Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ArChAnGeLonfire4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

ελπιζουμε να βγει ειδαλλως βλεπω να κανει παρεα τον Μουλεν με το που γυρναει να πινουν τσιπουρα :D
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η λειτουργία της ομάδας είναι τραγική ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα των μεταγραφών
Αχάριστος δεν είμαι , πρώτος στο +8 είναι ο ΠΑΟΚ και προφανώς δε θα πέσει ο λευκός Πύργος που έγραψέ κάποιος.
Αλλά μερικά πράγματα είναι αδιανόητα.
Ο άλλος λέει ότι η πώληση του Σέρβου ήταν εκτός προγράμματος
Δηλαδή ένας παίκτης που εδώ και δύο χρόνια βάζει συνεχώς γκολ και που από πέρυσι είχε ένα σωρό προτάσεις από Κίνα, Γαλλία κτλ πόσο θα καθόταν, ειδικά από την στιγμή που είχε για τα δεδομένα του εξωτερικού αστεία ρήτρα.
Εδώ θέλει η wolves 1+4 για το 60% του παγωτινι , τα 10 για παίκτη με 55 γκολ σε δύο χρόνια ήταν πολλά?
Και λίγα τον έδωσαν. Και μια χαρά μας έκατσε. Ο ΑΚ47 πιο πολλά θα δώσει στην ομάδα. Ίσως όχι γκολ , αλλά στην λειτουργία της.
Από εκεί και πέρα δεκτή και κατανοητή και θεμιτή η πώληση του.
Το θέμα δεν είναι ότι έφυγε ο Πρίγιοβιτς, το θέμα είναι ότι πληρώνει ο Ιβάν ένα σκασμό τεχνικούς διευθυντές από την ημέρα που ήρθε και φαντάζομαι και άλλα τόσα για σκαουτ και εμάς μας έπιασαν στον ύπνο και καλά που κανονικά θα έπρεπε από το επόμενο πρωί να κάνει προπόνηση στην Τούμπα ο αντικαταστάτης του. Όχι πως είναι άσχημη η κίνηση με τον Πολωνό αλλά έπρεπε ήδη εδώ και μια εβδομάδα να κάνει προπόνηση στα χιόνια...
Για το θέμα με το χαφ τι να πεις?
Ο Σουηδός τραυματίας εδώ και ένα μήνα κοντά, σου έκανε γιο γιο το κέντρο η Παναχαϊκή και η Τρίπολη και πάει και παίρνει ανενεργό παίκτη ενώ καλά καλά την Κυριακή τρίτο χαφ στην αποστολή θα είναι και ο Μπαλογιάννης .
Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός παίκτης η ότι δεν θα βγει ντε και καλά . Αλλά δεν είναι αυτό που θες ΤΩΡΑ .
Ακόμα και σαν αλλαγή δοκιμαστικά να τον πήρε δεν θα έπρεπε να κλείσει πρώτα τον γρήγορο ~ βασικό που τόσο έχουμε ανάγκη και μετά τα μπαλώματα η μήπως τον ήθελε η Ρεάλ και τρέξαμε να προλάβουμε?
Άλλο πάλι που δεν καταλαβαίνω είναι τα νάζια του Αιγύπτιου.
Δεν το έχει κάνει μια , ούτε δύο. Συνεχώς στον κόσμο του είναι. Όλο ποστ ότι παλεύω για την φανέλα και να'χαμε να λέγαμε και θα σκεφτεί λέει αν πάει στον ατρόμητο. Διότι αν εγώ είμαι υπάλληλος και μου πει το αφεντικό μου ''αύριο δουλεύεις βράδυ αντί πρωί που ήσουν'' πχ ειδικά μετά το 3-4 πειθαρχικό παράπτωμα, θα του πω κι εγώ ''θα το σκεφτώ''.
Και εξαρτάται ο μεταγραφικός σου σχεδιασμός με τις θέσεις των ξένων και την αν έρχεται η όχι ο Γιαννουλής πίσω που τον χρειαζόμαστε τόσο, από τα κέφια του. Απλά ασχολίαστο.
Σε άλλα νέα της ημέρας 4-5 βασικοί παίκτες έχουν δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα επειδή απλά κοιμόμαστε
Δηλαδή είναι μίρλα ? Είναι αδικαιολόγητη γκρίνια ή επιχειρήματα που δεν ισχύουν ?
Να ήμασταν στον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη που ψάχναμε τα παντελόνια για κανένα ξεχασμένο πεντάευρο να το καταλάβω.
Σε έναν ΠΑΟΚ όμως που έχεις την πολυτέλεια να πεις όχι σε προτάσεις 2.5+ όπως του Γιάννουλή δεν το καταλαβαίνω
nikos77

