Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από eorptol »

WestBlock4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Από το PaokNextGeneration4

Όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί ΠΑΟΚ και Πανιώνιος βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για να φορέσουν τα ασπρόμαυρα οι Δημήτρης Χατζηϊσαίας και Τάσος Μπακασέτας και το μόνο που μένει είναι να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους. Ο ιστορικός θέλει να επαναφέρει δύο δικά του παιδιά, που βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία στον Ολυμπιακό, τους Αυλωνίτη και Κολοβό. Μόλις πάρει το ok από τους Σίλβα-Μαρινάκη θα έχουμε λογικά τις επίσημες ανακοινώσεις, που για εύκολα κατανοητούς λόγους θα γίνουν πιθανότατα μετά την αυριανή μεταξύ μας αναμέτρηση!
Συμφωνα μαυτον τον αστειο τυπου που γραφει , Τουντορ φευγει μαλλον στο ματς με βαζελα. Πωλουνται μακ κ γκαρι το καλαοκαιρι φευγει κ φρανκ κ επιστρεφουν θοδωρακης-βρυζας... Α κ μαλλον γχ για coach se playoff....
Αυτο ειναι ενημερωση ... πολλα επιπεδα πανω
Ρε Αποστόλη αυτόν τον ηλιθιο τον next generation τι βάζεις αυτά που γράφει ο τύπος γράφει μυθιστόρηματα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

spyretto έγραψε:
tzelas έγραψε:
spyretto έγραψε:Μπανανά είχε προτείνει και ο ΑΑ νομίζω και τον κράζαμε... τώρα είναι καλή περίπτωση;
Spyretto δεν θυμάμαι την πρόταση του ΑΑ και το σχετικό κράξιμο που αναφέρεις. Θυμάμαι μόνο ότι όταν γράφτηκε πέρσυ το όνομα του στο φόρουμ κάποιοι είπαν ότι ο παίκτης ανήκει στον γκει και έτσι προσπεράστηκε από όσο θυμάμαι η περίπτωση του.

Υποτίθεται ότι ήταν στην περιβόητη λίστα που έδωσε στον ΖΒ. Το κράξιμο έπεσε γιατί τότε θέλαμε μεγάλο όνομα και ήταν μέσα στο γενικότερο κράξιμο σε ΑΑ.
Εκεί που είχε και ναζλιδη ;

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γραφαν και παλυ στην αρχη της σεζον για το φοβερο ξεκινημα Μαντουρο στην γκρονιγκεν...Εξεδρα και παλυ παρεα με Χουσεν λεει...Πραγματικα θα ειχε ενδιαφερον να γινει μια ερευνα για το που κατεληξαν οσοι παικτες περασαν τα τελευταια χρονια απο την ομαδα.Κατα τα αλλα ο κοσμος φταιει...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο κόσμος αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ειναι στην τουμπα βρέξει χιονίσει όπως παλιά εκεί θα κράξει στο τέλος του αγώνα εκεί θα αποθέωσει στην διάρκεια του μόνο φωνή. ...ναι σε αυτό φταίει ο κόσμος γιατί επηραζεται από τους ΑΡΔ της πόλης

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Την Δευτέρα, να γίνει σύσκεψη , για τα αποτελέσματα της μεταγραφικης περιόδου.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

eorptol έγραψε:
spyretto έγραψε:
tzelas έγραψε:
Spyretto δεν θυμάμαι την πρόταση του ΑΑ και το σχετικό κράξιμο που αναφέρεις. Θυμάμαι μόνο ότι όταν γράφτηκε πέρσυ το όνομα του στο φόρουμ κάποιοι είπαν ότι ο παίκτης ανήκει στον γκει και έτσι προσπεράστηκε από όσο θυμάμαι η περίπτωση του.

Υποτίθεται ότι ήταν στην περιβόητη λίστα που έδωσε στον ΖΒ. Το κράξιμο έπεσε γιατί τότε θέλαμε μεγάλο όνομα και ήταν μέσα στο γενικότερο κράξιμο σε ΑΑ.
Εκεί που είχε και ναζλιδη ;

νομιζω μπερδευετε τον Μπανανα με τον Τετε που ειχε προτεινει..
τετε ναζλιδης και μανουσος ,κατι τετοια θυμαμαι
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Σκόνδρα, λέει το ινπαοκ, κοιτάζει η Leeds, μόλις τσέπωσε £3.5M από την μεταγραφή Byram σε West Ham, λέω εγώ, και προσανατολίζεται σε ποιοτικό αντικαταστάτη!
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Η Λιντς «βλέπει» Σκόνδρα
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουάριο έχει μπει στην τελική της ευθεία και πλέον μένουν λίγες μέρες για την απόκτηση παικτών που ανήκουν σε ομάδες και λίγες περισσότερες για όσους είναι ελεύθεροι.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει κάποιες προσθήκες (έχει κλείσει τον Χατζηϊσαΐα, φλερτάρει με τον Μπακασέτα και θέλει και ένα καλό δεκάρι) αλλά υπάρχουν και ομάδες που ενδιαφέρονται για δικούς του παίκτες.

