21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
O Diego είναι καψούρα και οι καψουρες δε γερνάνε ποτέ. Επίσης συνήθως είναι και ασυμφορες.
Ο μπισεσβαρ στο πρώτο ματς με τη κουλά στη Τούμπα, έκανε επική εμφάνιση ίσως τη καλύτερη εμφάνιση μεσοεπιθετικου που έχω δει στη ζωή μου στον ΠΑΟΚ. Φυσικά, εκτός από εκείνον το Μπισεσβαρ υπάρχει κι αυτός που σηκώνει χέρια,παρατάει φάσεις και δε πετυχαίνει τερμα ούτε με αίτηση. Στο ίδιο πακέτο είναι
Δε μπορώ να κακολογησω το προπονητή αν τον θέλει, αρκεί να έχει αξιόπιστη λύση υψηλού επιπέδου να μοιράζονται τη θέση.
Ο μπισεσβαρ στο πρώτο ματς με τη κουλά στη Τούμπα, έκανε επική εμφάνιση ίσως τη καλύτερη εμφάνιση μεσοεπιθετικου που έχω δει στη ζωή μου στον ΠΑΟΚ. Φυσικά, εκτός από εκείνον το Μπισεσβαρ υπάρχει κι αυτός που σηκώνει χέρια,παρατάει φάσεις και δε πετυχαίνει τερμα ούτε με αίτηση. Στο ίδιο πακέτο είναι
Δε μπορώ να κακολογησω το προπονητή αν τον θέλει, αρκεί να έχει αξιόπιστη λύση υψηλού επιπέδου να μοιράζονται τη θέση.
Το μόνο που μπορεί να προσφέρει ο Μπίσεσβαρ είναι να τρώει το χρόνο συμμετοχής του Κωσταντέλια ,του Βρακά
ή κάποιου άλλου πιτσιρικά που θα ήταν ο τρίτος κεντρικός χαφ.Του χρόνου πρώτος θα είναι η μεταγραφή (Ουρουγουανός;) δεύτερη επιλογή σίγουρα ένας αμ. χαφ(Αουγκόστο ή Σοαρες) και τρίτος ένας μικρός.
ή κάποιου άλλου πιτσιρικά που θα ήταν ο τρίτος κεντρικός χαφ.Του χρόνου πρώτος θα είναι η μεταγραφή (Ουρουγουανός;) δεύτερη επιλογή σίγουρα ένας αμ. χαφ(Αουγκόστο ή Σοαρες) και τρίτος ένας μικρός.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Από τους 51 αγωνες που επαιξε φετος, σε ποσούς επαιξε καλα; 1 με το χωριο απο Ιρλανδία και 1 με την κουλα τον Σεπμτεβρη. Στα υπολοιπα 49 παιχνιδια ειχε 0 γκολ και 4 ασσιστ (εκ των οποίων οι 3 ηταν με τελειωμένο το ματς)sourmenetes έγραψε:Δεν έκανε κάποια υποφερτα.rainmaker έγραψε:Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι όχι μόνο δεν έκανε προετοιμασία, αλλά έπαιζε τουρνουά μιλκο καπ στο λατιν Αμέρικα, αποτελεί θαύμα που έφτασε ως εδώ κάνοντας και κάποια υποφερτα ματς
Έκανε στην αρχή ματσαρες!
Μετά κλάταρε λογικά!
Από κει και πέρα αν θέλουμε να φύγει θα πρέπει να φερεις 2 παίκτες στη θέση.
Τοσο απλά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με λιγα λογια 2/51 καλα ματς. 4%!
Και με βαση την προσωπικη μου αποψη απο τα 49 ηταν υποφερτος τα 19, και τα 30 ΑΘΛΙΟΣ
-
john4serres
Γενικά έχουμε μια τάση οι ΠΑΟΚτσήδες να "ερωτευόμαστε" έναν παίκτη, ο παίκτης σέρνεται για μήνες ολόκληρους αλλά εμείς εκεί... "Του χρόνου μπορεί να μείνει ως αναπληρωματικός με 600.000€ συμβόλαιο"
-
giliopoulos
Υπερτραγικο να ανανεωσει.
Τι να πω απορω τι βλεπετε οσοι λετε το αντιθετο
Μιλαμε σερνει τα ποδια του στο γηπεδο, καμια σχεση με επαγγελματια ποδοσφαιριστη του 2022
Τι να πω απορω τι βλεπετε οσοι λετε το αντιθετο
Μιλαμε σερνει τα ποδια του στο γηπεδο, καμια σχεση με επαγγελματια ποδοσφαιριστη του 2022
Εξαρτάται σε τι πλαίσιο θα ανανεώσει.
