Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Pr.Jon

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Πάντως δεν είναι κακό να φέρεις και κάνα 2 ακόμα βοηθούς προπονητές να πλαισιώσουν τον ίβιτς.
Και φυσικά με τόσα mats σε 2 μήνες κάποια στιγμή οι παίκτες μένουν από δυνάμεις νομίζω πνευματικά κυρίως. Auto είναι θέμα προπονητή αλλα και παικτών. Ποσο επαγγελματίες είναι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις 100% σε κάθε mats κάθε 3 μέρες. Ο οργανισμός αντιδρά και λέει έλα μωρέ δεν γαμιέται και λίγο.
Νομίζω auto που χρειαζόμαστε τώρα είναι είναι να παίζουν οι ίδιοι 11 όσο δεν υπάρχουν κάρτες να ρολάρει ξανά η ομάδα γιατί οι μήνες και οι συνεχείς αλλαγές παικτών θέσεων+ οι 3 καινούριοι θεωρώ ότι μας αποσυντόνισαν αρκετά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μια παρατήρηση επειδή τι γράφεις συνέχεια, είναι match στα αγγλικά :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός είναι mod!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Notorious4 έγραψε:Συμφωνώ Σίμπα απλά εγώ μιλάω καθαρά για θέμα συγκομιδής βαθμών.Ο Ιβιτς δεν νομίζω στο σύνολο τον αγώνων που έχουμε παίξει να έχει μαζέψει πολύ περισσότερους βαθμούς από τις άλλες χρονιές κατά τα άλλα συμφωνώ οτί είναι ο πιο φέρελπις προπονητής που είχαμε και έχουμε εδώ και χρόνια αλλά δεν κρύβω οτι με εκνευρίζει με κάποιες λάθος κινήσεις και κολλήματα που έχει.

:shock: :shock:

Σε θέματα τακτικής μέσα στο γήπεδο είναι αρκετά καλός στο άμπαλο μάτι μου
ενώ σίγουρα είναι δικό του έργο και οι ελάχιστοι τραυματισμοί.Το οτι βλέπουμε αρκετά καλή μπάλα στη πλειοψηφία των αγώνων είναι επίσης δικό του έργο , ενώ όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ έχει κάνει και καλή δουλειά και στις μεταγραφές μαζί με τον Λούμπος.Απλά προσωπικά στην παρούσα φάση εγώ δίνω μεγάλη βάση στα αποτελέσματα και την βαθμολογική συγκομιδή.Αυτό μπορεί να είναι και κοντόφθαλμο αν του χρόνου είμαστε όντως διεκδικητές του πρωταθλήματος που το εύχομαι.
@Notorious4...Τελικά αδερφέ μου προσωπικά δεν κατάλαβα τα παρακάτω και συμπάθα με σε παρακαλώ...

1...Πώς γίνεται κάποιος οπαδός, ο οποίος παραδέχεται ότι έχει άμπαλο μάτι, να κάνει κριτική σε θέματα τακτικής, είτε θετική είτε αρνητική, σε έναν επαγγελματία προπονητή...Ποιο είναι το νόημα της κριτικής του???

2...Γιατί επίσης, ο οποιοσδήποτε έχων άμπαλο μάτι οπαδός, κατόπιν μάλιστα δικής του γραπτής παραδοχής, εκνευρίζεται, κρίνοντας ξανά ότι ο "Χ" επαγγελματίας προπονητής κάνει λάθος κινήσεις κι έχει κολλήματα...

