Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Περιμένουμε με υπομονή την παρέμβαση του Κυρίου Αθλητικού Εισ...
-
- Επικοινωνία:
Το συγκεκριμένο βοθροσαιτ ντεμεκ του Ιβάν ( Δεν μπορώ να δεχτώ πως είναι τόσο ηλίθιος και να χρηματοδοτεί αυτό το πράγμα)έριξε τελείως την μάσκα μετά τον τελικό του Λαοθ. Καλό αφανισμό εύχομαι. Λυπάμαι μόνο για τον αξιόλογο Μήλιο που αμαυρώνει την εικόνα του δουλεύοντας σε αυτό το έκτρωμαgiapas έγραψε:Τι καραγκιόζης αυτός ο ζουρντος - false9 που άρχισε να γράφει στο sdna.
Δείτε τι μαλακίες γράφει και καλά για τον αδικημένο βάζελο και για το μέγιστο Βιτόρια που τον φοβούνται όλοι.
Γενικά στο sdna εύχομαι καλό κλείσιμο , πλέον έχει γίνει χειρότερο από το to10
Σιχαμένο , απροκάλυπτο βαζελοπύργιο
Στο βίντεο του φωταρα νομίζω πως χρησιμοποιεί τον δείκτη κ όχι το μεσαίο
-
- Επικοινωνία:
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν στο τέλος αυτόν τον υπερτιμημένο κωλοπαιδαρα που αν έπαιζε εκτός ΠΟΚ θα είχε χρηματιστηριακή αξία βαριά 500 χιλιάρικα τον βραβεύσουν στο τέλος της χρονιάς με βραβείο fair play!Mīngus έγραψε:Τον Ιωαννίδη που έκανα κωλοδάχτυλα και τον έπιασε η κάμερα θα τον τιμωρήσει κανείς;
Μόνο ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι προκαλεί σ' αυτή τη χώρα.
Υγ: Ιβάν πάρε την ομάδα από αυτή την κωλοχωρα με το σάπιο πρωτάθλημα της και πήγαινε την όπου αλλού. Κύπρο, Βουλγαρία οπουδήποτε μακρυά από την σαπιλα.
Αν και δυστυχώς δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό η έχει ξανασυμβεί στα χρονικά.
- Μπαρκαρούτσος
Ενδιαφέρον αυτό με τον πρωταθλητή Κύπρου που έπαιζε Ελλάδα, δεν το ήξερα!
Στάχτη του καθεστώτος στα μάτια του κόσμου;
Στάχτη του καθεστώτος στα μάτια του κόσμου;
- ΑποστόληςΑ
Η Κυπριακές ομάδες έβγαιναν πάντα τελευταίες. Μόνον η Ομόνοια, αν θυμάμαι καλά βγήκε προτελευταία. Εκείνη τη χρονιά είχε πάρει 1-1 στην Τούμπα!
Να πάρει την ομάδα και να πάει Κύπρο; εκεί στήνονται για μια τυρόπιτα και μισό κιλό κουραμπιέδεςboogeyman77 έγραψε:Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν στο τέλος αυτόν τον υπερτιμημένο κωλοπαιδαρα που αν έπαιζε εκτός ΠΟΚ θα είχε χρηματιστηριακή αξία βαριά 500 χιλιάρικα τον βραβεύσουν στο τέλος της χρονιάς με βραβείο fair play!Mīngus έγραψε:Τον Ιωαννίδη που έκανα κωλοδάχτυλα και τον έπιασε η κάμερα θα τον τιμωρήσει κανείς;
Υγ: Ιβάν πάρε την ομάδα από αυτή την κωλοχωρα με το σάπιο πρωτάθλημα της και πήγαινε την όπου αλλού. Κύπρο, Βουλγαρία οπουδήποτε μακρυά από την σαπιλα.

Πως το είδατε το φιλικό χθες ανάμεσα σε βάζελο και γαύρο?
Ούτε έτρεχαν...ούτε μόχθησαν...σβηστό ....1-1
Διαχείριση δυνάμεων?
Ούτε έτρεχαν...ούτε μόχθησαν...σβηστό ....1-1
Διαχείριση δυνάμεων?
- ΑποστόληςΑ
- PAOKevolution
Τραγικοί και οι 2.
Ομολογώ, ότι τις ελάχιστες φορές που έχω δει γαύρο (ελέω φίλων), μου αρέσει ο Ιταλός αμυντικός, Πιρόλα.
