Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ

Δημοσίευση από Parolos »

Εικόνα

Ζει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον σας! Τζελα,Τοτεμ,Αποστόλη,Μπέρσε,Τζων :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: Να στε καλά μάγκες!

Επιπλέον.....συγκινητικός Πάρολος που έκανε ΚΑΙ αναλύσεις για το Ranking :o

Πάρτε και τις προβλέψεις μου και μην ελπίζετε τζάμπα κι άδικα
Έχουμε Ευρώπη πριν από Γαύρο,βαζελο άρη και ένα λιμό
Άντε γειά

Κοπενγχάγη-ΠΑΟΚ 0-0 Ή 0-1
ΠΑΟΚ-Κοπενγχάγη 1-3
Σλόβαν-ΠΑΟΚ 2-0
ΠΑΟΚ-Λινκολν 0-0 (με τα τρίτα λόγω υποτίμησης και υπεροψίας-θα έχουμε και δύσκολο παιχνίδι με τον πανελευσιανιακό μετά από 3 μέρες,οπότε...)

3η θέση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 02 Οκτ 2021, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έλα μωρέ, είναι μόνο ο πιο εύκολος όμιλος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, πως κανετε έτσι ορισμένοι.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Χααχχαχααχαχχααχαχ

Τι Slovan ρε, πλάκα με κάνετε;;
Εντάξει, έχει κάτι τιτλάκια εκεί πέρα στη Σλοβακία, που άμα κατεβάζαμε 11δα εδώ μέσα, θα βγαίναμε πρωτοδεύτεροι κάθε χρόνο. Ο ορισμός του "πρώτος στο χωριό".
Και κάτι άλλα πρωταθλήματα τύπου Ο. Α.Ρ.Η.Σ., στη Τσεχοσλοβακία.. Ποια Τσεχοσλοβακία ρε, που ούτε ραδιόφωνο είχανε τότε να ακούσουνε τα ματς.

Α ναι, πήραν και ένα ουεφάκι της πλάκας, 150.000 χρόνια πριν που δεν υπήρχαν ομάδες και να 'χαμε να λέγαμε.

ΠΑΟΚ είσαι, τη κατουράμε τη Slovan και προχωράμε.
4-0 και καλή σας νύχτα.

Καλά πήγε αυτό, "προδότη" νοοτροπίας 8-)

Συνέχισε το καταστροφικό σου έργο!
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Βασικά κάνουμε λάθος που λέμε ότι με την Σλόβαν "διαλέξαμε" παιχνίδι. Μια χαρά το ήθελε η ομάδα, ο προπονητής, ο κόσμος. Δεν μπορούσαμε.
Η ομάδα θα περάσει ακόμα και σαν δεύτερη αλλά δυστυχώς απ'ότι φαίνεται χωρίς τους πολλούς βαθμούς που θέλαμε.
Τα τελευταία χρόνια οι γκέλες εντός έδρας στους ομίλους είναι πάρα πάρα πολλές και στοίχισαν.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

ΦΥΣΙΚΑ και διαλέξαμε παιχνίδι
Και με βάση τη λογική σωστά κάναμε
Μόνο που αυτή η λογική ξερουμε που μας οδηγεί συνήθως
Και δεν έχουμε την τόλμη και την φαντασία για μια παραλογία,που ίσως να οδηγήσει σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οφέλη.
Υπήρχε περίπτωση ποτέ να ξεκινήσει Εσίτι με αεκ και να ξεκουράσει εκει μπίσε και κούρτιτς;;;;;;;
Κάτσε,έρχονται και τα ευρωπαίκα πριν απο γαβρο και βαζελο
Εκεί μπορεί να δούμε και Γιαξή και Λύρατζη
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

fossa έγραψε: Η ομάδα θα περάσει ακόμα και σαν δεύτερη αλλά δυστυχώς απ'ότι φαίνεται χωρίς τους πολλούς βαθμούς που θέλαμε..
Όχι,η ομάδα δεν θα περάσει
Πήγαινε ριξε μια ματια στα θεματα των προηγούμενων χρόνων
Ρίξε μια.ματιά πριν και μετά απο τις.γκέλες με την ομονοια

Ποια ομονοια πριν,5 ΘΑ ριξουμε
Δε μασαμε ΘΑ περασουμε,μετά το παιχνίδι

Ρίξε μια ματια πριν και μετά τα παιχνίδια με την βιντι
Τα ίδια

Ρίξε μια ματιά πριν και μετα το 1ο ματς με την κρασνονταρ

Υπάρχει περίπτωση με λύσσα να ζητησουν σε ολα τα μμε οι συνοπαδοι τις νικες με κοπεγχαγη και ας κατεβουμε στην αττική για 2 στρατηγικά Χ? (Που μπορει η ροη του ματς να μας δωσει και κατι παραπάνω)

