τρίτος αλλά τίμιος !
Όταν αποφασίζει να μιλήσει ο Πάμπλο Γκαρσία, οι δηλώσεις του συζητιούνται για πολύ καιρό. Ο Ουρουγουανός αυτή την φορά είπε πως ο ΠΑΟΚ είναι η πιο τίμια ομάδα του πρωταθλήματος. Ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που ο μεγάλος είναι το Κύπελλο.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στο περιθώριο εκδήλωσης που παραβρέθηκε σε κατάστημα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Ουρουγουανός μίλησε κατ' αρχήν για το Κύπελλο, τονίζοντας: "Θα παλέψουμε ως το τέλος για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και θα τα δώσουμε όλα".
Για τον τίτλο του πρωταθλητή είπε:"Για τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλοι ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Είναι φανερό ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο, γιατί είναι μια ομάδα που παίζει με τιμιότητα. Ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει, ούτε χρειάζεται τη βοήθεια κανενός. Αυτά είναι για άλλες ομάδες. Είναι τιμή για εμάς που αγωνιζόμαστε στον ΠΑΟΚ να παίζουμε βασιζόμενοι μόνο στις δυνάμεις μας. Προσωπικά, προτιμώ να βγω τρίτος, παρά να κερδίσω έναν τίτλο με τη βοήθεια άλλων!"
Για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που συμβαίνει. Είναι πολύ ωραίο να εισπράττει κάποιος τόση αγάπη. Προσπαθώ να ανταποδώσω στο 100% μέσα στο γήπεδο αυτή την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Κι όταν δεν μπορώ να το κάνω στο 100%, θέλω τουλάχιστον να ιδρώνω τη φανέλα!"
http://paokizein.gr/paokizein/arthra/ad ... imios.html
Παμπλο αγορι μου, εσυ εισαι εξυπνος ανθρωπος. Στο ματς με τον γαυρο γυρω στο 90' πιασε την πιο σιχαμενη κατα τη γνωμη σου αδερφη και ριξε της ενα μπουκετο στα ισια μπροστα στο κορακι, στην μαπα ομως, οχι σαν το προπερσινο. Και ολοι μας θα το γουσταρουμε και θα φας 4-5 αγωνιστικες να ξεκουραστεις λιγο πριν τον τελικο και τα play-off (αν περασουμε φυσικα), γιατι αυτους δεν τους κοβει καθολου, θα σε βαλουν να παιξεις 50 αγωνες, θα παθεις και καμια ζημια και σε χρειαζομαστε και του χρονου.
- navigator11
να μην κρατάμε την παραμικρή πισινή πως ούτε τώρα δε γουστάρει να μην αγωνίζεται;έχει δώσει δικαιώματα να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού κ η σκέψη αυτή ...
Σ-Υ-Γ-Κ-Ι-Ν-Η-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ
Σκύλιασε στο β'. ΠΑΟΚτσάκι γεννήθηκε στην Ουρουγουάη.
Σκύλιασε στο β'. ΠΑΟΚτσάκι γεννήθηκε στην Ουρουγουάη.