Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Τα τρίγωνα Πανοράματος ήταν είναι και θα είναι πάντα επίκαιρα φίλε marsantos.
Πλάκα πλάκα μου έχουν λείψει. Έχω καιρό να φάω.
Υγ. Θα πάω την Κυριακή στο Περιστέρι να δω μήπως σερβίρουν τίποτα μέσα στο γήπεδο.
Υγ. Θα πάω την Κυριακή στο Περιστέρι να δω μήπως σερβίρουν τίποτα μέσα στο γήπεδο.
Ανέκαθεν και πάντα ένα δουλικό εξυπηρετεί και άλλους εκτός από το αφεντικό, για χάρη και το συμφέρον του τελευταίου.
Δεν είναι μόνο πχ το μπουλκουμέ όταν το αφεντικό έχει ορέξεις. Θα το στείλει το τανάκι και στο δωμάτιο του επισκέπτη που θέλει να καλοπιάσει.
Οπότε οταν κάποιος περνάει ατρόμαχτα από τα στενά της Φθιώτιδας και έχει βάλει στο σακούλι τα απαραίτητα, μπορεί πιο χαλαρά να "ανταποδώσει" την έμμεση φιλοξενία.
Πάντα γινόταν και πάντα θα γίνεται. Η πρώτη εντολή που δίνεται στη ρούλα από το εκάστοτε αφεντικό είναι να σκιστεί να κόψει βαθμούς από εμάς.
Δεν είναι μόνο πχ το μπουλκουμέ όταν το αφεντικό έχει ορέξεις. Θα το στείλει το τανάκι και στο δωμάτιο του επισκέπτη που θέλει να καλοπιάσει.
Οπότε οταν κάποιος περνάει ατρόμαχτα από τα στενά της Φθιώτιδας και έχει βάλει στο σακούλι τα απαραίτητα, μπορεί πιο χαλαρά να "ανταποδώσει" την έμμεση φιλοξενία.
Πάντα γινόταν και πάντα θα γίνεται. Η πρώτη εντολή που δίνεται στη ρούλα από το εκάστοτε αφεντικό είναι να σκιστεί να κόψει βαθμούς από εμάς.
δε χρειαζονται εντολη γι αυτο, προτιμουν να πεσουν στη γ εθνικη αν ειναι να χασει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα
Συνεχίζει τις συνεντεύξεις ο φάλτσος ευτραφής τροβαδούρος.
Συνεχίζει και τις νυχτερινές εμφανίσεις.
Ναυλώνει με τη δημοσιότητα.
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της ωρολογιακής βόμβας.
Το είπα και θα το ξαναπώ, αν ήμουν χάρτινος θα ανησυχούσα.
Συνεχίζει και τις νυχτερινές εμφανίσεις.
Ναυλώνει με τη δημοσιότητα.
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της ωρολογιακής βόμβας.
Το είπα και θα το ξαναπώ, αν ήμουν χάρτινος θα ανησυχούσα.
Οι άδειες κατσαρόλες κάνουν τον μεγαλύτερο θόρυβο.
Καλά έτσι λέγαμε κ για τους γαύρους όταν εμφανίστηκε ο στιχουργός. By the way
https://www.capital.gr/analusi/3896458/ ... ton-media/
Θέλουν τσονταρισμα για τα τρίγωνα. By the book παίζει ο μπριγιάντε.
https://www.capital.gr/analusi/3896458/ ... ton-media/
Θέλουν τσονταρισμα για τα τρίγωνα. By the book παίζει ο μπριγιάντε.
- ΑποστόληςΑ
Μειώθηκε η ποινή του Dragowski σε μία αγωνιστική, την οποία εξέτισε στο κύπελλο.
Νέο Σκάνδαλο !!! Για την χειρονομία ... ειναι σημερα Παρασκευη ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μειώθηκε η ποινή του Dragowski σε μία αγωνιστική, την οποία εξέτισε στο κύπελλο.
Καλύτερα προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου πόλο γυναικών και ευρωπαϊκό παιχνίδι μπασκετ ΠΑΟΚ παρά να δω παιχνίδι ομάδας του ΠΟΚ, ουτε σε highlights... Γαύρους πολλούς δεν έχω συναντήσει στην περιοχή, πιο πολύ χάρτινους και βαζέλια...PAOKevolution έγραψε:Τραγικοί και οι 2.
Ομολογώ, ότι τις ελάχιστες φορές που έχω δει γαύρο (ελέω φίλων), μου αρέσει ο Ιταλός αμυντικός, Πιρόλα.
Από τον βάζελο, τίποτα από αυτούς που έπαιζαν. Ίνγκασον, κλασικός. Έκοβε τα πάντα στον αέρα και στα πόδια έκανε οχταράκια.
- Amsterdamer_87
Βεβαιως αφου ηταν δικιο κι εγινε πραξη..ΑποστόληςΑ έγραψε:Μειώθηκε η ποινή του Dragowski σε μία αγωνιστική, την οποία εξέτισε στο κύπελλο.

Για την άσεμνη χειρονομία που έκανε επιδεικνύοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του ο βοηθός του Αλμέιδα στον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα στις 9 Γενάρη, θα επέμβει ο Αθλητικός Εισαγγελέας? Αν όχι, προτίθεται να φέρει το θέμα στο προσκήνιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ..?
- iremidynami 4+
Δεν νομίζω ούτε το ένα ούτε το άλλο
Το γιατί αδυνατώ να το καταλάβω.
Το γιατί αδυνατώ να το καταλάβω.
-
Την περασμένη Κυριακή παίζει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το βόλο, κερδίζει 1-0 και τρώει δύο γκολ στο 90 φεύγα.
Σήμερα ο βόλος που έκανε αυτή την ανατροπή μέσα στην Τούμπα, έχασε άνετα στην Καλλιθέα.
Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω λογική εξήγηση στα δύο αποτελέσματα.
Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά.
Καμία αγωνιστική εξήγηση δεν μπορεί να αιτιολογήσει αυτά τα αποτελέσματα. Καμία.
Όποιος μπορεί, να το κάνει. Με επιχειρήματα.
Σήμερα ο βόλος που έκανε αυτή την ανατροπή μέσα στην Τούμπα, έχασε άνετα στην Καλλιθέα.
Προσωπικά δεν μπορώ να δώσω λογική εξήγηση στα δύο αποτελέσματα.
Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά.
Καμία αγωνιστική εξήγηση δεν μπορεί να αιτιολογήσει αυτά τα αποτελέσματα. Καμία.
Όποιος μπορεί, να το κάνει. Με επιχειρήματα.