Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
San4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από San4 »

Ο τροπος που διαρρεεται παντως η ειδηση περι δυσκολιας με μειτε θα μπορουσε να ειναι καθαρα μηνυμα απο την ΠΑΕ προς τον μειτε. Πρακτικα, ειναι σαν να του λενε οτι αργεις και αυτο μπορει να εκληφθει απο εμας ως μια αποπειρα σου να πας αραβια, η οποια μας ξενερωνει, ετσι ωστε να τον κινητοποιησουν. Δηλαδη, μπορει να το υποτιθεμενο ενδιαφερον του μειτε για αραβια να ειναι παντελως εκτος πραγματικοτητας αλλα να διαρρεεται απο την παε σαν πιεση προς τον μειτε.

Δηλαδη ελπιζω να ειναι ετσι ως φαν του μειτε και πολυ ψημενος για διδυμο με καμαρα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

rockavlon έγραψε:
joshua έγραψε:Εχουμε καταλαβει αν ο Κετζιορα προοριζεται για βασικο στοπερ η αν καποια στιγμη θα στοχευσουμε σε αντικαταστατη του Ενκονγκ η και τον ιδιο τον Ενκονγκ ως βασικο? Αν αληθευει οτι ο συμπαθης Πολωνος ζηταει ποσο στο 1.2 δεν ειναι καπως υπερβολικο?
Εικάζω ότι εκεί πάμε με δίδυμο Κετζιορα Θυμιανη και τελος
Δεν μπορει,ειπαμε να ενισχυσουμε το ροστερ,οχι να το αποδυναμωσουμε...Ο Θυμιανης θα παρει αρχικα τη θεση του Νασμπεργκ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτό.
Αλοίμονο αν μετά από όσα έχουμε δει, περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα επιλέξει να πάει με Θυμιάνη-Kedziora βασικούς!
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο Κετζιορα ηταν συγκινητικός φετος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To συμπαθητικος δεν το ειπα για να τον μειωσω ισα ισα.Προφανως και ηταν εξαιρετικος, αλλα καθως την εχουμε πατησει στο παρελθον, θα πρεπει να ειμαστε εμεις αυτοι που θα οριζουμε ψυχρα και τεχνοκρατικα το τι συμβολαια πρεπει να δωσουμε και οχι να γινομαστε παρορμητικοι και να το πληρωνουμε μετα.Δεν νομιζω οτι μπορει να βρει τετοιο συμβολαιο στην αγορα ο Πολωνος ως στοπερ.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Σιγά μην προσφέρουν 1.2 στον Κετζιόρα.
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

Εμένα δε μ αρέσει που δεν ακούγεται κάτι για αναπήρωματικο αριστερό μπακ.
Εκτός αν πρόκειται να πάμε με τρεις, μπαμπα οτο σαστρε, και ο οτο να είναι μπαλαντέρ μια δεξιά μια αριστερά. Συν βιερινια αν και εφόσον.

Τοκ ραφα τον θεωρώ ήδη φευγάτο
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δεν υπαρχει αναντικαταστατος παικτης...Τι 1.2 Κεντζιορα δε παιζει αυτο.Δυνατος παικτης αλλα βαρια των 600-700 και ουτε..Μειτε παικταρας αλλα εγινε μαγκας κυριως λογω της ομαδας.Με 1.5-1.7 και τετοια βρισκεις απειρους καλυτερους..Ας κανουν οτι κανανε με Καμαρα να κρατιουνται και ισορροπιες στην ομαδα μεσα,πολυ βασικο αυτο...
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αριστερό μπακ; Μπαμπά, Οττο, Ράφα μπορούν να παίξουν εκεί. Δεν υπάρχει λόγος
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Περι Μειτε. Μου αρεσει πολυ σαν παρουσια στο γηπεδο κ αυτο ισως δινει ψυχολογια και στους διπλα του. Πολυ δυνατος, πολυ τεχνικος και δεν του παιρνεις την μπαλα με τιποτα. Δεν ειναι αργος, ισως υστερει στα πρωτα δυο μετρα. Αλλα αν τον βαλεις διπλα στον Ντελια στα 100 μετρα η διαφορα θα ειναι μικροτερη απο οτι θα περιμενε κανεις.

Το μονο κακο ειναι πως, ενω σε καποια ματς νιωθεις πως μπορει να κερδισει τους αντιπαλους μονος του, σε 1vs11, σε καποια αλλα ματς ειναι εντελως εξαφανισμενος. Δεν μου προκαλει καμια ασφαλεια. Αλλα εν τελει θα στεναχωρηθω αν δεν ερθει, χωρις να σημαινει πως δε θα παρουμε κατι εξισου καλο. Ας μην ξεχναμε πως πριν ερθει ηταν η 3η ή 4η επιλογή μας στα χαφ, περσι τετοια εποχη.

