Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Rizla »

pilotos έγραψε:
Rizla έγραψε:Ante ρε κατεβα πιο κατω να πιουμε κανα τσιπουρο...
Που είσαι;;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου

Τεξας :pano:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Rizla έγραψε:
pilotos έγραψε:
Rizla έγραψε:Ante ρε κατεβα πιο κατω να πιουμε κανα τσιπουρο...
Που είσαι;;

Τεξας :pano:
Σκια;;;; έρχομαι

Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα τώρα που έχουμε Τούντορ να πάρουμε τον Andrija Balić?
https://www.youtube.com/watch?v=E4aMsK5YBek
Έχω πάθει πλάκα με τις ικανότητές του. 17 ετών 1,75εκ αξία στο τράνσφερ. Σε 2 χρόνια θα πάει 5 αν συνεχίσει ανοδικά!!
Edit: Αυτό που σκέφτηκα είναι ένα ποσό καλό +35% μεταπώληση. πχ αν πάρουν 4εκ στο χέρι και περιμένουν ο παίκτης στην επόμενη μεταπώληση να πάει 10εκ, ξέρουν ότι από τα 10εκ Χ35% θα πάρουν άλλα 3,5εκ. Άρα 4εκ σίγουρα στο χέρι + 3,5 μελλοντικά + κάποια μπόνους συμμετοχών που μπορούμε να τους δώσουμε. Για αυτούς το θετικό είναι ότι αν ο παίκτης καεί, θα έχουν τσεπώσει ωραία και άνετα 4εκ. Από την άλλη αν στο μέλλον τον πουλήσουμε 10εκ, αυτοί συνολικά θα είναι πιο ωφελημένοι από τη μεταγραφή. Εμείς θα έχουμε βγάλει 6,5εκ - 4 = 2,5εκ κέρδος, ενώ αυτοί 7,5εκ. Γενικά είναι και αυτός ένας τρόπος προσέγγισης νομίζω.

Χαμός βλέπω σήμερα γενικά. Αυτός ο MIJO CAKTAS φαίνεται ότι πρέπει ώστε να έχει συναγωνισμό και ο Πέλκας, αλλά κυρίως λύσεις ο ΠΑΟΚ. Στο βίντεο αυτό που πόσταρε πριν λίγο ο αδερφός φαίνονται πολλά αξιόλογα στιγμιότυπα: https://vimeo.com/111097139
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 02 Αύγ 2015, 00:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

pilotos έγραψε: Σκια;;;; έρχομαι

Ναι ντε...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Rizla έγραψε:

Ναι ντε...
Θα έρθω, το πως θα φύγω σκέφτομαι μόνο...

Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δεν χρειαζεται γκρινια παιδια,ολοι εχουμε την αποψη μας και θεωρω αρετη το να μπορουμε να την αναλυουμε και να την συζηταμε.Το μονο σιγουρο ειναι πως με εναν τετοιο ΤΔ,με εναν τοσο φιλοδοξο και φερελπι προπονητη και με ενα μεγαλομετοχο που πλεον μας εχει δειξει οτι δεν φοβαται να τα χωσει οταν πρεπει,το να μην ενισχυθουμε μοιαζει με ονειρο απατηλο.Σιγουρα ειναι μεταβατικη χρονια αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος πως φετος ολοι θα γουσταρουμε στο τελος.Τωρα οσο αφορα τους συγκεκριμενους παικτες...Ο Leovac δειχνει να ειναι ενα συγχρονο full back που παιζει με ευκολια ολη την πλευρα και αν ερθει,θα ερθει στο πικ της καριερας του.Ισως την συγκεκριμενη μεταγραφη την πηρε πανω του ο Tudoras.Για τον Rodrigues τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα.Ειναι ενας παικτης που το 80% οσων γραφουμε εδω μεσα,δεν νομιζω να τον γνωριζαμε.Επισης ειναι ενας παικτης ο οποιος στο 3-5-2 που οπως φαινεται θα παιζουμε και κατα την διαρκεια της χρονιας δεν νομιζω να εχει ξακαθαρο ρολο.Κατα την προσωπικη μου αποψη θα αποκτηθει για βαθος παγκου και για να δινει την δυνατοτητα στον προπονητη να μπορει να αλλαξει το συστημα σε 4-3-3 ή 4-2-3-1.Θελω να ελπιζω πως θα κινηθουμε και για τον Serero καθως λογω ακατανομαστου τον εχω σε πολλη μεγαλη εκτιμηση.Αυτα προς το παρον....ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!!

