teod1980 έγραψε:Εντάξει, ας μην "φάει", αλλά δε πρέπει να φάει;
Με μια μικρή μετατόπιση, το έβγαλα και σήμερα το ποιηματάκιMitsospaoki4 έγραψε:Έρχεται σήμερα ο Μιχαι .
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
macho macho ειπες τετοιο πραμα?PaokPatraG4 έγραψε:Έχω καιρό να γράψω...Παρακολουθω βέβαια το φορουμ κ απλά περιμένω να δω αυτά που είπε ο Macho ότι αυτή την εβδομάδα θα την κάνει αντιπαραβολη με την προηγούμενη της γκρίνιας κ της απαισιοδοξίας σε ότι αφορά τους μεταγραφικους μας στόχους....Αντε να δούμε....Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά από εδώ κ πέρα....
ΑποστόληςΑ έγραψε:PNG
Κορυφαία ταλέντα
Ο ΠΑΟΚ έκλεισε αθόρυβα Δημήτρη Μελιόπουλο και Ενέα Μιχάι. Ίσως τα δύο μεγαλύτερα ταλέντα στη Superleague. Οι " νεόπλουτοι οπαδοί " (πέρασαν εφτά χρόνια παιδιά!) μπορεί να ζητούν μπαμ και μπουμ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δουλεύει μεθοδικά κάθε του κίνηση με ωριμότητα και σύντομα, τις πρώτες ημέρες του Ιούλη θα έχουμε νέα ευχάριστα. Θυμίζουμε, ότι η νέα πολιτική του Δικεφάλου με προεξέχοντα τον Μάριο Μπράνκο αφορά αγορές ποδοσφαιριστών μεταξύ 23-27 με διάθεση εξέλιξης και φυσικά μεταπωλητική αξία.
[youtube]V2J3GgjCEpE[/youtube]typhoon έγραψε:Το επομενο τριημερο θα εχουμε σηριαλ ελ καντουρι και μετα εχει ο θεος
Από τον Macho περίμενα απάντηση αλλά κάτι είναι κ αυτό....barlow4 έγραψε:macho macho ειπες τετοιο πραμα?PaokPatraG4 έγραψε:Έχω καιρό να γράψω...Παρακολουθω βέβαια το φορουμ κ απλά περιμένω να δω αυτά που είπε ο Macho ότι αυτή την εβδομάδα θα την κάνει αντιπαραβολη με την προηγούμενη της γκρίνιας κ της απαισιοδοξίας σε ότι αφορά τους μεταγραφικους μας στόχους....Αντε να δούμε....Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά από εδώ κ πέρα....
σαν δηλωση γιωργη ειναι αυτη.
θα τη λουστεις!