Έως τώρα ξέραμε για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη, Ροντρίγκες αλλά στο προσκήνιο προκύπτει ενδιαφέρον και για τον Γιάννη Σκόνδρα από την Αγγλία!

Σύμφωνα με κάποια βρετανικά ΜΜΕ η Λιντς παρακολουθεί τον αμυντικό του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να καταθέσει και πρόταση όπως αναφέρουν.

Πριν λίγο καιρό και ελληνικά ΜΜΕ είχαν γράψει για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σκόνδρα, αλλά το θέμα έμεινε στα σενάρια.

Μένει να δούμε αν όντως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τη Λιντς αλλά και τις θέσεις του ΠΑΟΚ και του παίκτη αν είναι υπαρκτό το φλερτ…

μακαρι να ισχυει ειναι αργος για μενα ποδοσφαιριστης 1χαρτι να απρουμε απ αυτον να λεμε κ ευχαριστω αρα θα απρουμε κ δεξι μπακ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον μπακασετα δεν τον ξέρω ένα θετικό που έχει με μια πρώτη ματιά είναι ότι βγάζει καλά συνθηματα το όνομα του

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Θάνος έχει δίκιο. Ο ΑΑ από τον Πλατανιά ήθελε τον Τετέ που ήταν ένα καλό εργαλείο για Superleague.

Όσον αφορά στον Lucas Martín Villafáñez ο παίκτης είναι σχετικά νέος (04.10.1991) αν και δύο έτη μεγαλύτερος του Μπακασέτα (28.06.1993). Ο Αργεντίνος είναι μικρόσωμος (1,68) και πιο ευέλικτος, εμένα μου κάνει περισσότερο για εξτρέμ παρά για 10ρι, ενώ ο Μπακα είναι πιο σωματός (1,80) και περισσότερο προωθημένος, τον θεωρώ περιφερειακό φορ, που κατ' ανάγκη παίζει και την θέση του "10" αλλά δεν ξέρω πώς ανταποκρίνεται σ' αυτήν. Και οι δύο δεν είναι παίκτες που σε ανεβάζουν επίπεδο, εκτός και αν εξελιχθούν κι άλλο, και στον τομέα αυτό τις περισσότερες προοπτικές τις έχει ο Έλληνας και όχι ο Αργεντίνος. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θα ήθελα να έβλεπα πχ τον Villafáñez να αγωνίζεται κόντρα στην Borussia Dortmund για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες του παίκτη.

Σχετικά με τον Ορφανίδη φάνηκε καλός εναντίον μας, αλλά καλός εναντίον μας ήταν και ο Γεωργιάδης που πήραμε από τον Πανσερραϊκό. Από έναν αγώνα δεν μπορείς να βγάλεις αξιόπιστο συμπέρασμα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

spyretto έγραψε:Δηλαδή οι παίκτες που θα μας ανέβαζαν επίπεδο, οι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε όπως είπε ο αντιπρόεδρος που ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν αποκτήθηκε ο Γκαλίτσιος είναι ο Βελλίδης, ο Χατζηισαίας και ο Μπακασέτας;

Ενδιαφέρουμσα άποψη.
Δηλαδη στη περιβοητη "λιστα Αρνεσεν" ο Μπακασετας ειχε περιοπτη θεση? :? :?
Που παμε ωρε?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

eorptol έγραψε:Τον μπακασετα δεν τον ξέρω ένα θετικό που έχει με μια πρώτη ματιά είναι ότι βγάζει καλά συνθηματα το όνομα του

Mπακασετα
μπασκετα
γαμησε τα
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Για τον Χατζησαία πάντως είμαι θετικός.
Ναι μεν είναι ο κλασσικός τάγαροέλληνας κεντρικός αμυντικός, αλλά είναι δυναμικός παίκτης και θα δώσει ύψος. Αν μας βγει, έστω και σαν αξιοπρεπέστατη αλλαγή την έχουμε κάνει λαχείο.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Mīngus έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ρώτα τον λίγο. Πτυχίο θα πάρω;
Αν σε περιοδο εξεταστικης εισαι εδω...σφιχτο σε βλεπω. Αν κι εγω ετσι το πηρα να πω τη μαυρη αληθεια
Με Άρνεσεν είχα κάποιες ελπίδες να ολοκληρώνονται νωρίς οι μεταγραφές και μετά να συγκεντρωθούμε λίγο και στις υποχρεώσεις μας :lol:

Μην ανχωνεσε μινγκους και γω στην ιδια φαση ειμαι! Και ο σεπτεμβρης καλος ειναι! :-P
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανακοινώσεις μετά τον αγώνα με Ατρόμητο, δηλαδή από το βράδυ του Σαββάτου (21:30) και μετά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”