33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από bane1980 »

Έλιωσα ρε φίλε, χαχαχα!!

Δεν είχε και μια τούρτα κάπου αυτό; χαχα!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Χαχαχαχαχα..... παίζει να κατουρήθηκα και λίγο από τα γέλια με τον Μποκολη!
Όσο για τον Κλάους, εντάξει, μην το κουράζουμε άλλο. Μέχρι και οι φανατικοί οπαδοί του (όπως ήμουν και γω άλλωστε παλιά - υπάρχουν γραμμένα τα σχόλια) έχουμε πειστεί πως (δυστυχώς) το μεγάλο κεφάλαιο του ΠΑΟΚ που λέγετε Αθανασιάδης έχει τελειώσει. Όπου και να πάει μετά το καλοκαίρι, τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα! Η χρησιμοποίηση του πλέον, είναι απλά και μόνο μπας και βάλει κάνα τυχερό γκολ και ανέβουν οι μετοχές της πώλησής του!
Ρε συ Στέφανε, πάρε τηλέφωνο τον Δώνη να σου κλείσει για 2 χρονάκια στην ομάδα που θα επιλέξει , βγάλε μερικά εκατομμύρια ευρώ για πλάκα, κάνε και τις βόλτες σου εκεί στο Ντουμπάι σε όλα τα κυριλέ μέρη και γυρνάς με τραπεζικό λογαριασμό μεγιστάνα. ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αμα παρουμε πρωταθλημα ρε κουφαλα με σενα βασικο φορ και 0 γκολ στο πρωταθλημα, δεσμευομαι να αγορασω φανελα κλαους να ξερεις :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Να πάρεις μπερμπατωφ :) :) δεν βαρέθηκες να τον ειρωνεύεσαι;
Ίδια αποτελεσματικότητα είχε στον ΠΑΟΚ όπως ο Κλάους του τελευταίου χρόνου :) :)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μην το συνεχίζετε ρε παιδιά

*facepalm των facepalm*
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:Να πάρεις μπερμπατωφ :) :) δεν βαρέθηκες να τον ειρωνεύεσαι;
Ίδια αποτελεσματικότητα είχε στον ΠΑΟΚ όπως ο Κλάους του τελευταίου χρόνου :) :)
Ελεοοοοοος ρε ποσο γραφικος παιζει να εισαι???
Χαβαλε κανω πωπω...
Υγ - δεν ειχε 0 γκολ ο μπερμπατοφ... βασικα δεν επαιζε κιολας γιατι ο κλαους ειχε καπαρωμενη την θεση βασικου
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εγω δεν τον ξεσκίζω απλά του κάνω μόνο αρνητική κριτική, έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βαλε στο off το κουμπι υπερασπισης για λιγο. Μαθε να ξεχωριζεις χαβαλε απο ειρωνεια. Δε θελω ν φανταζομαι καν πως αντιδρας οταν στην παρεα σ λεει καποιος κατι για κλαους. Ελεος, ασε να πεσει κατι κατω. Δεν ειναι ολο το συμπαν εναντιον του
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dimg4 έγραψε:Αμα παρουμε πρωταθλημα ρε κουφαλα με σενα βασικο φορ και 0 γκολ στο πρωταθλημα, δεσμευομαι να αγορασω φανελα κλαους να ξερεις :opaokara:
:lol: :lol:
Πτολεμαιδα καλο ηταν χαβαλε κανει.και πως να μη κανει οταν το κανει και ο ιδιος ο Κλαους .θυμηθειτε το τρολ με Κανιας
Dimg4 έγραψε:Δεν ειναι ολο το συμπαν εναντιον του
Εδω θα διαφωνησω .Κι ομως ειναι.Μεχρι κι ο Τορκελε το χε βαλει πριν τελειωσει το πρωταθλημα.Τι να λεμε.

hasio_john έγραψε: Μέχρι και οι φανατικοί οπαδοί του (όπως ήμουν και γω άλλωστε παλιά - υπάρχουν γραμμένα τα σχόλια) έχουμε πειστεί πως (δυστυχώς) το μεγάλο κεφάλαιο του ΠΑΟΚ που λέγετε Αθανασιάδης έχει τελειώσει.
Χασιο με το συμπαθειο αλλα απο μπαλα δεν.Εδω επαιξε μπαλα ο Τορκελε οταν εφυγε απ τον ΠΑΟΚ.Ενας παικτης μ αυτα τα στατ οσο και να πεσε δε τελειωνει ετσι απλα.Συγκυρια ειναι.Αν το λες για τον ΠΑΟΚ ..ισως.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Τι σχέση έχει η μπαλαδοσύνη η δική μου, με την γνώμη μου ότι το κεφάλαιο Κλάους μάλλον έκλεισε για τον ΠΑΟΚ!
Εγώ (πάντα με την δική μου ανύπαρκτη μπαλαδοσύνη ;) ) νομίζω ότι στον ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, δεν τραβάει. Πλέον σαν παλαίμαχος κινείτε! Εσύ αντιθέτως έχεις την γνώμη πως ο Κλάους πρέπει να μείνει και άλλο (για πάντα ίσως) και ότι θα βοηθήσει! Ο καθένας με την γνώμη του αδερφέ. Δεκτή η γνώμη σου και δεν έχω κανένα μα κανένα λόγο να σε κρίνω σαν .... μπαλαδόφατσα! Εξάλλου όλοι το ξέρουμε ότι γνωρίζω περισσότερα από σένα! :lol:
Δηλαδή εσύ νομίζεις πως ο Στέφανος θα δεχτεί να είναι παγκίτης του χρόνου με μείωση αποδοχών?

Και πέρα από αυτό , για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ!
ΔΕΝ κλείνω εγώ το κεφάλαιο .... ο ίδιος ο Στέφανος μάλλον το προσπαθεί με νύχια και με δόντια!
Εγώ απλά λέω αυτό που νιώθω! (σωστό ή λάθος)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 24 Απρ 2017, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και στον γαυρο το ειχε βαλει ο τοργκελε το καδρονι αλλα χασαμε 2-3 lol
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

hasio_john έγραψε: Εσύ αντιθέτως έχεις την γνώμη πως ο Κλάους πρέπει να μείνει και άλλο (για πάντα ίσως) και ότι θα βοηθήσει!
Κι αυτο απο που το καταλαβες?Που το ειπα αυτο?Δε τελειωσε σαν ποδοσφαιριστης ειπα .Διαβασε πιο προσεκτικα τι γραφω .Οσο για τον ΠΑΟΚ αυτο θα το κρινει ο Ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Σαφώς και θα το κρίνει ο προπονητής αδερφέ ..., εμείς απλά λέμε την γνώμη μας!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ναι αλλα μη μου βαζεις λογια που δεν ειπα.Και το "απο μπαλα δεν" που ειπα αλλιως το εννοουσα.Τες πα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Για να καταλαβετε τι εκανε ο Ιβιτς φετος,μας εχει στους -3 αγωνιστικους βαθμους απτον γαυρο με τον βασικο μας φορ στα 0 γκολ. Τελικα μαγος σκετο ειναι ο ανθρωπος,οχι μαθητευομενος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”