Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
montekristo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από montekristo »

icue έγραψε:Μπορει να προτιμαει να εκθεσει τον Μπισεσβαρ, που πλεον οσο και να εκτεθει δεν θα παθει κατι, παρα τον πιτσιρικα που μπορει να τον παρει απο κατω. Θα ερθει και η σειρα του.
Αν ήθελε να μην τον εκθέσει, στο επαναληπτικο ματς
με τη Λεφσκι δεν επρεπε να ξεκινησει με τον Μπισε
αφου ο Κουαλιατα στο πρωτο ματς ηταν ανυπαρκτος;

Γιατι δεν το εκανε τοτε και το κανει τωρα δηλαδη που
εχουν περασει και κοντα 50 μερες δουλειας απο τοτε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Πέμ 15 Σεπ 2022, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

psykoman έγραψε:John ασχετα απ το τρολ με τρομαζουν καποια γραπτα στις τελευταιες σελιδες που εμμεσως πλυν σαφως προτρεπουν να μην κοροιδευουμε τον γαυρο...Που;;;; Στο paokmania....
Ελεγα να ανεβασω κανα βιντεακι με το γαυροι μουνι@...αλλα κατσε μην φαμε και κανα μπαν... :lol:
Γράψε όσα γαύροι μ@@νια θέλεις μαζί σου.

Το να κοροϊδεύουμε τα χάλια του γαβρου για να αισθανθούμε καλύτερα τη στιγμή που πιθανότατα θα βρούμε πολλές μαύρες μέρες μπροστά μας την φετινή σεζον,την στιγμή που αποκλειστηκαμε από την Ευρώπη από την Σαντάνσκι FC είναι μια εντελώς ελληνική μαλακια.
Δικαίωμα σου να κοροϊδεύεις τον γαβρο...και να θέλω δεν μπορώ να σε κλείσω το στόμα.
Δικαίωμα μου να θεωρώ ότι η συγκεκριμένη νοοτροπία είναι λάθος και ειδικά όταν γίνεται προσπάθεια να συνδεθεί με τις ( μη ) μεταγραφές μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 15 Σεπ 2022, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ο φουστογαυρος θα ειναι αλλη ομαδα συντομα, μην ξεγελιεστε. Εμεις πρεπει να δυναμωσουμε
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Εμεις πως γίνεται τωρα να δυναμωσουμε?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

2 κινησεις, δε χρειαζομαστε πολλα. Ο γκει ειναι ανισορροπος αλλα εχει τρομερη ποιοτητα. Εμεις αντιθετως εχουμε χημεια και απλα ελπιζω να ερθει δεκαρι εστω ελευθερος
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

άμα δεν είχε " τραυματιστεί" o Καραντώνης, δεν θα έκαναν κι αυτοί καμιά μεταγραφή..αυτό πάει να πεί τους στοίχησε!
kos

Δημοσίευση από kos »

Jack_riper έγραψε:Εμεις πως γίνεται τωρα να δυναμωσουμε?
Πρωτεΐνες και βάρη :lol:

Γιαπα που το έπαιξες ότι δεν θα γίνει μεταγραφή?
Θέλω να ακουμπήσω 2€ ότι δεν θα γίνει ούτε μία τον χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εδώ δεν κάναμε τώρα, το χειμώνα που θα είμαστε στο +8 και θα είναι όλο το πρότζεκτ σε πλήρη εξέλιξη και εφαρμογή θα κάνουμε;

Υ.Γ Ένα φορ βρε από τους ελεύθερους. Είναι και ποσοτικό το πρόβλημα πλέον
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ενημερώνομαι από τις ιστοσελίδες

1. Για τον Π.Α.Ο.Κ. : InPAOK, PAOK24, PAOKvoice (ας πούμε). Παρακολουθούσα και το sdna αλλά τελικά το έκοψα την βραδιά του τελικού και πριν διαβάσω οτιδήποτε γιατί ήμουν συνέχεια στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και με πληροφορήσατε εγκαίρως τί γράφει. Δογματικός - ξεδογματικός, οπισθοδρομικός ότι και να είμαι, δεν μπορώ να διαβάζω ΤΙΠΟΤΑ εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. Ή τίποτα που να παινεύει άλλη/ες ομάδα.
2. Γενικές ειδήσεις : Έθνος και τίποτε άλλο. Αν και αυτό με εκνευρίζει, αλλά. . . είπαμε.

Στο InPAOK λοιπόν διάβασα το κείμενο που παραθέτω παρακάτω. ΑΝ για
οποιοδήποτε λόγο αποτελεί παράβαση των κανόνων του Forum, σας παρακαλώ σβήστε το ή ενημερώστε με να το σβήσω εγώ. Προφανώς αρκετοί ίσως να το διαβάσατε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι σχέσεις Ιβάν με Μπέο – Μελισσανίδη και ο Κούτσιας
Τα έχουμε όλα και σήμερα για να τα γνωρίζετε όλα

* Είχε απήχηση η πρεμιέρα της στήλης, γεγονός που μας τονίζει την αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε να σας… ανοίγουμε τα μάτια.