3...Το κίνητρο κάποιου που παραθέτει την, κατά ομολογία του, πιθανά κοντόφθαλμη άποψη του, όταν μάλιστα αυτή είναι (έστω και ρεαλιστικά) αρνητική, ενώ αμέσως παρακάτω εύχεται να μην είναι σε μεταγενέστερη φάση...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Pr.Jon έγραψε: Νομίζω χρειαζόμαστε τώρα να παίζουν οι ίδιοι όσο δεν υπάρχουν κάρτες να ρολάρει ξανά η ομάδα γιατί οι μήνες και οι συνεχείς αλλαγές παικτών θέσεων+ οι 3 καινούριοι θεωρώ ότι μας αποσυντόνισαν αρκετά.
Μεγάλη αλήθεια είπες...
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

goran 64 έγραψε:
Notorious4 έγραψε:Συμφωνώ Σίμπα απλά εγώ μιλάω καθαρά για θέμα συγκομιδής βαθμών.Ο Ιβιτς δεν νομίζω στο σύνολο τον αγώνων που έχουμε παίξει να έχει μαζέψει πολύ περισσότερους βαθμούς από τις άλλες χρονιές κατά τα άλλα συμφωνώ οτί είναι ο πιο φέρελπις προπονητής που είχαμε και έχουμε εδώ και χρόνια αλλά δεν κρύβω οτι με εκνευρίζει με κάποιες λάθος κινήσεις και κολλήματα που έχει.

ενώ σίγουρα είναι δικό του έργο και οι ελάχιστοι τραυματισμοί.Το οτι βλέπουμε αρκετά καλή μπάλα στη πλειοψηφία των αγώνων είναι επίσης δικό του έργο , ενώ όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ έχει κάνει και καλή δουλειά και στις μεταγραφές μαζί με τον Λούμπος.Απλά προσωπικά στην παρούσα φάση εγώ δίνω μεγάλη βάση στα αποτελέσματα και την βαθμολογική συγκομιδή.Αυτό μπορεί να είναι και κοντόφθαλμο αν του χρόνου είμαστε όντως διεκδικητές του πρωταθλήματος που το εύχομαι.
@Notorious4...Τελικά αδερφέ μου προσωπικά δεν κατάλαβα τα παρακάτω και συμπάθα με σε παρακαλώ...

1...Πώς γίνεται κάποιος οπαδός, ο οποίος παραδέχεται ότι έχει άμπαλο μάτι, να κάνει κριτική σε θέματα τακτικής, είτε θετική είτε αρνητική, σε έναν επαγγελματία προπονητή...Ποιο είναι το νόημα της κριτικής του???

2...Γιατί επίσης, ο οποιοσδήποτε έχων άμπαλο μάτι οπαδός, κατόπιν μάλιστα δικής του γραπτής παραδοχής, εκνευρίζεται, κρίνοντας ξανά ότι ο "Χ" επαγγελματίας προπονητής κάνει λάθος κινήσεις κι έχει κολλήματα...

3...Το κίνητρο κάποιου που παραθέτει την, κατά ομολογία του, πιθανά κοντόφθαλμη άποψη του, όταν μάλιστα αυτή είναι (έστω και ρεαλιστικά) αρνητική, ενώ αμέσως παρακάτω εύχεται να μην είναι σε μεταγενέστερη φάση...
Βεβαίως να σου απαντήσω Goran.

κριτική θηλυκό

η διατύπωση κρίσεων, η υποκειμενική άποψη ενός ατόμου για οποιοδήποτε θέμα, συνήθως ανάλογα με την προσωπική εμπειρία του.

Το νόημα της κριτικής είναι απλά η άποψη της γνώμης του κάθε ατόμου , όπως ακριβώς είναι και η ουσία του Φόρουμ.Η άποψη μας δεν επηρεάζει τον εκάστοτε προπονητή ούτε αποτελεί ''λυσάρι'' στο οποίο θα ανατρέξει για να δει το λάθος του.Από εκεί και πέρα ναι είμαι άμπαλος σε σχέση με έναν επαγγελματία προπονητή όμως αυτό δεν σημαίνει οτι κάποιος δεν έχει την αντίληψη να εντοπίσει τα αρνητικά και τα θετικά σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Παραδείγματα αρκετά που μου έρχονται στο μυαλό όπως :

-Χρησιμοποίηση του Πέλκα στα άκρα που απέτυχε παταγωδώς ( το είχε δοκιμάσει και ο Τούντορ πέρσι και ήταν πονόματος )

-ΜΗ χρησιμοποίηση του Κάνιας στον αγώνα με την ΑΕΚ ενώ παραδέχτηκε οτι ήταν έτοιμος.Μόνο εγώ βλέπω οτι το κέντρο μας είναι σε κάθε ματς άφαντο μετά την απουσία του Κάνιας;

-Εμμονική στήριξη σε Κλάους

-Αποσυντονισμός Κρέσπο-Βαρέλα για να παίζει ο Μαλεζάς.

