Τί έγινε???? Μας παρακολουθείς???!!!!!!!ContrerasPablo έγραψε:τι εγινε ποσο καιρο να γραψουμε σε τοπικ του παοκ?ολο ο,τι να'ναι τοπικο ποσταρουμε?
Ότι να 'ναι!!!!!
- aspromauri
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Καταρχήν Dimisk με έφτιαξες την μέρα με τα καλά σου νέα !!!!
- dreamwarrior
Αγαπητέ αδερφέ και συναγωνιστά Δημήτρη εύχομαι τα καλύτερα στο συγγενή σου και ταχεία ανάρωση.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου...............
Επίσης να ευχηθώ ΚΑΠΟΙΑ εδώ μέσα να μάθει επιτέλους να μαγειρεύει να φάμε κι εμείς οι πτωχοί πλην τίμιοι ηλεκτρολόγοι ένα πίατο ζεστό καλομαγειρεμένο φαγητό!!!!
Δεν με λες κυρά μου....εσύ με τα ασπρόμαυρα......αν έρθει ο Σωτομητσίδης από αθήνα για επίσκεψη έτσι πεινασμένο θα τον αφήσεις;;;;;
Ε;
Ε;
Ε;
Ε;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου...............
Επίσης να ευχηθώ ΚΑΠΟΙΑ εδώ μέσα να μάθει επιτέλους να μαγειρεύει να φάμε κι εμείς οι πτωχοί πλην τίμιοι ηλεκτρολόγοι ένα πίατο ζεστό καλομαγειρεμένο φαγητό!!!!
Δεν με λες κυρά μου....εσύ με τα ασπρόμαυρα......αν έρθει ο Σωτομητσίδης από αθήνα για επίσκεψη έτσι πεινασμένο θα τον αφήσεις;;;;;
Ε;
Ε;
Ε;
Ε;
- aspromauri
Φτωχέ πλήν Τίμιε φανταστικέ ηλεκτρολόγε ..... ένα πιάτο ζεστό καλομαγειρεμένο φαγητό εσύ και όλο το υπόλοιπο στον αγαπημένο Σωτομητσίδη έτσι και σκάσει μύτη !!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Το ξέρω αδελφέ μου...dreamwarrior έγραψε: Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου...............
- ContrerasPablo
οχι...αλλα οταν κραζω τον σαντος δεν σε βλεπω πουθενα...που εισαι γατουλα(νιαου,νιαου)?aspromauri έγραψε:Καταρχήν Dimisk με έφτιαξες την μέρα με τα καλά σου νέα !!!!
Τί έγινε???? Μας παρακολουθείς???!!!!!!!ContrerasPablo έγραψε:τι εγινε ποσο καιρο να γραψουμε σε τοπικ του παοκ?ολο ο,τι να'ναι τοπικο ποσταρουμε?
[youtube]F5W_QzF5kO0&feature=PlayList&p=D90B9CD473533A6D&index=4[/youtube]DimisK έγραψε:
Μια συμβουλή παιδιά: Ζήστε τη ζωή σας ελεύθερα, κάντε ότι γουστάρετε, μην καταπιέζετε αισθήματα και σκέψεις σας, χαρείτε και μην στεναχωριέστε για χαζομάρες. Η ζωή μας είναι μικρή και πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε μέρα. Ξέρω, είναι γραφικό να το λες συνέχεια αυτό, αλλά όταν βλέπεις το χάρο με τα μάτια σου, εκτιμάς πολλά...
ΜΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ.
- aspromauri
Γατούλι .... όταν "κράζω" μικρούς ανυπεράσπιστους ηλεκτρολόγους δεν σε βλέπω πουθενά !!!!!ContrerasPablo έγραψε:οχι...αλλα οταν κραζω τον σαντος δεν σε βλεπω πουθενα...που εισαι γατουλα(νιαου,νιαου)?
- dreamwarrior
Και οι μικροί πτωχοί πλην τίμιοι ηλεκτρολόγοι όμωε παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τη τους κατά τα άλλα υπέροχους διαλόγους σας εδώ μέσα........
Να φροντίσετε κυρία μου (αλλάζω θέμα) να έχετε στην επόμενη σύναξλη μας κανέναν μουσακά (που 'σαι ρε βιβήκα;; και καμιά σαλάτα ceasars γιατί έχω χάσει πολλά κιλά και αισθάνομαι μερικές αδυναμίες!!!!!!!
Να φροντίσετε κυρία μου (αλλάζω θέμα) να έχετε στην επόμενη σύναξλη μας κανέναν μουσακά (που 'σαι ρε βιβήκα;; και καμιά σαλάτα ceasars γιατί έχω χάσει πολλά κιλά και αισθάνομαι μερικές αδυναμίες!!!!!!!
- aspromauri
- dreamwarrior
Ναι καλά.........
Εσύ έχεις ξεπεράσει και το νέο μινχάουζεν του παοκμάνια νοβιτουλακουλινάκο μας;!!!!!!!!!!
Πάνε καλύτερα να συγγράψεις το σύγγραμά σου με τίτλο : "Το ηλεκτρολογικό σύστημα στο ότι να 'ναι" οκ;;;
Εγώ απλά θα περιμένω να φτιάξεις τις λάμπες.................
Εσύ έχεις ξεπεράσει και το νέο μινχάουζεν του παοκμάνια νοβιτουλακουλινάκο μας;!!!!!!!!!!
Πάνε καλύτερα να συγγράψεις το σύγγραμά σου με τίτλο : "Το ηλεκτρολογικό σύστημα στο ότι να 'ναι" οκ;;;
Εγώ απλά θα περιμένω να φτιάξεις τις λάμπες.................
- DimisK
- Επικοινωνία:
Καλομελέτα κι έρχεται! Η άνοδός μου θα ανακοινωθεί από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως έγκαιρα για να προλάβετε να προετοιμαστείτε ψυχολογικά, αλλά και...υλικά (από φαγητικής απόψεως!). Η άνοδός μου θα γίνει με όλες τις προβλεπόμενες τιμές αρχηγού κράτους και θα είναι μετά της συζύγου!!aspromauri έγραψε:Αν δεν έρθει ο Σωτομητσίδης μόνο την Καισαροσαλάτα θα σε φέρω!!!!!!
Βρείτε πρώτα τα καζάνια φαγητού και θα σας ειδοποιήσω εγκαίρως...
Τρελαίνομαι από τώρα....
- dreamwarrior
Δώσε εσύ το σήμα και θα σε κάνουμε το τραπέζι.....και επιτέλους να γνωρίσουμε και την κυρία προέδρου ε;;;;
Και σίγουρα θα έχεις την τιμή να παρεβρεθείς στο κάψιμο της ..... ξέρεις εσύ οκ;;;;
Και σίγουρα θα έχεις την τιμή να παρεβρεθείς στο κάψιμο της ..... ξέρεις εσύ οκ;;;;
- DimisK
- Επικοινωνία:
Θα με κάνεις το τραπέζι; Το σκέφτηκες καλά;
Εκτός κι αν μας πας σε αντίστοιχο....γιαουρτλουκεμπατζίδικο, όπως εκείνο που είχαμε πάει την άλλη φορά και έγινες γκολ. Τότε...καταλαβαίνω! θα είναι για...εκδίκηση!

Εκτός κι αν μας πας σε αντίστοιχο....γιαουρτλουκεμπατζίδικο, όπως εκείνο που είχαμε πάει την άλλη φορά και έγινες γκολ. Τότε...καταλαβαίνω! θα είναι για...εκδίκηση!