Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- GiorgosAtha
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ρε Josh... πραγματικά... δεν έχεις βαρεθεί αυτές τι υπερβολές? Και να πω ότι δεν ξέρεις από μπάλα, ψέμματα θα πω.
Όπως είπε και ο Barlow... αν δεν πάρθει το πουλέν μας ξενερώνουμε και κάνουμε "κριτική".
Να σου θυμήσω ότι παρόμοιο post είχες γράψει κι για τον Crespo αλλά τελικά εκτέθηκες.
Και με αυτόν αν θυμάμαι καλά το ίδιο... κατάθλιψη, αυπνίες, νεύρα κτλ.
Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα... εκεί στην "κριτική" -και εγώ πολλές φορές το ίδιο- πριν καν δούμε όχι μόνο αγώνα... αλλά την φάτσα του. Μας φτάνει που δεν είναι πουλέν μας.
Αν δεν πιάσει? Με ύφος χιλίων καρδιναλίων θα βγούμε να πούμε "Σας τα έλεγα"
Αν βγει (Crespo)? Άκρα του τάφου σιωπή... "Δεν πειράζει, ξεχάστηκαν ήδη".
Το μόνο που ζητάω είναι λίγη υπομονή στην κρίση μας... τίποτα άλλο. Γιατί μπάλα ξέρεις... και πολύ μάλισα
Όπως είπε και ο Barlow... αν δεν πάρθει το πουλέν μας ξενερώνουμε και κάνουμε "κριτική".
Να σου θυμήσω ότι παρόμοιο post είχες γράψει κι για τον Crespo αλλά τελικά εκτέθηκες.
Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα... εκεί στην "κριτική" -και εγώ πολλές φορές το ίδιο- πριν καν δούμε όχι μόνο αγώνα... αλλά την φάτσα του. Μας φτάνει που δεν είναι πουλέν μας.
Το μόνο που ζητάω είναι λίγη υπομονή στην κρίση μας... τίποτα άλλο. Γιατί μπάλα ξέρεις... και πολύ μάλισα
Η σύνδεση Ανσαριφαρντ - αντικατάσταση Γκάρι είναι μαγική πάντως και μπράβο σε όσα παιδιά την σκέφτηκαν. Νομίζω κάτι ακούγεται και για Μπεργκ το καλοκαίρι αν φύγει ο Μαλεζάς
- BlackBlockAttack
Ο ενας δε γουσταρει τον μαυρουκο ο αλλος δε γουσταρει τον βραζιλιανο ο τριτος δε γουσταρει τον Ιρανο εγω δε γουσταρω τον Ουκρανο...
Ε και?
Υπαρχει διοικηση τεχνικος διευθυντης και προπονητης!
Δε προκειτε να αλλαξει γνωμη κανεις και καλο θα ηταν να μην επαναλαμβανομαστε γιατι στο τελος δε θα προλαβαινουν οι μοντς τα μπαν...
Ε και?
Υπαρχει διοικηση τεχνικος διευθυντης και προπονητης!
Δε προκειτε να αλλαξει γνωμη κανεις και καλο θα ηταν να μην επαναλαμβανομαστε γιατι στο τελος δε θα προλαβαινουν οι μοντς τα μπαν...
-
- Mr Ξερόλας 2019
koupa10 έγραψε:Τελικά ότι και να γίνει η γκρίνια δε λείπει με τίποτα! Μια φορά δεν έχω δει πραγματική στήριξη στην ομάδα ... Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται έναν ΠΑΟΚ μεγαλύτερο απ ότι είναι και κάποια στιγμή πραγματικά το πιστεύω ότι θα γίνει αλλά βήμα βήμα . Μια χαρά παίκτης είναι ο Ανσαριφαντ και μέσα απ τον ΠΑΟΚ θα αποκτήσει κι αυτός την υπεραξία του. Στήριξη στην ομάδα !!! Κόσμος και ομάδα να γίνουμε ένα! Τα καλύτερα έρχονται
++
Βρες ενα ποστ μου που ειπα ποτε σας τα λεγα και πιστεψε με θα μπορουσα πολλες περισσοτερες φορες απο οσες εκτεθηκα αλλα φυσικα δεν εχει κανενα νοημα γιατι σημασια δεν εχει να δικαιωθει καποιος αλλα να πηγαινει καλα η ομαδα.Επισης και αυτο ειναι ακομα χειροτερο σε αυτο που λες, ποτε δεν κρυφτηκα και στην περιπτωση Κρεσπο καμια σιωπη, μονος μου βγηκα και ειπα πως το παλικαρι με εξεθεσε και φυσικα χαιρομαι για αυτο οπως και θα χαρω αν το κανει ο Ανσαριφαρντ.GiorgosAtha έγραψε:Ρε Josh... πραγματικά... δεν έχεις βαρεθεί αυτές τι υπερβολές? Και να πω ότι δεν ξέρεις από μπάλα, ψέμματα θα πω.
