Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
την περιπτωση να μη δωσουμε καν λιστα βλεπω δεν την θεωρειτε πιθανη
Ο Ginola, είμαι σίγουρος ότι όταν αυτός θα κρίνει θα μας πει ότι έχει να μας πει.
Πως γίνεται εκεί στην ΠΑΕ κάθε καλοκαιρι να καταφέρνετε να ξενερώνετε τον κοσμάκη με την αργοπορία που σας δέρνει? Το έχω παράπονο μια χρονιά ότι ζητήσει ο προπονητής να είναι έτοιμο στην ώρα του. Πήρες 15 μυρια και δεν κάλυψες ΠΑΛΙ τα κενά της ομάδας. Τραγικοί.
tasso85 έγραψε:την περιπτωση να μη δωσουμε καν λιστα βλεπω δεν την θεωρειτε πιθανη
Καλώς τον εξυπνάκια.
Γιαννουλιζει αυτος. Για να τον δουμεLeonardo10 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι στον Γκόμεζ και γω τώρα που είδα περισσότερο φαίνεται να έχει πολύ καλά στοιχεία όντως, ειδικά όταν φεύγει από την πίσω ζώνη δεν πιάνεται. Το πήγαιναν τόσο καλά, ένας Μειτε και αντε ένας χατζηδιακος μακριά ήταν, από το να κάνουν το τέλειο μεταγραφικό καλοκαίρι (που ήταν μια ανάσα και οι δυο)JohnDag έγραψε:Ο Γκόμεζ είναι πολύ ψαγμένη κίνηση, το ειπαμε εξαρχής. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον συγκεκριμένο.
Γενικά, προφανώς και έχουν γίνει καλές κινήσεις και έχει αναβαθμιστεί η ομάδα σε αρκετά σημεία.
Η πατάτα έγινε ξεκάθαρα στα στόπερ και υπάρχει και μια αβεβαιότητα ως προς το αν ο Μπακαγιόκο θα μπορέσει να μπει στα παπούτσια του Μειτε έχοντας βέβαια διαφορετικά χαρακτηριστικά σαν παίκτης.
Θα τα δούμε όλα στο χορτάρι πλέον.
-
Ο Κυριάκος πέρυσι είχε κάνει σχόλιο απολογιστικά. Να δούμε φέτος.obanebane έγραψε:Ο Ginola, είμαι σίγουρος ότι όταν αυτός θα κρίνει θα μας πει ότι έχει να μας πει.
Πίστεψε με ειναι ενα και το ιδιο, με τους δεύτερους τουλαχιστον γελαςgergeo4 έγραψε:ειναι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ.ποιους να ακουμε;;τον ραπτοπουλο και τον τρεγια;;;;;FreeWatcher έγραψε:Ρε φίλε george ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τους κράζετε πρωί βράδυ!gergeo4 έγραψε:ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ
Τσιομπανογλου:που να φερουν τωρα στοπερ,δεν γινεται γιατι θα πρεπει να μεινουν ενας εκ των κολει ή κεντζιορα εξω!
Ποσες μπουρδες πια;;;;;;;
Είστε οι ίδιοι που τους ακούτε 24 ώρες το 24ωρο.
Κ δεν είσαι ο μόνος, είναι παρα πολλοί εδώ μέσα.

- kataramenos5
Πηρα διαρκειας στο μπασκετ και μετα ειδα το ροστερ?joshua έγραψε:H γυναικα μου 3-4 μερες τωρα με ρωταει τι εχεις και δεν μιλας,εγινε τιποτα? Τι να της πω?
- WeWillRockYou
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... ews/249526
https://x.com/wlodar85/status/1831435318333206608
Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ολοκληρώσαμε τις συζητήσεις σήμερα με Κάλιαρι, δεν τα βρήκαμε για την υπόθεση Wieteski.
https://x.com/wlodar85/status/1831435318333206608
Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ολοκληρώσαμε τις συζητήσεις σήμερα με Κάλιαρι, δεν τα βρήκαμε για την υπόθεση Wieteski.
-
Εντάξει πρόκειται για κατόρθωμα να διαπραγματευτήκαμε με την συγκεκριμένη ομάδα για 6 παικτες, και το συγκεκριμένο καλοκαίρι με 3 και να πήραμε 0. Γελάει η αγορά μαζί μας, θα καταντήσουμε ανέκδοτο με την Γκοτσαρεβα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 04 Σεπ 2024, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Developer4 έγραψε:Ο Κυριάκος πέρυσι είχε κάνει σχόλιο απολογιστικά. Να δούμε φέτος.obanebane έγραψε:Ο Ginola, είμαι σίγουρος ότι όταν αυτός θα κρίνει θα μας πει ότι έχει να μας πει.
Όλοι πρέπει να πουν κάποια πράγματα και οι διοικούντες και ο προπονητής.
- Σουριναμέζος
Θεωρούν ότι είναι έξυπνο να μην δημοσιοποιούν την λίστα μέχρι και το τελευταίο λεπτό ενώ δεν τρέχει κάποια υπόθεση?
-
- Επικοινωνία:
Την διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων που θα αντιμετωπίσει ο Βαζελος( πλην Chelsea) και αυτών που θα αντιμετωπίσουμε εμείς, πιστεύω να την αντιλαμβάνεσαι. Τεσπά.....για μια ακόμα φορά κατάφεραν στις μεταγραφές να κάνουν αυτό που φοβομασταν κάποιοι και μας έλεγαν μίζερους.Πιστευω πως δεν υπάρχει παγκοσμίως πιο δυσκοιλια ομάδα από εμάς σε αυτόν τον τομέα.Θελαμε και Champions League και μεγαλεία......Ας ελπίσουμε να βγάλει πάλι λαγούς από το καπέλο του ο Razvan( οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα είχε παραιτηθεί στην θέση του) και να μην έχουμε τίποτα σπασίματα αρνητικών ρεκόρ του γαύρου στην Ευρώπη! Το ότι έχουμε τον πλουσιότερο ιδιοκτήτη στην Ελλάδα πρέπει μια φορά να φανεί και στην πράξη. Υγ: ρε τον μπαγάσα τον Samatta. Κοσμικής έφυγε & ήρθε, αυτός εδώ βράχος.Μας τρολαρουν,δεν μπορεί.nunies4 έγραψε:Αν σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και ο βαζελος 3 στόπερ δήλωσε στην λίστα. Συν τον διπλοθεσιτη Αραο.
Άλλες διοργανώσεις, άλλες απαιτήσεις απλά λέω..