* Χωρίς παρεξήγηση…

* Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και δεν έκανε την κίνηση της τελευταίας στιγμής.

* Ο Ιβάν δεν έδωσε το πράσινο φως λένε, όσοι θέλουν να αποτινάξουν από πάνω τους την ευθύνη.

* Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική.

* Ο Ιβάν δεν πείστηκε για την ανάγκη να ξοδέψει 1 μύριο και να φέρει τον Φάμπιο Μάρτινς.

* Επίσης, δεν έγινε ποτέ πράξη η εντολή για αποχώρηση των Ζαμπά, Μουργκ και Νινούα (θα σας πούμε παρακάτω πόσα παίρνει κάθε χρόνο) που θα ελάφρυνε τα ταμεία της ΠΑΕ.

* Ο Ιβάν έστειλε το μήνυμα του και όποιος το έλαβε.

* Αν η ομάδα ξεμείνει από παίκτες βέβαια, θα μπει και ο ίδιος στο κάδρο των ευθυνών.

* Το ξέρει καλά και θα τις αναλάβει τις ευθύνες του, όπως διεμήνυσε σε συνεργάτες, φίλους και λοιπούς συγγενείς στην Τούμπα.

* Μια και γράφουμε για Ιβάν, να προσθέσουμε ότι δεν έχει θέμα με τον Μπέο.

* Καλώς η κακώς (κακώς για μένα) είναι δικό του θέμα, αλλά σίγουρα δεν του χρεώνει την μετακίνηση (από τον Ιανουάριο) του Φερνάντεζ στην ΑΕΚ.

* Αυτός είναι και ο λόγος που έδωσε το ΟΚ για να πάει ο Κούτσιας στον Βόλο.

* Τώρα που γράφουμε για Κούτσια.

* Ρωτάτε ποιος είναι ο μάνατζερ του.

* Ο νεαρός εκπροσωπείται από τον πατέρα του και τον θείο του.

* Κυρίως εκπροσωπείται από τον θείο του, Βάιο Κούτσια.

* Γιατί σας γράψαμε, εδώ θα τα διαβάζετε όλα.

* Ολοκληρώνουμε με Ιβάν αναφέροντας ότι δεν έχει θέμα για την εξέλιξη της υπόθεσης Φερνάντεζ, ούτε με τον Μελισσανίδη.

* Δεν θεωρεί ότι μπήκε σφήνα η ΑΕΚ και του χάλασε τη δουλειά.

* Με τον μάνατζερ του παίκτη τα έχει.

* Που είναι αλήθεια ότι δεν ήθελε να έρθει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ.

* Δεν τον κάλυπτε η αμοιβή που πρότεινε ο ΠΑΟΚ.

* Ήθελε περισσότερα και προφανώς τα βρήκε από την ΑΕΚ.

* Ο Ισπανός Αλμπερτ Μπότινες είναι ο μάνατζερ του Φερνάντεζ.

* Γενικά ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλές σχέσεις με αρκετούς μάνατζερ.

* Μεγάλο θέμα το οποίο θα αναπτύξουμε για να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις σας.

* Ο Πασχαλάκης είναι παίκτης του Ολυμπιακού από αρχές Αυγούστου.

* Από τότε είχε υπογράψει προσύμφωνο και μάλιστα προπονείται τις τελευταίες εβδομάδες με μυστικότητα στου Ρέντη.

* Η ανακοίνωση απομένει για να κλείσει το θέμα.

* Ο καθένας με τις επιλογές του και τις αποφάσεις του.

* Ο Νινούα λοιπόν, εισπράττει βάσει συμβολαίου, 300.000 ευρουλάκια το χρόνο.

* Όπως το διαβάσατε. 300.000 ευρουλάκια το χρόνο.

* Για να προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β΄.

* Μάλιστα φίλοι μου. 300.000 ευρουλάκια το χρόνο.

* Αυτές είναι δουλειές φίλοι μου. Χωρίς άγχος και κούραση.

* Θα ασχοληθώ και με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης τις επόμενες μέρες.

* Έχει κι εκεί πολύ ψωμάκι (πολύ όμως) για συζήτηση.

* Οσοι επηρεάζουν καταστάσεις για δικό τους όφελος και σε βάρος του ΠΑΟΚ, ας ετοιμάζονται σιγά – σιγά.

* Αυτά για σήμερα, όχι γιατί δεν έχω κέφια αλλά γιατί θέλω να δω ευρωπαικά ματσάκια.