ΟΥΤΕ ΚΑΝ
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Το σημαντικότερο πράγμα για το 5% του οπαδικοί κινήματος του ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Ουαγκαντούγκου των Βαλκανίων.
Το υπόλοιπο 95% που θέλει να βλέπει έναν ΠΑΟΚ υγιή και με θετικό πρόσημο στην κάθε χρονιά που αφήνει πίσω του, δεν το λογαριάζει κάνεις. Εξάλλου δεν έχει και φωνή να ακουστεί.
Βουρ λοιπόν στον πατσά του πρωταθλήματος της Μποτσουάνας της Βορείου Αφρικής. Εκεί όπου μπορείς ως τυφλός ανάμεσα σε νεκρούς ή ως μονόφθαλμος ανάμεσα σε τυφλούς να πάρεις τίτλους αφήνοντας κατά μέρος την υποκρισία της Ευρώπη και της καταξίωσης μέσω αυτής.
Τις διακρίσεις στην Ευρώπη, τις φέρνουν οι ομάδες και όχι οι "ιδέες".
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω δεν πιστευω οτι δαλεξαμε παιχνιδι. Ενα μικρο ροτεισον εγινε με βαση τις απουσιες και την κουραση.
Το κονφερενς οσο και να το περιγελουμε ειναι ευκαιρια να ανεβασεις την βαθμολγια σου. Ο ομιλος ηταν και ειναι λουκουμι.....για μινιμουμ 12-13 βαθμων και προκριση. Ολοι πρεπει να δωσουν τα δυνατα τους για να γινει αυτο.

Ειναι ενας επιθυμητος φαυλος κυκλος ολο αυτο.
καλη συγκομιδη αρα καλες κληρωσεις καθε χρονια αρα μεγαλυτερες πιθανοτητες για προκριση σε ομιλους αρα λεφτα αρα επενδυση στην αγωνιστικη αναπτυξη της ομαδας και παλι απο την αρχη......

Μην παμε μακρυα....κοιταχτε εδω γυρω στην γειτονια μας που δυσκολευονται να περασουν εστω 1-2 γυρους και θα δυσκολευονται για πολλα χρονια με τις κληρωσεις που θα εχουν
Η μηπως εχει κανεις την εντυπωση οτι δεν θα παθει τα ιδια και ο βαζελος οταν βγει Ευρωπη μετα απο τοσα χρονια.
Με τις κληρωσεις που θα εχει θα βλεπει τους ομιλους με το κυαλι...

Για αυτο καμια απαξιωση στην Ευρωπη. Κυνηγι βαθμων με λυσα μεχρι το τελευταιο ματς.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Doomlord4 Πάντως στην Ευρώπη είχαμε και πολλά τσαφ που αν τα έβλεπε ο διαιτητής κάποια από όλα αυτά, όλα αυτά τα χρόνια τώρα θα ήμασταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Ειδικά με Σάλκε και Αγιαξ και Σλοβαν. Δηλαδή μερικά τσαφ που κέρδισε ο γαύρος από τον διαιτητή και μερικές κληρώσεις ακόμα και η αεχ αν θυμάσαι μία ομάδα αόρατη βαθμολογικά στην Ευρώπη έπαιξε με Σκωτσέζους και Ούγγρους προκριματικά τσουλου. Μη μου πεις ότι εμείς χάσαμε από τους Ούγγρους. Άλλο όμιλος europa και άλλο ένα κλικ πριν τους ομίλους ΤΣΟΥΛΟΥ. ;) διαφορετική προσέγγιση αγώνα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Η γνωμη μου και η ανάλυση μου για το "κλικ" και τα τσαφ που λες ειναι χιλιογραμμένη σε προηγούμενες σελίδες
Αλλά όλοι διαβάζουν μόνο τις 2 τελευταίες
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ναι σε διαβάζω αλλά άμα είναι εγώ που είμαι στην 60η θέση να παίζω με τον Αγιαξ και την Μπενφικα και την Σαλκε και ομάδες εκατομμύριων Ρωσικές και Ουκρανικές κτλ. και ο άλλος που είναι στην 140η να παίζει με την Σελτικ και την Βιντι ε τότε στην χειρότερη δεν βλέπω κάτι να αλλάζει. Δηλαδή ποσο πιο δύσκολη από τον Αγιαξ μπορεί να μου τύχει ?

Με τις Τούρκικες πλέον είναι κλήρωση πλασιμπο . Νομίζεις ότι παίζεις με μεγαθήριο εκατομμύριων και στην πραγματικότητα είναι λες και παίζεις με τον Απόλλωνα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλώς επέστρεψες Doomlord4!
Συμμερίζομαι την πρόβλεψή σου για τρίτη θέση. Η ομάδα με απογοήτευσε πολύ προχθές.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Γεια σου φίλε μου Αποστόλη!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

invincible έγραψε:Ναι σε διαβάζω αλλά άμα είναι εγώ που είμαι στην 60η θέση να παίζω με τον Αγιαξ και την Μπενφικα και την Σαλκε και ομάδες εκατομμύριων Ρωσικές και Ουκρανικές κτλ. και ο άλλος που είναι στην 140η να παίζει με την Σελτικ και την Βιντι ε τότε στην χειρότερη δεν βλέπω κάτι να αλλάζει. Δηλαδή ποσο πιο δύσκολη από τον Αγιαξ μπορεί να μου τύχει ?

Με τις Τούρκικες πλέον είναι κλήρωση πλασιμπο . Νομίζεις ότι παίζεις με μεγαθήριο εκατομμύριων και στην πραγματικότητα είναι λες και παίζεις με τον Απόλλωνα.
Οκ αφου με διαβάζεις,

Α) Γιατί η αεκ είχε ευκολότερους αντιπάλους;
Β)Πόσο νωρίς ξέραμε πως εμείς δεν θα έχουμε;
Γ) Τι κάναμε σαν οργανισμός ΠΑΟΚ για να το αποφύγουμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”