Διαφωνείς σε κάτι από αυτά ; Η μη απόκτηση Φορ το καλοκαίρι που κατά κύριο λόγο ήταν και επιλογή του Ίβιτς ενώ το 99% των Παοκτσήδων έβλεπαν οτί ήταν αναγκαία δεν φέρνει εκνευρισμό;

Τέλος , εγώ απλά εξέφρασα την γνώμη μου για την φετινή σεζόν η οποία δεν μπορεί να κριθεί αποτυχημένη η πετυχημένη.Ρεαλιστικά πέρα από καλό ποδόσφαιρο / λιγότερους τραυματισμούς ο Ιβιτς δεν έχει πετύχει κάτι σημαντικότερο από τους προκατόχους του όπως ανέφερα εγώ και άλλοι στα προηγούμενα ποστ.Κοντόφθαλμη θα αποδεχτεί η κριτική μου για την φετινή χρόνια αν του χρόνου πάρουμε πρωτάθλημα η έστω ήμασταν πολύ κοντά στην κατάκτηση του.
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

Παιδια, δεν νομιζω πως ειναι κακο να εκφραζει ο καθενας την γνωμη του, αμπαλη και μη. Το θεμα ειναι να το κανουμε με ταπεινοτητα, ψυχραιμια και με την επιγνωση του οτι οντως ειναι αμπαλη. Το κακο βεβαια ειναι πως ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων, δεν εκφραζει απλα την γνωμη του αλλα ουρλιαζουν και ισοπεδονουν με τον πιο δογματικο τροπο εχοντας την ψευδαισθηση οτι ειναι ειδημονες.

Υ.γ. Βλανταν μεχρι το 2020!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φίλε Notorious4, συμπάθα με εκ των προτέρων που θα "πατήσω" πάνω στο post σου αλλά το κάνω για εξοικονόμηση χρόνου και μόνο...Ας τα πάρουμε με την σειρά που τα θέτεις λοιπόν κι όχι μ αυτήν που έθεσα εγώ...
Notorious4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Notorious4 έγραψε:Συμφωνώ Σίμπα απλά εγώ μιλάω καθαρά για θέμα συγκομιδής βαθμών.Ο Ιβιτς δεν νομίζω στο σύνολο τον αγώνων που έχουμε παίξει να έχει μαζέψει πολύ περισσότερους βαθμούς από τις άλλες χρονιές κατά τα άλλα συμφωνώ ότι είναι ο πιο φέρελπις προπονητής που είχαμε και έχουμε εδώ και χρόνια αλλά δεν κρύβω ότι με εκνευρίζει με κάποιες λάθος κινήσεις και κολλήματα που έχει.

ενώ σίγουρα είναι δικό του έργο και οι ελάχιστοι τραυματισμοί.Το ότι βλέπουμε αρκετά καλή μπάλα στη πλειοψηφία των αγώνων είναι επίσης δικό του έργο , ενώ όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ έχει κάνει και καλή δουλειά και στις μεταγραφές μαζί με τον Λούμπος.Απλά προσωπικά στην παρούσα φάση εγώ δίνω μεγάλη βάση στα αποτελέσματα και την βαθμολογική συγκομιδή.Αυτό μπορεί να είναι και κοντόφθαλμο αν του χρόνου είμαστε όντως διεκδικητές του πρωταθλήματος που το εύχομαι.

Βεβαίως να σου απαντήσω Goran.

κριτική θηλυκό

η διατύπωση κρίσεων, η υποκειμενική άποψη ενός ατόμου για οποιοδήποτε θέμα, συνήθως ανάλογα με την προσωπική εμπειρία του.