* Παίζει και η Φράιμπουργκ…
Jack_riper

kos έγραψε:
Jack_riper έγραψε:Εμεις πως γίνεται τωρα να δυναμωσουμε?
Πρωτεΐνες και βάρη :lol:

Γιαπα που το έπαιξες ότι δεν θα γίνει μεταγραφή?
Θέλω να ακουμπήσω 2€ ότι δεν θα γίνει ούτε μία τον χειμώνα.
:D :D δεν δωσαμε τωρα,θα δώσουμε για ελεύθερους??δεν νομίζω!ασε που απο τους ελεύθερους εκτος απο τσεκα δεν αξιζει κατι αλλο.ταραμπ,λαμπιαντ κ βιντρα πολυ μετριες επιλογές.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

renegade έγραψε:
psykoman έγραψε:John ασχετα απ το τρολ με τρομαζουν καποια γραπτα στις τελευταιες σελιδες που εμμεσως πλυν σαφως προτρεπουν να μην κοροιδευουμε τον γαυρο...Που;;;; Στο paokmania....
Ελεγα να ανεβασω κανα βιντεακι με το γαυροι μουνι@...αλλα κατσε μην φαμε και κανα μπαν... :lol:
Γράψε όσα γαύροι μ@@νια θέλεις μαζί σου.

Το να κοροϊδεύουμε τα χάλια του γαβρου για να αισθανθούμε καλύτερα τη στιγμή που πιθανότατα θα βρούμε πολλές μαύρες μέρες μπροστά μας την φετινή σεζον,την στιγμή που αποκλειστηκαμε από την Ευρώπη από την Σαντάνσκι FC είναι μια εντελώς ελληνική μαλακια.
Δικαίωμα σου να κοροϊδεύεις τον γαβρο...και να θέλω δεν μπορώ να σε κλείσω το στόμα.
Δικαίωμα μου να θεωρώ ότι η συγκεκριμένη νοοτροπία είναι λάθος και ειδικά όταν γίνεται προσπάθεια να συνδεθεί με τις ( μη ) μεταγραφές μας
Δλδ δεν θα κάνω καζουρα στον γαύρο επειδή αποκλειστηκαμε από την Κουλατα fc κι επειδή κάναμε 10μεταγραφες αντί για 11;;;
Έλα στο Τούμπα στο ματς με τον γαύρο και πες "Μην βρίζετε ρε παιδιά τον γαύρο...αυτοί έκαναν μεταγραφές κι εμείς όχι".
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μπορεί να μείνει κάποιος καλός παίκτης ελεύθερος τελευταία στιγμή..
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

Γέρος έγραψε:Ενημερώνομαι από τις ιστοσελίδες

1. Για τον Π.Α.Ο.Κ. : InPAOK, PAOK24, PAOKvoice (ας πούμε). Παρακολουθούσα και το sdna αλλά τελικά το έκοψα την βραδιά του τελικού και πριν διαβάσω οτιδήποτε γιατί ήμουν συνέχεια στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και με πληροφορήσατε εγκαίρως τί γράφει. Δογματικός - ξεδογματικός, οπισθοδρομικός ότι και να είμαι, δεν μπορώ να διαβάζω ΤΙΠΟΤΑ εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. Ή τίποτα που να παινεύει άλλη/ες ομάδα.
2. Γενικές ειδήσεις : Έθνος και τίποτε άλλο. Αν και αυτό με εκνευρίζει, αλλά. . . είπαμε.

Στο InPAOK λοιπόν διάβασα το κείμενο που παραθέτω παρακάτω. ΑΝ για
οποιοδήποτε λόγο αποτελεί παράβαση των κανόνων του Forum, σας παρακαλώ σβήστε το ή ενημερώστε με να το σβήσω εγώ. Προφανώς αρκετοί ίσως να το διαβάσατε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι σχέσεις Ιβάν με Μπέο – Μελισσανίδη και ο Κούτσιας
Τα έχουμε όλα και σήμερα για να τα γνωρίζετε όλα

* Είχε απήχηση η πρεμιέρα της στήλης, γεγονός που μας τονίζει την αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε να σας… ανοίγουμε τα μάτια.

* Χωρίς παρεξήγηση…

* Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και δεν έκανε την κίνηση της τελευταίας στιγμής.

* Ο Ιβάν δεν έδωσε το πράσινο φως λένε, όσοι θέλουν να αποτινάξουν από πάνω τους την ευθύνη.

* Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική.

* Ο Ιβάν δεν πείστηκε για την ανάγκη να ξοδέψει 1 μύριο και να φέρει τον Φάμπιο Μάρτινς.

* Επίσης, δεν έγινε ποτέ πράξη η εντολή για αποχώρηση των Ζαμπά, Μουργκ και Νινούα (θα σας πούμε παρακάτω πόσα παίρνει κάθε χρόνο) που θα ελάφρυνε τα ταμεία της ΠΑΕ.

