ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Τι να σου πω,η λίστα αυτή κάποτε για να λέμε του στραβού το δίκιο,ήταν γεμάτη τελειωμένους ποδοσφαιριστές.
Εν μέσω κορονοιου,φαίνεται ότι έχει πολλές καλές περιπτώσεις.
Δεν ξέρω τα κριτήρια της ΠΑΕ.
Πάντως Σβαμπ και Ζιφκοβιτς,ελεύθεροι ήρθαν.
Οκ όχι μακροχρόνια άνεργοι,ελεύθεροι όμως.
Και δε μας κακοπεσαν,εδώ που τα λέμε.
Εν μέσω κορονοιου,φαίνεται ότι έχει πολλές καλές περιπτώσεις.
Δεν ξέρω τα κριτήρια της ΠΑΕ.
Πάντως Σβαμπ και Ζιφκοβιτς,ελεύθεροι ήρθαν.
Οκ όχι μακροχρόνια άνεργοι,ελεύθεροι όμως.
Και δε μας κακοπεσαν,εδώ που τα λέμε.
Nα στο πω και αλλιως.Υπαρχει ενας παικτη στα 23 που θεωρηθηκε τεραστιο ταλεντο,διεθνης με ολες τις μικρες ομαδες της Ισπανιας και μπορεις να τον παρεις ελευθερο με 300.000.Για μια ομαδα που εχει ξοδεψει 20 μυρια για Αγκουστο,Εσιτι,Μουργκ,Τσολακ,Νινουα,Περειρα,Ζαμπα αξιζει η οχι το ρισκο?
Προφανώς και αξίζει το όποιο ρίσκο, δε το συζητάμε.
Μιλάμε για φτηνή περίπτωση που αν σου βγει,πιάνεις λαχείο.
Εγώ εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω την έλλειψη ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο.
Είναι να παίζει Ρουμανία και προσεχώς Β Ισπανίας;
Λες να μην έχει καλό μανατζερ;
Πολύ περίεργο ρε φίλε.
Μιλάμε για φτηνή περίπτωση που αν σου βγει,πιάνεις λαχείο.
Εγώ εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω την έλλειψη ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο.
Είναι να παίζει Ρουμανία και προσεχώς Β Ισπανίας;
Λες να μην έχει καλό μανατζερ;
Πολύ περίεργο ρε φίλε.
- Sick Bastard
τι να φέρουμε στην ομάδα για να δουλέψει τον Εσίτι, μαραγκό; Αφού είναι καδρόνι ο άνθρωπος.seaman έγραψε:Να πάει κάπου να προπονηθεί για να παίξει.joshua έγραψε:Παντως μετα και το σημερινο αποκλεισμο απο την αποστολη του Εσιτι ενω μαλιστα απουσιαζει και ο Ντουγκλας δειχνει οτι ειμαστε κοντα στην αποχωρηση...
Ο καλοπροπονημένος Εσίτι νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει. Αυτός που βλέπουμε τελευταία, φυσικά δεν μπορεί.
Ίσως έχουμε ευθύνη και για αυτό. Ενάμιση χρόνο θα έπρεπε να τον είχαμε "δουλέψει" καλύτερα και ειδικότερα.
Εκτιμώ ότι κάτι θα γίνει μεταγραφικά. Είναι τέτοιες οι γενικότερες συνθήκες, που συνεχώς μπορεί να προκύπτουν περιπτώσεις. Οι οικονομικές συνέπειες της covid είναι εμφανείς στο ευρύτερο μεταγραφικό σκηνικό. Χρήματα για σπρώξιμο, πλέον έχουν ελάχιστοι και οι περισσότεροι πάνε πολύ προσεγμένα. Οι Ομάδες όμως δεν θα σταματήσουν να κάνουν βελτιωτικές προσθαφαιρέσεις. Μάρτυρας το transfermarkt. Άπειρες μεταγραφές και δανεισμοί υλοποιούνται. Σχεδόν πάντα στο τζαμπέ και πολλές φορές στην τράμπα. Και εμείς έχουμε καλό υλικό που πλεονάζει. Μαγκιά είναι να βρούμε Ομάδες που έχουν καλό υλικό που πλεονάζει στις θέσεις που έχουμε ανάγκη.
