Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Special 4 »

Ενταξει
Τσουτσουριασαμε με το δραματικο υφος των 24
Ας βαλουν κ περισσοτερη σαλτσα για πιο πολλα κλικ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αυτό που γράφαμε κι εμείς οτι το 1.7 χαρτιά είναι το πρόβλημα. Αυτό το συμβόλαιο έχει με την Μπενφίκα και αυτό ζητάει.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ναι αλλά στην μπενφικα απέτυχε. Τι σημαίνει αυτό έχει αυτό θέλει; Άμα το θέλει ας κάτσει στην μπενφικα ένα χρόνο να το πάρει και μετά να δούμε που θα βρει ομάδα να πάρει 1,5.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

loukas karadimos έγραψε:
tad έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:Μειτε

Sign re Malaka μη σε ζουμπαδιασω λέμε
αδερφέ Λουκά εάν είσαι ο Λουκάς σε μέγεθος θέλω όντως να το δω πως θα το κάνεις αυτό που λες :lol: :lol:

εάν είσαι Λουκάς μόνο κατά όνομα , και κατά τα άλλα εισαι καμία τρίφυλλη παοκτσήδικη ντουλάπα ... ρισπεκτ ... σχίστονα τον φλώρο τον Γάλλο :opaokara:
ενταξει ρε μια κουβεντα ειπαμε τωρα θα τα βρουμε :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: Γαματος διαλογος.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Μεγάλη μετεγγραφή , τεράστια !!!!!!!! μαζί με Μειτε θυμίζει το κεντρο που είχαμε με πάμπλο -βιτιολο ! μπράβο και πάλι στον Ιβαν !
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Magpies4 έγραψε:Αυτό που γράφαμε κι εμείς οτι το 1.7 χαρτιά είναι το πρόβλημα. Αυτό το συμβόλαιο έχει με την Μπενφίκα και αυτό ζητάει.
Ναι στην μπενφικα υπέγραψε μετά από θητεία στην Μίλαν. Στον ΠΑΟΚ ήρθε μετά από αποτυχημένο πέρασμα στην μπενφικα και θητεία στην ομαδούλα Κρεμονέζε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kritikos44 έγραψε:Πάρτε Φαμπιάνο τζάμπα βρε
Στην θέση του Νασμπεργκ
Μια χαρά παίκτης και με ένα 600 έρχεται πετώντας και ο Νασμπεργκ πολύ λιγότερα δε νομίζω να παίρνει
Ο δε Misic στην Κροατία σύμφωνα με το ίντερνετ κάπου 400 το χρόνο παίρνει
Με 600-700 και 2 εκ η ομάδα του μια χαρά δουλειά γίνεται άμα δε θέλει ο Μειτέ

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γράφτηκε ότι 4 ζήτησε η Ντιναμό, το 2 από που προκύπτει;

Θυμιάνης στόπερ γηγενής, δεν χωράει ο 33χρονος Φαμπιάνο
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Μην δινουμε το τι ακουγετε απο τους ΑΡΔ..
Αλλα ακομα και να ισχύει οτι ο Μειτε, θελει μεηαλυτερο συμβολαιο, επαγγελματιας ειναι, και οπαδοί εμείς...
Θα δουμε τι θα γινει...εχω εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ. :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

φαινεται να παταει περιοχη αυτος

https://youtu.be/r1jiv-Im3hs?si=v0hoMtKuG1xUh_-6
Demir

Δημοσίευση από Demir »

aivas19 έγραψε:
kritikos44 έγραψε:Πάρτε Φαμπιάνο τζάμπα βρε
Στην θέση του Νασμπεργκ
Μια χαρά παίκτης και με ένα 600 έρχεται πετώντας και ο Νασμπεργκ πολύ λιγότερα δε νομίζω να παίρνει
Ο δε Misic στην Κροατία σύμφωνα με το ίντερνετ κάπου 400 το χρόνο παίρνει
Με 600-700 και 2 εκ η ομάδα του μια χαρά δουλειά γίνεται άμα δε θέλει ο Μειτέ

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γράφτηκε ότι 4 ζήτησε η Ντιναμό, το 2 από που προκύπτει;

Θυμιάνης στόπερ γηγενής, δεν χωράει ο 33χρονος Φαμπιάνο
καλα εδω 4 δωσανε τον 24 χρονο στην αεκ και 2 τον πετκοβιτς.. με 1,5 -2 γινεται η δουλεια και λιγο πιεση
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ελπίζω να κλείσει ο Μεϊτε, αλλά γενικά με χαλάει η έλλειψη ευφυΐας από πολλούς ποδοσφαιριστές ή μάνατζερ σε τέτοια θέματα. Σου λέει τι 1,5εκ τι 1,7εκ. Για την ομάδα όμως αυτό είναι πρόβλημα. Γιατί υποσχέθηκε το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε Ζιβκο. Πόσα θα πρέπει να δώσει στον Αντρίγια, αλλά και σε άλλους, αν ξαφνικά ανεβάσει το ταβάνι στους μισθούς; Οι παίκτες καλό είναι να κοιτούν και τις ανάγκες της ομάδας πέρα από την πάρτη τους.

