Αν μείνει ελεύθερος δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα εώς και μηδενίζονται οι όποιες πιθανότητεςMitsospaoki4 έγραψε:Κακό για εμάς θεωρώFreeWatcher έγραψε:Μένει ελεύθερος ο Μπαλντέ γράφει το ινπαοκ...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- abc_o_ karpouzas
πω ρε πουστη μου ...
αποκλειστικαμε ..και περασε στα μουλωχτα....
κουφαλα κυρ κυρ μας παραμυθιασες....
αποκλειστικαμε ..και περασε στα μουλωχτα....
κουφαλα κυρ κυρ μας παραμυθιασες....
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Μιλαμε τωρα για ομαδες που εχουν αποκλειστει απο ομαδες τυπου Ατρομητος με 4αρες και τετοια... Για αυτες τις ομαδες δεν θα μας αρκεσει δλδ το ροστερ οπως είναι...pagotatzis έγραψε:Όλες οι σκανδιναβικές είναι μια χαρά αντίπαλοιalexgarcia6 έγραψε:Σας εκλιπαρω πηγαίνετε δείτε τους πιθανούς αντιπάλους σε 2ο και 3ο προκριματικό γύρο. Δεν υπάρχει ΜΙΣΗ σοβαρη ομάδα
Οι μόνοι σοβαροί αντίπαλοι είναι ενδεχομένως στα Play Off τα οποία δεν ξεκινάνε μέχρι 18 Αυγούστου
Κάτι Ελφσμποργκ ΑΙΚ
Και κάτι ακόμα
Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να υποβαθμίσει καμία αντίπαλο της στην Ευρώπη !!!!
Μονο η Φιορεντιναalexgarcia6 έγραψε:Σας εκλιπαρω πηγαίνετε δείτε τους πιθανούς αντιπάλους σε 2ο και 3ο προκριματικό γύρο. Δεν υπάρχει ΜΙΣΗ σοβαρη ομάδα
Οι μόνοι σοβαροί αντίπαλοι είναι ενδεχομένως στα Play Off τα οποία δεν ξεκινάνε μέχρι 18 Αυγούστου
Αν εχουμε φτάσει να συζητάμε αν θα περάσουμε επειδή ο Τερματοφύλακας που παίρνουμε ειναι 22 και οχι 28 τότε κάτι έχει πάει πάρα πολύ στραβά
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Όπως λές και υπογραμμίζεις, τα γράφεις τώρα.invincible έγραψε:θες 8 καλές μεταγραφές. Το γράφω τώρα αυτό όχι τον Αύγουστο ή τον Οκτώβριο . Τώρα . Αν πιέσει ο κόσμος μπορεί να γίνουν γρήγορα. Αν είναι αδιάφορος ο κόσμος και λέει ''' ξερει ο Βρυζας '' ΄΄ ξέρει ο Μίχελ ''' ξέρει ο Ρέμπε ΄΄ ΄΄΄ξέρει ο Μπότο ''' κτλ κλισε και έρθουν τέλη αυγούστου γιατί δεν βρίσκουμε τον ΤΔ της Χερκουλες πήγε διακοπές στην Σκιαθο σε γκει μπαρ κτλ και έκλεισε το τηλέφωνο και γιατί δεν βγαίνει ο Δωρος στο τηλέφωνο.... Τι είχες πάντα....
Γράφτα όλα τώρα για να μην έχουμε να διαβάζουμε και τον Αύγουστο ή τον Οκτώβριο.
