Igor Tudor
- buffalobill4
Re: Igor Tudor
Αυτο το μισος που βγαζουμε τα τελευταια χρονια παντως προς την ομαδα-παιχτες-προπονητη ακομα και προεδρο θα μας οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια σε οπαδικη συρρικνωση.
Και με τα ξύπνησες. ....οποίος κι να έρθει με κλωτσιές θα φύγει σε 5 μήνες αν δεν αλλάξουμε μυαλάDimg4 έγραψε:Μακaρι μπας και ερθει κανας κανονικος νορμαλ προπονητης ο οποιος θα κανει τα στοιχειωδη και δε θα του φταιει η.,...ποιοτητα της καλλονης και το οτι δεν επιναν γαλα οι παικτες μαςAthens έγραψε:συντομα θα αποτελεσει παρελθον ο 19 διαφορετικες ενδεκαδες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 25 Ιαν 2016, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μίσος όπως το λεςbuffalobill4 έγραψε:Αυτο το μισος που βγαζουμε τα τελευταια χρονια παντως προς την ομαδα-παιχτες-προπονητη ακομα και προεδρο θα μας οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια σε οπαδικη συρρικνωση.
Με τα δικά μας τα μυαλά θα διώχναμε και τον Σάντος, αλλά δεν έγινε.eorptol έγραψε:Και με τα ξύπνησες. ....οποίος κι να έρθει με κλωτσιές θα φύγει σε 5 μήνες αν δεν αλλάξουμε μυαλάDimg4 έγραψε:Μακaρι μπας και ερθει κανας κανονικος νορμαλ προπονητης ο οποιος θα κανει τα στοιχειωδη και δε θα του φταιει η.,...ποιοτητα της καλλονης και το οτι δεν επιναν γαλα οι παικτες μαςAthens έγραψε:συντομα θα αποτελεσει παρελθον ο 19 διαφορετικες ενδεκαδες
Είχαν μυαλά αυτοί που έπρεπε.
Εγώ άκουσα ότι θα δοκιμαστεί ο Λούκας καραδημος να μην πάρει μια ευκαιρία το παιδί;
Και με τα ξύπνησες. ....οποίος κι να έρθει με κλωτσιές θα φύγει σε 5 μήνες αν δεν αλλάξουμε μυαλάMīngus έγραψε:uote="Dimg4"]Μακaρι μπας και ερθει κανας κανονικος νορμαλ προπονητης ο οποιος θα κανει τα στοιχειωδη και δε θα του φταιει η.,...ποιοτητα της καλλονης και το οτι δεν επιναν γαλα οι παικτες μαςAthens έγραψε:συντομα θα αποτελεσει παρελθον ο 19 διαφορετικες ενδεκαδες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatal
Με τα δικά μας τα μυαλά θα διώχναμε και τον Σάντος, αλλά δεν έγινε.
Είχαν μυαλά αυτοί που έπρεπε.[/quote]
Ολα τα λεφτα αυτο που λες
Και αν ρωτήσεις για κπ λογο ειχε αποτυπωθεί στη μνήμη μας οτι καναμε και υπομονη
Ευτυχώς δεν λες; τότε είπε ο ζαγορακης σε οποίον αρέσει να έρχεται στο γήπεδο. ....στήριξε και τα αποτελέσματα φάνηκανMīngus έγραψε:Με τα δικά μας τα μυαλά θα διώχναμε και τον Σάντος, αλλά δεν έγινε.eorptol έγραψε:Και με τα ξύπνησες. ....οποίος κι να έρθει με κλωτσιές θα φύγει σε 5 μήνες αν δεν αλλάξουμε μυαλάDimg4 έγραψε: Μακaρι μπας και ερθει κανας κανονικος νορμαλ προπονητης ο οποιος θα κανει τα στοιχειωδη και δε θα του φταιει η.,...ποιοτητα της καλλονης και το οτι δεν επιναν γαλα οι παικτες μας
Είχαν μυαλά αυτοί που έπρεπε.
Δε πα να λέτε 100 ονόματα , προπονητής Ανοιξης είν ένας (ΓΧ).
Αλλά είμαστε ακόμα στο καταχείμωνο.
Αλλά είμαστε ακόμα στο καταχείμωνο.