Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Ο λουτσεσκου με την πορεία του παρ όλη την τρομερά άδικη κριτική μας από την αρχή αποδυκνειει ότι είναι πολύ καλός προπονητής..... Και εμείς είμαστε βιαστικοί και πολύ άδικοι στις κρίσεις μας.......
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Λουτσεσκου εχει τις ευνοικοτερες συνθηκες για να παρει Πρωταθλημα και Κυπελλο σε σχεση με τους ανταγωνιστες του. Οποτε δεν υπαρχει δικαιολογια σε περιπτωση αποτυχιας για να μαστε ειλικρινεις.
Ο γαυρος εχει αλλαξει 3 προπονητες μεσα σε 3 μηνες(Οκτωβρη-Γεναρη). Η κουλα εχει χειροτερο ροστερ συνολικα σε σχεση με μας και μικροτερο βαθος παγκου,επισης εχασε το βασικο της 10αρι με ριξη χιαστων.Βεβαια εχει καποιες καλες μοναδες στην βασικη της 11αδα που της παιρνουν παιχνιδια,αλλα μεχρι εκει.
Η ομαδα εχει παιξει καλο ποδοσφαιρο σε αρκετα ματς,αλλα και κακο σε αρκετα(ακομα και αν κερδισε Πλατανια η Παναιτωλικο πχ)
Εγω πλεον δεν προκειται να ασκησω εντονη κριτικη στον Λουτσεσκου,παρα μονο οταν φτασει το τελος της σεζον.Ας φερει το νταμπλ και δαγκωνω και την γλωσσα μου,ουτε που με νοιαζει,το χα γραψει ουτως η αλλως στο πρωτο ποστ μου σε αυτο το θρεντ.
Ο γαυρος εχει αλλαξει 3 προπονητες μεσα σε 3 μηνες(Οκτωβρη-Γεναρη). Η κουλα εχει χειροτερο ροστερ συνολικα σε σχεση με μας και μικροτερο βαθος παγκου,επισης εχασε το βασικο της 10αρι με ριξη χιαστων.Βεβαια εχει καποιες καλες μοναδες στην βασικη της 11αδα που της παιρνουν παιχνιδια,αλλα μεχρι εκει.
Η ομαδα εχει παιξει καλο ποδοσφαιρο σε αρκετα ματς,αλλα και κακο σε αρκετα(ακομα και αν κερδισε Πλατανια η Παναιτωλικο πχ)
Εγω πλεον δεν προκειται να ασκησω εντονη κριτικη στον Λουτσεσκου,παρα μονο οταν φτασει το τελος της σεζον.Ας φερει το νταμπλ και δαγκωνω και την γλωσσα μου,ουτε που με νοιαζει,το χα γραψει ουτως η αλλως στο πρωτο ποστ μου σε αυτο το θρεντ.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
@abg καρπουζα
Αδικα προσπαθείς να εξηγησεις τα αυτονοητα.
Μερικοί προτιμούν να έχουν δικιο ακομα και εις βαρος του ΠΑΟΚ παρά να παραδεχτουν οτι δεν ξέρουν απο μπαλα.
Δεν πειράζει.
Στο τέλος θα το σηκώσουμε ολοι μαζι.
Σημασια έχει οτι έχεις επαγγελματια προπονητή και φέτος είναι η χρονιά σου.
33 χρονια ΡΕ!
Ξερετε τι θα πει 33 χρονια;
Εχετε καταλάβει;
Ας το σηκώσω φέτος επιτελους και να παν να γαμηθουν τα παντα.
Μερικοί προτιμούν να έχουν δικιο ακομα και εις βαρος του ΠΑΟΚ παρά να παραδεχτουν οτι δεν ξέρουν απο μπαλα.
Δεν πειράζει.
33 χρονια ΡΕ!
Εχετε καταλάβει;
Ο λόγος που παραγκωνίζεται ο φιλότιμος Μπίσεσβαρ λέγεται Πέλκας όπως και ο λόγος που παραγκωνίζονταν ο Πέλκας λέγεται Έλ Καντούρι.