Συμπάθα με αλλά δεν ξέρω την προσωπική σου εμπειρία, οπότε φυσιολογικά λαμβάνω υπ όψιν μου μόνο αυτό που δήλωσες εσύ ο ίδιος για το άμπαλο μάτι σου και οφείλεις να το δεχτείς αδιαμαρτύρητα!!!!
Το νόημα της κριτικής είναι απλά η άποψη της γνώμης του κάθε ατόμου , όπως ακριβώς είναι και η ουσία του Φόρουμ.Το νόημα όμως της δημόσιας κριτικής, όταν αυτή όμως είναι εμπεριστατωμένη από ειδικούς, είναι να οδηγήσει κάποιον είτε στην καλυτέρευση του (στην καλύτερη περίπτωση) είτε να τον ψέξει!!!! Σε άλλη περίπτωση δεν έχει νόημα, παρά ίσως (αν αργότερα "δικαιωθεί" μ αυτά που έκρινε) να λέει κάποιος μετά: "Είδατε??? Σας τα λεγα εγώ αλλά δεν με ακούγατε"...Ε αυτό, επίτρεψε μου ρε αδερφέ αλλά δεν βλέπω να χει κανένα νόημα μεταξύ συνοπαδών πλην του να περνάνε την ώρα τους συζητώντας ανούσια πράγματα και μάλιστα "χωρισμένοι σε στρατόπεδα"!!!!Η άποψη μας δεν επηρεάζει τον εκάστοτε προπονητή ούτε αποτελεί ''λυσάρι'' στο οποίο θα ανατρέξει για να δει το λάθος του.Συμφωνώ απόλυτα, μην ξεχνώντας όμως και τις αρνητικές εντυπώσεις που μένουν γραμμένες εδώ μέσα, δίχως κατά 99% των περιπτώσεων να γυρίσει πίσω κανένας και να παραδεχτεί κάποιο/α λάθος/η του!!!!Από εκεί και πέρα ναι είμαι άμπαλος σε σχέση με έναν επαγγελματία προπονητή όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν έχει την αντίληψη να εντοπίσει τα αρνητικά και τα θετικά σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.
Κάποιος με άμπαλο μάτι, συμπάθα με αλλά, δεν μπορεί με τίποτα να έχει τέτοια αντίληψη που ισχυρίζεσαι αδερφέ, γι αυτό διάλεξε τελικά σε παρακαλώ πολύ για να μην μπερδευόμαστε κι εμείς, είσαι άμπαλος ή όχι???

Παραδείγματα αρκετά που μου έρχονται στο μυαλό όπως :

-Χρησιμοποίηση του Πέλκα στα άκρα που απέτυχε παταγωδώς ( το είχε δοκιμάσει και ο Τούντορ πέρσι και ήταν πονόματος )
Σε πόσους αγώνες έγινε αυτό βρε φίλε μου, που σου έγινε εσένα τόσο αντιληπτό δηλαδή, παρότι δηλώνεις άμπαλος, για να καταλάβω?

-ΜΗ χρησιμοποίηση του Κάνιας στον αγώνα με την ΑΕΚ ενώ παραδέχτηκε οτι ήταν έτοιμος.Μόνο εγώ βλέπω οτι το κέντρο μας είναι σε κάθε ματς άφαντο μετά την απουσία του Κάνιας;
Σε κάποιους αγώνες, όπως με Σάλκε εκτός και γ@υρο για παράδειγμα, μια χαρά τα πήγε το κέντρο μας δίχως τον Κάνιας, όπως άλλωστε και σε κάποιους δεν τα πήγε καλά μ αυτόν μέσα!!!! Λάθος μου???
Αν χρησιμοποιούνταν ο Κάνιας και πάθαινε υποτροπή από κάνα κλωτσίδι (δεν έπεσαν και λίγα αν κρίνω απ τον τραυματισμό του Τζάλμα, έτσι???) τι θα λέγαμε σήμερα, αιτιολογημένα μάλιστα, για τον Ίβιτς αδερφέ???

