Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
στην δίκη ο ένας εμπρηστικός τίτλος για τον ΠΑΟΚ πίσω από τον άλλον.
προκαλεί ο αφραγκούζος, ώστε να μας δυναμιτίσει.
είναι τόσο ξεφτιλισμένοι, που τελικά αυτογελοιοποιούνται και ουσιαστικά γελοιοποιούν όλες τις ιστορίες που δημοσιέυανε τόσο καιρό για τον γκέϊ.
προκαλεί ο αφραγκούζος, ώστε να μας δυναμιτίσει.
είναι τόσο ξεφτιλισμένοι, που τελικά αυτογελοιοποιούνται και ουσιαστικά γελοιοποιούν όλες τις ιστορίες που δημοσιέυανε τόσο καιρό για τον γκέϊ.
Ας πουμε οτι η φαση με τον Μηλιωριδη εχει καποια βαση,η ομαδα θα εχει καποιο θεμα?Αν και ειπε ισως να μη στοιχειοθετηθει καν κατι και μπλα μπλα.
Ο αλαφουζος λεφτα για τις αγωγες που θα φαει εχει?Για τον μαρινακη στις συνομιλιες τα ονοματα τα γραφαν ο Α ο Β,εδω κανονικα τα επιθετα να φαινονται,δε τρεχει τιποτα ε γλιτσα σκουληκι θωμαιδη?
Ο αλαφουζος λεφτα για τις αγωγες που θα φαει εχει?Για τον μαρινακη στις συνομιλιες τα ονοματα τα γραφαν ο Α ο Β,εδω κανονικα τα επιθετα να φαινονται,δε τρεχει τιποτα ε γλιτσα σκουληκι θωμαιδη?
Τόσο καιρό που και καλά τα "είχαν" με τον gayρο κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να πείσουν και τα "πιτσιρίκια" αλλά και την τρίτη ηλικία ότι στην κυριολεξία τα έχουν............
Μία νέα διάσταση στην υπόθεση Μολέδο που έχει κάνει άνω-κάτω από την Τρίτη τον Παναθηναϊκό, έδωσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Τάσος Νικολογιάννης.
Ο κορυφαίος ρεπόρτερ των πράσινων ανέφερε ότι υπάρχει η υποψία στον Παναθηναϊκό, ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται ο ΠΑΟΚ.
«Υπάρχει υποψία ότι η ενδιαφερόμενη ομάδα δεν είναι η Ιντερνασιονάλ, άλλα ο ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει να τον πάρει μέσω αυτής. Η συμπεριφορά του Μολέδο είναι ανεξήγητη. Πάντως μετά τη χθεσινή εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, αν και αρχικά έβλεπαν θετικά το να φύγει ο Μολέδο λόγω του οικογενειακού προβλήματος που έχει, τώρα νομίζω ότι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν και θα ζητήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να μην γίνει η οποιαδήποτε πώληση».
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΟΥΝ !!!!!!!!!!!!
Ο κορυφαίος ρεπόρτερ των πράσινων ανέφερε ότι υπάρχει η υποψία στον Παναθηναϊκό, ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται ο ΠΑΟΚ.
«Υπάρχει υποψία ότι η ενδιαφερόμενη ομάδα δεν είναι η Ιντερνασιονάλ, άλλα ο ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει να τον πάρει μέσω αυτής. Η συμπεριφορά του Μολέδο είναι ανεξήγητη. Πάντως μετά τη χθεσινή εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, αν και αρχικά έβλεπαν θετικά το να φύγει ο Μολέδο λόγω του οικογενειακού προβλήματος που έχει, τώρα νομίζω ότι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν και θα ζητήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να μην γίνει η οποιαδήποτε πώληση».
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΟΥΝ !!!!!!!!!!!!
Λοιπόν απο σήμερα όποιος αγαπά πραγματικά τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα (συμπεριλαμβανόμενης της Κύπρου), εκτός φυσικά της χαβούζας, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΗ να επισκέπτεται Site ή να αγοράζει εφημερίδες του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Επίσης όποιος σέβεται τον εαυτό του, δεν πρέπει να ψηφίσει το κόμμα της Νέας Διαπλοκής(ΝΔ). Είστε Δεξιοι? Στηρίξτε Νέα Δεξιά και άλλα μικρά κόμματα.