Τι μου κανείς παράθεση; δεν λες κάτι διαφορετικό. Και φαντάσου ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος με εντοι Καρίμ. Απλά δεν πείθομαι ότι υπάρχει τμήμα scouting.pirate_salonica έγραψε:Από π.χ. Πρέμιερ Λιγκ θα έρθουν παλτά σαν τον Κρέσπο,από π.χ. Πριμέρα θα έρθουν γίδια σαν τον Κάνιας,άντε κι ένας Roadrunner σαν τον Γκάρι που κάνει μόνο για Τζαμαϊκανός σπρίντερ... Ε,εντάξει,θα πάρουμε και καμιά Ουκρανική γούνα τύπου Μάτος,γιατί τις καλές μας τις πήραν οι Κινέζοι!Taseos έγραψε:Καλά ακόμη δεν έχετε πάρει γραμμή ότι η ΠΑΕ δεν έχει τμήμα scouting? Παίρνει απλά παίκτες είτε από Ουκρανία και ομάδες που διαλύονται λόγω γνώσης του μιχελ, είτε παίκτες από ομάδες που παίξανε αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, είτε από 2 3 μάνατζερ. Από τον Ιούνιο έχουν βρει για φορ τον μπολι και τον καριμ σε έναν πλανήτη που παίζει ποδόσφαιρο από άκρη σε ακρη
Ε καλα ρε φιλε, δεν του το λες αυτο από τωραSera4 έγραψε: με 700000 συμβολαιο σιμπα νομιζω οτι αυτο ειναι ονειρο θερινης νυκτος...και ουτε ο ιρανος ειναι κανενα κοροιδο να ερθει καπου που θα λογιζεται ως εναλλακτικη...

Τώρα εννοείται βασικουρα θαναι.
Το καλοκαίρι χωρίς φακου-κλαους, κ με λιγο κραξιματακι για τις ανεκπλήρωτες εξαγγελίες "τα λεφτα στο φορ",
ερχεται κ ο αλλος.. και με κανα μαστραπα, ο βλαντο θα χει άλλο στατους για να απαιτησει..
Και ας δουμε που θα κατσει το συμβολαιο..εγω 500+ λεω με υψηλα μπόνους (σε υψηλούς στοχους)..
Εκτος κ αν ειναι για το αεναο κουμπωμα, οποτε να παμε να "κουμπωσουμε" ολοι μαζι..

Υ.Γ. κ δε μιλαω για παγκο, αν σκεφτουν καποιοι αυτο..
Μιλαω για μια πολυ καλη εναλλακτικη, σε πολλά ματς βασικος για μια ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμό κ εχει 50 παιχνίδια..
Ούτως ή άλλως το βασικό πρόβλημα της ομάδας δεν είναι τα σέντερ φορ. Βεβαίως όμως χρειαζόμαστε καλό επιθετικό.
Καθώς όμως το χειμώνα για να πάρεις ΒΑΡΒΑΤΟ φορ πρέπει να τα σκάσεις χοντρά, εμένα η πιθανή έλευση Καρίμ μου φαίνεται αποδεκτή. Ειλικρινά δεν τον ξέρω τον παίκτη τόσο ώστε να κρίνω σε βάθος.
Για μένα πάντα το θέμα ήταν η έλευση καλού χαφ για προσφορά από πίσω ζώνες, καλύτερη κυκλοφορία και ξεμπουκωμα. Και η έλευση εξτρέμ, ειδικά τώρα π φεύγει ο Γκάρι.
Καθώς όμως το χειμώνα για να πάρεις ΒΑΡΒΑΤΟ φορ πρέπει να τα σκάσεις χοντρά, εμένα η πιθανή έλευση Καρίμ μου φαίνεται αποδεκτή. Ειλικρινά δεν τον ξέρω τον παίκτη τόσο ώστε να κρίνω σε βάθος.
Για μένα πάντα το θέμα ήταν η έλευση καλού χαφ για προσφορά από πίσω ζώνες, καλύτερη κυκλοφορία και ξεμπουκωμα. Και η έλευση εξτρέμ, ειδικά τώρα π φεύγει ο Γκάρι.
Συγγνώμη, αλλά για πρώτη φορά, αν έρθει ο Ιρανός, εγώ θα έχω αμφιβολίες.
Πλέον πολλές αμφιβολίες...