Αν ανανεώσει για το ροτεισον για κάποια λεπτά ποιοτικά προφανώς και μπορεί.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει για 6-7 βασικούς αλλά και για άλλους 7-8 πάγκου.
Γιατί αυτή την στιγμή η ποιότητα στο βάθος του ρόστερ είναι να κλαίς
Αν ανανεώσει για το ροτεισον για κάποια λεπτά ποιοτικά προφανώς και μπορεί.
Εκτός και αν πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει για 6-7 βασικούς αλλά και για άλλους 7-8 πάγκου.
Γιατί αυτή την στιγμή η ποιότητα στο βάθος του ρόστερ είναι να κλαίς
Ο Λουτσε ήθελε δεκάρι. Η ομάδα δεν μπόρεσε να του βρει. Συνεπώς η λογική λέει ότι φέτος θα του φέρουν ένα τέτοιο παίκτη. Να υπολογίσουμε επίσης την απόκτηση του ουρουγουανου. Άρα 2 παίκτες σε αυτή την θέση.
Αν ισχύει φίλοι μου αυτό το σκεπτικό είμαι απόλυτα αντίθετος με την ανανέωση του.
Στην καμία, ούτε επιβράβευση, ούτε για τα αποδυτήρια.
Παίκτης που περπατάει. Που δεν συμμετέχει στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Μηδέν ασίστ, μηδέν γκολ.
Μόνο κράτημα μπάλας. Σε ποιά παιχνίδια θα χρησιμεύσει?
Επέστρεψε κι ο κωνσταντελια......
Αν ισχύει φίλοι μου αυτό το σκεπτικό είμαι απόλυτα αντίθετος με την ανανέωση του.
Στην καμία, ούτε επιβράβευση, ούτε για τα αποδυτήρια.
Παίκτης που περπατάει. Που δεν συμμετέχει στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Μηδέν ασίστ, μηδέν γκολ.
Μόνο κράτημα μπάλας. Σε ποιά παιχνίδια θα χρησιμεύσει?
Επέστρεψε κι ο κωνσταντελια......
- kataramenos5
Φετος ο Μπισεσβαρ ηταν πολυ καλυτερος απ τον... κανενα.
Αν για του χρονου * το πλανο ειναι να μεινουμε παλι με τον.. κανενα, ψηφιζω Μπις. Τοσο απλά.
*αν μεινει ο Λου δλδ
Αν για του χρονου * το πλανο ειναι να μεινουμε παλι με τον.. κανενα, ψηφιζω Μπις. Τοσο απλά.
*αν μεινει ο Λου δλδ
-
paok düsseldorf
kataramenos5 έγραψε:Φετος ο Μπισεσβαρ ηταν πολυ καλυτερος απ τον... κανενα.
*αν μεινει ο Λου δλδ
Μεγαλο διλημα,
Μπισεσβαρ η κανενας;
Ακομη και ετσι δυσκολη η απαντηση.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δηλαδή το μοναδικό δεκάρι στον κόσμο είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Biseswar.....Πλάκα πλάκα καλύτερα με τον κανένα. Και λεφτά θα γλιτώσουμε και θα έχουμε μια ελπίδα να ξεκινήσουμε με 11 κάποιον αγώναkataramenos5 έγραψε:Φετος ο Μπισεσβαρ ηταν πολυ καλυτερος απ τον... κανενα.
*αν μεινει ο Λου δλδ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μάλλον δεν έχεις δει Van Rooygiapas έγραψε:O Diego είναι καψούρα και οι καψουρες δε γερνάνε ποτέ. Επίσης συνήθως είναι και ασυμφορες.
- kataramenos5
boogeyman77 έγραψε:Δηλαδή το μοναδικό δεκάρι στον κόσμο είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Biseswar.....Πλάκα πλάκα καλύτερα με τον κανένα. Και λεφτά θα γλιτώσουμε και θα έχουμε μια ελπίδα να ξεκινήσουμε με 11 κάποιον αγώναkataramenos5 έγραψε:Φετος ο Μπισεσβαρ ηταν πολυ καλυτερος απ τον... κανενα.
*αν μεινει ο Λου δλδ
paok düsseldorf έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Φετος ο Μπισεσβαρ ηταν πολυ καλυτερος απ τον... κανενα.
*αν μεινει ο Λου δλδ
Μεγαλο διλημα,
Μπισεσβαρ η κανενας;
Ακομη και ετσι δυσκολη η απαντηση.
....... τοσο χαλια τα γραφω ρε γμτ?