Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Αδερφέ έχεις πολυ δίκιο σ αυτο..Δυο εβδομάδες χαλάρωσης και γίνεσαι άλλος άνθρωπος..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ διανυω τη δεύτερη εβδομάδα ξεκούρασης και απομένουν άλλες δυο. Από τη φάση της χαλάρωσης θα περάσω στη φάση της νιρβανας. Καλημέρα είπαμε; Δεν ειπαμε!
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Καλημέρα από το Νησί των Σκύλων. Ή προετοιμασία για το πικ-νικ μόλις τέλειωσε. Εν αναμονή για την παρέα.
Θα σας στείλω φωτο!
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα σας στείλω φωτο!
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
sn0ufel4 έγραψε:Καλημερα και απο δω με θεα το βιβλικο πελαγος #exetastikhseptembriou
Χάστανγγ μες στο forum ρε ποζεράκο;; Πφφφ....

Ξεχνιουνται ρε καταραμενε?kataramenos5 έγραψε: ..... θυμάσαι παπά κατι γλεντια?Πλακωνε κι ο Αλε τα χαραματα με τις μουσικες του,ωραια χρονια...
Ωραιες καταστασεις,σαν το κοκκινιστο της κυρας σου,σαν το νεκταρ του παπά,
σαν τις "ανησυχιες" του barlow4,σαν τις "εκρηξεις" του guardian4,
σαν τα πανωσέντονα του marley4,σαν τα "ξεσπασματα του Dinos-avros,
υπηρχε ............. κατι ρε παιδι μου.
Πλακα ειχε οταν στις μανουρες στο κοντοτοπικ βγαινανε οι μπλε και
μαζευομασταν για συνεχεια στο Καφενειο,οταν εμφανιζοταν τις μικρες ωρες
ο Ale-ξιος και αράδιαζε κατι μυστηρια κρασια,μεχρι και η μπεκροκανατα ο kid sheleen μας εκανε
την τιμη κι εμφανιζοτανε.
Τωρα ξενερωτες φασεις,..καλημερα Π.Α.Ο.Κ.τσακια,ο καφες μου,ο γλυκος μου,
χαλασε η κοινωνια.
sn0ufel4 έγραψε:Καλημερα και απο δω με θεα το βιβλικο πελαγος #exetastikhseptembriou
Μια βασικη διαφορα Εσυ εξεταζεσαι, εγω εξεταζωnikolasf έγραψε:Άλλη μια καλημέρα με θέα το Λυβικό Πέλαγος

Trol no offence
Παπά, πάτερ, Θεόφιλε, λανθασμένα παρεξηγησιάρη, μην γνωρίζοντα τι σημαίνει να αναγνωρίζεις το λάθος σου, αδερφέ ή όπως απ όλα τα παραπάνω το προτιμάς τέλος πάντων, άμα ξενέρωσες του λόγου σου δεν σε φταίει κανένας να χαρακτηρίζεις "ξενέρωτες φάσεις" τα posts που καλημερίζουν τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια π.χ.!!!!
Επειδή εσένα σε λείπουν συγκεκριμένα άτομα από δω μέσα, ποιοτικά κατά την προσωπική σου εκτίμηση και δίχως να φταίνε παρά μόνο οι ίδιοι που δεν ποστάρουν πλέον ή έστω ποστάρουν λιγότερο από κάποτε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτοί που ποστάρουν πλέον είναι ξενέρωτοι για όλους τους υπόλοιπους!!!!
Γι αυτό θα σε παρακαλούσα να μην δημιουργείς κλίμα προκαλώντας μάλιστα προσωπικά αν και ανώνυμα, ακόμα και στο Καφενείο!!!!
Φυσικά ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι πλέον το "δικαίωμα" σου για εξομολόγηση με νέκταρ έλαβε μαζί μου απλά τέλος, μονάχα με δική σου θέληση και μάλιστα με ανεξάντλητη επιμονή γι αυτό...Θα τα λέμε λοιπόν πλέον μόνο εδώ μέσα και αναλόγως των συγκυριών, όχι πάντα απαραίτητα δηλαδή!!!!
Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο το μήνυμα μου...και δίχως ούτε ένα emoticon...
Καλή συνέχεια και καλά posts από δω και πέρα το λοιπόν...
Επειδή εσένα σε λείπουν συγκεκριμένα άτομα από δω μέσα, ποιοτικά κατά την προσωπική σου εκτίμηση και δίχως να φταίνε παρά μόνο οι ίδιοι που δεν ποστάρουν πλέον ή έστω ποστάρουν λιγότερο από κάποτε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτοί που ποστάρουν πλέον είναι ξενέρωτοι για όλους τους υπόλοιπους!!!!
Γι αυτό θα σε παρακαλούσα να μην δημιουργείς κλίμα προκαλώντας μάλιστα προσωπικά αν και ανώνυμα, ακόμα και στο Καφενείο!!!!
Φυσικά ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι πλέον το "δικαίωμα" σου για εξομολόγηση με νέκταρ έλαβε μαζί μου απλά τέλος, μονάχα με δική σου θέληση και μάλιστα με ανεξάντλητη επιμονή γι αυτό...Θα τα λέμε λοιπόν πλέον μόνο εδώ μέσα και αναλόγως των συγκυριών, όχι πάντα απαραίτητα δηλαδή!!!!
Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο το μήνυμα μου...και δίχως ούτε ένα emoticon...
Καλή συνέχεια και καλά posts από δω και πέρα το λοιπόν...
Δε ξέρω τι παιχτηκε μεταξύ σας, δε παρακολουθώ τελευταία λόγω δουλειάς, μα αν είναι για το ποστ στη προηγούμενη σελίδα τότε άλλος είναι ο παρεξηγησιάρης 
Πείτε ότι θέλετε, ήρεμα και χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, το τονίζω αυτό..

Πείτε ότι θέλετε, ήρεμα και χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, το τονίζω αυτό..
Πέτρο, δεν νομίζω να είδες από μέρους μου κανέναν χαρακτηρισμό, ούτε και πρόκειται φυσικά να δεις...
Εξηγήσεις δεν πρόκειται να δώσω φυσικά σε κανέναν για το θέμα αυτό, γιατί το θεωρώ προσωπικό...
Εξηγήσεις δεν πρόκειται να δώσω φυσικά σε κανέναν για το θέμα αυτό, γιατί το θεωρώ προσωπικό...