Δημοσίευση από nikos77 »

Τον Πολωνό τον κλείσαμε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τουλάχιστον θα πληρώσουμε μόνο τη μισή ετήσια αμοιβή του.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:Υποδοχή κατάθλιψη.με τις πιτζάμες ήρθε.ολοσωμη έχουμε?
Τι να πρώτο πεις για τη φωτό.κ το μπουφάν από τα duty free.ακομα καρτέλα κι έχει επάνω.
Έχω δακρύσει ρε μλκα! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Φέρτε Χαρίση!
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Βερόν καλύτερα
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

μολις γυρισα απο δουλεια καντε μαι γρηγορη ενημερωση σας παρακαλω τι παιχτηκε με τν κροατη και τν πιτσιρικα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο κροατης ήρθε ο Πολωνός το Σάββατο λένε

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ενθουσιασμός απόψε. Παίζουμε με τις λέξεις. Διαβάζω "δεν είναι κακός παίχτης" Φοβερό. Η αμφιβολία προσπαθεί να κεράσει ένα 10% ελπίδα να μην επαληθευτεί η ενδόμυχη βεβαιότητα ότι αν τον δούμε στο γήπεδο, τότε θα το έχουμε ήδη σουβλίσει το αρνί.
Ξεκάθαρα πρέπει να είναι επιλογή Λουτσέσκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 16 Ιαν 2019, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

TheCursed έγραψε:μολις γυρισα απο δουλεια καντε μαι γρηγορη ενημερωση σας παρακαλω τι παιχτηκε με τν κροατη και τν πιτσιρικα.
:mrgreen:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

kritikos44 έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η λειτουργία της ομάδας είναι τραγική ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα των μεταγραφών
Αχάριστος δεν είμαι , πρώτος στο +8 είναι ο ΠΑΟΚ και προφανώς δε θα πέσει ο λευκός Πύργος που έγραψέ κάποιος.
Αλλά μερικά πράγματα είναι αδιανόητα.
Ο άλλος λέει ότι η πώληση του Σέρβου ήταν εκτός προγράμματος
Δηλαδή ένας παίκτης που εδώ και δύο χρόνια βάζει συνεχώς γκολ και που από πέρυσι είχε ένα σωρό προτάσεις από Κίνα, Γαλλία κτλ πόσο θα καθόταν, ειδικά από την στιγμή που είχε για τα δεδομένα του εξωτερικού αστεία ρήτρα.
Εδώ θέλει η wolves 1+4 για το 60% του παγωτινι , τα 10 για παίκτη με 55 γκολ σε δύο χρόνια ήταν πολλά?
Και λίγα τον έδωσαν. Και μια χαρά μας έκατσε. Ο ΑΚ47 πιο πολλά θα δώσει στην ομάδα. Ίσως όχι γκολ , αλλά στην λειτουργία της.
Από εκεί και πέρα δεκτή και κατανοητή και θεμιτή η πώληση του.
Το θέμα δεν είναι ότι έφυγε ο Πρίγιοβιτς, το θέμα είναι ότι πληρώνει ο Ιβάν ένα σκασμό τεχνικούς διευθυντές από την ημέρα που ήρθε και φαντάζομαι και άλλα τόσα για σκαουτ και εμάς μας έπιασαν στον ύπνο και καλά που κανονικά θα έπρεπε από το επόμενο πρωί να κάνει προπόνηση στην Τούμπα ο αντικαταστάτης του. Όχι πως είναι άσχημη η κίνηση με τον Πολωνό αλλά έπρεπε ήδη εδώ και μια εβδομάδα να κάνει προπόνηση στα χιόνια...
Για το θέμα με το χαφ τι να πεις?
Ο Σουηδός τραυματίας εδώ και ένα μήνα κοντά, σου έκανε γιο γιο το κέντρο η Παναχαϊκή και η Τρίπολη και πάει και παίρνει ανενεργό παίκτη ενώ καλά καλά την Κυριακή τρίτο χαφ στην αποστολή θα είναι και ο Μπαλογιάννης .
Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός παίκτης η ότι δεν θα βγει ντε και καλά . Αλλά δεν είναι αυτό που θες ΤΩΡΑ .
Ακόμα και σαν αλλαγή δοκιμαστικά να τον πήρε δεν θα έπρεπε να κλείσει πρώτα τον γρήγορο ~ βασικό που τόσο έχουμε ανάγκη και μετά τα μπαλώματα η μήπως τον ήθελε η Ρεάλ και τρέξαμε να προλάβουμε?
Άλλο πάλι που δεν καταλαβαίνω είναι τα νάζια του Αιγύπτιου.
Δεν το έχει κάνει μια , ούτε δύο. Συνεχώς στον κόσμο του είναι. Όλο ποστ ότι παλεύω για την φανέλα και να'χαμε να λέγαμε και θα σκεφτεί λέει αν πάει στον ατρόμητο. Διότι αν εγώ είμαι υπάλληλος και μου πει το αφεντικό μου ''αύριο δουλεύεις βράδυ αντί πρωί που ήσουν'' πχ ειδικά μετά το 3-4 πειθαρχικό παράπτωμα, θα του πω κι εγώ ''θα το σκεφτώ''.
Και εξαρτάται ο μεταγραφικός σου σχεδιασμός με τις θέσεις των ξένων και την αν έρχεται η όχι ο Γιαννουλής πίσω που τον χρειαζόμαστε τόσο, από τα κέφια του. Απλά ασχολίαστο.
Σε άλλα νέα της ημέρας 4-5 βασικοί παίκτες έχουν δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα επειδή απλά κοιμόμαστε
Δηλαδή είναι μίρλα ? Είναι αδικαιολόγητη γκρίνια ή επιχειρήματα που δεν ισχύουν ?
Να ήμασταν στον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη που ψάχναμε τα παντελόνια για κανένα ξεχασμένο πεντάευρο να το καταλάβω.
Σε έναν ΠΑΟΚ όμως που έχεις την πολυτέλεια να πεις όχι σε προτάσεις 2.5+ όπως του Γιάννουλή δεν το καταλαβαίνω

ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΥΤΑ!
george188

Δημοσίευση από george188 »

seaman έγραψε:Ενθουσιασμός απόψε. Παίζουμε με τις λέξεις. Διαβάζω "δεν είναι κακός παίχτης" Φοβερό. Η αμφιβολία προσπαθεί να κεράσει ένα 10%ελπίδα να μην επαληθευτεί η ενδόμυχη βεβαιότητα ότι αν τον δούμε στο γήπεδο, τότε θα το έχουμε ήδη σουβλίσει το αρνί.
Ξεκάθαρα πρέπει να είναι επιλογή Λουτσέσκου.
Γιατί τον έχουμε δεί πολλές φορές για να πούμε ότι είναι κακός παίκτης?πρέπει να πάρουμε θέση εξ αρχής αν ειναι καλός ή κακός. Όλοι μεγαλύτερο όνομα περιμέναμε, μαζι σου σ αυτό. Από εκεί κ πέρα απέχει πολύ αυτό με το να προεξοφλούμε ότι είναι κακός παίκτης
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

TheCursed έγραψε:μολις γυρισα απο δουλεια καντε μαι γρηγορη ενημερωση σας παρακαλω τι παιχτηκε με τν κροατη και τν πιτσιρικα.
O Κροατης ηρθε και εχει οψιον 2 μυρια για το καλοκαιρι. Ο Μικρος λενε οτι μεχρι Σαββατο θα ειναι εδω ο Savvidis jr λεει οτι ειναι κλεισμενος και πως δεν υπαρχει θεμα αλλα υπηρχε gossip πως Genoa και Stutgart ειχαν μπει στο κολπο μεταγραφης του. Και ο μικρος θα μας κοστισει τωρα 2 μυρια. Και περιμενουμε και καποιο αλλο χαφ ποιο ακριβο και δυνατο αλλα μαλλον αμα μας κατσει αυτο που κυνηγαν ετσι καταλαβα. Επισης περιμενουμε Γιαννουλη και Warda παει για Ατρομητο.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

barlow4 έγραψε:Τον φτύνω να μην τον ματιασω Καντονά.
Χωρίς πλάκα από το πρωί τον υπερασπίζομαι.αλλα η φωτό με ισοπέδωσε.
Είναι λες κ τον τον είχαν stand by σε δωμάτιο στο αεροδρόμιο.Γιοσιπ ξυπνά.υπογραφεις.
χαχαχαχαχαχχ :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”