Ό,τι είναι να γράψεις, τώρα και μέχρι 27 Ιουνίου το πολύ.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Φιορεντίνα (μάλλον θα ναι ισχυρούς), Κολωνία, Ριέκα, Άντβερπ, Νις, Άντερλεχτ και οι 2 Πορτογαλικές είναι πιθανές στα Play Off οπου μιλάμε για τέλη αυγούστουaivas19 έγραψε:Μονο η Φιορεντιναalexgarcia6 έγραψε:Σας εκλιπαρω πηγαίνετε δείτε τους πιθανούς αντιπάλους σε 2ο και 3ο προκριματικό γύρο. Δεν υπάρχει ΜΙΣΗ σοβαρη ομάδα
Αν εχουμε φτάσει να συζητάμε αν θα περάσουμε επειδή ο Τερματοφύλακας που παίρνουμε ειναι 22 και οχι 28 τότε κάτι έχει πάει πάρα πολύ στραβά
Δηλαδή αυτό το οτι "Πρέπει να γίνουν άλλες 8 μεταγραφές μέχρι τέλη Ιούνη" είναι μάλλον false alarm
Ο αντρίγια ήρθε 8 Σεπτεμβρίου και 15 έσφιξε την Μπενφίκα
Υπάρχουν και ομάδες που πράγματι περνάμε εύκολα αλλά να υπενθυμίσω ότι περυσι μας ζόρισε κάποια Μποεμιαν...
Δεν μπορεί να υποτιμηθεί καμία ομάδα...ειδικά όταν μιλάμε για αρχή της περιόδου.
Δεν μπορεί να υποτιμηθεί καμία ομάδα...ειδικά όταν μιλάμε για αρχή της περιόδου.
- invincible
Εντάξει λοιπόν
Δεν θες μεταγραφές τότε
Είσαι ομαδάρα
όλοι οι αντίπαλοι στα προκριματικά μπορεί να μην κατέβουν να παίξουν από τον φόβο τους
Προκρίθηκες
Είσαι στους ομίλους
Είσαι πρώτος
Είσαι ο καλύτερος
Πούλα και τον Ζιβφοβιτς σε παίρνει έχεις βαθύ ρόστερ
Ευχαριστημένοι πάμε στον λευκό πύργο
Δεν θες μεταγραφές τότε
Είσαι ομαδάρα
όλοι οι αντίπαλοι στα προκριματικά μπορεί να μην κατέβουν να παίξουν από τον φόβο τους
Προκρίθηκες
Είσαι στους ομίλους
Είσαι πρώτος
Είσαι ο καλύτερος
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Επιτέλους, θετικό και αισιόδοξο πνεύμα.invincible έγραψε:Εντάξει λοιπόν
Δεν θες μεταγραφές τότε
Είσαι ομαδάρα
Προκρίθηκες
Είσαι στους ομίλους
Είσαι πρώτος
Είσαι ο καλύτερος
Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Άντε και θέλω να πιέσω, τι να κάνω δηλαδή, να πάω στο γήπεδο να κάνω ντα τον Μπότο αν δεν φέρει τους παίκτες που θα του υποδείξουμε εμείς;invincible έγραψε:θες 8 καλές μεταγραφές. Το γράφω τώρα αυτό όχι τον Αύγουστο ή τον Οκτώβριο . Τώρα . Αν πιέσει ο κόσμος μπορεί να γίνουν γρήγορα. Αν είναι αδιάφορος ο κόσμος και λέει ''' ξερει ο Βρυζας '' ΄΄ ξέρει ο Μίχελ ''' ξέρει ο Ρέμπε ΄΄ ΄΄΄ξέρει ο Μπότο ''' κτλ κλισε και έρθουν τέλη αυγούστου γιατί δεν βρίσκουμε τον ΤΔ της Χερκουλες πήγε διακοπές στην Σκιαθο σε γκει μπαρ κτλ και έκλεισε το τηλέφωνο και γιατί δεν βγαίνει ο Δωρος στο τηλέφωνο.... Τι είχες πάντα....
Φίλε invicible, οπαδοί είμαστε. Εμείς απλά βλέπουμε την ομάδα και σχολιάζουμε για να περνά η ώρα μας και να γουστάρουμε.
Αν είμαι καλύτερος στο να προπονώ ομάδα θα πάω στο Σαββίδη και θα του πω να με βάλει προπονητή.
Αν είμαι καλύτερος στο να επιλέγω παίκτες θα του ζητήσω να με βάλει τεχνικό διευθυντή.
