Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
ποιοι παιχτες αξιζουν να ειναι στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε
ρευ,γλυκος κ πρεπει να δουμε τον πασχαλακη(ως 3ο)
ματος,κρεσπο,βαρελα,μαλεζας(ως 4ος) και πρεπει να δουμε τον λεβεκ
τσιμιροτ,πελκας,καντουρι
μακ,ενρικε,λημνιος(σε ροτεσιον),μυστακιδης
πριγιοβιτς
θελεις σιγουρα
δεξιο αναπληρωματικό μπακ
βασικο στοπερ
βασικο αριστερό μπακ
βασικο αμυντικο χαφ(6αρι)
βασικο επιθετικο χαφ(8αρι)
αναπληρωματικο αμυντικο χαφ
αναπληρωματικο επιθετικό χαφ
βασικο δεξι εξτρεμ
αναπληρωματικο φορ
και τελος παιχτη πασπαρτου μπροστά (να μπορεί να καλυψει τις μπροστά θεσεις)
ρευ,γλυκος κ πρεπει να δουμε τον πασχαλακη(ως 3ο)
ματος,κρεσπο,βαρελα,μαλεζας(ως 4ος) και πρεπει να δουμε τον λεβεκ
τσιμιροτ,πελκας,καντουρι
μακ,ενρικε,λημνιος(σε ροτεσιον),μυστακιδης
πριγιοβιτς
θελεις σιγουρα
δεξιο αναπληρωματικό μπακ
βασικο στοπερ
βασικο αριστερό μπακ
βασικο αμυντικο χαφ(6αρι)
βασικο επιθετικο χαφ(8αρι)
αναπληρωματικο αμυντικο χαφ
αναπληρωματικο επιθετικό χαφ
βασικο δεξι εξτρεμ
αναπληρωματικο φορ
και τελος παιχτη πασπαρτου μπροστά (να μπορεί να καλυψει τις μπροστά θεσεις)
Να δω τωρα τι μεταγραφες θα γινουν με την οικονομικη ζημια των 5-6 εκ. απο Europa. Αν περιμεναν τα εσοδα του Europa για να τις κανουν,τωρα μαλλον μας αποχαιρεταν. Παντως εχω την εντυπωση πως ο Σαββιδης θα κλεισει Βιερινια για να ηρεμησει την γενικη κατακραυγη,αλλα μαλλον οι υπολοιπες μεταγραφες γιοκ. Ετσι εικαζω προσωπικα δηλαδη....για να δουμε
Dimg4 έγραψε:Για.να τελειωνει το ανεκδοτο χαρισης, τον επιασαν 100.φορες να ξενυχταει και να ειναι πιωμενος. Αυτα.eorptol1 έγραψε:Έχεις φαγωθεί με τους Έλληνες παίκτες, μήπως θυμάσε ο Χάρισης όταν έπαιρνε ευκαιρίες τι έκανε; η το ξέχασες;tera12tera έγραψε:Κιτσιου ,Χαρίσης έκαναν πλάκα στην Άντερλεχτ προχθές ...
Αν γουστάρεις να βλέπεις ΠΑΟΚ χωρίς έναν Έλληνα .. ..
Ψάχνω να δω αν βρει κάποιος τι συνεβει με Λιμνιο......
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...και άλλα πολλά φιλε ...
sourmenetes έγραψε:Μετα τη σφαλιαρα πας για πρωταθλημα!!!
Δεν ξερω ποιους θα φερεις αλλα κρεμας ενα πανο στα αποδυτηρια με τη λεξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
οποιος αντεχει μπαινει μεσα...
Ποιός αντέχει να το κρεμάσει είναι το θέμα......
Ήρθε η ώρα Ιβαν να αποδείξεις αν είσαι μεγιστάνας η μεθυστανας που έλεγε και μια ψυχή
.

Αυτό.sourmenetes έγραψε:Μετα τη σφαλιαρα πας για πρωταθλημα!!!
