Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Mīngus »

buffalobill4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ρώτα τον λίγο. Πτυχίο θα πάρω;
Αν σε περιοδο εξεταστικης εισαι εδω...σφιχτο σε βλεπω. Αν κι εγω ετσι το πηρα να πω τη μαυρη αληθεια
Με Άρνεσεν είχα κάποιες ελπίδες να ολοκληρώνονται νωρίς οι μεταγραφές και μετά να συγκεντρωθούμε λίγο και στις υποχρεώσεις μας :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Mīngus έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ρώτα τον λίγο. Πτυχίο θα πάρω;
Αν σε περιοδο εξεταστικης εισαι εδω...σφιχτο σε βλεπω. Αν κι εγω ετσι το πηρα να πω τη μαυρη αληθεια
Με Άρνεσεν είχα κάποιες ελπίδες να ολοκληρώνονται νωρίς οι μεταγραφές και μετά να συγκεντρωθούμε λίγο και στις υποχρεώσεις μας :lol:
Κι εγω με αγγελο η αληθεια ειναι οτι ειχα ηρεμησει καθως δεν ηθελε και μεταγραφες αυτος.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Δεν πάνε καλά εκεί στο τμήμα βόλλευ,παίρνουν παίκτες για να καλύψουν τα κενά και μάλιστα σε θέσεις που χρειαζόμαστε...Απορώ δε βλέπουν στο ποδόσφαιρο που δε παίρνουν τίποτα ή παίρνουν σε άλλες θέσεις.Δεν είναι Π.Α.Ο.Κ αυτό,μας χαλάνε τις συνήθειες...Να δεις που θα αγωνίζονται και στις θέσεις τους.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

spyretto έγραψε:
tzelas έγραψε:
spyretto έγραψε:Μπανανά είχε προτείνει και ο ΑΑ νομίζω και τον κράζαμε... τώρα είναι καλή περίπτωση;
Spyretto δεν θυμάμαι την πρόταση του ΑΑ και το σχετικό κράξιμο που αναφέρεις. Θυμάμαι μόνο ότι όταν γράφτηκε πέρσυ το όνομα του στο φόρουμ κάποιοι είπαν ότι ο παίκτης ανήκει στον γκει και έτσι προσπεράστηκε από όσο θυμάμαι η περίπτωση του.

Υποτίθεται ότι ήταν στην περιβόητη λίστα που έδωσε στον ΖΒ. Το κράξιμο έπεσε γιατί τότε θέλαμε μεγάλο όνομα και ήταν μέσα στο γενικότερο κράξιμο σε ΑΑ.
Εχει σημασία αυτό που λές για την λίστα καθώς μπορούν να βγούν συμπεράσματα για το αν είναι καλή περίπτωση η όχι. Επειδή ο ΑΑ τον είχε ως παίκτη στον Πλατανία γνωρίζει από πρώτο χέρι το χαρακτήρα του, τα κουσούρια του και τις ικανότητες του. Αν όντως τον είχε στην λίστα τότε με βάση και τις εμφανίσεις του ενισχύεται το γεγονός ότι είναι καλή περίπτωση. Αντίθετα αν δεν τον είχε στην λίστα τότε κάτι αρνητικό που δεν γνωρίζουμε τρέχει με τον παίκτη. Θέλω να πιστεύω ότι λόγω ΑΑ κάποιοι μέσα στην ομάδα θα ξέρουν για τον παίκτη παραπάνω πράγματα, είτε θετικά ή αρνητικά, από ότι επιδερμικά εμείς.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

http://www.transfermarkt.co.uk/lucas-vi ... d/0/plus/1

http://www.transfermarkt.co.uk/anastasi ... d/0/plus/1

το ενα απο τα εξι γκολ του βιγιαφανες ειναι με πεναλτι. ο μπακασετας δεν εχει γκολ με πεναλτι (6 γκολ επίσης).

αυτο που μου κανει μια πρωτη εντύπωση στον μπακασετα ειναι οτι εχει γκολ με μακρινα σουτ, φαουλ, αριστερο αλλα και δεξί πόδι... :roll: συν φυσικά οι εφτά ασσίστ... γενικά, σε 18 ματς έχει βγάλει για την ομάδα του 13 γκόλ... (ο βιγιαφάνες αντίστοιχα έχει 6 γκολ και 3 ασσιστ στον ίδιο αριθμό αγώνων αλλά και μια κόκκινη κάρτα).