* Ο Ιβάν έστειλε το μήνυμα του και όποιος το έλαβε.

* Αν η ομάδα ξεμείνει από παίκτες βέβαια, θα μπει και ο ίδιος στο κάδρο των ευθυνών.

* Το ξέρει καλά και θα τις αναλάβει τις ευθύνες του, όπως διεμήνυσε σε συνεργάτες, φίλους και λοιπούς συγγενείς στην Τούμπα.

* Μια και γράφουμε για Ιβάν, να προσθέσουμε ότι δεν έχει θέμα με τον Μπέο.

* Καλώς η κακώς (κακώς για μένα) είναι δικό του θέμα, αλλά σίγουρα δεν του χρεώνει την μετακίνηση (από τον Ιανουάριο) του Φερνάντεζ στην ΑΕΚ.

* Αυτός είναι και ο λόγος που έδωσε το ΟΚ για να πάει ο Κούτσιας στον Βόλο.

* Τώρα που γράφουμε για Κούτσια.

* Ρωτάτε ποιος είναι ο μάνατζερ του.

* Ο νεαρός εκπροσωπείται από τον πατέρα του και τον θείο του.

* Κυρίως εκπροσωπείται από τον θείο του, Βάιο Κούτσια.

* Γιατί σας γράψαμε, εδώ θα τα διαβάζετε όλα.

* Ολοκληρώνουμε με Ιβάν αναφέροντας ότι δεν έχει θέμα για την εξέλιξη της υπόθεσης Φερνάντεζ, ούτε με τον Μελισσανίδη.

* Δεν θεωρεί ότι μπήκε σφήνα η ΑΕΚ και του χάλασε τη δουλειά.

* Με τον μάνατζερ του παίκτη τα έχει.

* Που είναι αλήθεια ότι δεν ήθελε να έρθει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ.

* Δεν τον κάλυπτε η αμοιβή που πρότεινε ο ΠΑΟΚ.

* Ήθελε περισσότερα και προφανώς τα βρήκε από την ΑΕΚ.

* Ο Ισπανός Αλμπερτ Μπότινες είναι ο μάνατζερ του Φερνάντεζ.

* Γενικά ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλές σχέσεις με αρκετούς μάνατζερ.

* Μεγάλο θέμα το οποίο θα αναπτύξουμε για να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις σας.

* Ο Πασχαλάκης είναι παίκτης του Ολυμπιακού από αρχές Αυγούστου.

* Από τότε είχε υπογράψει προσύμφωνο και μάλιστα προπονείται τις τελευταίες εβδομάδες με μυστικότητα στου Ρέντη.

* Η ανακοίνωση απομένει για να κλείσει το θέμα.

* Ο καθένας με τις επιλογές του και τις αποφάσεις του.

* Ο Νινούα λοιπόν, εισπράττει βάσει συμβολαίου, 300.000 ευρουλάκια το χρόνο.

* Όπως το διαβάσατε. 300.000 ευρουλάκια το χρόνο.

* Για να προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β΄.

* Μάλιστα φίλοι μου. 300.000 ευρουλάκια το χρόνο.

* Αυτές είναι δουλειές φίλοι μου. Χωρίς άγχος και κούραση.

* Θα ασχοληθώ και με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης τις επόμενες μέρες.

* Έχει κι εκεί πολύ ψωμάκι (πολύ όμως) για συζήτηση.

* Οσοι επηρεάζουν καταστάσεις για δικό τους όφελος και σε βάρος του ΠΑΟΚ, ας ετοιμάζονται σιγά – σιγά.

* Αυτά για σήμερα, όχι γιατί δεν έχω κέφια αλλά γιατί θέλω να δω ευρωπαικά ματσάκια.

* Παίζει και η Φράιμπουργκ…

Γέρο. Μου έχουν κάνει πολύ εντύπωση οι αναρτήσεις σου. Πραγματικά. Όποτε βλέπω ανάρτηση σου θέλω να την διαβάσω. Αν υπήρχε ένα άτομο που θα ήθελα να ξέρω απο οποιοδήποτε forum -όχι μόνο οπαδικό- ποιός είναι, είσαι εσύ. Μπορείς μόνο να πείς ηλικιακά την δεκαετία σου; Ξέρω είναι αστείο - αλλά πραγματικά θα ήθελα να μάθω, πόσο γέρος είσαι :) ... Να είσαι καλά φίλε.
Jack_riper

Οτι να ναι πραγματικα αυτοι οι αρδ!στο in γραφουνε οτι άλλαξε πλανο η ομάδα παίρνοντας παικτες με μεταπωλητικη αξια.που το είδανε αυτο? εκτός απο κοταρσκι και κουαλιατα που ειναι εκτος,ποιος απο τους υπόλοιπους 8 εχει μεταπωλητικη αξια?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”