Ο καλύτερος παίκτης θα είναι πάντα αυτός που δέν θα παίζει γιατί η αμφιβολία είναι ο χειρότερος εχθρός μας.
eντit: Λούτσε γερά - γ@μα τα τυριά
Ο καλύτερος παίκτης θα είναι πάντα αυτός που δέν θα παίζει γιατί η αμφιβολία είναι ο χειρότερος εχθρός μας.
eντit: Λούτσε γερά - γ@μα τα τυριά
Αντε ας ασχοληθω λιγο παραπανω απο οτι αξιζεις... ρασβανοσκυλο τι ακριβως ειναι? ενα πιστο προβατο που ακολουθει απο την ντροπιαστικη αρχη του λουτσεσκου? του προπονητη που μας ξεφτιλισε στην ευρωπη και πονουσνα τα ματια μεχρι πριν κανα μηνα? σορυ αλλα εγω οπαδος ειμαι, μεχρι προσφατα η ομαδα ηταν τσιρκο και δε βλεποταν. Τωρα παιζει καλο ποδοσφαιρο, παιρνει αποτελεσματα και τον παραδεχομαι στα καλα του. Τωρα εσυ αν εχεις μπερδεματα προσωπικα και θες να αποθεωνεσαι δικαιωμα σου. Εγω βαζω τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα, εσυ αν εβαζες τον λουτσεσκου πανω απο τον ΠΑΟΚ οταν ξεφτιλιστηκαμε με τον αποκλεισμο δικαιωμα σου.abg12d34 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Τουλαχιστον κανεις τον εαυτο σου να γελαει, κατι ειναι και αυτο. Πρωτον το να παραδεχτεις τα καλα καποιου ειναι δειγμα κανονικοτητας και μαγκιας. Αν ακομα ελεγα τα ιδια και δεν εβλεπα τα καλα θα ημουν κομπλεξικος... ψαξτο λιγο.abg12d34 έγραψε:οχι
θελω να πω οτι διαφωνεις με τον ραζβανο γιατι
δεν ξερεις τι ειναι ο....προπονητης....
ετσι ο ραζβανος επειδη ειναι προπονητης ειναι εκει που ειναι και εσυ εισαι πισω απο το πληκτρολογιο
και ενω ο ραζβανος μεσα σε 6 μηνες ...σε ....ακουει οτι θελεις νταμπλ
εσυ αρχιζεις τις κολοτουμπες
![]()
![]()
Δευτερον, με κουραζει ο...τροπος...που...γραφεις... οποτε παμε παρακατω
δεν ειναι ντροπη να παραδεχθεις οτι ...
ίσως επρεπε να περιμενεις ...ας πουμε..5-6 μηνες και μετα να αρχισεις να λες τι σου αρεσει και τι δεν σου αρεσει
μην παρεξηγιέσαι για το εαν ξερεις ή δεν ξερεις τι ειναι.... ο προπονητης ....
εαν εγω κουραζω που προσπαθω να σου πω οτι ενας....οποιοσδηποτε...προπονητης οταν ξεκιναει σε μια ομαδα
θελει πανω απο 4 μηνες για να...φανει...τι ξερει
εσυ τι κανεις που απο την πρωτη μερα αρχισες την ..επαγγελματικη κριτικη ...σε εναν προπονητη
ψαξε δες τα ..ποστ μου....που ελεγα οτι ο προπονητης που εχει δειξει εργο σε μια μικρη ομαδα μην τον φοβασε
και ελεγα επισης οτι εαν μπορει να κανει αυτο που πρεπει μετα τον γεναρη -φλεβαρη θα φανει η δουλεια του
τωρα εγω γελαω![]()
![]()
και εσυ σταματισες την πρωινη ....πριονοκορδελα ...κρατας την ..βραδινη...
και σε λιγο καιρο βλεπω να γινεσε το ποιο κακο ρασβανοσκυλο
εαν παρατηρεις καλα το παρον θεμα καποιος που τον ανεβαζε και τον κατεβαζε αχρηστο εχει
πααααααααααρααααααααα πολυ καιρο να φανει εδω μεσα
Μαζι σου. Και παιρνω πασα και λεω, οτι κι αν κανει φετος, ΔΕΝ προοριζεται για ανανεωση. Εχουμε ηδη το πλανο για αλλον προπονητη του χρονου. Ο ρουμανος εχει σκοπο να φυγει εξωτερικο και εμεις ΔΕΝ εχουμε σκοπο να τον κρατησουμε εκτος συγκλονιστικου απροοπτου. Οποιος θελει πιστευει, οποιος δε θελει κομπλεvs40 έγραψε:Εγώ δε βλέπω καμιά υπέρβαση από το Λουτσέσκου. Αποκλειστήκαμε μετά από 3-1 σκορ στην Ευρώπη.
Δίχως Ευρώπη είμαστε μόνο 2 πόντους πάνω από την Αεκ του 1/3 μπάτζετ.
