Άν ισχύει για Φορμίκα, μιλάμε για μια πολύ καλή κίνηση. Ο παίχτης αγωνίζεται και ως δεκάρι, και πλάγια και 2ο φορ.
Σε συνδιασμό με Λάζοβιτς, άν έλθει, τότε αποκτούμε +2 παίχτες πολυεργαλεία στην μεσοεπιθετική και επιθετική μας γραμμή και άντε ο αντίπαλος μάνατζερ να ξέρει ποιους και πώς θα μαρκάρει

.
Λούκας, Φορμίκα, Λάζος, Κλάους, κοντός, βούκιτς, Γεωργιάδης, Πόποβιτς και φυσικά το άβαταρ μου!
Άντε να σας δώ μετά!
Φυσικά θετικό το ότι έχει αδελφό που έπαιζε Ελλάδα και έτσι μπορεί να ενδιαφερόμαστε
Με αυτούς τους 2 και ένα cb στη λογική Μόρα ή στη λογική Κουρμπέλη (και οι δυο μου κάνουν), θεωρώ ότι είμαστε σούπερ ντούπερ κομπλέ.
Ακόμα και άν αντί για Λάζο, πάρουμε τρομοκράτη, που όμως σύμφωνα με τους γαύρους δεν πάει για ιατρικά στις ομάδες που τον θέλουν!!!
ΥΓ: Αρμαγεδδόνα μην παραπλανείς. Η Κοπεγχάγη έκανε πολύ περισσότερες απο μια μεταγραφές:
Γιόργκενσεν απο Λεβερκούζεν, Μέλμπεργκ απο Βιγιαρεάλ και έναν ακόμα που μου διαφεύγει το ονομά του.
Επίσης πούλησε το μεγαλύτερο της ταλέντο, τον Κορνέλιους. στη Γουέστ Χαμ άν δεν κάνω λάθος, με καμια 10ρια μύρια.
Άν γινόταν κάτι τέτοιο σε εμάς, θα είχες την τιμητική σου είμαι σίγουρος.....