Από τον βάζελο, τίποτα από αυτούς που έπαιζαν. Ίνγκασον, κλασικός. Έκοβε τα πάντα στον αέρα και στα πόδια έκανε οχταράκια.
Ομολογώ, ότι τις ελάχιστες φορές που έχω δει γαύρο (ελέω φίλων), μου αρέσει ο Ιταλός αμυντικός, Πιρόλα.
Από τον βάζελο, τίποτα από αυτούς που έπαιζαν. Ίνγκασον, κλασικός. Έκοβε τα πάντα στον αέρα και στα πόδια έκανε οχταράκια.
Ενω εδώ τι να σου πω. Μας λείπει το φωτοστέφανο.....tolis14 έγραψε:Να πάρει την ομάδα και να πάει Κύπρο; εκεί στήνονται για μια τυρόπιτα και μισό κιλό κουραμπιέδεςboogeyman77 έγραψε:Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν στο τέλος αυτόν τον υπερτιμημένο κωλοπαιδαρα που αν έπαιζε εκτός ΠΟΚ θα είχε χρηματιστηριακή αξία βαριά 500 χιλιάρικα τον βραβεύσουν στο τέλος της χρονιάς με βραβείο fair play!Mīngus έγραψε:Τον Ιωαννίδη που έκανα κωλοδάχτυλα και τον έπιασε η κάμερα θα τον τιμωρήσει κανείς;
Ένα από τα γνωρίσματα της παντοκρατορίας του Σωκράτη ήταν τα λεγόμενα τριγωνάκια.
Τι εννοούμε με αυτόν τον αυτοσχέδιο όρο;
Έστω ότι έχουμε την ομάδα Α, την ομάδα Β και την ομάδα Γ.
Η Β είναι παράρτημα της Α.
Η Γ είναι ουδέτερη.
Διεξάγεται ο αγώνας της ομάδς Β εναντίον της ομάδας Γ
Η ομάδα Β δίνει τον αγώνα στην ομάδα Γ.
Όταν έρχεται η ώρα να διεξαχθεί ο αγώνας Γ - Α η ομάδα Γ επιστρέφει στην Α τα χρωστούμενα..
Πρόσφατα σκιώδης παράγοντας και γνήσιο τέκνο του θωμά πήρε μεταγραφή από μία ομάδα σε μία άλλη δρομολογώντας και την αντίστοιχη μεταγραφή παραρτήματος γεγονός που αντιλήφθηκε όποιος παρακολούθησε το πρόσφατο οσφπ - Λαμία.
Την Κυριακή που μας πέρασε είχαμε το Λαμία - Ατρόμητος 0-3.
Την Κυριακή που μας έρχεται έχουμε το Ατρόμητος - οσφπ.
Δε λέω πως δεν μπορεί να κερδίσει ο οσφπ. Τον τρόπο περιμένω να δω ώστε να συμπεράνουμε αν τα τρίγωνα Πανοράματος επανέλθουν στο προσκήνιο.
Τι εννοούμε με αυτόν τον αυτοσχέδιο όρο;
Έστω ότι έχουμε την ομάδα Α, την ομάδα Β και την ομάδα Γ.
Η Β είναι παράρτημα της Α.
Η Γ είναι ουδέτερη.
Διεξάγεται ο αγώνας της ομάδς Β εναντίον της ομάδας Γ
Η ομάδα Β δίνει τον αγώνα στην ομάδα Γ.
Όταν έρχεται η ώρα να διεξαχθεί ο αγώνας Γ - Α η ομάδα Γ επιστρέφει στην Α τα χρωστούμενα..
Πρόσφατα σκιώδης παράγοντας και γνήσιο τέκνο του θωμά πήρε μεταγραφή από μία ομάδα σε μία άλλη δρομολογώντας και την αντίστοιχη μεταγραφή παραρτήματος γεγονός που αντιλήφθηκε όποιος παρακολούθησε το πρόσφατο οσφπ - Λαμία.
Την Κυριακή που μας πέρασε είχαμε το Λαμία - Ατρόμητος 0-3.
Την Κυριακή που μας έρχεται έχουμε το Ατρόμητος - οσφπ.
Δε λέω πως δεν μπορεί να κερδίσει ο οσφπ. Τον τρόπο περιμένω να δω ώστε να συμπεράνουμε αν τα τρίγωνα Πανοράματος επανέλθουν στο προσκήνιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Παρ 17 Ιαν 2025, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.