Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Αναβροχια.....
Ευτυχώς ακόμα δεν έχω διαβάσει το...."μεταγραφές μετά την Ριέκα"
Δεν τολμάει να το γράψει κανείς
Πιστευω πλεον όλοι ξερουμε ότι θα ειναι παπας οτι και να γραψουν περι κρισιμου 48ωρου ή τα ως Δευτερα θα έχουν κλεισει 4 παικτες.
Ποιος τα πιστευει αυτα πλεον;
Στην καλυτερη να καταθέσουμε τις προτάσεις ή εστω μια βολοδοσκοπιση στις ομάδες των στοχων την Δευτερα και να περιμενουμε το παζαρι για πιθανη συμφωνια.
Τελευταιο ΣΚ θα γίνει οτι γινει λογικα απο μεταγραφες με ομαδες.
Απο ελευθερους ισως να σκασει κατι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποιος τα πιστευει αυτα πλεον;
Στην καλυτερη να καταθέσουμε τις προτάσεις ή εστω μια βολοδοσκοπιση στις ομάδες των στοχων την Δευτερα και να περιμενουμε το παζαρι για πιθανη συμφωνια.
Τελευταιο ΣΚ θα γίνει οτι γινει λογικα απο μεταγραφες με ομαδες.
Απο ελευθερους ισως να σκασει κατι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να το πάω και λίγο παραπέρα με τον Κογκολέζο.
Δυνατό CB που κερδίζει σχεδόν όλες τις μονομαχίες, ψηλά και χαμηλά.
Τα λεφτά που γράφτηκαν ακούγονται λίγα. Στους Τούρκους κόστισε 8 εκ η αγορά του το 19.
Πριν τον τραυματισμό του (έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν 20-21 λόγω χιαστού που έπαθε σε παιχνίδι της Εθνικής) τον παζάρευαν με πάνω από 12 εκ. Ομάδες της Premier, αλλά και μετά.
Στο παιχνίδι του θυμίζει πολύ τον γνωστό αλητάμπουρα Σεμέδο.
Και έχει μάνατζερ τον Christophe Henrotay, που στο παρελθόν είχε πολλά πάρε δώσε με το γαύρο, που όμως δεν κατέληξαν καλά με την περίπτωση Μποκανί.
Μήπως είναι κάνα επικοινωνιακό παιχνίδι του γαύρου? γιατί πιο πολύ θα μου καθόταν δικό του ενδιαφέρον για την αντικατάσταση του Σεμέδο, αν δεν κάτσει η ιστορία με τον Μανωλά.
Μακάρι βέβαια να τον πάρουμε με τράμπα με τον Αιγύπτιο. Μόνο έτσι μου βγάζει λογική και ως προς τα ποσά και ως προς τη θέση ξένου.
Τα λεφτά που γράφτηκαν ακούγονται λίγα. Στους Τούρκους κόστισε 8 εκ η αγορά του το 19.
Πριν τον τραυματισμό του (έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν 20-21 λόγω χιαστού που έπαθε σε παιχνίδι της Εθνικής) τον παζάρευαν με πάνω από 12 εκ. Ομάδες της Premier, αλλά και μετά.
Και έχει μάνατζερ τον Christophe Henrotay, που στο παρελθόν είχε πολλά πάρε δώσε με το γαύρο, που όμως δεν κατέληξαν καλά με την περίπτωση Μποκανί.
Μήπως είναι κάνα επικοινωνιακό παιχνίδι του γαύρου? γιατί πιο πολύ θα μου καθόταν δικό του ενδιαφέρον για την αντικατάσταση του Σεμέδο, αν δεν κάτσει η ιστορία με τον Μανωλά.
Μακάρι βέβαια να τον πάρουμε με τράμπα με τον Αιγύπτιο. Μόνο έτσι μου βγάζει λογική και ως προς τα ποσά και ως προς τη θέση ξένου.