Δεν ξερω ποιους θα φερεις αλλα κρεμας ενα πανο στα αποδυτηρια με τη λεξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
-
trouman έγραψε:Αυτό.sourmenetes έγραψε:Μετα τη σφαλιαρα πας για πρωταθλημα!!!

Μετά τη σφαλιάρα βρίσκεις τρόπο να αποπροσανατολίσεις. Καμιά μεταγραφή ή καμιά αλλαγή στο μοντέλο διοίκησης.
Αν μάθαινε από τις σφαλιάρες που έχει φάει , τώρα θα ήταν Μπαρτσελόνα.
Αν μάθαινε από τις σφαλιάρες που έχει φάει , τώρα θα ήταν Μπαρτσελόνα.
Για πες εσύ ποιος έδιωξε ποιόν τον Μάιο ,και ποιός ευθύνεται και για τις εφτά αγωνιστικές.alp920 έγραψε:janellsis έγραψε:Τόσα χρόνια ΠΑΟΚ, με ελάχιστες χαρές και άπειρες απογοητεύσεις, πλέον είμαι βέβαιος:
εμείς οι ΠΑΟΚτζήδες είμαστε σαν τον τύπο που ΟΛΕΣ οι πρώην του ήταν "τρελές", αυτός δεν έφταιξε ΠΟΤΕ σε κάτι...
Όσο ευθύνη έχουν οι εκάστοτε διοικούντες για το ότι η ομάδα δεν λέει να απογειωθεί άλλη τόσο ευθύνη έχουμε και εμείς οι οπαδοί με την απίστευτη γκρίνια, μιζέρια, κακοπροαίρετη κριτική και φυσικά μηδενική, στην πράξη,"στήριξη". Έχουμε κράξει και διώξει ΑΠΑΝΤΕΣ: ΟΛΟΥΣ τους Προέδρους, ΟΛΟΥΣ τους προπονητες, ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές, ΟΛΟΥΣ τους Τεχν.Δ/ντες, ΟΛΟΥΣ τους παλαίμαχους. Α, και η νεα μόδα ειναι να κράζουμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παίκτες.
Εγώ ξέρω πως πέρσι για πρώτη φορά μετά από ΠΟΛΛΑ χρόνια ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός, έπαιζε την καλύτερη μπάλα,πήρε Κύπελλο, κόντεψε να πάρει Πρωτάθλημα και εμείς...διώχνουμε τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για αυτήν την επιτυχία!!! Και οι περισσότεροι ΠΑΟΚτζήδες συμφωνούσαν! ΠΑΡΑΝΟΙΑ!
Η δική μου λοιπόν παράκληση, φίλοι μου, είναι επιτέλους ας κάνουμε και λίγο ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ!
Υ.γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε: για τις 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων ποιος ευθύνεται;;
Ο κόσμος? Σοβαρά μιλάμε τώρα? Βγήκε ο κόσμος και είπε να φύγει ο Ίβιτς? -》Ναι, οι περισσότεροι αυτο ελεγαν τότε, δες τα σχόλια ακομα κ εδω.Τελικα εφυγε γιατι δεν τον στηριξε ο Σαββιδης, αλλα αυτο δεν αναιρει οσα λεω.
Για τις εφτά αγωνιστικές φταίει ο κόσμος? -》Ναι, αυτοι που δερνονται και μαχαιρωνονται..ακόμα μαλλον εχουν καποιο μεριδιο ευθύνης φανταζομαι.
Μήπως και για το χθεσινό φταίει ο κόσμος? -》Αυτό γράφω;; Το ξαναγράφω: φταίμε που συνεχώς απαξιωνουμε τους ΠΑΝΤΕΣ.
