Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Περυσι τετοια περιοδο κερδιζαμε στον εργοτελη 2-0 στο 50 κατι...
Το τελικο σκορ το θυμαστε ολοι και θυμαστε οτι κοντεψαμε να το χασουμε κιολας το ματς.

Αν απο 2-0 ερχεσαι 2-2 με τον εργοτελη και αν δεν μπορεις τα δευτερα του οφη με τη χθεσινη 11αδα να τα παρεις για πλακα μαλλον δεν ειναι μονο ο προπονητης το προβλημα.Απο εγωισμο και μονο που φορας τη φανελα του ΠΑΟΚ επρεπε να το παρεις το ματς.

Το χειροτερο συστημα να σου πει ο προπονητης πρεπει να παρεις το ματς.

Δεν μπορεις να βγαινεις να λες οτι το ηθελε περισσοτερο ο οφη το παιχνιδι και τετοιες πιπες.Γιατι το ηθελε περισσοτερο???Εσεις γιατι δε το θελατε κακομαθημενα???
Δεν πεφτει ο μισθος,δε σας εχουν στα ωπα ωπα??

Αλλα μεθαυριο επρεπε να μην πατησει κανεις να σας δει...
Δε με νοιαζει η διοικηση,ο αγγελος,ο αγγελιδης,ο ιβαν εγω μιλαω για σας παιχτες που ενω πληρωνεστε στην ωρα σας και μαλιστα πολυ καλα εδω και 2 μηνες ειστε οι περισσοτεροι ΓΤΠ.
Μονο κανας μακ,κλαους και κανας σκονδρας ειναι παθιασμενοι.Λιγο τσιπα ρε...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Περιπτερος έγραψε:Χαίρομαι που μπαινουμε στο νόημα.
Ο ΑΑ ως ξεροκέφαλος το έφαγε το κεφάλι του.
Ο "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" του το είχε πεί να προσέχει και χθες βλέπαμε το παιχνίδι μαζί και πήγε να μου σπάσει την τηλεόραση με αυτά που έκαναν στο παιχνίδι.
Κοντολαρισμένη την μπάλα. Ο συμπαίκτης σε 50-60 μοίρες γωνία μόνος του στα 3 μέτρα και την δίνει μπροστά ευθεία, στον αντίπαλο στα 3 μέτρα και φεύγει για αντεπίθεση.
Πολλά τσαφ και πέρυσι και φέτος.
Ποιός έγραφε εδω μέσα ότι σημαδεύουν τους αντιπάλους ... ?
Σέντρες που πάνε όπου δεν υπάρχει δικός μας κλπ... .
Μέχρι λιμανίσια βρώμα φοβάμαι.
Και τώρα τα βάλαμε όλοι με τον ΑΑ.
Μου τα έχει πει και ο προαναφερθείς και άλλοι παλιοί ποδοσφαιριστές.
Ηξεραν οτι ο Χ και Ψ τελειώνουν την Κυριακή γιατί κάτι κλίκες παικτών και παραγόντων το είχαν αποφασίσει.
Αν ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ είναι ο Σαλπιγγίδης ξέρεις πόσες φορες πήγα να σπάσω εγώ τη τηλεόραση επειδή δε μπορεί να κάνει control η επειδή δε μπορεί να πασάρει στα 2 μετρα?

Όπως είπε και ο ίδιος ο Αναστασιάδης αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη μέσα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει ισορροπία στην ομάδα. Η δικαιοσύνη στα αποδυτήρια χάθηκε από τότε που ήταν διαθέσιμοι και ο Μακ και ο Περέιρα συγχρόνως.

Ένας προπονητής έχει να κάνει με 25 παίχτες, 25 διαφορετικούς χαρακτήρες. Δε μπορεί να είναι παρορμητικός και ξεροκέφαλος όπως ο Άγγελος. Δε μπορεί ο προπονητής να λέει στους παίχτες πάμε να φύγουμε και μετά να τους κοιτάει σαστισμένος όταν αυτοί τον παρακαλάνε να συνεχίσουν να παίζουν. Δε γίνετε να χάνεις 2-0 και στο ημίχρονο να τους λες ότι παραίτησε. Είναι εξωπραγματικά όλα αυτά. Δεν έχει νόημα να μείνει. Έχει χάσει τη μπάλα...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα παθιαστούν με τον γκέι...γι'αυτόν τον αγώνα άλλωστε ζούμε.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

K_geo έγραψε:τα λαθη χθες εγιναν κυριως απο το πουλεν κατσικα, στα 2 απο τα 3 γκολ τουλαχιστον. στον προηγουμενο αγωνα προσπαθησαμε να δουμε το τζανδαρη σε ρολο ζιζου.
To πουλεν που δεν ανανεωνει και ζηταει περισσοτερα φραγκα απο τον νοεμβριο που ηταν τραυματιας.
Και στη θεση που αγωνιζεται ηρθε ηδη απο τοτε ενας νεος κι αργοτερα ενας εμπειρος των 900.000 ευρω

Κι αντι ο ΑΑ να τον στειλει κερκιδα, τον βαζει βασικο και περιμενει τι ακριβως???
Το ιδιο ισχυει και για Τζανδαρη.

Αυτα τον φαγανε
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Περίπτερε, σόρι δλδ, αλλά ο Μητσάρας πολλές μ@λ@κίες λέει.