ξαναλέω, δεν εχω εικόνα του παίχτη και μόνο ότι μπορώ να βρω απο σαϊτ και βιντεο.

υγ: ενδιαφέρον έχει επίσης αν κανεις πατήσει και το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίχτη... :roll:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Λυπαμαι αυτους που τον υμνουνε κ περιμενουν πως κ πως να τους πει νες ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

tzelas έγραψε: Εχει σημασία αυτό που λές για την λίστα καθώς μπορούν να βγούν συμπεράσματα για το αν είναι καλή περίπτωση η όχι. Επειδή ο ΑΑ τον είχε ως παίκτη στον Πλατανία γνωρίζει από πρώτο χέρι το χαρακτήρα του, τα κουσούρια του και τις ικανότητες του. Αν όντως τον είχε στην λίστα τότε με βάση και τις εμφανίσεις του ενισχύεται το γεγονός ότι είναι καλή περίπτωση. Αντίθετα αν δεν τον είχε στην λίστα τότε κάτι αρνητικό που δεν γνωρίζουμε τρέχει με τον παίκτη. Θέλω να πιστεύω ότι λόγω ΑΑ κάποιοι μέσα στην ομάδα θα ξέρουν για τον παίκτη παραπάνω πράγματα, είτε θετικά ή αρνητικά, από ότι επιδερμικά εμείς.

Δεν παίρνω και όρκο ότι ήταν στην λίστα - αφού δεν βγήκε αυτή η λίστα άλλωστε - πάντως είχε γραφτεί ότι ενδιαφερθήκαμε για την περίπτωση του πέρσι τέτοιο καιρό. Αρα κάτι θα πρέπει να υπήρχε, αλλωστε και πέρσι ψάχναμε για αμυντικό και τελικά ηρθε ο Κόστα.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

buffalobill4 έγραψε:Καποιος πιο πισω αναφερε πως ειναι κριμα που ο βαζελος παιρνει τον Βιγιαφανιες. Εγω θα πω τουναντιον. Θελω ολες τις ομαδες ενισχυμενες. Και την αεκ και το βαζελο καλα το γαυρο ας τον αφησουμε για την ωρα και τους απο κατω μας.

Καποια στιγμη ανεφερα πως προσωπικα μου αρεσει που δειλα δειλα καποιες απο τις λεγομενες μικρες ομαδες στην ελλαδα πουλανε παιχτες. Εινα η μονη ελπιδα να δουμε σοβαρο και ανταγωνιστικο πρωταθλημα. Παιρνοντας καποιος παραγοντας χρηματα για την πωληση ενος παιχτη μπορει και να γλυκαθει και να πει οτι "για στασου. δεν ειναι αναγκη να ειμαστε η ουρα του γαυρου. αν κανουμε μια υποτυπωδη σοβαρη δουλεια μπορουμε να βγαλουμε και χρηματα απο την ολη φαση". Μονο ετσι, μονο αν γινει ενα πρωταθλημα ανταγωνιστικο μπορουμε να διεκδικησουμε ως ΠΑΟΚ κατι παραπανω. Το χω ξαναπει και το πιστευω ακραδαντα.

Επισης αγοραζοντας απο την εγχωρια αγορα και το επιπεδο του πρωταθληματος δεν πεφτει. Εννοω οτι ο αποδεδειγμενα καλος παιχτης δε θα φυγει για αλλες πολιτειες αλλα θα μεινει εδω. Δεν ειναι χαζοι οι Ιταλοι που εχουν ορο την αποκτηση μεχρι ενος ξενου παικτη (μη κοινοτικου) απο αλλα πρωταθληματα το χρονο.
Πάρα πολύ σωστός!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δηλαδή οι παίκτες που θα μας ανέβαζαν επίπεδο, οι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε όπως είπε ο αντιπρόεδρος που ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν αποκτήθηκε ο Γκαλίτσιος είναι ο Βελλίδης, ο Χατζηισαίας και ο Μπακασέτας;

Ενδιαφέρουμσα άποψη.