Περι Κετζιορα. Δεν μου αρεσει. Κ Ιδιως για τα λεφτα που ζηταει. Καλος στο 1vs1, χωρις να ειναι «Κρεσπο» σε αυτο. Πολυ μετριος στις τοποθετησεις του και κακιστος στις απομακρυνσεις του. Ενω στις πασες, περιμενα κατι πολυ καλυτερο απο εναν παικτη που θεωρητικα η φυσικη του θεση ειναι στα πλαγια μπακ. Γενικα, θετικο το προσημο για περσι αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει (για εμενα) τα 1.2. Θεωρω ακομα κ ενας «κακος» Εκονγκ θα του τρωει τη θεση βασικου. Δε θα χαλαστω καθολου αν τελικα δεν κλεισει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Minority4 έγραψε:Ωχ έπεσε χορηγία, έγινε πλεον Μπαρκαρούτσος24
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

rockavlon έγραψε:Εμένα δε μ αρέσει που δεν ακούγεται κάτι για αναπήρωματικο αριστερό μπακ.
Εκτός αν πρόκειται να πάμε με τρεις, μπαμπα οτο σαστρε, και ο οτο να είναι μπαλαντέρ μια δεξιά μια αριστερά. Συν βιερινια αν και εφόσον.

Τοκ ραφα τον θεωρώ ήδη φευγάτο
Εμενα μου αρεσει που δεν ακουγεται. Αυτο δειχνει πως ειναι αρκετα πιθανο να παμε για καποιον ισαξιο με Μπαμπα για πολυ δυνατο ροτεισον στη θεση. Κ αυτο θα γινοταν μονο μετα απο τους ομιλους. Πολυτελεια οποιαδηποτε αλλη στιγμη
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:[quote="Amsterdamer_87"
janellsis έγραψε:Goedemorgen mijn vriend Amsterdamer. Bedankt voor de update, ga zo door met het goede werk ;-)
Aleen PAOK!
Wat bedoel je met uitsluiten ???
ik begrijp niets[/quote]

να αυτα δεν μπορω
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

H τάση να υποτιμάμε παίχτες και σε άλλες περιπτώσεις να υπερτιμάμε δεν είναι καλό πράγμα ...

Τις τελευταίες με μεγάλη ευθύνη και αβάντα από κάποιους δημοσιογράφους βλέπω μία υπερβολική τάση υπερτίμησης του Κεντζιόρα ... θεωρώ ότι δεν αξίζει σε καμία περίπτωση πάνω από 500.000 χιλιάρικα τον χρόνο ...

αυτή είναι η ποδοσφαιρική του αξία και βέβαια καταλαβαίνω όλους που λένε ότι μας έβγαλε ασπροπρόσωπους λόγω του Εκόνγκ ... καταλαβαίνω ότι ήταν σταθερός και ότι ήταν εκεί σε όλα τα ματς ...

το θέμα όμως συγχρόνως είναι ότι ο καλύτερος Σέντερ Μπακ πάντα ήταν είτε ο Κουλιεράκης είτε ο Μιχαϊλίδης ... δεν γίνεται δηλαδή ο καλύτερος να παίρνει λιγότερα ή τόσο πολλά λιγότερα και ο άλλος να ζητάει τα μαλλιά της κεφαλής του ... επαγγελματίες είναι αλλά και η ομάδα οφείλει να πληρώνει εκεί που πρέπει και όσο πρέπει, και πάνω από όλα να προστατεύει τους παίχτες περιουσιακά στοιχεία ...

εγώ προτιμώ να μην έρθει ο Πολωνός, με αυτά τα χρήματα που ακούγονται ... εγώ θέλω ανανέωση Κουλιε και Μιχαϊλίδη... ήρθε αυτό το παλικάρι για Μπακ απ από Πανσεραϊκός που είναι καλός παίχτης ... για τα προκριματικά έχω ακόμα και τον ΜΒΠ του κοπα Αφρικα. .. έχω παίχτες ... εάν θέλει η ομάδα να ανεβάσει το επίπεδο πρέπει σε αυτή την θέση να φέρει παίχτη καλύτερο του Ίνγκασον και ο Κεντζιόρα σίγουρα δεν είναι

υποσ.
βασικός στόχος πλέον να μείνει το βουνό στο κέντρο ... άντε ρε μπαγλαμά Μειτέ υπέγραφε
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Το μισθολογικό χρόνο με τον χρόνο θα γίνεται και ποιο ακριβό. Μην συγκρίνετε τι μισθό έπαιρναν Κρέσπο και Βαρέλα πριν έξι χρόνια. Επίσης ο Κετζιόρα γύρω στο εκατομμύριο έπαιρνε στην Ντιναμό. Τα θεωρώ πολύ τραβηγμένα αυτά που διαβάζω για τον πολωνο. Ενας λόγος που το πήραμε ήταν και εξαιτίας του. Να μην το ξεχνάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 13 Ιουν 2024, 19:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”