Βάσει υλικού ο Ραζβάν έκανε τα αυτονόητα. Ο γαύρος είναι αυτός που βλέπουμε. Εγώ βλέπω ότι στον τυφλό βασειλεύει ο μονόφθαλμος. Εμμονή με Καντουρί, που αν δεν τραυματίζονταν, ακόμη βασικός θα ήταν με τον ΠΑΟΚ να έχει 6 πόντους λιγότερους. Απόδειξη το οτι τον πέταξε στην πρώτη ευκαιρία βασικό, παρόλου που δεν ήταν έτοιμος. Η διαχείρηση του Πρίγιο δεν ήταν ιδανική, ενώ φέτος δίχως λόγο παραγκώνισε το Μπίσεσβαρ που παίζει με ουσία, φιλότιμο και βγαίνει MVP σε κάθε αγώνα.
Αν είχαμε Ευρώπη λογικά θα είχαμε περισσότερες γκέλες.
Είναι ένας ΟΚ προπονητής. Τίποτα παραπάνω ΑΥΤΗ τη στιγμή. Μακάρι να εξελιχτεί επιπλέον. Ακόμη βλέπω αργές αντιδράσεις στις αλλαγές του μέσα στα ματς.
Πάμε στα θετικά του:
1) Κερδισε τους παίκτες και τα αποδυτήρια. Το σημαντικότερο
2) Έχτισε άμυνα γρανίτη.
3) Η ομάδα απέκτησε ισορροπία κατάλληλη για να παίρνει τα αποτελέσματα στη Σουπερλιγκ. Άργησε, αλλά πλέον έχει βρει τη σωστή ισορροπία. Άργησε πάντως (ελέω Καντουρί). Περιμένω περισσότερα από επαγγελματία προπονητή, από τους προπονητές της κερκίδας.
4) Κάποιοι ποδοσφαιριστές βελτιώθηκαν. Τίποτα όμως εντυπωσιακό και καμία σχέση με τη βελτίωση που είδαμε επί Μπάγιεβιτς στα ταλεντα μας. Πέλκας - Βαρέλα όμως κάνανε σημαντική πρόοδο.
Τι με χάλασε πιο πολύ από το Ρουμάνο:
Οι πονηριές του να ρήξει τον πήχη στην αρχή του πρωταθλήματος που ανέλαβε το μπάτζετ των 30εκ. Με προσέβαλαν αυτές οι δηλώσεις του, που ήταν ξεκάθαρα τα πιστεύω του τοποθετώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά.
Δεν αλλάζω άποψη ότι ο φετινός ΠΑΟΚ, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του έπρεπε να το πάρει άνετα φέτος.
Φυσικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα τώρα για αυτό το σερί και τη δυναμική που δείχνουμε. Αν συνεχίσει έτσι ο Ραζβάν μπορεί να κάνει τρελό σερί και τελικά να πάρει και τη διαφορά που είχα προαναφέρει. Ειναι σε καλό δρόμο, δουλεύει και βελτιώνεται. Απλά έκανα αυτή τη σούμα γιατί με εκνευρίζουν οι υπερβολές. Το χειρότερο θα είναι να μας αφήσει το καλοκαίρι για μια Ιταλική ομάδα. Θέλω ο ΠΑΟΚ να παίρνει περισσότερα από τους προπονητές του και όχι μόνο να δίνει. Αυτό το έκανε ο Μπάγιεβιτς και ο Σάντος στο παρελθόν. Αν ο Λουτσέσκου πετύχει, θέλω να μεινει και να προσφέρει. Αν την κάνει, θα είναι για μένα ένας Κατσαπλιάς παρτάκιας που δε σεβάστηκε το σωματείο που τον έβαλε στο χάρτη.
μερικοι εχετε προβλημα κατανοησης των γραπτων, δεν εξηγειται αλλιως.georgedoulk2008 έγραψε:@abg καρπουζα
.
33 χρόνια φοιτητής ειμουν όταν στο τελευταίο ματς ΠΑΟΚ βαζελος 1-1 πανυγηριζαμε τον τίτλο.....georgedoulk2008 έγραψε:@abg καρπουζα
Δεν πειράζει.
33 χρονια ΡΕ!
Εχετε καταλάβει;
Πήρες πτυχίο τελικά;;eorptol1 έγραψε:33 χρόνια φοιτητής ειμουν όταν στο τελευταίο ματς ΠΑΟΚ βαζελος 1-1 πανυγηριζαμε τον τίτλο.....

- abc_o_ karpouzas
Dimg4 έγραψε:.........
..............
Αντε ας ασχοληθω λιγο παραπανω απο οτι αξιζεις...