- john4serres
Το "μεταγραφή από την Ριέκα" δεν σου φτάνει; Μπες Σπορταιμ να διαβάσεις παπά.nunies4 έγραψε:Αναβροχια.....
john4serres έγραψε:Το "μεταγραφή από την Ριέκα" δεν σου φτάνει; Μπες Σπορταιμ να διαβάσεις παπά.nunies4 έγραψε:Αναβροχια.....

Τι τραβάμε....κανείς δεν μας λυπάται
Αυτό θα γραφεί σίγουρα: οι μεταγραφες θα απασχολήσουν τον οργανισμό αμεσως μετά τη ρεβάνς με τη Ριεκα, αφού όλοι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμενοι στο στόχο που είναι η είσοδος στους ομίλους. Άλλωστε ο προπονητής έχει δηλώσει ότι υπολογίζει για τη ρεβάνς μόνο τους υπάρχοντες παίκτες.nunies4 έγραψε:Αναβροχια.....
-
Seaman πραγματικά μπραβο αδερφε!ασχολείσαι και ενημερωνεις όπως πρεπει!οαση για το φορουμseaman έγραψε:Να το πάω και λίγο παραπέρα με τον Κογκολέζο.
-
Φέρτε τον Lucas να τελειώνουμε ,πάρτε και το Φερέιρα μπροστά ή τον Guedeti ,τον Willems αριστερά τον Willshere στο κέντρο και τον Τσερισεφ ή δανεικό τον Balde από την Μονακό και τον Baldock για δεξί Μπακ .
7 x 1 .000.000 είναι συν το χρόνο.
Μακάρι να έρθει στόπερ!
Αλλά επιπέδου. Καλούς
έχουμε πέντε. Θέλουμε έναν πολύ καλό.
Θα τι ξαναγράψω γιατί είμαι από τους λίγους.
Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα το παίρνεις
από την άμυνα. Όταν τρως 20-25 γκολ στην νορμάλ
σεζόν ξέχνα το πρωτάθλημα.
Αν δείτε τρώμε τα διπλά γκολ από γαύρο.
Όταν πήραμε τον τίτλο είχανε φάει αυτοί
τα διπλά από εμάς....
Στόπερ και τέρμα άμεσα!
Αλλά επιπέδου. Καλούς
έχουμε πέντε. Θέλουμε έναν πολύ καλό.
Θα τι ξαναγράψω γιατί είμαι από τους λίγους.
Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα το παίρνεις
από την άμυνα. Όταν τρως 20-25 γκολ στην νορμάλ
σεζόν ξέχνα το πρωτάθλημα.
Αν δείτε τρώμε τα διπλά γκολ από γαύρο.
Όταν πήραμε τον τίτλο είχανε φάει αυτοί
τα διπλά από εμάς....
Στόπερ και τέρμα άμεσα!
Μετά την άμυνα ακολουθεί ο κορμός.
Ειδικά για την Ελλάδα δεκαρι επιπέδου.
Οκταρια γεμίσαμε.
Και μετά φορ.
Τα άκρα που επιμένουν κάποιοι είναι
χρήσιμα αλλά ακολουθούν στη σειρά.
Αν έπρεπε να διαλέξω θα έπαιρνα σέντερ Μπακ
τέρμα δεκαρι και ένα εξτρέμ γιατί δέν έχω κανένα αριστερά.
Τελευταίο φορ γιατί το θέμα είναι τι γίνεται
για να φτάσει η μπάλα εκεί και αν μου
περισευαν αριστερό Μπακ...
Ειδικά για την Ελλάδα δεκαρι επιπέδου.
Οκταρια γεμίσαμε.
Και μετά φορ.
Τα άκρα που επιμένουν κάποιοι είναι
χρήσιμα αλλά ακολουθούν στη σειρά.
Αν έπρεπε να διαλέξω θα έπαιρνα σέντερ Μπακ
τέρμα δεκαρι και ένα εξτρέμ γιατί δέν έχω κανένα αριστερά.
Τελευταίο φορ γιατί το θέμα είναι τι γίνεται
για να φτάσει η μπάλα εκεί και αν μου
περισευαν αριστερό Μπακ...