Επειδή κι εγώ ένας χάχας είμαι, και δεν ξέρω ούτε να προπονώ καλύτερα από τον Λουτσέσκου, ούτε να φτιάχνω ομάδες καλύτερα από τον Μπότο, κάθομαι στο forum και συζητάω τις εξελίξεις με τους υπόλοιπους συνοπαδούς. Συζητάω και λέω την άποψή μου, όχι γιατί ξέρω καλύτερα, απλά για να περάσω την ώρα μου ευχάριστα, γιατί μου αρέσει να συζητώ για ΠΑΟΚ.
Αν με το "πιέσει ο κόσμος" εννοείς να γράφουμε στο forum την άποψή μας, θα πω πως δεν νομίζω σοβαροί επαγγελματίες να επηρεάζονται από τις γνώμες 4-5 ατόμων.
Ελπίζω να μην εννοείς άλλες έκνομες ενέργειες.
- invincible
Ξεπέρασα και τον προπονητή του (Σταθη Ψαλτη) στο ΡακοςΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Επιτέλους, θετικό και αισιόδοξο πνεύμα.invincible έγραψε:Εντάξει λοιπόν
Δεν θες μεταγραφές τότε
Είσαι ομαδάρα
Προκρίθηκες
Είσαι στους ομίλους
Είσαι πρώτος
Είσαι ο καλύτερος
- invincible
Θα βγαίνεις στα ραδιο και στα ιντερνετ και θα λες ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ κάθε μέρα όπως κάνει ο Λεοντιάδης ο Μιχαλάρας και πέρσι και φέτος. Όλοι θα βγαίνετε. Πίεση.Anthimox έγραψε:Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Άντε και θέλω να πιέσω, τι να κάνω δηλαδή, να πάω στο γήπεδο να κάνω ντα τον Μπότο αν δεν φέρει τους παίκτες που θα του υποδείξουμε εμείς;invincible έγραψε:θες 8 καλές μεταγραφές. Το γράφω τώρα αυτό όχι τον Αύγουστο ή τον Οκτώβριο . Τώρα . Αν πιέσει ο κόσμος μπορεί να γίνουν γρήγορα. Αν είναι αδιάφορος ο κόσμος και λέει ''' ξερει ο Βρυζας '' ΄΄ ξέρει ο Μίχελ ''' ξέρει ο Ρέμπε ΄΄ ΄΄΄ξέρει ο Μπότο ''' κτλ κλισε και έρθουν τέλη αυγούστου γιατί δεν βρίσκουμε τον ΤΔ της Χερκουλες πήγε διακοπές στην Σκιαθο σε γκει μπαρ κτλ και έκλεισε το τηλέφωνο και γιατί δεν βγαίνει ο Δωρος στο τηλέφωνο.... Τι είχες πάντα....
Φίλε invicible, οπαδοί είμαστε. Εμείς απλά βλέπουμε την ομάδα και σχολιάζουμε για να περνά η ώρα μας και να γουστάρουμε.
Αν είμαι καλύτερος στο να προπονώ ομάδα θα πάω στο Σαββίδη και θα του πω να με βάλει προπονητή.
Αν είμαι καλύτερος στο να επιλέγω παίκτες θα του ζητήσω να με βάλει τεχνικό διευθυντή.
Επειδή κι εγώ ένας χάχας είμαι, και δεν ξέρω ούτε να προπονώ καλύτερα από τον Λουτσέσκου, ούτε να φτιάχνω ομάδες καλύτερα από τον Μπότο, κάθομαι στο forum και συζητάω τις εξελίξεις με τους υπόλοιπους συνοπαδούς. Συζητάω και λέω την άποψή μου, όχι γιατί ξέρω καλύτερα, απλά για να περάσω την ώρα μου ευχάριστα, γιατί μου αρέσει να συζητώ για ΠΑΟΚ.
Αν με το "πιέσει ο κόσμος" εννοείς να γράφουμε στο forum την άποψή μας, θα πω πως δεν νομίζω σοβαροί επαγγελματίες να επηρεάζονται από τις γνώμες 4-5 ατόμων.
Ελπίζω να μην εννοείς άλλες έκνομες ενέργειες.
