οχι φιλε κανεις λάθος και είναι ένα ακόμα πράμα που δείχνει το πρόβλημα στην όλη φάση.ace79grpaok έγραψε:O kgeo 2 μέρες που κάνει το φόρουμ ροντέο ο γνωστός που έλεγε τον ένα κουλά ,τον άλλο προπαγανδηστη και γενικότερα χαρακτήριζε αβέρτα δεν εδέησε να ανάκατευει και ανακατεύεται τώρα γιαμια ειρωνει του dimg4 .Ότι στο φόρουμ τους τελευταίους 6 μήνες έχουμε ξεφύγει απο αυτό που ήμασταν κάποτε και έχουμε γίνει η χαρά του στραβοστωμη πρέπει να το κοιτάξουν οι μοντ ,χωρίς απειλές και μπαναρισματα αλλά με διάλογο για το τι θέλουν όλα τσ μέλη απο το φόρουμ πλέον.Εκτος αν θέλουν να γίνει στραβοστωμης.gr τότε πάω πάσο και κανονίζω την πορεία μου.Φιλικα προς όλους τους μοντ.
εγώ έκανα μια γενικότερη παρέμβαση και -μάντεψε ποιος- μου άρχισε το πνεύμα και την αντίδραση. επειδή λέει είμαι προκατειλημένος. και να είμαι ειλικρινής, αυτό το ανταποδίδω ώς ερώτηση. είμαι προκατειλημένος;
και ο μεν να σταματήσει να κάνει το σερίφη και οι δε να σταματήσετε να κάνετε τις μώρες παρθένες, ειδικά απο τη στιγμή που τους τελευταίους μήνες κάνατε όσα σήμερα κατακρίνετε.
και η ιστορία αυτή τελειώνει εδώ. Δεν γίνεται πιο απλά απο αυτό.
δεν θέλουμε να φτάσουμε στο να επιβάλουμε ποινές, αλλά αν η κατάσταση δεν αλλάξει, θα αναγκαστούμε. σε όλες τις πλευρές.
και ναι,dimg4 δεν το λέω μονο για εσένα οπότε σκέψου αυτή τη φορά πριν αντιδράσεις.