Το γιατί οι "μεταγραφές" μετατρέπονται σε "καφενείο"...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- Maximus
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Καθε μεταγραφική περίοδο την ιδια κουβέντα κάνουμε...

- john4serres
Με κυριο προσόν σας την ατελειωτη γκρινια, μόνο για μεταγραφικα νεα δεν συζητατε εδώ μέσα.Gospi έγραψε:Βγηκαν τα ΠΑΟΚομετρα παγανια...
Τωρα μετραμε το ΠΑΟΚτσηδιλικι με βαση το κατα ποσο ξερουμε ολα τα τοπικ του παοκμανια...
Αρε εξυπνακηδες ολοι!
Τελικα δεν μου ειπατε ποιο τοπικ ειναι αυτο που μπορουμε να σχολιασουμε συλληβδην ολα οσα σχολιαζουμε εδω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανενας σεβασμος σε mods-admins.
Δεν το συνεχιζω γιατι ηδη "αρρώστησα" από το τοπικ.
- black_star_ninja
Μείον ένα βαρίδιο. Στοχ αουτ..
https://www.sportime.gr/paok/stoch-telo ... ia-pragas/
https://www.sportime.gr/paok/stoch-telo ... ia-pragas/
- black_star_ninja
Δε θα πάρει ακόμα. Καλώς νομίζω..
δεν είμαι σίγουρος οτι ήταν μόνον αυτός το πρόβλημα για τα περσινά.
Που να προσλαμβάνεις νέο ατομο τωρα. Μεχρι να μάθει τα τερτίπια των ΜΜΕ του χοντρού, κ των άσπρων πόλο θα χάσουμε άλλον ένα χρόνο. Άσε να δούμε τι θα καταφέρει αυτός κ αν τα σκατωσει πάλι του χρόνου γκαρσια με τους παίκτες που ανέδειξε ο ίδιος κιόλας. Άσε που πιστεύω οτι αυτο ήταν το πρότζεκτ απο την αρχή. 2-3 χρόνια ο αμπελ κ μετά γκαρσια.
δεν είμαι σίγουρος οτι ήταν μόνον αυτός το πρόβλημα για τα περσινά.
Που να προσλαμβάνεις νέο ατομο τωρα. Μεχρι να μάθει τα τερτίπια των ΜΜΕ του χοντρού, κ των άσπρων πόλο θα χάσουμε άλλον ένα χρόνο. Άσε να δούμε τι θα καταφέρει αυτός κ αν τα σκατωσει πάλι του χρόνου γκαρσια με τους παίκτες που ανέδειξε ο ίδιος κιόλας. Άσε που πιστεύω οτι αυτο ήταν το πρότζεκτ απο την αρχή. 2-3 χρόνια ο αμπελ κ μετά γκαρσια.
Κλασικό παράδειγμα ασυνενοησίας μεταξύ διοίκησης και προπονητή-ών. Ούτε ο Λουτσέσκου τον ήθελε, ούτε ο Φερέιρα. Τον γούσταρε όμως η διοίκηση και τον έφερε. 12 μήνες μετά χαιρόμαστε που σπάμε το συμβόλαιο κι ας πετάξαμε πάνω από 1 χαρτί στα σκουπίδια.
Κι εγώ τον γούσταρα τον παίκτη. Και τον γουστάρω ακόμα γιατί δεν κάθεται στο συμβόλαιο να πληρώνεται και να τον παίζει. Αλλά αν είναι να μην παίξει, καλώς φεύγει. Και για αυτόν και για εμάς.
Κι εγώ τον γούσταρα τον παίκτη. Και τον γουστάρω ακόμα γιατί δεν κάθεται στο συμβόλαιο να πληρώνεται και να τον παίζει. Αλλά αν είναι να μην παίξει, καλώς φεύγει. Και για αυτόν και για εμάς.
-
ron-swanson
Μακαρι να ήταν ένα χαρτί gika.