Mην το μιζεριαζετε ρε παιδιά.
Θα έρθουν μεταγραφές...σιγά σιγά θα συμπληρωθεί το ρόστερ...είναι και κάποια διαδικαστικά που θα ξεπερασθούν κι όλα θα είναι εντάξει..
Απλά να μην βρει πάτημα ο Λουτσε ότι τα κάναμε όλα αργά...
Όσον αφορά τον Μπαλντε που μένει ελεύθερος...θα γίνει πληστιριασμος..οπότε ας πουν νωρίς ευχαριστώ πολύ και ας πάνε παρακάτω
Μην επαναληφθεί το περσινό σιριαλ
Θα έρθουν μεταγραφές...σιγά σιγά θα συμπληρωθεί το ρόστερ...είναι και κάποια διαδικαστικά που θα ξεπερασθούν κι όλα θα είναι εντάξει..
Απλά να μην βρει πάτημα ο Λουτσε ότι τα κάναμε όλα αργά...
Όσον αφορά τον Μπαλντε που μένει ελεύθερος...θα γίνει πληστιριασμος..οπότε ας πουν νωρίς ευχαριστώ πολύ και ας πάνε παρακάτω
Μην επαναληφθεί το περσινό σιριαλ
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Δεν θυμάμαι να είπα κάτι τέτοιο. Το μόνο που λέω είναι οτι με το ρόστερ όπως είναι τώρα είμαστε φουλ κομπλέ για τους πρώτους 2 προκριματικούς γύρους (άρα για τον Ιούνιο + Ιούλιο) οπου οι πιθανοί αντίπαλοι ειναι για γέλιαinvincible έγραψε:Εντάξει λοιπόν
Δεν θες μεταγραφές τότε
Είσαι ομαδάρα
Προκρίθηκες
Είσαι στους ομίλους
Είσαι πρώτος
Είσαι ο καλύτερος
Προφανώς για τα Play Off (18 & 25 Αυγούστου) αλλα και για τον 1ο γύρο Σουπερλίγκ (Ξεκινάει μάλλον 12-13 Αυγούστου) + Ομίλους χρειαζόμαστε επιπλέον ενίσχυση
Εσύ ξεκίνησες την καταστροφολογία γράφοντας
καιinvincible έγραψε: Αυτό το ρόστερ αν εξαιρέσουμε τα φουλ μπακ είναι μέχρι στιγμής πλήρως υποβαθμισμένο και ελλιπής ακόμα και αν σου βγουν κάποια λαχεία γιατί στον άξονα της άμυνας είναι όσα φάω και όσα αρπάξω. Μεχρι στιγμής πανωλεθρία εκτός αν πέσουν οι βάσεις και χαμηλώσουν και οι άλλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα την ποιότητα ...
invincible έγραψε:Φυσικά αν δεν έρθουν αυτοί μέχρι 27 Ιουνίου θες και τυχερές κληρώσεις γιατί αν πέσεις σε περίεργες ομάδες κινδυνεύεις και με αποκλεισμό.
- Dark Knight
Φυσικά και μπορούμε να κατέβουμε στα προκριματικά του Κόνφερενς με τα μέχρι τώρα δεδομένα (εννοείται να έχει προστεθεί τουλάχιστον ο τερματοφύλακας που προορίζεται για νο1), αλλά η υποτίμηση οποιουδήποτε αντιπάλου, θα είναι τραγικό λάθος. Για τον Μπαλντέ, φυσικά δυσκολεύει πολύ εφόσον μένει ελεύθερος, καθώς οι Τούρκοι θα του δίνουν σίγουρα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από εμάς, αλλά εδώ θέλω τον Μπότο να σε βοηθήσει να γίνει η υπέρβαση. Εν τέλει, αν δεν δώσουμε μεγάλα συμβόλαια μεσοεπιθετικά, είτε Μπαλντέ, λέγεται, είτε Μάρτινς, είτε ακόμα καλύτερα και οι δύο ή κάποιοι άλλοι, δεν μπορούμε να ευελπιστούμε σε σημαντική αναβάθμιση εκεί.