Όταν όλοι λαιμαι, ΘΈΛΟΥΜΕ ΦΟΡ, κι όχι ημίμετρα και εσείς φέρνετε κάποιον ιρανο που έβαλε 15 γκολ με τον νιονιό, το τερματίσατε.
Ξενερα..........
Υγ τα λεφτά τα ρίχνεις στον ΦΟΡ, όχι στα εξτρεμ, γκε γκε;;;
Υγ2 Φουστηδες Κινέζοι στείλτε πρόταση ρε, τον βασικό του Γιάννου έχω!!!!!!!!!!!
Υγ3 και ΝΑΙ το βασικό πρόβλημα της ομάδας, είναι το ΦΟΡ, ή αυτός που νομίζει ότι παίζει φορ, Για αυτό θέλουμε ΦΟΡ ή ψευτοεννιαρι, ή στο τέλος γυρίστε τον Ζαιρο πίσω ξέρω γω, να μας βγει τζάμπα η φάση!!!!!!!
SM-G935F
Όταν όλοι λαιμαι, ΘΈΛΟΥΜΕ ΦΟΡ, κι όχι ημίμετρα και εσείς φέρνετε κάποιον ιρανο που έβαλε 15 γκολ με τον νιονιό, το τερματίσατε.
Ξενερα..........
Υγ3 και ΝΑΙ το βασικό πρόβλημα της ομάδας, είναι το ΦΟΡ, ή αυτός που νομίζει ότι παίζει φορ, Για αυτό θέλουμε ΦΟΡ ή ψευτοεννιαρι, ή στο τέλος γυρίστε τον Ζαιρο πίσω ξέρω γω, να μας βγει τζάμπα η φάση!!!!!!!
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 08 Ιαν 2017, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιθετικοι που το καλοκαιρι ληγει το συμβολαιο τους?
Μηπως για αυτο το λογο πηγαινουν σε ασφαλη επιλογη του Ιρανου?
Ισως εχουν υπογραψει καποιον για ελευθερο
Μηπως για αυτο το λογο πηγαινουν σε ασφαλη επιλογη του Ιρανου?
Ισως εχουν υπογραψει καποιον για ελευθερο
-
- Mr Ξερόλας 2019
Παντως εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα απο αυτους που εχουμε και ιδιως οτι εχει την ατομικη ενεργεια σε συνδιασμο με την μαχητικοτητα + οτι δεν θα χρειαστει χρονο προσαρμογης πολυ σε αντιθεση αν ερχοταν απο εξω καποιος.
Μπορει να μας βγει Μαγκντι ξερω γω σε αποδοτικοτητα μεσα στο γηπεδο.
Για το καλοκαιρι εχει καλυτερα και πιο πολλα κελεπουρια που θα τα παρεις φτηνα και θα τα πουλησεις ακριβα αργοτερα(βλεπε Μακ,Ροντριγκεζ).
Μπορει να μας βγει Μαγκντι ξερω γω σε αποδοτικοτητα μεσα στο γηπεδο.
Για το καλοκαιρι εχει καλυτερα και πιο πολλα κελεπουρια που θα τα παρεις φτηνα και θα τα πουλησεις ακριβα αργοτερα(βλεπε Μακ,Ροντριγκεζ).
- ace79grpaok
Χωρίς πλάκα τώρα τόσο δύσκολο είναι να έρθει μια καλή πρόταση από Κίνα για τον βασικό μας φόρ; Μάλλον δεν πωλείται μου φαίνεται όντας σημαία ...pilotos έγραψε:Συγγνώμη, αλλά για πρώτη φορά, αν έρθει ο Ιρανός, εγώ θα έχω αμφιβολίες.
Ξενερα..........
Υγ3 και ΝΑΙ το βασικό πρόβλημα της ομάδας, είναι το ΦΟΡ, ή αυτός που νομίζει ότι παίζει φορ, Για αυτό θέλουμε ΦΟΡ!!!!!!!
SM-G935F
Αδερφε σε βρισκω κομματακι υπερβολικό..Marianov6 έγραψε: Απο το οτι εχουμε με κανουμε με ζωντανους ανρθωπους που σημαινει οτι εχουν αποψη για το αν θελουν να ερθουν εδω 'η οχι, μεχρι αυτο το ρημαδι το ffp που εχει εξηγηθει εδω μεσα απειρες φορες και δεν σε αφηνει να κανεις οτι γουσταρεις.
