Όλο και κάποιο παοκτσάκι θα περνούσε από εκεί και θα πιάνανε και τόπο.
Όχι ότι είμαι προκατειλημμένος με τον παίκτη αλλά θα είναι τα πιο πεταμένα λεφτά που θα έχουν δοθεί ποτέ για παίκτη παγκοσμίως στα χρονικά.
++++++++++++++Συμφωνώgeoavr έγραψε:Εγώ αν ήμουν Ζαγοράκης και ήταν να δώσω 150 χιλ. στον Μάντζιο γιατί τον προτείνει ο Παντέλος ή τον θέλει ο Ζήσης θα το σκεφτόμουνα μερικά δευτερόλεπτα και μετά θα έβγαινα από τα ψηλά της Τούμπας και θα τα πετούσα στον αέρα.
Όλο και κάποιο παοκτσάκι θα περνούσε από εκεί και θα πιάνανε και τόπο.
Όχι ότι είμαι προκατειλημμένος με τον παίκτη αλλά θα είναι τα πιο πεταμένα λεφτά που θα έχουν δοθεί ποτέ για παίκτη παγκοσμίως στα χρονικά.
![]()
![]()
Varvatos έγραψε: 2 τεχνικούς διευθυντές με 200 χιλιάρικά μισθό τον χρόνο ο καθένας.
Ρε Μοϊκανέ με δουλεύεις? Εσεις δεν γράφατε ότι έκανε πρόταση ο Ζαγοράκης στον Βρύζα την θέση του τεχνικού διευθυντή με 250 χιλιάρικά τον χρόνο και ο βαζελος του πρόσφερε 500 χιλιάρικα και ο Βρύζας είπε ότι θα το σκεφτεί?moican4 έγραψε:Βαρβάτε, αυτό ειναι δική σου εκτίμηση έτσι, αλλιώς δείξτο μας καπου γραμμένο και επισήμως για να είναι διασταυρωμένο 100%
panilee έγραψε: .... Ποδοσφαιριστής Μάτζιος δεν υπάρχει...
Καλύτερα Μούσλι με τα ίδια λεφτα (του Μάτζιου)...
το "εσεις" δεν το πιασα..!!Varvatos έγραψε:Ρε Μοϊκανέ με δουλεύεις? Εσεις δεν γράφατε ότι έκανε πρόταση ο Ζαγοράκης στον Βρύζα την θέση του τεχνικού διευθυντή με 250 χιλιάρικά τον χρόνο και ο βαζελος του πρόσφερε 500 χιλιάρικα και ο Βρύζας είπε ότι θα το σκεφτεί?moican4 έγραψε:Βαρβάτε, αυτό ειναι δική σου εκτίμηση έτσι, αλλιώς δείξτο μας καπου γραμμένο και επισήμως για να είναι διασταυρωμένο 100%
Που είναι η διαφάνεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι που διαχειρίζονται σήμερα την ΠΑΕ δεν βάζουν φράγκο από την τσέπη τους και δεν εμφανίζουν πουθενά τι μισθό παίρνει ο καθένας?
Ξέρεις τι μισθό παίρνεί ο Ζαγοράκης?
Ξέρεις τι μισθό παίρνουν οι άλλοι?
Γράφω αυτά που ακούω και αυτά που διαβάζω δεξιά και αριστερά.
Αυτή την στιγμή έχεις δύο τεχνικούς διευθυντές που πληρώνονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σου φέρνουν τον Μάντζιο!