Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- 
				montekristo
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Αντί να πάρουν τον καιπερς με κάνα 100ρικο παν και δίνουν 5 χαρτιά για 19χρονο Βραζιλίανο
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
[/quote]
Τα ειπες ολα αδερφε!!!
Εβαλα λιγο ραδιο και ακουσα μυρτσοραπτοπουλους και νομισα οτι η ομαδα ειναι ενα βημα απο τη καταστροφη....Χαλανε τα μυαλα του κοσμου για να κανουν νουμερα.... [/quote]
[/quote]
Γ@μιουντ@ι.

Τα ειπες ολα αδερφε!!!
Εβαλα λιγο ραδιο και ακουσα μυρτσοραπτοπουλους και νομισα οτι η ομαδα ειναι ενα βημα απο τη καταστροφη....Χαλανε τα μυαλα του κοσμου για να κανουν νουμερα....
 [/quote]
[/quote]Γ@μιουντ@ι.
Τον παίχτη και εγώ τον ακούω πρώτη φορά ακόμα και στο Football Manager ούτε τον έχω πετύχει   

Σαν επένδυση είναι πολύ καλή έχει από vidεακια που είδα πολύ ταχύτητα και ντρίμπλα στο ένας εναντίων ενός.
Στα νούμερα δεν πιστεύω που γράφουν μεταγραφή 2-2,5 το θεωρώ λογικό αφού δώσαν αυτοί 1.8, 5δεν νομίζω να δώσαμε.
Με το καλό να έρθει ο παίχτης και να έχουμε να μιλάμε για αυτόν..

Σαν επένδυση είναι πολύ καλή έχει από vidεακια που είδα πολύ ταχύτητα και ντρίμπλα στο ένας εναντίων ενός.
Στα νούμερα δεν πιστεύω που γράφουν μεταγραφή 2-2,5 το θεωρώ λογικό αφού δώσαν αυτοί 1.8, 5δεν νομίζω να δώσαμε.
Αν μου έλεγε κάποιος πριν 5 χρόνια ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να δίνει 5 εκατομμύρια για 19χρονο βραζιλιανακι θα τον θεωρούσα τρελό. Ο ΠΑΟΚ εκτοξεύεται κύριοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τέτοια προεδραρα.
Και κάτι ακόμα που δεν αναφέρθηκε εδώ μέσα.
Χωράει στην ομάδα; Γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε θέση ξένου. 

Και κάτι ακόμα που δεν αναφέρθηκε εδώ μέσα.
Χωράει στην ομάδα; Γιατί νομίζω ότι δεν έχουμε θέση ξένου.

montekristo έγραψε:Τώρα που βγήκαν τα νούμερα φοβάμαι μη μπει σφήνα ο Tiger.....

Είσαι Θεός .
Στο Football Manager 2017(το περσινο) ηταν απο τους τοπ 5 νεαρους παιχτες σε ολο το παιχνιδι ενδεικτικαDaRkFeaR έγραψε:Τον παίχτη και εγώ τον ακούω πρώτη φορά ακόμα και στο Football Manager ούτε τον έχω πετύχει
- desperando
- Επικοινωνία:
Μπορεί και να έχεις και δίκιο.joshua έγραψε:Σχετικά με το ποσό νομίζω πως κάνουμε ότι κοροϊδεύουμε αν πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα είχε ταβάνι τα 2 αγορά έδωσε 5 για έναν 19χρονο.
Μπορεί και να μην πληρώσαμε και μια λόγω της σχέσης που έχουν οι δύο ιδιοκτήτες.
Μπορεί να δοθούν και καλά υψηλά νούμερα μόνο και μόνο για να είναι η μελλοντική πώληση αρκετά υψηλότερη κ να κερδίσουν και οι δύο.
Το σίγουρο είναι ότι παίκτης που αγοράστηκε περσι σε ηλικία 18 ετών 2,5 μύρια και είχε πολύ καλή σεζόν, σήμερα αξίζει περισσότερα απ ότι δαπανήθηκαν.
Υγ τόσο καιρό ελεγες για τον λεγόμενο εξτρεμοφορ και σήμερα αυτή η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα, γιατί υπάρχει αυτή η αρνητικό τητα?
Από ό,τι φαίνεται προχωράει και του πουκι, για τον Σουηδό δεν ακούγετε τίποτε.... 
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο σουηδος θα αργησει ρε παιδια λογικο ειναι το ανεβασαν οι 24 και το σντνα για πουκι μολις.

- kataramenos5
Χαχαχαχα χαχαχαχα. Μας εστειλες.montekristo έγραψε:Τώρα που βγήκαν τα νούμερα φοβάμαι μη μπει σφήνα ο Tiger.....