......... μεχρι προσφατα η ομαδα ηταν τσιρκο και δε βλεποταν. Τωρα παιζει καλο ποδοσφαιρο, παιρνει αποτελεσματα και τον παραδεχομαι στα καλα του. Τωρα εσυ αν εχεις μπερδεματα προσωπικα και θες να αποθεωνεσαι δικαιωμα σου. Εγω βαζω τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα, εσυ αν εβαζες τον λουτσεσκου πανω απο τον ΠΑΟΚ οταν ξεφτιλιστηκαμε με τον αποκλεισμο δικαιωμα σου.
μεγαλο τρολλ εισαι αδερφε μου
τι σου λεμε τοσο καιρο
απο την αρχη τον κραζεις και τωρα τον παραδεχεσε?
ηταν ποτε δυνατον απο την αρχη να εδειχνε ο ΠΑΟΚ αυτο που δειχνει τωρα??
και κατι ακομη για το επιπεδο σου
οταν λες ......μπερδεματα προσωπικα ....τι θελεις να πεις ρε μεγαλε??
με ξερεις προσωπικα??
...αντε ας ασχοληθω λιγο παραπανω απο οτι αξιζεις....
τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε εισαι καλα στα μυαλα σου???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 11 Φεβ 2018, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
abg και λοιποι λιγο ηρεμα.
Τις αποψεις σας τις ξερουμε ολοι, ειτε υπερ ειτε κατα ειτε μετριες στον Λουτσεσκου.
Ολοι μαζι παμε για τους 2 τιτλους!!!
Ξεκολληστε πλεον και κοιταχτε ολοι μαζι τους στοχους.
Μονο ΠΑΟΚ!!!
Τις αποψεις σας τις ξερουμε ολοι, ειτε υπερ ειτε κατα ειτε μετριες στον Λουτσεσκου.
Ολοι μαζι παμε για τους 2 τιτλους!!!
Ξεκολληστε πλεον και κοιταχτε ολοι μαζι τους στοχους.
Μονο ΠΑΟΚ!!!
- abc_o_ karpouzas
μισο λεπτο ρε σουρμε...
δεν βλεπεις τι γραφει???
μιλησε κανεις μαζι του ...επι προσωπικου??οπως λενε και στην βουλη??
κουβεντα ανοιγουμε και απο εδω το εχει εκει το εχει ....που καταλήγει??
μιλαει για τα προσωπικα μου μπερδεματα και εαν αξιζω ή οχι
ποιος??
εγω δεν ειμαι ...υπερ του λουτσεσκου...
ειμαι υπερ του προπονητη
εαν καποιος δεν καταλαβαινει την διαφορα εγω δεν μπορω να κανω κατι αλλα δεν θα σταματισω να το λεω
δεν βλεπεις τι γραφει???
μιλησε κανεις μαζι του ...επι προσωπικου??οπως λενε και στην βουλη??
κουβεντα ανοιγουμε και απο εδω το εχει εκει το εχει ....που καταλήγει??
μιλαει για τα προσωπικα μου μπερδεματα και εαν αξιζω ή οχι
ποιος??
εγω δεν ειμαι ...υπερ του λουτσεσκου...
ειμαι υπερ του προπονητη
εαν καποιος δεν καταλαβαινει την διαφορα εγω δεν μπορω να κανω κατι αλλα δεν θα σταματισω να το λεω
- sourmenetes
- Moderator
Ολοι εχετε γραψει επι προσωπικου και επι απροσωπου και τα παντα.
Κοφτε ολες τις αντιπαραθεσεις να προχωρησουμε.
Δημιουργειτε θεμα ανευ σοβαρου λογου.
Το κλεινουμε εδω.
Μην το συνεχισετε.
Κοφτε ολες τις αντιπαραθεσεις να προχωρησουμε.
Δημιουργειτε θεμα ανευ σοβαρου λογου.
Το κλεινουμε εδω.
Μην το συνεχισετε.
- abc_o_ karpouzas
....οτι κι αν κανει φετος, ΔΕΝ προοριζεται για ανανεωση. Εχουμε ηδη το πλανο για αλλον προπονητη του χρονου.
αυτα γραφει και εσυ λες οτι
.....Δημιουργειτε θεμα ανευ σοβαρου λογου.....
δηλ. τι μου λες
να διαβαζω αλλα να μην γραφω??
ισως αυτο ειναι το σωστο....
πρωταθλημα και κυπελο στον πυργο τον λευκο
σε λεω
αυτα γραφει και εσυ λες οτι
.....Δημιουργειτε θεμα ανευ σοβαρου λογου.....
δηλ. τι μου λες
να διαβαζω αλλα να μην γραφω??
ισως αυτο ειναι το σωστο....
πρωταθλημα και κυπελο στον πυργο τον λευκο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 11 Φεβ 2018, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.