Αααα...Και επειδη δεν μπαινω πολυ τελευταια γιατι ειμαι σε διακοπες,λεω να σας αναμοιψω
:D :D
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

pilotos έγραψε:
Rizla έγραψε:

Ναι ντε...
Θα έρθω, το πως θα φύγω σκέφτομαι μόνο...

Ελα εσυ και μη σε μελει... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

. "Καθυστερούμε, τρέξτε τα μεταγραφικά. Ο χρόνος είναι λίγος", φέρετε να έχει πει ο Σαββίδης στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Γκρινια και ο Γιαν(ν)ης... :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και θα ρωτήσω που είναι ο ριζλα ρε τεξανοι;;; ανοίξτε τα πμ ;)

Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αμα ερθεις σε μιση ωρα ακομα στο μαγαζι θα ειμαι...οποτε με βρισκεις ευκολα δεν εχει αλλο ανοιχτο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Rizla έγραψε:Αμα ερθεις σε μιση ωρα ακομα στο μαγαζι θα ειμαι...οποτε με βρισκεις ευκολα δεν εχει αλλο ανοιχτο... :mrgreen:
Τώρα έχω μπλέξει...
Άλλη μέρα στείλε μαιλ pilotakos@gmail.com

Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλά το μάνατζερ σε μέτριους παίκτες είναι τραγικό. Σπάνια βάζει σωστά τα στατιστικά. Ο Λέοβατς είναι ίδιος ο σνάουτσερ βάσει μάνατζερ, ενώ στα βίντεο δείχνει άλλα χαρακτηριστικά. Τον έγχρωμο πάντως παιδιά τον έχει παικταρά. 16ταχύτητα (pace), 16 επιτάχυνση (acc), 17 ευκινησία (agility) 15 ντρίπλα, 15 natural fitness και καλά mental χαρακτηριστικά. Δυσκολεύομαι πολύ που τα βάζετε στα Ελληνικά τα χαρακτηριστικά του μάνατζερ :lol: :lol:.
edit: Τον έχει πολύ χάλια στην άμυνα - απαράδεκτο. Δεν κάνει με την καμία φουλ μπακ, αλλά μόνο καθαρό εξρτέμ. 2ος επιθετικός με αυτά τα χαρακτηριστικά γίνεται αλλά δεν είναι τα ιδανικά (κακά τελειώματα). Όλα αυτά σύμφωνα με το μάνατζερ που ξαναλέω είναι μόνο για να συμβουλεύεσαι τους τοπ παίκτες :evil: που ούτως οι άλλως τους γνωρίζεις.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το απογευμα έλεγα οτι δεν εχουν γραφτει φημες για Κροατες παρτο το ρεπορταζ. Ολα βαδιζουν μια χαρα .31 Αυγουστου θα πέσει το μεγάλο το ονομα σαν κερασακι.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αν έρθει κι ο Βοσνιοκροατοαυστριακός, έχω ψηθεί άγρια με το 3-5-2. Όσον αφορά την τιμή, μιλάμε για διεθνή με την Κροατία στην καλύτερη ηλικία και η Ριέκα είχε δώσε 250 χιλιάρικα για να τον πάρει. Λογικά θα χρειαστεί ένα σεβαστό ποσό.
Δεν βλέπω κίνηση στα σέντερ μπακ όμως και ανησυχώ...

vs40, στο μάνατζερ που έχω (FM 15), μου τον βγάζει έτσι. Αν είχε ένα 15-16 stamina, θα μιλούσαμε για τρελή παιχτούρα για τα Ελληνικά δεδομένα. 8-)
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Στο μάνατζερ μεσοεπιθετικός αν είχε speed και pace πάνω από 15 ήταν ασταμάτητος.
Αλλά στο δικό μας πρωτάθλημα όντως έχουν ότι να'ναι στατιστικά, σε λίγο πιο παλιά μάνατζερ Κατσουράνης και Φουστερ πχ ήταν λίγο χειρότεροι του Τσάβι και ο Κλάους finishing 11.....όλοι του γάβροι ήταν δυο φορές καλύτεροι απ ότι στη πραγματικότητα κ οι περισσότεροι του βάζελου...και εγώ είχα τον Φωτάκη που στα αθλητικά τον είχε σκράπα όπως είναι αλλά στα τεχνικά τον είχε σουπερ, έφτασα στους 8 Ch.L με τα φάουλ του Φωτάκη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”