Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Ρε τα ληκια. Όπως και να ήταν το ματς, είναι σπουδαία νίκη και ωραίο γκολάκι και κερκίδα για τα γέλια ως συνήθως.... Από κει και πέρα στα ριπαπά μας βεβαια... Τους περιμένουμε στον τελικό του e.l. όπως είπε και ο DC!
y.γ. βγαλτε το οβερ να πληρωθουμε ρε μ@υνοπανα....

y.γ. βγαλτε το οβερ να πληρωθουμε ρε μ@υνοπανα....

Mάλλον κ η κερκίδα ήταν καλή. Δεν είναι ντροπή να το πούμε.!!!!
Επειδη η μπαλα ως γνωστον ειναι μεγαλη πορνη και η νοοτροπια του Ελληνα παραξενη, να υπενθυμισω οτι ο μεν ΠΑΟΚ κοντραρε στα ισια τον Ajax και εχασε την προκριση στις λεπτομερειες, για να αποκλεισει στη συνεχεια με μεγαλες εμφανισεις τη Fener, ο δε σκωληκας περασε μετα κοπων και βασανων δυο καφενεια με αστειες εμφανισεις...Παρολα αυτα, μετα απο ενα καλο τους αποτελεσμα χθες και μια μετρια εμφανιση δικη μας, ολα ξεχαστηκαν, και αυτοι θεωρουν οτι εχουν ομαδαρα ενω εμεις ειμαστε μεσα στη γκρινια και τη μιρλα....Για μενα λοιπον, χιλιες φορες η μεγαλειωδης προκριση στην Πολη παρα μια νικη επι της καθε Atletico....
τι μας νοιαζει αδερφε τι θεωρουν αυτοι και τι κανουν...αυτοι ειναι και πρωταθλητες σε τρεξιμο στη ρουφιανια αυτοκρατορες στο μπασκετ ηθικοι πρωταθλητες στα λογια γενικα...εγω τωρα εμαθα το αποτελεσμα στα @@ μου κανονικα ουτε που πρεπει να ασχολουμαστε...εμεις ξερουμε την ομαδα μας ξερουμε τι να περιμενουμε μια τοσο μικρη κακη παρενθεση δεν αναιρει οσα πετυχαμε και εμειναν χαραγμενα στην ιστορια...μονο και που ομαδα και λαος δεν πρεπει να μεινει εκει αλλα να κοταξει μπροστα και ψηλα... :ugeek:
μιας που αναφερθηκε πιο πανω, χιλιες φορες προτιμω την προκριση επι της Φενερ,παρα να περνουσαμε τον Αγιαξ και να αποκλειομασταν απο καμμια Μραγκα
οι λογοι ειναι πολλοι,και με αντικτυπο οχι μονο στα του ΠΑΟΚ,αλλα πανελλαδικα
οι λογοι ειναι πολλοι,και με αντικτυπο οχι μονο στα του ΠΑΟΚ,αλλα πανελλαδικα
Ο Άρης έκανε μια μεγάλη μεμονωμένη νίκη και μπράβο του. Κι εγώ αργά το έμαθα, με είχε φάει η αγωνία του ΠΑΟΚ.
Η κερκίδα τους είναι φρου φρου και αρώματα με μπάντες και χαρτάκια, δεν τρομάζει τον άλλον αλλά περισσότερο το φτιάχνει και αυτό πάλι μόνο όταν βάζουν όλα τους τα δυνατά όπως χθες. Σαν τη φωνή της Τούμπας δεν πρόκειται ποτέ να έχουν όσο και να το προσπαθήσουν και να σκεφτεί κανείς ότι η Τούμπα έχει ταρτάν και δεν έχει λοξή θύρα
.
Το καλό είναι ότι μαζεύουμε βαθμούς σε συλλογικό επίπεδο. Μερικές νίκες ακόμα η ΠΑΟΚάρα στους ομίλους και ξεχάστε τη λέξη "ανίσχυρος", τουλάχιστον στα πλαίσια των προκριματικών του ΓουΛου.
Η κερκίδα τους είναι φρου φρου και αρώματα με μπάντες και χαρτάκια, δεν τρομάζει τον άλλον αλλά περισσότερο το φτιάχνει και αυτό πάλι μόνο όταν βάζουν όλα τους τα δυνατά όπως χθες. Σαν τη φωνή της Τούμπας δεν πρόκειται ποτέ να έχουν όσο και να το προσπαθήσουν και να σκεφτεί κανείς ότι η Τούμπα έχει ταρτάν και δεν έχει λοξή θύρα

Το καλό είναι ότι μαζεύουμε βαθμούς σε συλλογικό επίπεδο. Μερικές νίκες ακόμα η ΠΑΟΚάρα στους ομίλους και ξεχάστε τη λέξη "ανίσχυρος", τουλάχιστον στα πλαίσια των προκριματικών του ΓουΛου.
-
Εγω παλι που ηθελα η ρουφιανα η μανουλα τους να φαει ισπανικο κ@υλι απο καθε τρυπα χθες ειμαι κακος οπαδος? 

φωνή της ΤΟΥΜΠΑΣ δεν υπάρχει ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ
όλα τα άλλα ειναι φθηνες απομιμήσεις
όλα τα άλλα ειναι φθηνες απομιμήσεις
-
πηραμε εναν ιδιοMANIAKOS έγραψε:γιατι δεν το [ηραμε αυτο το θηριο θα θελα ν α μαθω?
ζουελα
- trelopaoki444
Καλα το παει ο βαζελος. Προηγηθηκε και παει για 5αρα παλι μου φαινεται