-Εμμονική στήριξη σε Κλάους
Πως δικαιώνεσαι άραγε με τον χαρακτηρισμό "εμμονική", απ την στιγμή που όταν ετοιμάστηκε θεωρητικά ο Πρίγιοβιτς (ο οποίος μάλιστα είναι ήδη τραυματίας πάνω σε παλιότερο του τραύμα σήμερα, όρα υποτροπή, σαν αυτή που πιθανά ήθελε να αποφύγει ο Ίβιτς για τον Κάνιας) δεν μπήκε ούτε αλλαγή??? Επιπλέον, πριν καν έρθει ο Πρίγιο, λίγα ματς πήρε βασικός ο Κουλούρης και κρίνεται εμμονική η χρησιμοποίηση του Κλάους απ τον Ίβιτς???

-Αποσυντονισμός Κρέσπο-Βαρέλα για να παίζει ο Μαλεζάς.
Και πως βγάζει ένας με άμπαλο μάτι συμπέρασμα ότι "αποσυντονίστηκαν" Κρέσπο και Βαρέλα παίζοντας ο Μαλεζάς??? Πόσο καιρό έχεις να τους δεις σαν βασικό δίδυμο στόπερς στην άμυνα μας για να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα από σήμερα κιόλας???

Διαφωνείς σε κάτι από αυτά ; Θαρρώ σε όλα, με το δικό μου υποκειμενικό πάντα σκεπτικό... Η μη απόκτηση Φορ το καλοκαίρι που κατά κύριο λόγο ήταν και επιλογή του Ίβιτς ενώ το 99% των Παοκτσήδων έβλεπαν οτί ήταν αναγκαία δεν φέρνει εκνευρισμό;
Για το ότι "κατά κύριο λόγο ήταν επιλογή του Ίβιτς" να μην αποκτηθεί φορ το καλοκαίρι που γράφεις, παίρνεις κανέναν όρκο??? Ξέρεις μήπως κάτι που δεν ξέρουμε και δεν μας το λες ή να το θεωρήσουμε προσωπική σου άποψη, άρα και ανυπόστατο σαν πληροφορία???

Τέλος , εγώ απλά εξέφρασα την γνώμη μου για την φετινή σεζόν η οποία δεν μπορεί να κριθεί αποτυχημένη η πετυχημένη.Φυσικά και δεν μπορεί να κριθεί ακόμα αλλά με την λήξη της, οπότε ποιος ο λόγος που "κίνησε την πένα σου" για τα "προεόρτια", είτε για την επικείμενη επιτυχία είτε για την αποτυχία, μετά μάλιστα από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα για την ομάδα μας??? Ρεαλιστικά πέρα από καλό ποδόσφαιρο / λιγότερους τραυματισμούς ο Ιβιτς δεν έχει πετύχει κάτι σημαντικότερο από τους προκατόχους του όπως ανέφερα εγώ και άλλοι στα προηγούμενα ποστ.Συμφωνήσαμε θαρρώ ότι στο τέλος θα κρίνουμε ασφαλέστερα αλλά και ουσιαστικά για την φετινή σεζόν!!! Κοντόφθαλμη θα αποδεχτεί η κριτική μου για την φετινή χρόνια αν του χρόνου πάρουμε πρωτάθλημα η έστω ήμασταν πολύ κοντά στην κατάκτηση του.Συ είπας, εγώ απλά το επεσήμανα, αν και φυσικά ακόμα δεν έχω καταλάβει (ούτε μου απάντησες για) το κίνητρο σου να γράψεις αυτήν την συγκεκριμένη και για μένα μπερδεμένη κριτική σου στο topic του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., την δεδομένη μάλιστα χρονική στιγμή, μετά την ήττα απ την κούλα...Για μένα πάντως, με 50-50 κορακομαχίες σε όλα τα παιχνίδια φέτος (όχι μόνο τα δικά μας, σε ΟΛΑ), το πιθανότερο ήταν να είμαστε ήδη εν δυνάμει Πρωταθλητές Ελλάδας 2017 και μου φτάνει σαν πρόοδος μέχρι στιγμής!!!!
Πολλές φορές λέμε-γράφουμε πολλά, δίχως όμως να λέμε τίποτα ουσιαστικά αδερφέ μου Notorious4...Που μάλιστα αφήνουν πίσω τους γραπτές αρνητικές εντυπώσεις!!!! Αυτό είναι το point μου αν δεν το κατάλαβες...