Ο πόλεμος θα είναι μεγάλος, αλλά θα τον κερδίσουμε.

Επίσης όποιος σέβεται τον εαυτό του, δεν πρέπει να ψηφίσει το κόμμα της Νέας Διαπλοκής(ΝΔ). Είστε Δεξιοι? Στηρίξτε Νέα Δεξιά και άλλα μικρά κόμματα.
Ο πόλεμος θα είναι μεγάλος, αλλά θα τον κερδίσουμε.

Μακάρι και μακάρι να τον πάρουμε όσο πιο πούστικα γίνεται και ας τον δώσουμε δανεικό και στο ρουλη
και ας πάνε και στο διάολο
και ας πάνε και στο διάολο
- potamda
- Bet Guru 2023
αυτός ο νικολογιάννης έχει καταντήσει χειρότερος από τον νικολακόπουλο... το επίθετο το έχει;
-
Τι ωραιο πρωινό !!!
Μια ημέρα πέρασε απο το τέλος της περιόδου κα κανείς πια δεν ασχολείται μαζι μας(site,εφημερίδες κτλ), ίσως το θέμα Ίβιτσα στα ψιλά μόνο...
Ουφ...
Μια ημέρα πέρασε απο το τέλος της περιόδου κα κανείς πια δεν ασχολείται μαζι μας(site,εφημερίδες κτλ), ίσως το θέμα Ίβιτσα στα ψιλά μόνο...
Ουφ...
- hasio_john
Έχει μαμηθεί από χθες το ΑλαφουζοΣκαι με τις ""αποκαλύψεις"" για στέλεχος του ΠΑΟΚ σε συνομιλίες για .....εγκληματική οργάνωση! Σε κάθε ζάπινγκ που τυχαίνει να περνάω το κωλοκάναλο το δείχνουν συνεχώς όπου μπορούν. Θα το κάνουν και διαφήμιση στο τέλος! Άντε γ@μήσου ρε αλαφούζε! Αφού ξεκινάς τόσο π@ύστικο πόλεμο, ελπίζω ο Ιβάν να στην κάτσει με το ίδιο νόμισμα!
εγώ έχω διαγράψει το αλαφουζοκάναλο απο τη μνήμη της τιβι και βρήκα την υγειά μου
Επειδη καποιοι το παιζουν εξυπνοι στην Θεσσαλονικη και κοροιδευουν ενα μεσο για ειδηση φαρσα που το εκαναν θεμα....εχουν κοντη μνημη ή απλα ειναι τοσο αφελεις!!! Δεν κρατησαν ουτε τα προσχηματα σημερα οποτε δεν μου αφηνουν αλλη επιλογη απ το να τους κανω το ιδιο (χωρις φυσικα να ανηκω στο συναφι τους).
http://www.paok24.com/metagrafes/95023/ ... onoplianka
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... onoplianka
http://www.24aktuelles.com/591623cbdd5a ... ianka.html
http://www.paok24.com/metagrafes/95023/ ... onoplianka
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... onoplianka
http://www.24aktuelles.com/591623cbdd5a ... ianka.html
- john4serres
Κοροϊδεύουν ένα μέσο; για το βοθροπολις μιλάς; είναι ένα βόθρο μέσο καλά κάνουμε και το κοροειδευουμε.... Όπως και τους άλλους φυσικά.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπερασπιζομαι κανενα μεσο....δεν με νοιαζουν οι αρδ.
Απλα δειτε πως συμπεριφερονται μεταξυ τους...εγω το μονο που θελω ειναι να δειξω
οτι κι αυτοι ειναι τα ιδια με τους αλλους.
Απλα δειτε πως συμπεριφερονται μεταξυ τους...εγω το μονο που θελω ειναι να δειξω
οτι κι αυτοι ειναι τα ιδια με τους αλλους.
Καμορα Στελλαρα ραπτοπουλο Μπουζο έχει το βοθροπολις οι άλλοι είναι γατάκια μπροστά τους