Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Σε ένα ρόστερ τοσο άνισα και λανθασμένα δομημένο, είναι εντελώς άστοχο να κάνουμε κριτική στις προπονητικες του ικανότητες.
Να μου πεις ότι ΣΥΝΕΒΑΛΕ στο μπαχαλο του περασμένου καλοκαιριού όπου έγιναν όλα λάθος μεταγραφικά, να σου πω ναι.
Αλλά αυτό δεν είναι προπονητική ικανότητα ούτε πιστεύαμε ποτέ πως την είχε.
Να μου πεις ότι δεν διάβασε καλά το ρόστερ ή το το υπερεκτιμησε, να σου πω ναι. Όντως.
Να μου πεις ότι ΣΥΝΕΒΑΛΕ στο μπαχαλο του περασμένου καλοκαιριού όπου έγιναν όλα λάθος μεταγραφικά, να σου πω ναι.
Αλλά αυτό δεν είναι προπονητική ικανότητα ούτε πιστεύαμε ποτέ πως την είχε.
Να μου πεις ότι δεν διάβασε καλά το ρόστερ ή το το υπερεκτιμησε, να σου πω ναι. Όντως.
-
john4serres
Άσε την Μαρσειγ, ήμασταν άστοχοι και άτυχοι.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν φτάνει για ποιο πράγμα;john4serres έγραψε:Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι ο πιο προβλέψιμος προπονητής του top 6.
Ναι, είναι general, μπορεί να πάρει το 110% από έναν παίκτη αλλά δεν φτάνει αυτό.
Στους εγχώριους αγώνες όμως είσαι μέτριος κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.
Και συνεχίζει ο Λουτσέσκου με το ίδιο μοτίβο ενώ τον έχουν μπλοκάρει από παντού.
Μπορει να παρει το 110 απο ποιους; Τον Μπισε!!!! Εγω θελω να παρει τον 100 απ τον Σοαρεζ τον Κουτσια τον Τσιγγαρα. Δυστυχως με αυτους που ειναι το μελλον του ΠΑΟΚ δεν δουλευει μαζι τους και ασχολειται με τους τελειωμενους Καγκαβες Μπισε Βαρελες Εσιτιδες Τευλορ κλπ κλπ. Με τον αρη το καταλαβαινω εκανες Ροτεισον. Εχτες 90 λεπτα τον Μπισεσβαρ μεσα ηταν λες και παιζαμε με 10. Μετα φταιει ο Ακπομ ο Κουρτιτς και οι αλλοι που σκιζονται για να περπατα ο αρτιστας μας με τα πλασεδακια του. Χθες μπορουσαμε να προκριθουμε και δυστυχως δεν το καναμε.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ρε Razvan σε λατρεύω, σ'αγαπάω αλλά αυτό το κόλλημα σου με τον Biseswar καταντάει εμμονικό.Δεν το βλέπεις ότι ο συμπαθής κατά τ'άλλα Diego σέρνεται πιο πολύ από τα zombies στο Walking Dead ; Λυπήσου μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 23 Απρ 2022, 09:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Ένα δεν καταλαβαίνω, πως γίνεται από το μαζικό χειροκρότημα της Τούμπας και την παραδοχή ότι είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, μετά το ματς με την Μαρσειγ, να περνάμε στην μερική απαξίωση και τις δεύτερες σκέψεις αν είναι κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ;
Το ρόστερ αυτό είναι, τα είπαμε και τα λέγαμε από πέρσι το καλοκαίρι. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα γίνουν τα πράγματα διαφορετικά.
Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Αρχίζουμε την χρόνια με Λουτσεσκου, Μποτο και Γιώργο Σαββιδη πάλι κοντά στην ομάδα, νομίζω μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.
Το ρόστερ αυτό είναι, τα είπαμε και τα λέγαμε από πέρσι το καλοκαίρι. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα γίνουν τα πράγματα διαφορετικά.
Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Αρχίζουμε την χρόνια με Λουτσεσκου, Μποτο και Γιώργο Σαββιδη πάλι κοντά στην ομάδα, νομίζω μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Έχεις πληροφόρηση ότι δεν δουλεύει Μ αυτούς?Λεμεσος4 έγραψε:Μπορει να παρει το 110 απο ποιους; Τον Μπισε!!!! Εγω θελω να παρει τον 100 απ τον Σοαρεζ τον Κουτσια τον Τσιγγαρα. Δυστυχως με αυτους που ειναι το μελλον του ΠΑΟΚ δεν δουλευει μαζι τους και ασχολειται με τους τελειωμενους Καγκαβες Μπισε Βαρελες Εσιτιδες Τευλορ κλπ κλπ. Με τον αρη το καταλαβαινω εκανες Ροτεισον. Εχτες 90 λεπτα τον Μπισεσβαρ μεσα ηταν λες και παιζαμε με 10. Μετα φταιει ο Ακπομ ο Κουρτιτς και οι αλλοι που σκιζονται για να περπατα ο αρτιστας μας με τα πλασεδακια του. Χθες μπορουσαμε να προκριθουμε και δυστυχως δεν το καναμε.