1,5 εκατομμύριο το transfer fee + 1 και κάτι το συμβόλαιο του. Μίνιμουμ 2,5 εκατομμύρια. Θα πάρει και αποζημίωση για να φύγει. Κοντά στα 3 εκατομμύρια χωρίς εφορία μας βγήκε. Απίστευτα λάθη.
1,5 εκατομμύριο το transfer fee + 1 και κάτι το συμβόλαιο του. Μίνιμουμ 2,5 εκατομμύρια. Θα πάρει και αποζημίωση για να φύγει. Κοντά στα 3 εκατομμύρια χωρίς εφορία μας βγήκε. Απίστευτα λάθη.
Ffp και δινουμε το ματσακι στο οπεν που τα εσοδα θα ειναι λιγοτερα. Ας ειναι. Δεν θα πληρωσουμε κιολας.
Τωρα για τον Στοχ ρε παιδια ενταξει δεν τον υπολογιζει αλλα παμε σε ενα ματς με 5 αλλαγες και ισως ηταν χρησιμος στον αγωνα. Ειδικα με τα καλα στημενα που εχει. Τα καλυτερα της ομαδας. Και ισως ειναι και ο ποιο εμπειρος σε ευρωπαικα ματς που εχουμε. Τα περισοτερα απο ολους,πρεπει να εχει παιξει.
Παικτης δεν ηρθε παικτη αφηνουμε να φυγει μια βδομαδα πριν το ματς σταθμο.
Α ειναι ο ιος οποτε ισως δεν προλαβαινε το ματς. Ετσι το καταλαβαινω.
Ενταξει η ομαδα του Ιβαν ειναι δεν ειναι δικη μου αλλα ελπιζω να ξερουν τι κανουν εκει στην ΠΑΕ.
Τωρα για τον Στοχ ρε παιδια ενταξει δεν τον υπολογιζει αλλα παμε σε ενα ματς με 5 αλλαγες και ισως ηταν χρησιμος στον αγωνα. Ειδικα με τα καλα στημενα που εχει. Τα καλυτερα της ομαδας. Και ισως ειναι και ο ποιο εμπειρος σε ευρωπαικα ματς που εχουμε. Τα περισοτερα απο ολους,πρεπει να εχει παιξει.
Παικτης δεν ηρθε παικτη αφηνουμε να φυγει μια βδομαδα πριν το ματς σταθμο.
Α ειναι ο ιος οποτε ισως δεν προλαβαινε το ματς. Ετσι το καταλαβαινω.
Ενταξει η ομαδα του Ιβαν ειναι δεν ειναι δικη μου αλλα ελπιζω να ξερουν τι κανουν εκει στην ΠΑΕ.
Στοχ τελος, το ξεκαθαρισμα συνεχιζεται. Πριν λιγο βγηκε στο Sportime, sdna.......
Να ελπίζουμε τώρα σε κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής μεσοεπιθετικά;
Υ.Γ Στην υγεία του κορόιδου θα πίνουν στην Τσεχία...Πούλησαν παίκτη και τον παίρνουν πίσω μισοτιμής μέσα σε ένα χρόνο...
Υ.Γ Στην υγεία του κορόιδου θα πίνουν στην Τσεχία...Πούλησαν παίκτη και τον παίρνουν πίσω μισοτιμής μέσα σε ένα χρόνο...
Το μισοτιμής που το βασίζεις; Το τζάμπα δεν σου κάνει; γιατί χρήματα δεν βλέπω να παίρνουμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μόνο εγώ ελπίζω πως μετά την αποχώρηση Στοχ θα έχουμε κάποια κίνηση μεσοεπιθετικά μέχρι αύριο;;
Τουλαχιστον να μην δωσαμε και αποζημιωση!
- black_star_ninja
Αυτά συμβαίνουν όπως κ χειρότερα. Πχ βρανιες-Άντερλεχτ..joshua έγραψε:Να ελπίζουμε τώρα σε κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής μεσοεπιθετικά;