Το να δωθουν στον παίκτη τα υπόλοιπα κάτω από το τραπέζι είναι μια πρακτική που σίγουρα δεν αρέσει στον ΠΑΟΚ. Πάντως 1,5εκ για 30 ετών παίκτη σε 3ετες είναι πολλά χρήματα. Μπορεί φέτος να παραμείνει ο ίδιος Μεϊτε, αλλά τί απόδοση θα έχει στα επόμενα χρόνια του συμβολαίου; Για αυτό είπα λίγο μυαλό... Έλεος οι ποδοσφαιριστές
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Daskalos_4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Minority4 έγραψε:Πάντως ένα απο τα σημερινά συμπεράσματα είναι, πως μόνο όταν βγαίνει μια μαζική διαρροή υπάρχει μια γενικότερη πληροφόρηση, την οποία φυσικά κάθε ένας ρεπορτερ ξεχωριστά την ορίζει ως ρεπορταζ.
Τι α κανς...
Γελάει ο κόσμος.

Οσον αφορά τον Καμαρά, η διαπραγματευτική πολιτική της ομάδας απέδωσε.
Κάτι ανάλογα πιθανό να γίνει με Μειτε και Κεντζιόρα, γι'αυτό μην προτρέχετε να κράξετε.
Μα κανεις δεν κραζει την ομαδα. Μια χαρα το παει. Στον Μειτε τα χωνουμε. Η στον μανατζερ του.
Γιατι να τα χωσουμε στον παιχτη ρε σεις; Ουτε μας χρωσταει ουτε του χρωσταμε. Εξαλλου ολοκληρος Βιερινια αξιωνε μεγαλυτερο συμβολαιο απο αυτο που του προσφερε η ομαδα το 2020. Ο Μειτε μας πειραζει που για την ωρα ειναι ακομα ενας μισθοφορος (με την καλη εννοια);
Αυτό με τον Βιερίνια είναι παπατζιλίκι που παραλίγο να κοστίσει την παρουσία του αρχηγού μας στον ΠΑΟΚ από όταν ήθελε ο αμπαλέιρα Φερέιρα να τον φάει. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος πως άλλα έλεγε αυτός και άλλα μεταφέρονταν προς τον Ivan και προς τα έξω.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τη γνώμη μου για το Καμαρά και τα ποσά που ακούγονται την είχα γράψει .
Δεν έχει αλλάξει κάτι , νομίζω είναι μια λάθος κίνηση , ελπίζω η ομάδα να ξέρει τι κάνει .
Ambiorix

Δημοσίευση από Ambiorix »

Την καλησπέρα μου σε όλα τα αδέρφια.
Ανήκω στη γνωστή κατηγορία αυτών που παρακολουθούν το paokmania σιωπηρά εδώ και χρόνια και αποφάσισα ότι είμαι πλέον αρκετά ώριμος για να ενωθώ μαζί σας εις σάρκαν μία. :roll:
Αν και δεν είχα την τύχη να συναντήσω κάποιον προσωπικά, νοιώθω ότι ξέρω πολλούς από εσάς διαβάζοντας σας καθημερινά. Για αρχή λοιπόν, ένα τεραστιο ευχαριστώ στα παιδιά που τρέχουν το site και σε όλους εσάς που το δίνεται ζωή.

Αγουροξυπνημένος λοιπόν από τη σιέστα, με ήρθε η φλασιά αναφορικά με τη Meitιάδα. Μήπως ρε παλικάρια οι διάφοροι ΑΡΔ αγνοούν την ιερότητα των ημερών και το πόσο θρήσκο είναι το παιδί μας;
Αν όχι αυτές τις μέρες, πότε άλλοτε επισκέπτεται κάποιος την ποδοσφαιρομάνα Arabia Saudia?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αν πάρουμε ως βάση συζήτησης το αντίθετο απ αυτό που βγάζουν προς τα έξω οι δημοσιογράφοι :) μάλλον η μπενφίκα θα κάνει την δύσκολη στις διαπραγματεύσεις και όχι ο παίκτης

λίγο ύποπτα αυτά περι δύσκολου χαρακτήρα κτλ..έναν χρόνο στην ομάδα δεν νομίζω να έδωσε τέτοια δικαιώματα

από πότε οι πορτογάλοι έχουν γίνει εύκολοι στα παζάρια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”