Οχι δεν τραγικοποιω τιποτα. Απλα αναφερω, ισως πολυ νωρις, οτι αυτο το ποδοσφαιρο που παιζουμε δεν κολαει πχ στην Ευρωπη με ισχυροτερο ντιπαλο. Το οτι θα στρωσουμε στο ποδοσφαιρο που παιζουμε το θεωρω βεβαιο. Και τους μικρους θα τους παιρνουμε. Αλλα ειμαστε στην αρχη ακομη.Isi4 έγραψε:Σιγά τις υπέρ ομάδες αδερφέ...Πλην του γκέι υπό προϋποθέσεις, τους άλλους ακόμα κι έτσι τους έχουμε.Totem_pk έγραψε:Καλα ας παρουμε και στοπερ και κανα δεξι εξτρεμ. Ετσι για να εχουμε ποικιλια.
Καλο το ποδοσφαιρο που παμε να παιξουμε θα ειναι για τις μικρες ομαδες. Αναρωτιεμαι ομως με ισχυροτερους αντιπαλους τι θα μπορουμε να κανουμε. Η στα ντερμπυ. Εχουν παρει κανονικους προπονητες και οι απο κατω και δεν θα ειναι ευκολα τα πραματα φετος.
Μην τραγικοποιουμε τα πάντα.
Φιλε κουραστηκα και μπερδευτηκα χαχαχα.panpangr77 έγραψε:Φέρτε τον Lucas να τελειώνουμε ,πάρτε και το Φερέιρα μπροστά ή τον Guedeti ,τον Willems αριστερά τον Willshere στο κέντρο και τον Τσερισεφ ή δανεικό τον Balde από την Μονακό και τον Baldock για δεξί Μπακ .
Δυστυχως στο ποστ σου φαινεται που εχουμε ποιοτικες ελλειψεις.
Προσωπικά πολύ θα ήθελα να φέρουμε στόπερ γιατί όπως έχω ξαναγράψει θεωρώ ότι η άμυνα μας φέτος θα είναι η αρνητική έκπληξη αφού ο Βαρελα συνεχίζει να μην πείθει ότι θα επανέλθει σε σοβαρά επίπεδα, ο Κρέσπο έχει βγάλει 4-5 θλάσεις σε μικρό διάστημα, ο Μιχαι είναι αψητος, ο Μιχαηλίδης λαθερ και ο ιγκασον, παρότι συμπαθεστατος και με σωστό χαρακτήρα, νομίζω υπερτιμημενος
Βεβαίως με τα εντατικά του Λουτσεσκου, μπορεί να βρεθεί σωστή χημεία. Αλλά μέχρι τότε ίσως χαθεί και το τρένο
Δεν νομίζω όμως ότι θα φέρουν στόπερ, προηγούνται πολλές άλλες θέσεις που έχουμε τρύπες
Βεβαίως με τα εντατικά του Λουτσεσκου, μπορεί να βρεθεί σωστή χημεία. Αλλά μέχρι τότε ίσως χαθεί και το τρένο
Δεν νομίζω όμως ότι θα φέρουν στόπερ, προηγούνται πολλές άλλες θέσεις που έχουμε τρύπες
- bersekeros
λέει η Forza.Δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του ΠΑΟΚ
Άμεσες κινήσεις για να κλείσουν επιτέλους οι… πληγές της ομάδας
Ασφυκτική πίεση από τον Ράζβαν Λουτσέσκου για την οχύρωση του ρόστερ σε τουλάχιστον 4 θέσεις
-
Λεφτά υπάρχουν και λύσεις υπάρχουν .Έμεινε και ο Cartabia ελεύθερος.Totem_pk έγραψε:Φιλε κουραστηκα και μπερδευτηκα χαχαχα.panpangr77 έγραψε:Φέρτε τον Lucas να τελειώνουμε ,πάρτε και το Φερέιρα μπροστά ή τον Guedeti ,τον Willems αριστερά τον Willshere στο κέντρο και τον Τσερισεφ ή δανεικό τον Balde από την Μονακό και τον Baldock για δεξί Μπακ .
Δυστυχως στο ποστ σου φαινεται που εχουμε ποιοτικες ελλειψεις.