Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Ποιος σας ειπε οτι οι ξυλοκοποι απο σκωτια μερια ειναι ευκολη ομαδα?
Και δεν είναι και τόσο φάρδος άμα είσαι στους ισχυρούς η χειρότερη κλήρωση είναι η Φεγενορντ,σοβαρή ομάδα αλλά όχι και να φοβηθείς.Το να μπούμε και φέτος στους ομίλους είναι μονόδρομος και για φράγκα και για μελοντικές κληρώσεις1
στην αεκ ποθεν πως συνεχεια πρωτοσελιδα ο γιννωτας και ο Κατιδης?...αντε για τον 2ο ενταξει....και οι δυο π καλοι παντως....
χαριστικη φορολογικη ενημερωτητα διαβαζω για κουλα και λοιπους.Μωρε μπραβο ο,τι θελουν τους κανουν.ΜΟΝΟ τα δικα μας καμαρια 7 χρονια τωρα τα ξινουνε.
υ.γ ΖΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ!
υ.γ ΖΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ!
Οπως τα προφυλαξε και στην προηγουμενη συνελευση
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Τι να κάνει εδώ ο Ζήσης ρε παιδιά; Σε τέτοια θέματα θα έπρεπε να παρεμβαίνουν εισαγγελείς κλπ. Είναι δυνατόν να χρωστάω εγώ της μιχαλούς και να μου δίνουν ενημερότητα για να πάρω στεγαστικό, να πάρω σπίτι και να χρωστάω περισσότερα; Αυτά είναι εγκλήματα και μας τα περνάνε σαν απλές ρυθμισούλες...
Κρίμα για τον Παπουτσάκη. Ήταν ωραίος τύπος. Αιωνία του η μνήμη.
-
Stavros_Paoki
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ένα χρόνο πρόεδρος στη Superleague. Η ομάδα του πήγε στη Β και ο ίδιος έβγαλε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Συμπτώσεις ΚΑΙ αυτά ;
Κρίμα για τον άνθρωπο, μιας και ήταν από αυτούς που πραγματικά αγαπάνε το ποδόσφαιρο.
R.I.P.
Κρίμα για τον άνθρωπο, μιας και ήταν από αυτούς που πραγματικά αγαπάνε το ποδόσφαιρο.
R.I.P.
Κρίμα για τον Παπουτσάκη. O Θεός να τον αναπαύει. Φαινόταν ντόμπρος άντρας κάτι που σπανίζει από τον ελληνικό αθλητισμό.
Ισως απο τους λιγους ντομπρους ανθρωπους του μιζερου Ελληνικου ποδοσφαιρου!!
RIP!!!
RIP!!!
Φίλε συγνώμη…
Ο Μανόλης Χρονάκης γράφει για την απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη και για το γεγονός ότι πικράθηκε από το ποδόσφαιρο το οποίο ευεργέτησε
Οι λέξεις δεν επαρκούν για να αποτυπώσεις με ακρίβεια τα συναισθήματα μετά από μια τέτοια απώλεια. Απλά κάνεις σκέψεις και προσπαθείς να απομονώσεις εκείνες τις στιγμές που έβλεπες ένα ΑΝΘΡΩΠΟ πολύ “σκληρό” στην δουλειά του, να είναι σαν… παιδάκι όταν μιλούσε για τον Εργοτέλη. Το ποδόσφαιρο. Τον αθλητισμό.
Να θυμηθείς το χαμόγελο του στις επιτυχίες και την διαύγεια πνεύματος όταν θα έπρεπε να πάρει αποφάσεις στις δύσκολες στιγμές.
Εγώ δεν θέλω να πω πολλά. Ούτε για την επαγγελματική του διαδρομή, ούτε για τεράστια βοήθεια που προσέφερε, όχι μόνο στον Εργοτέλη, αλλά σε όλο τον αθλητισμό. Δεν θέλω να πω τίποτα γιατί και ο ίδιος κάτι παρόμοιο θα επιθυμούσε.
Το μόνο που θέλω να του πω, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι ένα μεγάλο συγνώμη…
Συγνώμη, γιατί ενώ έδωσες τα πάντα στο άθλημα, το άθλημα σε πίκρανε. “Εκμεταλλεύτηκε” την συνέπεια σου, την αγάπη σου, το ήθος σου, την αξιοπρέπεια σου, τα πάντα.
Συγνώμη φίλε που στον χώρο μας “βασιλεύουν” τα λαμόγια και τους αγνούς ανθρώπους σας εσένα τους ποτίζουνε φαρμάκι…
Συγνώμη φίλε, και καλό ταξίδι…
Ο Μανόλης Χρονάκης γράφει για την απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη και για το γεγονός ότι πικράθηκε από το ποδόσφαιρο το οποίο ευεργέτησε
Οι λέξεις δεν επαρκούν για να αποτυπώσεις με ακρίβεια τα συναισθήματα μετά από μια τέτοια απώλεια. Απλά κάνεις σκέψεις και προσπαθείς να απομονώσεις εκείνες τις στιγμές που έβλεπες ένα ΑΝΘΡΩΠΟ πολύ “σκληρό” στην δουλειά του, να είναι σαν… παιδάκι όταν μιλούσε για τον Εργοτέλη. Το ποδόσφαιρο. Τον αθλητισμό.
Να θυμηθείς το χαμόγελο του στις επιτυχίες και την διαύγεια πνεύματος όταν θα έπρεπε να πάρει αποφάσεις στις δύσκολες στιγμές.
Εγώ δεν θέλω να πω πολλά. Ούτε για την επαγγελματική του διαδρομή, ούτε για τεράστια βοήθεια που προσέφερε, όχι μόνο στον Εργοτέλη, αλλά σε όλο τον αθλητισμό. Δεν θέλω να πω τίποτα γιατί και ο ίδιος κάτι παρόμοιο θα επιθυμούσε.
Το μόνο που θέλω να του πω, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι ένα μεγάλο συγνώμη…
Συγνώμη, γιατί ενώ έδωσες τα πάντα στο άθλημα, το άθλημα σε πίκρανε. “Εκμεταλλεύτηκε” την συνέπεια σου, την αγάπη σου, το ήθος σου, την αξιοπρέπεια σου, τα πάντα.
Συγνώμη φίλε που στον χώρο μας “βασιλεύουν” τα λαμόγια και τους αγνούς ανθρώπους σας εσένα τους ποτίζουνε φαρμάκι…
Συγνώμη φίλε, και καλό ταξίδι…
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.athleticradio.gr/ergotelis/196610-file-sugnomiRe: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Πάλι για δανεικό τον πάνε οι σκατόγαβροι τον Μήτρογλου. Του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του εν τω μεταξύ...
- kataramenos5
Που βρήκε τα λεφτά ο ρούλης (που δεν έχει μαντίλι να κλάψει) για να κάνει προετοιμασία στην Ιταλία?