Το οτι βγαλαμε φετος 14 μυρρια περιπου απο μεταγραφες δεν σημαινει οτι εχουμε και 14 μυρρια να ξοδεψουμε, σημαινει οτι μολις καταφεραμε να κλεισουμε τις τρυπες προηγουμενων ετων. Τα 1,5 που δινουμε για αγορες ειναι μια χαρα αρκει παντα να πουλαμε στα 4+. Του χρονου οι μεταγραφες θα ανεβουν στα 2.5 (οι πωλησεις αντιστοιχα) και τον επομενο χρονο οι μεταγραφες θα ανεβουν στα 3.5 κτλ κτλ. Ετσι παει το πραγμα και ετσι πρεπει να παει. Γιατι αν παμε κατευθειαν στα 5.5 μεταγραφες και αυριο-μεθαυριο την κανουν οι Σαββιδηδες, να δουμε ποσο πολυ θα τρεξουμε να καλυψουμε τις τρυπες. Το καλο του ΠΑΟΚ με ενδιαφερει, οχι το να κανω εγω την καυλα μου πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Το αντιθετο του "δε γινεται να (συνεχισεις να) χεις ταβανι 1+ μυριο αγορα" ΔΕΝ ειναι " να ξοδεψουμε τα 14 μυρια των πωλήσεων "...
Αν θες ν'ανεβεις επίπεδο, σε καποιες θεσεις, αναγκαστικά πρέπει να τα σκασεις οταν κάποιοι βαρβατοι ελεύθεροι δεν ψήνονται ναρθουν..Αν μείνεις με το ιδιο ταβανι κ την ιδια πολιτική, το πιο πιθανο ειναι να καταληξεις σε ημιμετρα..Και ξαναμανα, σε 9 μηνες ψαχνε παικτες στις ιδιες θεσεις..
Οπως ειπα προχθές, για ποιο ανοιγμα μιλαμε, αν με 25 μυρια εσοδα (14 απο πωλησεις, 7 απο γιουροπα και τα κλασικα 3-4 απο κλασικες λοιπες πηγες), δωσουμε 5 και 6 μυρια για αγορες?
Και δε θα πάμε ξαφνικα στα 5 μυρια..4 χρονια κανουμε περιπου τα ιδια, με λαθη, ημιμετρα ή το κυριοτερο με ραβε-ξηλωνε (μια δινω, μια μετανοιωνω)..
Επι Φρανκ, κατορθώσαμε να ανεβασουμε αρκετα το ταβανι κ δωσαμε 4-5 μυρια.
Αποτέλεσμα? Λογω αυτων κ των γνωσεων του, η ομάδα θα κερδισει τα διπλάσια μυρια (με τσιμι) κ θα ακουστει πολυ στις αγορες..
Αυτό κατι πρέπει να λεει..έστω και τωρα..
Ανεξαρτητα αν τον έδιωξαν..
Τώρα οσον αφορα στις τρυπες των προηγούμενων ετων που λες..
Αν θελει να κανει απόσβεση ή δε θελει πια να μπαίνει μεσα (και καβα για του χρόνου πχ), ακομα κ σ'αυτο το οριακο σημείο που με λιγο μπουστ μπορούμε να εκτοξευθουμε κ επιτέλους να διεκδικήσουμε εξοδο στο τσουλου,
(κριμα αλλα δικαιωμα του) ας μας το πει, εστω πλαγιως..
Αλλα αν δν κανω λαθος ειπε οτι τα λεφτα απο πωλήσεις μενουν στην ομαδα..
Εκτός αν το ειπε υπο την εννοια οτι δε θα ματωνει αλλο πια..
Οσον αφορα στο ffp (που ο βαζελος θαπρεπε να αποβληθεί διαπαντως με τα τελευταια 2 χρονια), ειχα πει σ'ενα φίλο
Τα περί ffp, στο ερώτημα γτ δε φερνουμε παικταραδες με αρκετα μυρια, δν ηταν μπούρδα επειδή μόλις φετος εκανες πωλησεις..
Μπουρδα ηταν οταν χρησιμοποιουνταν ως μονη δικαιολογια για τη μη αυξηση του μπατζετ έστω κατα 2-3μυρια, καθως ενα μερος των εξοδων δεν "υπολογιζεται" για φφπ. Αντι να πουμε οτι οκ, απλα δε γουσταρε να μπαινει τοοοσο μεσα και να ληξει το θεμα.
Ταμεία σε εταιρεία δε θα σε έκανα πάντως...ace79grpaok έγραψε:15 ek καβα και για φορ τον ιρανο ,να με ζήσεις ιβαναρα
Πέρα από το πόσο μέσα μπαίνεις τόσα χρόνια, υπάρχει και το καταραμένο καλοκαίρι πέτα του ότι έχουμε 20+ μέρες μπροστά μας...