Κάπως διαφορετικά τα λεγε ο Μιχαηλίδης.
Το μεγαλύτερο λάθος που κανουμε κάποιοι κ εγώ πολλες φορες περισσότερο είναι η τροφή στα τρόλ. Εμφανίζονται στην καλύτερη για αυτους μία φορά το τετράμηνο για να δημιουργήσουν κλίμα. Όσο λιγότερη τροφή τους δώσουμε τόσο πιο γρήγορα θα ψοφήσουν*
*θα μας απαλλάξουν από την παρουσια τους
*θα μας απαλλάξουν από την παρουσια τους
Τέλειος ο Λουτσέσκου, συμπαθέστατα τα μπαρμπάδια με τις πατερίτσες, ανέτοιμα τα πιτσιρίκια, σκατά το θέαμα, ευχολόγια, ξέρεις τι κάναμε πριν 3 χρόνια με αυτούς και ξυσ' τα @@ με κασμά γιατί τσουγκράνα αφήν κενά.
Ποδόσφαιρο θα παίξουμε ποτέ;
Ποτεεεεεεεεεέ, ποτέ, ποτέ, ποτεεεεε ΠΟΤΕ
ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΤΕ.
Ποδόσφαιρο θα παίξουμε ποτέ;
Ποτεεεεεεεεεέ, ποτέ, ποτέ, ποτεεεεε ΠΟΤΕ
ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΤΕ.
- PAOK_Antarctica
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Φταις 100% για την εικόνα του ΠΑΟΚ συνολικά
Φταις που το καλοκαίρι δεν κάναμε μεταγραφές
Φταις που το γενάρη δεν ενισχυθήκαμε
Φταις που το κρίσιμο τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουμε ανίκανοι να πάρουμε αποτέλεσμα
Ο ΠΑΟΚ που αρνείται να χάσει μετατρέπεται σιγά σιγά σε ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κερδίσει, που δεν μπορεί να βάλει γκολ σε κανένα.
Τι έχεις να πεις ρουμάνε για αυτό ????
Φταις που το καλοκαίρι δεν κάναμε μεταγραφές
Φταις που το γενάρη δεν ενισχυθήκαμε
Φταις που το κρίσιμο τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουμε ανίκανοι να πάρουμε αποτέλεσμα
Ο ΠΑΟΚ που αρνείται να χάσει μετατρέπεται σιγά σιγά σε ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κερδίσει, που δεν μπορεί να βάλει γκολ σε κανένα.
Τι έχεις να πεις ρουμάνε για αυτό ????
Περσινά ξινά σταφύλια.PAOK_Antarctica έγραψε:Μόνο κάτι χαζοτιτλους
Τίποτα από φρέσκα κουλούρια;
Γκουερινο ποιο ειναι το προβλημα σου; Η ομαδα σου αρεσε με Μαρσειγ; Πηγε να περασει στους 4; Εγω θεωρω οτι τους πατησες και δεν μπηκε γκολ. 21 ματς μια ηττα ειχες απο Μιντιλαντ, εκει δεν εκραζες τον Ρουμάνο; Ρεκορ (3ο) συγκομιδης στην Ευρωπη εκανες. Τον Ιβαν δεν βλεπω να κριτικαρεις, αυτος εχει τα γκαφρα, ποιος σου λεει οτι δεν περιμενε πολεμο και δεν ηθελε να ανοιχτει λογω πιθανον κυρωσεων; Και καλα εκανε, τον πολεμανε τα λεσια στην χαβουζα, γιατι να κραξουμε αδικα εμεις; Βαρας το σαμαρι ελεος, ο ΠΑΟΚ αρνειται να χασει επειδη ο Ρουμανος τον εκανε ετσι, χορτασες αηττητο με Αμπελ δηλαδη; Τι φαση με τα τρολια; Και αντε ο 15_50 ειναι σταθερος και τα λεει συνεχεια, δεν εμφανιζεται μονο στις ηττες, οι αλλοι απο που ξεφυτρωσαν;