Ακούστε την δικιά μου άποψη - ανάλυση...
Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο Βιγιαφάνεζ...Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα παίξει αν έρθει στην ομάδα..Όλοι θυμόμαστε την περίπτωση Φιλομένο που οργίαζε με τον Αστέρα...και τελικά τι έκανε?ΤΙΠΟΤΑ..Τελικά από ότι βλέπω για να σου βγει ένας παίκτης παίζουν πολλοί παράμετροι...Ο Βιγιαφάνεζ φαίνεται πως έχει τσαγανό, τσαμπουκά πιέζει πολύ και έχει πολλά κλεψίματα...Δεν ξέρω αν απορρέι μόνο από τον ενθουσιασμό που έχει ή αν έχει και την προσωπικότητα για να σταθεί σε μεγάλη ομάδα...Από την άλλη ο Μπακασέτας είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία..Παίκτης που δεν τον πίστεψαν στον Αστέρα, έχει μεταμορφωθεί και εδώ είναι μια απόδεξη του πόσο καλά δουλέυει τους παίκτες του ο Ουζουνίδης...Άκουγα τον Ουζουνίδη και έναν άλλο υπεύθυνο του Πανιωνίου στο ραδιόφωνο που έλεγαν για το Χατζηισαία πως ο παίκτης σε σχέση με πέρσι είναι ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ...Ανίκητος στον αέρα, πολύ δυνατός και πολύ γρήγορος άσχετα αν δεν "φαίνεται'' τόσο αυτό στο γήπεδο..Το μόνο πρόβλημα του το κατέβασμα μπάλας και η τεχνική του σαυτό, κάτι όμως που φέτος το έχει δουλέψει πάρα πολύ και ήδη έχει βελτιωθεί...Φαίνεται όντως πως ο Ουζουνίδης κάνει εξαιρετική δουλειά που φάνηκε τόσο στον Μπουμάλ όσο και στους Μπακασέτα, Χατζηισαία, Ριζβάνη, Μασούρα ακόμα και στον Οικονόμου που δεν είναι μικρός...Κάποιος φίλος είπε για τον Μπανανά...Θα διαφωνήσω...Θεωρώ πολύ καλύτερη περίπτωση τον Χατζηισαία γιατί εκτός των άλλων παίζει και σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί με πολύ καλό ποδόσφαιρο όντας μέσα στα play-off εν αντιθέση με τον Πλατανιά που μάχεται μια ζωή για την σωτηρία...Όπως καταλαβένετε το να βγει ένας παίκτης σε μια ομάδα δεν φτάνουν μόνο τα χαρακτηριστικά αλλά και η προσωπικότητα, η νοοτροπία, το κλίμα που θα βρει και φυσικά το κατά πόσο θα τον ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..Κάτι τέτοια σκέφτομαι και μου έρχεται στο μυαλό ο Μπερμπάτοφ και προβληματίζομαι...
Αυτά τα ολίγα...Συγνώμη αν κούρασα..