Αν ειναι Σωστος τωρα στηρίζει την ομαδα με μετεγγραφες αν ειναι αυτο που ειναι έως τωρα θα κόψει το Μπατζετ κ σιγα σιγα τ φτερά του μιχελ μέχρι να ρθει ο νέος επόμενος προηγούμενος τδ
Δεν χρειάζεται πανό. Τον Άγγελο γενικό αρχηγό χρειάζεσαι.sourmenetes έγραψε:Μετα τη σφαλιαρα πας για πρωταθλημα!!!
Και δύο παιχταράδες στο κέντρο.
Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να μάθουμε γιατι έφυγε ο Ίβιτς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αιτωλος την Παρ 25 Αύγ 2017, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ακουγεται τιποτα για καμια μεταγραφη η περιμεναμε να περασουμε στους ομιλους για να κανουμε;γιατι αν ισχυει αυτο δεν προκειται ποτε να παμε μπροστα.Μπορω να δεχτω εν μερει οτι καποιοι παικτες για να πειστουν να ερθουν Ελλλαδα εχουν το κινητρο της Ευρωπης αλλα ειναι δυνατον να μην υπαρχουν εναλλακτικες;
Υπαρχει τέτοια γραφιοκρατεια π μεχρι ν συνειδητοποιησουν τι εγινε κ να αλλαξουν ριζικα πλανο θ περάσουν 2-3 μερες τουλάχιστον.
Δεν ξερω τι στοχους και τι προτεραιοτητες εχουν
αλλά αν δεν παρουν ενα αμυντικο χαφ με @ρχιδια δεν γινεται τιποτε
στις υπολοιπες θεσεις οταν αποκτησει ανασες η ομαδα παλευεται το πραγμα.
Τα σαραντα ματς που εμειναν μεχρι το τελος τα βγαζεις μια χαρα με το υπαρχον ροστερ
ισως ενα επιθετικο ακομη
Δεν ειναι και οι πιο ποιοτικες ομαδες το ΠΟΚ
Τωρα αν καποιοι θελουν να "πεθανουμε για το πρωταθλημα"
ας παρουν και τα καταλληλα πολεμοφοδια για τις μαχες που θα ακολουθησουν.
Ασχετο αλλά
τετοιο ξεφτυλικι δεν εχω νοιωσει ποτε μου,βαδιζω αισιως για τα 54 ετη
και πηγαινω στην ΤΟΥΜΠΑ απο τοτε που με θυμαμαι.
ΥΓ Το μεγαλυτερο ξεφτυλικι,τηρουμενων των αναλογιων.
αλλά αν δεν παρουν ενα αμυντικο χαφ με @ρχιδια δεν γινεται τιποτε
στις υπολοιπες θεσεις οταν αποκτησει ανασες η ομαδα παλευεται το πραγμα.
Τα σαραντα ματς που εμειναν μεχρι το τελος τα βγαζεις μια χαρα με το υπαρχον ροστερ
ισως ενα επιθετικο ακομη
Δεν ειναι και οι πιο ποιοτικες ομαδες το ΠΟΚ
Τωρα αν καποιοι θελουν να "πεθανουμε για το πρωταθλημα"
ας παρουν και τα καταλληλα πολεμοφοδια για τις μαχες που θα ακολουθησουν.
Ασχετο αλλά
τετοιο ξεφτυλικι δεν εχω νοιωσει ποτε μου,βαδιζω αισιως για τα 54 ετη
και πηγαινω στην ΤΟΥΜΠΑ απο τοτε που με θυμαμαι.
ΥΓ Το μεγαλυτερο ξεφτυλικι,τηρουμενων των αναλογιων.
Χρειαζομαστε ενα μικρο θαυμα.Να πωληθει ο Τσιμιροτ ωστε να αποκτησουμε 6ρι και 8ρι.Με αυτα τα χαφ πρωταθλημα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.Βεβαια αν κρινω απο την σημερινη σιωπη,μεχρι να ξεπερασουν το σοκ στην διοικηση θα τελειωσουν οι μεταγραφες.