Όπως για παράδειγμα αυτό που μας έγραψες για τον φίλο σου απ το προπονητικό, εκείνον που σε είπε ότι "ούτε σε αντίπαλο δεν το κάνουν αυτό" για τον Μπρκιτς στον Πρίγιο (θεωρώντας το προσωπικά όταν το διάβασα ότι θα ταν καμιά "εγκληματική ενέργεια") και τελικά δεν ίσχυε μεν, αλλά "έτσι την είδε την φάση από κει που ήταν, έτσι μου το πε κι έτσι το γραψα κι εγώ", όπως (περίπου) έγραψες λίγο αργότερα που βγήκε το video με την φάση στον αέρα, αποποιούμενος κάθε ευθύνης σου για κάτι που έγραψες δημόσια, προκαλώντας μάλιστα (έστω και παροδική) ανησυχία σε συνοπαδούς σου!!!!

Υ.Γ. Οπαδικό site του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε αδερφέ Notorious, όχι κανενός ραδιοφώνου ή τηλεοπτικού σταθμού...
Προτιμώ λοιπόν να διαβάζω ανούσια πράγματα υπέρ του Π.Α.Ο.Κ. και κάθε στελέχους του παρά εξ ίσου ανούσια πράγματα σε βάρος του οποιουδήποτε, θεωρώντας τον εαυτό μου φυσιολογικότατο γι αυτήν μου την προτίμηση!!!!
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Είσαι ωραίος Goran ! Σήμερα κατάλαβα γιατί πολλοί έχουν αρνητική άποψη για σένα :P

Πολέμιος γαρ τον Αρδ Γρηγόρη μου αλλά βλέπω κάποιες τακτικές του τις χρησιμοποιείς.

Πρώτον το 75 των επιχειρημάτων σου πατάνε στο αν είμαι άμπαλος ή οχι.
Όπως έγραψα και πριν και συνειδητά αγνώησες ναι είμαι άμπαλος σε σχέση με έναν προπονητή , δόξα τον αλλάχ νοημοσύνη και αντίληψη έχω , εμπειρία πάνω στο τόπι έχω οπότε μπορώ να κρίνω σαν σκεπτόμενο ΟΝ αν δεν σε πειράζει βεβαίως.Γρηγόρη εδώ εσύ κάνεις κριτική και μιλάς σε δεύτερο πρόσωπο μέχρι και στον Ιβαν σαββίδη λες και κάθετε ο Ιβαν να διαβάσει τις κριτικές σου γιαυτό σε παρακαλώ συγχώρα με και πάλι για την κριτική μου :lol:

Τώρα σε θέματα αγωνιστικά δεν θα κάτσω να απαντήσω γνώμη σου και γνώμη μου.Βαριέμαι άλλωστε να γράφω τα Ομηρικά έπη όπως έχεις εσύ συνήθειο.Αν δεν θέλεις να διαβάζεις τα ποστ μου μπορείς ευχαρίστως να με κάνει μπλοκ.

Τέλος να μου λες εσύ οτί γράφω χωρίς να λέο τίποτα ουσιαστικό τι να πω ; Με τρολλάρεις! μπορείς να ανατρέξεις τα ποστ σου και να δεις τους τόμους που γράφεις με ύφος εθνοπατέρα και ποιότητας εσπρέσσο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σιμπα....εσκασες. :twisted: :opaokara:

ΥΓ δε το κανω παραθεση γιατι ...αλιμονο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Παραθέτω ξανά το αρχικό σου post αδερφέ Notorious4 γιατί έτσι όπως τα πας θα ξεχάσουμε περί τίνος επρόκειτο...Μόνος σου θέτεις επιχειρήματα τα οποία άμεσα τα καταλύεις με την επόμενη σου ατάκα...
goran 64 έγραψε:

Φυσικά και το βασικό μου επιχείρημα είναι το ότι δηλώνεις άμπαλος, αφού ακριβώς αυτή είναι η ουσία, την στιγμή ειδικά που κάνεις "κριτική" για τακτική, λάθος κινήσεις και κολλήματα δηλώνοντας ευθαρσώς τέτοιος...