Σου δίνω πχ το Μπίσε που έχει βαρύ συμβόλαιο. Αφού δεν μπορώ να το γλυτώσω δώσε μου ένα άλλο βαρύ συμβόλαιο σε θέση που πονάω και δεν το αντέχεις εσύ, και ανέλαβε τον δικό μου αφού έχεις έλλειμα στη θέση που παίζει. Είναι καθαρά θέμα τι κονέ έχουμε Ομάδα, ΤΔ, αλλά και οι μανατζεραίοι των ποδοσφαιριστών μας.
Τι διάβολο. Τόσο δύσκολο είναι να βρεθούν δύο τράμπες που θα αφήσουν όλες τις πλευρές ικανοποιημένες?
Σου δίνω πχ το Μπίσε που έχει βαρύ συμβόλαιο. Αφού δεν μπορώ να το γλυτώσω δώσε μου ένα άλλο βαρύ συμβόλαιο σε θέση που πονάω και δεν το αντέχεις εσύ, και ανέλαβε τον δικό μου αφού έχεις έλλειμα στη θέση που παίζει. Είναι καθαρά θέμα τι κονέ έχουμε Ομάδα, ΤΔ, αλλά και οι μανατζεραίοι των ποδοσφαιριστών μας.
Τι διάβολο. Τόσο δύσκολο είναι να βρεθούν δύο τράμπες που θα αφήσουν όλες τις πλευρές ικανοποιημένες?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
αυτος ο Αλεις Γκαρσια ωραιο παικτακι φαινεται...μακαρι
ο Εσιτι μετα τις 3 προτασεις θα επιλεξει μηπως να μεινει σε μας?
ο Εσιτι μετα τις 3 προτασεις θα επιλεξει μηπως να μεινει σε μας?
οχι φιλε μην παιζεις με τον πονο μαςprist64 έγραψε:αντε να κανω ποδαρικο
στο αεροδρομιο .......ειμαι

Υπάρχει κίνηση?prist64 έγραψε:αντε να κανω ποδαρικο
-
Aleix Garcia αντί Esiti
και Marcinho αντί Wague και είμαστε οκ για χειμώνα.
και Marcinho αντί Wague και είμαστε οκ για χειμώνα.
-
Στο αεροδρόμιο λογικά θα εμφανιστεί ο Εσίτι για να πετάξει Τουρκία. Ελπίζω δηλαδή.
- black_star_ninja
Δώσε καμμια πληροφορία παραπάνω..!prist64 έγραψε:αντε να κανω ποδαρικο
Ίσα ίσα για να βάλεις φωτιά..
Aυτον τον Χεντριξ της Αιντχοβεν που αγορασε η Σπαρτακ με 700.000 τον θυμαστε απο τα παιχνιδια μας? Φανταζομαι θα πηρε μεγαλο συμβολαιο.
Sick Bastard έγραψε:τι να φέρουμε στην ομάδα για να δουλέψει τον Εσίτι, μαραγκό; Αφού είναι καδρόνι ο άνθρωπος.seaman έγραψε:Να πάει κάπου να προπονηθεί για να παίξει.joshua έγραψε:Παντως μετα και το σημερινο αποκλεισμο απο την αποστολη του Εσιτι ενω μαλιστα απουσιαζει και ο Ντουγκλας δειχνει οτι ειμαστε κοντα στην αποχωρηση...
Ο καλοπροπονημένος Εσίτι νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει. Αυτός που βλέπουμε τελευταία, φυσικά δεν μπορεί.
Ίσως έχουμε ευθύνη και για αυτό. Ενάμιση χρόνο θα έπρεπε να τον είχαμε "δουλέψει" καλύτερα και ειδικότερα.
Να φέρναμε το Σπυράκο? Να ναι καλά το παλικάρι γιατί είχε θεματάκια