Μια που όμως όλοι φαίνονται ευχαριστημένοι εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 27 Ιαν 2016, 03:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ακούστε την δικιά μου άποψη - ανάλυση...
Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο Βιγιαφάνεζ...Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα παίξει αν έρθει στην ομάδα..Όλοι θυμόμαστε την περίπτωση Φιλομένο που οργίαζε με τον Αστέρα...και τελικά τι έκανε?ΤΙΠΟΤΑ..Τελικά από ότι βλέπω για να σου βγει ένας παίκτης παίζουν πολλοί παράμετροι...Ο Βιγιαφάνεζ φαίνεται πως έχει τσαγανό, τσαμπουκά πιέζει πολύ και έχει πολλά κλεψίματα...Δεν ξέρω αν απορρέι μόνο από τον ενθουσιασμό που έχει ή αν έχει και την προσωπικότητα για να σταθεί σε μεγάλη ομάδα...Από την άλλη ο Μπακασέτας είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία..Παίκτης που δεν τον πίστεψαν στον Αστέρα, έχει μεταμορφωθεί και εδώ είναι μια απόδεξη του πόσο καλά δουλέυει τους παίκτες του ο Ουζουνίδης...Άκουγα τον Ουζουνίδη και έναν άλλο υπεύθυνο του Πανιωνίου στο ραδιόφωνο που έλεγαν για το Χατζηισαία πως ο παίκτης σε σχέση με πέρσι είναι ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ...Ανίκητος στον αέρα, πολύ δυνατός και πολύ γρήγορος άσχετα αν δεν "φαίνεται'' τόσο αυτό στο γήπεδο..Το μόνο πρόβλημα του το κατέβασμα μπάλας και η τεχνική του σαυτό, κάτι όμως που φέτος το έχει δουλέψει πάρα πολύ και ήδη έχει βελτιωθεί...Φαίνεται όντως πως ο Ουζουνίδης κάνει εξαιρετική δουλειά που φάνηκε τόσο στον Μπουμάλ όσο και στους Μπακασέτα, Χατζηισαία, Ριζβάνη, Μασούρα ακόμα και στον Οικονόμου που δεν είναι μικρός...Κάποιος φίλος είπε για τον Μπανανά...Θα διαφωνήσω...Θεωρώ πολύ καλύτερη περίπτωση τον Χατζηισαία γιατί εκτός των άλλων παίζει και σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί με πολύ καλό ποδόσφαιρο όντας μέσα στα play-off εν αντιθέση με τον Πλατανιά που μάχεται μια ζωή για την σωτηρία...Όπως καταλαβένετε το να βγει ένας παίκτης σε μια ομάδα δεν φτάνουν μόνο τα χαρακτηριστικά αλλά και η προσωπικότητα, η νοοτροπία, το κλίμα που θα βρει και φυσικά το κατά πόσο θα τον ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..Κάτι τέτοια σκέφτομαι και μου έρχεται στο μυαλό ο Μπερμπάτοφ και προβληματίζομαι... :D
Αυτά τα ολίγα...Συγνώμη αν κούρασα..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

νομιζω μ εναν Αντιπροεδρο Ε' και μια υπερ-επιτροπη επιτροπων ειμαστε ετοιμοι (για αλοπεριδινη).
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Αυτος ο Ναζιμ τι μερος του λογου ειναι που παιρνει η γρια απο την ζακυνθο; εγραψε εδω ενας φιλος ειναι καλη περιπτωση κ με μεταπωλητικη αξια..

τον εχετε δει γιατι εγω τον παιχτη δεν τον εχω δει αν αξιζει να ασχοληθουμε; τι θεση παιζει?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειμαι πραγματικα πολυ περιεργος να δω την καταληξη των μεταγραφων η οποια ακροβατει στα ορια του φιασκου αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Δεν ξερω ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να κλεισουν επιτελικος και δεξι μπακ,θεσεις στις οποιες εντοπισαν τα μεγαλυτερα κενα προπονητης και ΤΔ.Οσον αφορα το δεξι μπακ ημουν απο αυτους που πιστευαν οτι δεν υπαρχει αναγκη βασιζομενος στο οτι ο Ροντριγκεζ θα συνεχισει να υπολογιζεται για την θεση αλλα πλεον χλωμο και χωρις αυτον το κενο ειναι τεραστιο.Για δε τον επιτελικο εχει καταντησει παρωδια,δεν ξερω ποσα απο τα ποστ μου συνολικα περιμενουν καρτερικα επιτελικο μετα το τελος Ιβιτς,δεν θυμαμαι ποσα πρωτοσελιδα εχουν γραφτει για την θεση,για τον παικτη που θα κανει την διαφορα.για την υπερβαση Σαββιδη,για, για, για, καημενη γιαγιααααα,γεια μας.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Mīngus έγραψε:Δώστε μας άλλες 30 μέρες μεταγραφικής ανομβρίας και θα μας φαίνεται καλή περίπτωση μέχρι και ο Μίμης Μπενίσκος.
:lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”