Τώρα για το ποιος χρησιμοποιεί τακτικές ΑΡΔ, ας το κρίνουν όσοι μας διαβάζουν και πιο αντικειμενικά!!!!

Αν πάντως, ενώ ισχύουν όσα μου καταμαρτυράς, σήμερα όντως κατάλαβες γιατί έχουν όχι καλή άποψη για μένα πολλοί εδώ μέσα, απλά θαρρώ ότι άργησες λιγάκι, αν και μου είναι αδιάφορο εντελώς...

Υ.Γ. Ignore ή block, όπως το λες εσύ, δεν βάζω σε κανέναν φίλε για να μην απομονώνομαι, ακόμα κι αν πολλοί γύρω μου με βλέπουν όπως με κρίνεις του λόγου σου...Να σαι καλά και πολύ ασχολήθηκα ήδη θαρρώ...

Υ.Γ. 2...Για "τον γνωστό σου που δουλεύει στο προπονητικό" κι έβγαλε τον Μπρκιτς σχεδόν εγκληματία δεν έχεις να πεις τίποτα??? Α ξέχασα όμως..."Απ την γωνία που το είδε αυτό σε είπε κι αυτό μας έγραψες"...Ταμάμ... :oops: ;)
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Την μια τον βγάζετε προπονηταρά και την άλλη τον σταυρώνετε. Δεν πάει έτσι.
Θεωρώ θετικό ότι ένας προπονητης θα βγάλει την σεζόν. Από τον ... Μπόλονι είχε να συμβεί αυτό.
Εχει δείξει κάποια θετικά στοιχεία, αλλά θα κριθεί και αυτός στο τέλος με βάση την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Notorious4 έγραψε:Είσαι ωραίος Goran ! Σήμερα κατάλαβα γιατί πολλοί έχουν αρνητική άποψη για σένα :P

Πολέμιος γαρ τον Αρδ Γρηγόρη μου αλλά βλέπω κάποιες τακτικές του τις χρησιμοποιείς.

Πρώτον το 75 των επιχειρημάτων σου πατάνε στο αν είμαι άμπαλος ή οχι.
Όπως έγραψα και πριν και συνειδητά αγνώησες ναι είμαι άμπαλος σε σχέση με έναν προπονητή , δόξα τον αλλάχ νοημοσύνη και αντίληψη έχω , εμπειρία πάνω στο τόπι έχω οπότε μπορώ να κρίνω σαν σκεπτόμενο ΟΝ αν δεν σε πειράζει βεβαίως.Γρηγόρη εδώ εσύ κάνεις κριτική και μιλάς σε δεύτερο πρόσωπο μέχρι και στον Ιβαν σαββίδη λες και κάθετε ο Ιβαν να διαβάσει τις κριτικές σου γιαυτό σε παρακαλώ συγχώρα με και πάλι για την κριτική μου :lol:

Τώρα σε θέματα αγωνιστικά δεν θα κάτσω να απαντήσω γνώμη σου και γνώμη μου.Βαριέμαι άλλωστε να γράφω τα Ομηρικά έπη όπως έχεις εσύ συνήθειο.Αν δεν θέλεις να διαβάζεις τα ποστ μου μπορείς ευχαρίστως να με κάνει μπλοκ.

Τέλος να μου λες εσύ οτί γράφω χωρίς να λέο τίποτα ουσιαστικό τι να πω ; Με τρολλάρεις! μπορείς να ανατρέξεις τα ποστ σου και να δεις τους τόμους που γράφεις με ύφος εθνοπατέρα και ποιότητας εσπρέσσο.
Notorious4..."Ποτέ μην λες ποτέ" αδερφέ μου...Κοίτα να θυμηθείς λοιπόν:
...............................................................................................

Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Δημοσίευση από Notorious4 » Σάβ Ιαν 31, 2015 10:26 pm

Δεν σε πολύ πίστεψα όταν ήρθες στην ομάδα αλλά σε σέβομαι και σε στηρίζω μέχρι τέλους.

Νομίζω πως είσαι ανεπαρκής για ομάδες επιπέδου πρωταθλητισμού αλλά αξίζεις τουλάχιστον την παραμονή μέχρι το τέλος της σεζόν. Φέρεις την μεγαλύτερη για εμένα ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες πριν και μετά τις διακοπές.

-Δεν διεκδίκησες μεταγραφές το καλοκαίρι.
-Δεν διεκδίκησες γρήγορες μεταγραφές των χειμώνα.
-Κάνεις συχνά προπονητικά λάθη κατα την διάρκεια των ματς όταν τα πράγματα είναι δύσκολα.
-Έχεις εμμονή (αρνητική η θετική ) με συγκεκριμένους παίχτες.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τις αλχημείες στην σύνθεση της ομάδας , τη λάθος διαχείριση των αντοχών των αθλητών σου κατα την διάρκεια της σεζόν και κατα συνέπεια μεγάλες απώλειες βαθμών όταν πλέον δεν υπάρχουν δυνάμεις και παίχτες για να συμπληρώσουν τα κενά.

Σε στηρίζω ως το τέλος αλλά δεν νομίζω πως έχεις θέση σε αυτήν την ομάδα αν θέλει να ανεβεί ένα σκαλί πάνω.
Notorious4

Κορυφή

Notorious4...Sorry που ασχολήθηκα λίγο ακόμα αν και δήλωσα ότι δεν θα το κανα πια...Λοιπόν:

Μέσα στα πολλά (203) posts σου που έψαξα, εκτός από πολλά αρνητικά, βρήκα κι ένα "θετικό"...
Σε δεύτερο πρόσωπο και σεντονάκι βέβαια, όχι προς τον Ιβάν μα προς κάποιον πρώην προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., αλλά τότε που ευτυχώς δεν δήλωνες ευθαρσώς άμπαλος...

Αποτέλεσμα??? "Μια απ τα ίδια"!!!!

Υ.Γ. Αυτού του είδους τις τακτικές τις βαριούνται οι ΑΡΔ γιατί θέλουν δουλειά, ελπίζω να το ξέρεις!!!! ;) :D
Υ.Γ. 2...Συγχώρα με που τα γραπτά μένουν αδερφέ... :ugeek: :cry: Ακόμα και τα ανούσια και τα εμμονικά... :shock: :oops:
Υ.Γ. 3...Αλήθεια, την εμπειρία για το τόπι από που την έχεις, αν επιτρέπεται??? :? :roll:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

:roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

καλημέρα
ρε συ Γρηγόρη φτάνει ρε αδερφέ
μπαίνω πιο αραιά τελευταία και στη φάση που λέω: για να δω τι λεν τα παλικάρια, αρχίζει το πανωσέντονο κατωσέντονο και η Μπριτάνικα σε περίληψη
αφήστε τους συνοπαδούς μας να πουν τη γνώμη τους (και μάλιστα όταν το κάνουν κόσμια και χωρίς να προκαλούν) και κρατήστε κι εσείς τη δική σας

τόσα χρόνια που διορθώνει ο ένας τον άλλο χεστήκαμε στα πρωταθλήματα (τόσο εποικοδομιτική είναι η αντιπαράθεση εδώ μέσα), ας πει και κάποιος άλλος την ταπεινή του γνώμη ....

τέλος πάντων, καλημέρα σε όλους
καλή συνέχεια στον προπονητή και στην ομάδα μας και
... το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν μια ακόμα σύγκρουση απόψεων
και πάλι καλημέρα σας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”