Ο Ιτάνζ που ξαναείδε 11αδα μετά από κάτι μήνες ενώ ήταν υπ' ατμόν θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Σκόνδρας που παίζει σε 3 θέσεις θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Κατσικάς που ήταν για μπούλο και παίζει και θέλει και να φύγει θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Βίτορ που είναι βασικός θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Ρατς που δεν τον κουνάει κανείς γιατί είναι απο τους mvp θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Τζανδάρης που πρέπει μάλλον να του στήσει άγαλμα θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Κάτσε επίσης βασικός και αναντικατάστατος θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Μακ που σκυλιάζει όποτε μπαίνει θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Σάλπι που με άλλον προπονητή θα ήταν κερκίδα θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Μαντούρο που όποτε μπαίνει παίζει όσο μπορεί θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Κλάους που φοβάται μην του πάρουν τη θέση (!!!) θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Φακ που δεν είχε άνθρωπο να μιλήσει στη γλώσσα του θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Παπ που φεύγει το καλοκαίρι θέλει να φάει τον ΑΑ
Ο Γκολάσα που είναι ακόμα ψαρωμένος θέλει να φάει τον ΑΑ

Γενικά, εδώ και χρόνια, οι παίκτες ΔΕΝ θέλουν να κερδίσουν, ΔΕΝ θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα, ΔΕΝ θέλουν να παίζουν τσουλου ή γιουρόπα, αλλά ΘΕΛΟΥΝ να τρώνε προπονητές. Εκτός από τον Τζαβέλλα που δεν έπαιζε στην Κρήτη, ΠΟΙΟΣ θέλει να φάει τον ΑΑ;

Πες του Μητσάρα άμα τον ζαλίζει να μην το κάνει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μονο ο ΑΑ δεν θελει να φαει τον ΑΑ τελικα.....
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

spyretto έγραψε:Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα παθιαστούν με τον γκέι...γι'αυτόν τον αγώνα άλλωστε ζούμε.
Γιαυτο εχουμε γινει ΠΑΟΚακος...γτ μια ζωη να ασχολουμαστε με τον γαυρο και με το σκουληκι!
Βλαχιες μια ζωη ωστε να γεμισουμε κανα 3ημερο τον εγωισμο μας απο τα τσ@μπουκια που κανουμε 30 χρονια τωρα!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Από το inpaok
Σήμερα μεταξύ άλλων είπε στους ποδοσφαιριστές: «Εσείς δεν με στηρίξατε ενώ εγώ σας στήριξα. Δεν βλέπω κανέναν να με στηρίζει».
PAOKhead

sourmenetes έγραψε: Μονο κανας μακ,κλαους και κανας σκονδρας ειναι παθιασμενοι.Λιγο τσιπα ρε...
Αυτοι που λες + ρατς, φανουρη, κατσε, μαντουρο (οσο μπορει) και νομποα πλεον.

Με 8 παικτες δεν πας πουθενα. Ο υπολοιπος αγωνιστικος χωρος ειναι μια μαυρη τρυπα εδω και καιρο
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

ΑΝ είναι αλήθεια ότι το είπε αυτό, νομίζω ότι τσάμπα συζητάμε αν πρέπει να μείνει ή όχι.
Αν έχει χαθεί η επαφή σε τέτοιο βαθμό ή όλοι οι παίκτες θα φύγουν ή εκείνος.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

ρε παιδιά σορρυ που ρωτάω αλλά ο Μητσάρας ποιος είναι? φέτος για πολλούς μήνες δεν είχα πρόσβαση στο ιντερνετ και έχω χάσει αρκετές συζητήσεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι στον λουτσο πρεπει να κανει ακομα αυτος ο ανθρωπος για να πειστειτε επιτελους οτι απλα και για πολλους και διαφορους λογους ΔΕΝ; Φταινε οι παικτες,φταιει ο βρυζας,φταιει ο Σαββιδης.Μπαμ κανει απο χλμ οτι ο ανθρωπος ειναι δεν ειναι κακος προπονητης ειναι απλα ανισσοροπος και το λεω ευγενικα,την προσωπολατρια μου μεσα σε αυτη την μαμημενη ομαδα και μην μπειτε στον κοπο να με μπαναρετε για τον χαρακτηρισμο,το κανω μονος μου μεχρι να αποχωρησει απο την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

panta έγραψε:ρε παιδιά σορρυ που ρωτάω αλλά ο Μητσάρας ποιος είναι? φέτος για πολλούς μήνες δεν είχα πρόσβαση στο ιντερνετ και έχω χάσει αρκετές συζητήσεις
Apparently είναι κάποιο μυθικό πλάσμα - παντογνώστης που είναι ο μοναδικός που ξέρει τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Νομίζω το σκότωσε ο Θησέας.
PAOKhead

Ο ΑΑ μπορει να ειναι ολα αυτα που λες και παραπανω.

Αλλα αντου χρονου τετοιο καιρο ειμαστε παλι στα ιδια, με καποιον μη ανισσοροπο στον παγκο τοτε τι γινεται?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Trilofiotis έγραψε:
panta έγραψε:ρε παιδιά σορρυ που ρωτάω αλλά ο Μητσάρας ποιος είναι? φέτος για πολλούς μήνες δεν είχα πρόσβαση στο ιντερνετ και έχω χάσει αρκετές συζητήσεις
Apparently είναι κάποιο μυθικό πλάσμα - παντογνώστης που είναι ο μοναδικός που ξέρει τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Νομίζω το σκότωσε ο Θησέας.
τριλοφιοτη εχω δακρυσει :lol: :lol:
παντογνωστες βεβαια εχει πολλους κι αλλους, ραδιοφωνατζηδες εξυπνους
μυριζονται οτι συμβαινει, ξερουν ολες τις θεωριες συνωμοσιας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”